søndag 9. januar 2011

Gavene.......

PS Må bare få rette opp. Det er 3 år, det er jeg som tullet...satt opp kl fem en morgen å skrev. TRE ÅR. Pluss, "alle" vil vinne all of irina gaven. Dvs glam pute og glam ramma. Så det jeg sier at den følgeren jeg velger for velge seg ut gaven. Den som hun ikke vil ha. Skal en av mine anonyme få.
Heisann & Hoppsann.


Kjære alle sammen, beklager at jeg ikke har fått valgt noen enda. Det skyldes ene og alene at jeg er veeeeedlig trøtt og sliten. Man blir visst det etter å ha sovet lite. I dag sov jeg til kl 15. Sykt, men like trøtt er jeg.


Jeg syns selv jeg har funnet fine gaver. Jeg måtte ta noe som var ganske nøytralt til mine følgere. Siden det er alle stiler som følger meg. Det er denne fine puten i naturfarget lin med svart skrift, 40 x 6o cm. Puten er fyllt med ekte dunpute. Kjempefin pute, verdi 549 kr.
Den kommer en av mine følgere til å !




Til en av mine bloggløse lesere så skal de en barokk fotoramme i sølv. Går fint an å spraylakkere den. Og i tillegg får dere en skikkelig Bollywood pute 50 x 50 i sølv og gull. Så har dere noe all of irina hjemme :) Verdien på den premien er ca 300 kr. Jeg hat selfølgelig både to puter til...og tre rammer til meg selv.....gir ku åremier jeg liker selv.


Puten ser dere på bildet under her....glam, glam og glam !! Har DU lyst til å vinne noen av disse premiene ? Ja så kommentere du under dette innlegget HER.I tillegg ( viser bilder i morgen) kommer en av dere som svarte på hva mitt beste innlegg i 2010 vinne en ting. Og en av dere som kommenterer innleggene mine trutt og jevnt en gave. Jeg har nemlig ca 4 stk som okke som...selv om jeg ikke kommenterer tilbake så ofte. Kommenterer så nydelig på nesten alle mine innlegg.En av dere skal en lignenes putetrekk som ovenfor med uten fyll.
Dere fortjener alle gaver...og det skal bli.....men må ta en om gangen eller så blir detter såååååå dyrt.


Sidern jeg er veeeeeldig trøtt for tiden så velger jeg ut noen i morgen kveld. Senest tirsdag får dere vite hvem av dere som vant :) Ha en fin søndag. Jeg tror jeg skal legge meg snart.

Ha en fin uke da :)

19 kommentarer:

johanne sa...

fin blogg! :)

Hellohello baby sa...

Er lysestaken også en gave? Å! hehe! nei! Det er putene bak ja!

Broren min har en lignende lysestake, den er helt nydelig!

Jeg er litt bekymret over at du ikke får søvn... Hvordan går det med deg?

Er så spent på trekningen!! Lykke til til alle sammen :) Er så glad i alle dine lesere som har vært så gode til å støtte deg og få deg til å forstå at du er helt fantastisk!


..også synes jeg det er så utrolig flott å se at du ikke kommenterer de anonyme som rakker ned på deg lengre. Jeg bare vet at de/den sikkert sender mye negativt din vei fortsatt.

Du er kjempe sterk Irina, som hever deg over dem!

Jeg blir skikkelig stolt av deg og at du klarer det. Godt å vite at de får mindre og minder tak på deg for hver dag som går :))))))

(eddas) sa...

Hallisen...
hmmm tja..da har jeg kanskje en sjanse til og vinne noe av dette flotte som er i premie...og alt sklir helt perfekt inn her:)
Må si det samme som hello hello baby...blir litt bekymret at du ikke får nok søvn...kroppen blir så sliten...og det gagner deg ikke noe:)Doktoren kanskje få besøk av deg??
Klemklem klem til deg...

Trine sa...

stakkar søta mi, som du plages...
Sender deg ett lass med englestøv, i håp om at du får litt mer prinsessesøvn ♥

Må jo bare prøve lykken når du ska lodde ut premia.. Tenk å være så heldig å vinne en "all of Irina" premie.. det hadde vært en ære ♥

stor klæm til dæ :)

Ingrid sa...

Hei Irina, buhuuuuu sier jeg bare, at jeg ikke ventet en HEL dag med å lage meg blogg da.... vræææææl
haha.

klem Ingrid

House of Dogs sa...

Hjelpes meg de putene var bare helt sinnsyk RÅ!!!!! Må bare prøve å vinne de lekkerbiskene, så slenger meg selvfølgelig med i trekkningen og håper på det beste:) Men alle premiene var utrolig flotte, så den som blir trukket ut er uansett en ordentlig heldiggris;)

Sliter selv med søvnproblemer, så veit hvordan det er å sove lenge uten å våkne opp uthvilt:( Jeg kommer nok mest sannsynlig alltid til å slite med det, men jeg håper virkelig at du får sovet godt snart! For man blir utrolig sliten av å være sliten....

Ønsker deg en fin kveld og en riktig god natt!

Klemmer

Laila sa...

Flotte gaver! Du er flink til å velge ut gaver som kan passe de fleste stiler. Puten øverst kan jo passe like godt til en fjellhytte, hvit landstil, til oss ved havet osv. Nydelig! Liker også veeeldig godt de paljettputene dine, så jeg skulle nesten ønske jeg hadde vinnerlykke og ikke blogg... Rammen hadde blitt flott i frøken Pre Teens rom i ny farge. Begynner å bli enige her, nå...

Unknown sa...

Så snill du er , som vil gi bort så mye fint!
Ta nå endelig vare på deg selv og få deg litt søvn min venn!
Sov godt , drøm søtt!
Klem Ann Kristin

My home is my Castle sa...

Hei på deg min hodeskallvenn hihi :))
jeg blir gjerne med på trekning. For noen flotte gaver du har !!!
Håper du snart får deg en god natts søvn. Ikke bra å gå sånn....

Klem,Kari

Kine sa...

FOR nån herrlige gava!!:)) ME LIKE!
Bra du fremdeles e still going strong,ME LIKE 2 :D
Håpe du itj slit dæ ut no da,søvn må man ha vettu;)
Kos dæ!!klæms

Bird sa...

Heiheui!
Morsomt innlegg fra åre- bor jo like nærme som du, men ikke vært på det hyggelige bakeriet - må prøves:)
Alltid morsomt med giveaway, men hvis jeg vinner ønsker jeg meg premien for de bloggløse, fremfor den tiltenkt dine følgere:) Hvis det ikke lar seg gjøre kan du trekke videre, så noen som fortjener det får den fine puten;)

Bird sa...

kommenterte delvis under feil innlegg så jeg, men det går sikkert bra likevel??:)

Hasigamas mamma sa...

Så utrolig flotte premier du har funnet! Heldig er de som vinner... håper jeg blir en av dem ;)
Håper jon blund kommer innom deg i kveld!
klem
Lise

Birte sa...

Hei Irina..

Prøvde og følge linken til og legge inn en kommentar til..

Jeg har lest lenge og vell innpå her, og kost meg..

Jeg har kommet frem til at jeg liker inlegget om soverommet ditt(som er det vakreste jeg har sett:-) Og innlegget om der du er ærlig og rett frem ang dine "problemer/sykdom"...

Ingen er vi helt a4, og alle har vi vårt. Bare synd noen av oss får litt mer enn andre, og strever oss igjennom livet..

Syns så synd på deg som ikke sover, det er en tung ting og slite med. Pass på og søke hjelp, for det er ikke bra og gå lenge uten nattesøvn..

Tenker på deg..

Klem Birte

Black Feathers sa...

Så lekre gaver du har tryllet frem. Blir jo spennende hvem som vinner.
Håper at du får sovet litt ut.
Drøm søtt ;)

ide-puffen sa...

Hei snuppsi
Herlig pute altså. Håper du trekker meg hei hei ;)
Håper den søvnløse har fått hvilt seg i dag.
Hei hopp
Klem

Beth sa...

Jeg vet alt om det å slite med nattesøvn, det er forferdelig!
Min årsak til søvnproblemene er fordi jeg har ME.
Lekre gaver du har her, puter med trykk er såå herlig og en ramme med litt glam over er bare såå lekkert!

Refleksjon på livsvegen sa...

Hei!

Håpe du fekk sove litt i natt som var..
Travelt når ein ikkje får sove..

SÅ flott gåver :-)

Klem til deg

Anonym sa...

Hei,takk for en inspirerende blogg. Er innom deg så å si hver eneste dag. Håper det går bedre med søvnen fremover.skjønner akkurat hvordan du har det. I perioder har jeg det helt ille. Thats life. Forøvrig kjempefine gaver. Ha en fin kveld

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online