torsdag 21. januar 2010

Skap unik interiørstil på lavbudsjett...Jeg er bare så in loooove i disse dager. Demolitionmannen er borte så det er ikke han jeg tenker på.


Nå syns jeg at jeg har det fint...ja jeg syns de!! Hver gang jeg går forbi Howard kroken som vi kaller den, blir jeg såååå glad.

Det er ikke bare det at sofaene er så gode. Det er helheten. Sofa, komfor, velvære og peisvarme. Ja alt dette er bare så herlig. Skulle ha ligget der masse. Bare det at det har vært så utrolig travelt her siden jeg skal bli proff blogger.

Samtaler med reklamebyrå og journalister som vil skrive...føler meg mellom barken og veden.

I dag var Stjørdalsbladet her ett par timer.Så fikk jeg endelig hentet mitt elskede Bali bord som stod på Kunst Industrimuseet.

Det var en fryd å få det hjem...det er bare at man ikke kan få i pose og sekk...den fine stooore salongen tok liksom litt mye plass.


Men jeg fikk satt det på en annen måte. Tror det kan bli ok. Det er bare at jeg er ikke som mange andre bloggdamer Jeg er ganske kjedelig der. Jeg har sagt det før. Jeg bruker ikke duker, jeg stæsjer ikke med puter og gardiner . Og noe av det viktigeste en interiørblogger gjør...ommøblere

Jeg liker ikke å ommebløre...blir redd av det, å negativ...å det vil jeg ikke være :)
Jeg ommøblere IKKE !! Har jeg først funnet en måte som funker for meg... ja så henger den ved meg i mange år. På det eneste vinduet vi ikke har persienner, men lammeler, har de hengt i fem år, og er det opp til meg, så henger de godt i fem år til.

Det som gjør mitt hjem spennende,(Harry) er at jeg leker...jeg leker med de tingene jeg har. Jeg har sperrer mot å handle småting...som lysestaker, kopper,duker, puter og gardiner.

Derfor passer det meg bedre ¨selge- hele -stua - konseptet. For å kjøpe en "ny brukt" stue. Jeg ser hvordan mange av dere handler, å jeg blir seriøst skremt....IKKE av handlingen deres. NEI av at jeg IKKE handler. Jeg er ikke noen ordentlige interiørblogger sier jeg til Demolitionmannen
Han svarer me" "næææsjjj du må nå bare vær som du e "

Så mens dere virkelige interiør blogger går rundt i butikkene å kikker på vakkre puter og kopper. Da setter Irina håret i hestehale, pusser tennene(men sminker seg ikke) Drar på en xxl hettegenser og uggsen for så å kjører til malingsbutikken der hun insistere på å få samme rosafarge som på lett melk kartongen. Og samtidig som hun klasker den tomme lett melk kartongen på disken. Proklamerer hun, at hun ikke akter å dra ifra butikken, før hun FAKTISK får den fargen.


Så med rosa malingen i hus. Sprang hun ut, for å ta inn ett gammelt blomsterbord som har stått ut i ca tre år. I regn,sludd og to meter snø. Hun heiv det inni dusjen...dusjet det med varmt vann slik at snøen smelte, å så fikk det stå i dusjen i en dag slik at det fikk tørke litt.

Klasker på rosa maling, og kommer plutselig på den rosa lyskronen til venninnen som står i hytta på Råkvågen.
Kaster seg ivrig over telefonen, og "maser" seg en tur dagen etter. Snille venninnen vet hvordan det er å ha det slik. At man bare må ha det..tvert !! Slik at interiøret faller på plass.
Så Irina vasser gladelig i to meter snø hun...drar lyskronen etter seg. Og etter 7 timer lang seanse for å hente den, henger hun i taket, for opp skal den !!Og den er ALDELES PRAKTFULL NYDELIG....jeg falt med en gang da jeg så den i sommer. Siden jeg lever etter ett lavpris interiør budsjett, byttet jeg meg til lyskronen. Venninnen fikk noe fra meg, og jeg fikk lyskronen som er mye større enn den ser ut på bildene.
Og det er ikke mange som har maken. Den er nemlig kjøpt i Berlin....happy days.
Ingenting er kjøpt nytt.

Salong kjøpt på finn.no Finasiert av møbler fra stuen som den var før. Medisinskap kjøpt på halv pris, for jeg kjenner designeren. Men finansiert av ett annet skap som stod i stuen.

Speil fra Ikea kjøpt på billigkroken. Tapesert med en rosa eksklusiv tapet som er fått gratis på malebutikke( Resttapet)

Gull lampefot kjøpt på bruktbo for 20 kr. Ny lampeskjerm kjøpt på -70%

Plantebord kjøpt på loppis for 20 kr

Rosa lyskrone byttet den til meg for ting jeg ikke brukte mer.

Grå glassfibervase kjøpt på shi shi for ti år siden.

Tulipanene er kjøpt i går på plantasjen. Tre pakker med tulipaner for 100 kr.

Eneste jeg egentlig brukte penger på, er malingen ca 80 kr og tulipanene.

Det er ikke det at jeg MÅ handle billig, men jeg liker å få til ting med små midler. Ting alle har råd, og mulighet til.
Jeg klarer ikke å kjøpe ting bare for at det er -70%. Jeg må ha en strategisk plan om hvor jeg kan ha de tingene jeg kjøper.
Og når jeg kjøper, er det ofte store ting.

Kanskje ble rosahjørnet too mutch, men da kunne du feks malt bordet hvitt. Tapeser speilet med en hvit eller dus tapet. Hvit lampeskjerm, hvite tulipaner, og byttet til deg en vanlig lyskrone.
Her er det jammen mange muligheter.

Men tenk litt på den bytte greia...jeg gjør det hele tiden. Jeg er sikker på at du har en ting en venninne vil ha. Og du noe hun har.


Det å ha en stil...Harry eller ikke, det er å gjør den til en livstil ...

56 kommentarer:

Helena R sa...

I´m loviing it:))))) Rålekker lysekrone, si ifra når du skal "bytte" den, hi hi.... Veldi greit med den byttingen da, jeg blir iallefall fort lei av ting, og man kan jo ikke kjøpe nytt hele tiden... God Helg og Klem fra meg...

Anonym sa...

Nettopp derfor er det nok at jeg synes din blogg er så forfriskende annerledes enn andre interiørblogger. Du og bloggen din skiller seg ut! Mange av de andre blir ganske like, UTEN at de er dårligere av den grunn.

Jeg kunne aldri tenkt meg rosa bord og lysekrone i stua! (jo det er antagelig harry, men hva gjør det??) Men du og hjemmet ditt er utrolig sjarmerende:) Synes jeg.

Trultemor.sier.no

Huset i skogen sa...

Herregud...jeg blir bare så utrolig glad når jeg ser hva du får til! Dette ble jo bare råkult.

Life of Vilhelmsen sa...

Stilig rett og slett! Slikt blir man jo bare glad av!!!! Kult at du tørr gjøre det:-) Inspirerende. Nå kommer rosa for fult skal du se, og du er først ute.. U go girl!

Ha en fin helg
¨Klem

Kine sa...

Du e bare kjemperå Irina:))))) DRITKULT på godt trøndersk!!!Og for all del,kunne aldri ha hatt det der i stua mi,men hos dæ,RÅTT!!!!DIgg it!
God helg harrydamen *lol* klæm

Laila sa...

Lysekrona di kunne glidd rett inn på rommet til datteren min. Nydelig var den. Men akk, OM jeg hadde funnet en slik, er den jo altfor stor der.

Jeg er helt med på den byttetanken. Jeg kjøper masse brukt, både gjennom Finn, bruktbutikker og venninner. Gir bort, bytter og får ting... Det er deilig å ha noe som ikke alle har, eller å lage noe stilig av noe ingen lenger ville ha.

Lisas hjem og skatter sa...

Herlig som alltid Irina :) jeg digger stilen din og det vet du.. er ikke du en interiørblogger vet ikke jeg? jeg anser meg kun som en blogger jeg :) blogger om det som passer meg, alt fra rådyr til barneleker :) mitt tips er å blogge det man selv ønsker og være som man selv vil!!! ikke tenk på hva andre mener og sier :)

Jeg kunne gjerne tenkt meg litt Howard i mi stue også! :) her er det nokså hvitt, gitt :)

kos dere i helga!!!

ROSA klem fra Lia

aagkro sa...

Dette er så stilig Irina, du viser oss skikkelig interiørglede!

Lykkeliten sa...

Helt herlig!

Kunne tankt meg å slått ut håretskikkelig og hengt opp noe rosa her, men er redd det er det samme som å gi gubben hjerteinfarkt!

Du er kul!

Ellinor sa...

Det ble skikkelig kult :)

Dronning Bergfrue sa...

Så fin og fresh stua di ble=) Våren er i anmarsj!! :)

Anonym sa...

Hei Irina.

Skikkelig rålekkert dette, nyyyydelig lysekrone:) ...Og slettes ikke Harry!

Lurer på om du kan hjelpe meg med et godt råd?.... Jeg er fersk i dette med å male/spraye diverse saker. Nå har jeg noen fine keramikk potter i nitti-talls mønster og farger som jeg har lyst å freshe litt opp. Hvilken maling bør jeg bruke? Hvilken glans?
Vet du har fulle dager med alle prosjektene dine...men om du har tid å svare setter jeg stor pris på det.

Hilsen Maria
(en av de anonyme uten blogg som elsker å følge med på din)

IngvildIngvild sa...

Å jeg ELSKER rosakroken din!!
Rosa er favortitt fargen min, og jeg lover deg at min rosa krok hadde sett akkurat slik ut (bare pluss gaardiner;o) )

Hilsen Ingvild, som heller ikka har interiørblogg

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

soma auto ford http://eautoportal.in/ford-com/can-you-get-cummins-diesel-in-ford-trucks auto power pump oil changer
[url=http://eautoportal.in/bugatti/veyron-bugatti-myspace-layouts]burnt poplar auto parts[/url] infineon hpde volkswagen gti [url=http://eautoportal.in/geo/geo-trax-big-city-lights]geo trax big city lights[/url]
bell auto accesories http://eautoportal.in/chevrolet/chevrolet-throttle-body-fuel-injector
[url=http://eautoportal.in/harley/harley-davidson-paint-schemes]news articles of auto acc[/url] junior drag racing [url=http://eautoportal.in/bike-com/campy-road-bike]campy road bike[/url]
jerry warren auto http://eautoportal.in/ducati/pjs-ducati
[url=http://eautoportal.in/honda-car/review-of-2008-honda-accord]how can i change auto complete in internet explorer[/url] auto leather supplier [url=http://eautoportal.in/geo/geo-tracker-fender]geo tracker fender[/url]

Anonym sa...

http://healthportalonline.in/cipro/pouchitis-cipro
[url=http://healthportalonline.in/calan/kellie-calan-fitness-model]marie osmond heart health[/url] treating depression with alternate medicine [url=http://healthportalonline.in/carafate/carafate-and-esphagus]carafate and esphagus[/url]
stop grants drug free communities http://healthportalonline.in/carbamazepine/carbamazepine-induced-tics-in-adults
[url=http://healthportalonline.in/ceftin/ceftin-and-immodium]ppa prescription drug program[/url] spotting drug seeking patients in er [url=http://healthportalonline.in/calcium/how-does-calcium-cures-osteoporosis]how does calcium cures osteoporosis[/url]
students against drugs petitions http://healthportalonline.in/ceftin/online-pharmacy-ceftin
[url=http://healthportalonline.in/celadrin/celadrin]cheap medicine ball 50lb[/url] what countries legalized drugs [url=http://healthportalonline.in/casodex/casodex-treatment-for-cancer]casodex treatment for cancer[/url] ultram drug abuse [url=http://healthportalonline.in/calan/calan-chart]calan chart[/url]

Anonym sa...

travel nursing torrance housing http://greatadventures.in/travel/dream-catcher-travel puma 29rkss travel trailer sale utah
[url=http://greatadventures.in/expedia/expedia-corporate-travel-ect-business-customer]top 10 travel web sites[/url] travel grant sudbury [url=http://greatadventures.in/plane-tickets/buy-plane-tickets-from-foreign-country]buy plane tickets from foreign country[/url]
travel wallet on string http://greatadventures.in/expedia/plaza-resort-and-spa-daytona-expedia
[url=http://greatadventures.in/hotel/hotel-caribay]used travel trailers for sale in mich[/url] locate search engines for airline travel [url=http://greatadventures.in/motel/green-cove-motel-tellico-plains]green cove motel tellico plains[/url]
madison wisconsin travel agencies http://greatadventures.in/travel/travel-to-lithuania unsafe places to travel [url=http://greatadventures.in/tourism/ri-arts-and-tourism]ri arts and tourism[/url]

Anonym sa...

auto insurance quote canda http://autoexpress.in/cadillac/cadillac/owner/drops/vehicle/by/crane/at/gm volkswagen brake hose
[url=http://autoexpress.in/maserati/maserati/dealers/usa]lafreniere auto sales[/url] u save auto rental [url=http://autoexpress.in/saab/saab/brake/dust]saab brake dust[/url]
project gotham racing fourm http://autoexpress.in/nissan/liberty/nissan/2002/jeep
[url=http://autoexpress.in/motors/ge/hood/fan/motors]mercedes benz fashion show[/url] polo factory manual volkswagen or vw [url=http://autoexpress.in/plymouth/underwood/lane/at/schmidt/lake/road/plymouth/mn]underwood lane at schmidt lake road plymouth mn[/url]
mp3 player for honda automobile http://autoexpress.in/mercury/mercury/casting/numbers
[url=http://autoexpress.in/mercedes/mercedes/center/link]toyota report to 2008 auto analysts of new york[/url] mercedes cleveland [url=http://autoexpress.in/peugeot/benzine/euro/95/peugeot]benzine euro 95 peugeot[/url]

Anonym sa...

australia new zealand travel htm http://livetravel.in/flight/flight-of-the-bumblebee-guitar-tab travel photographers education and salary
[url=http://livetravel.in/tours/ghost-tours-sydney]travel letter for unocompany minors[/url] delong travel [url=http://livetravel.in/maps/north-myrtle-beach-and-maps]north myrtle beach and maps[/url]
travel for less rexas http://livetravel.in/maps/loch-ness-maps
[url=http://livetravel.in/map]dillards travel 2126 abbott martin rdste500 phone6152974895[/url] travel to copenhagen [url=http://livetravel.in/airport/courtyard-by-marriott-airport-earth-city-reviews]courtyard by marriott airport earth city reviews[/url]
psychiatric travel nursing jobs http://livetravel.in/cruises/clearwater-day-cruises
[url=http://livetravel.in/travel/discount-travel-australia]ili travel wallet[/url] sneeze travel [url=http://livetravel.in/airlines/which-airlines-can-fly-into-australia]which airlines can fly into australia[/url] travel sex hookup [url=http://livetravel.in/tourist/b2-tourist-visa-tips]b2 tourist visa tips[/url]
lays on the road that i must travel [url=http://livetravel.in/maps]maps[/url]
psych nurse practitioner travel http://livetravel.in/maps/yosemite-valley-trail-maps
[url=http://livetravel.in/disneyland/good-dining-near-disneyland]low budget travel in india for adults[/url] travel cam [url=http://livetravel.in/disneyland/visit-disneyland]visit disneyland[/url]
[url=http://livetravel.in/tourist/who-is-a-tourist]who is a tourist[/url] travel cappadocia [url=http://livetravel.in/lufthansa/boeing-employment]boeing employment[/url] discount travel hotel [url=http://livetravel.in/lufthansa/boeing-airliner-lighting-strike]boeing airliner lighting strike[/url]
woods travel [url=http://livetravel.in/tour/tour-liechtenstein]tour liechtenstein[/url]

Anonym sa...

daniel l stewart ny travel investigated http://greatadventures.in/cruise/stay-cruise-park-ft-lauderdale vaccinations for travel to ecuador
[url=http://greatadventures.in/map/kansas-zipcode-map]natal travel review[/url] travel guide book europe [url=http://greatadventures.in/expedia/how-do-i-use-expedia-flight-tickets]how do i use expedia flight tickets[/url]
casita travel trailors http://greatadventures.in/adventure/adventure-games-tech-support
[url=http://greatadventures.in/adventure/adventure-kingdom-lumberton-texas]travel amtrack[/url] sale travel clinic [url=http://greatadventures.in/disneyland/coupons-disneyland-admission]coupons disneyland admission[/url]
capps air travel database http://greatadventures.in/tourism/north-dakota-tourism-bureau travel time ocho rios to montego bay [url=http://greatadventures.in/adventure/adventure-kingdom-lumberton-texas]adventure kingdom lumberton texas[/url]

Anonym sa...

bank repo travel trailer http://wikitravel.in/maps/running-mileage-maps car seat travel trays
[url=http://wikitravel.in/hotel/hot-deals-hotel]travel beachrimini[/url] cd players for travel [url=http://wikitravel.in/expedia/expedia-discount-coupons]expedia discount coupons[/url]
california travel cavs basketball http://wikitravel.in/airlines/current-airlines-in-texas
[url=http://wikitravel.in/tours/juta-tours-negril]electric plugs travel[/url] travel sized hairdryer [url=http://wikitravel.in/tourist/perth-scotland-tourist-information]perth scotland tourist information[/url]
global travel trends complaints http://wikitravel.in/plane-tickets/philippine-plane-tickets vacation travel inc [url=http://wikitravel.in/motel/san-diego-beach-motel]san diego beach motel[/url]

Anonym sa...

dyanna lauren mpegs http://topcitystyle.com/on-sale-button-down-tops-shirts-type2.html retro nike basketball shoes [url=http://topcitystyle.com/l-men-size7.html]mens gucci shoes[/url] barbra hirsh fashions
http://topcitystyle.com/shirts-on-sale-category1.html dian ferrari shoes australia [url=http://topcitystyle.com/?action=products&product_id=1398]airhead tennis shoes[/url]

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

amateur teen tits http://theporncollection.in/mature-woman/cheap-motor-insurance-mature-drivers
[url=http://theporncollection.in/gay-love/gay-piss-party]adult adverts[/url] young girl thailand porn [url=http://theporncollection.in/moms/moms-wh-suck-their-baby-dick]moms wh suck their baby dick[/url]
doc and peaches adult site http://theporncollection.in/mature-xxx/mature-bbw-lesbian
[url=http://theporncollection.in/mature-woman/mature-bukake]free hentai full vids[/url] where can adult bibs be purchased [url=http://theporncollection.in/orgasm/percentage-of-women-that-scream-during-orgasm]percentage of women that scream during orgasm[/url]
adult oriential doll forum http://theporncollection.in/gay-man/gay-shower-orgy-men
[url=http://theporncollection.in/hentai-porn/hentai-my-name-is-fujiko]chronic anal fistula[/url] kent county amateur radio group inc ri [url=http://theporncollection.in/gay-sex/free-gay-internet-games]free gay internet games[/url]
male male anal rape of virgin ass http://theporncollection.in/masturbating/sisters-catch-brothers-masturbating
[url=http://theporncollection.in/gay-video/i-love-gay-men]adult movie info[/url] dildo on excercise ball [url=http://theporncollection.in/gay-porn/gay-sex-a-blast-from-the-past-no-rubbers]gay sex a blast from the past no rubbers[/url]

Anonym sa...

online adult christmas games http://xwe.in/thongs/milfs-in-thongs
[url=http://xwe.in/erotic-gay]mature anal porno[/url] sexy teens g string [url=http://xwe.in/nylon/rht-nylon-pictures]rht nylon pictures[/url]
compare amateur radio hf amplifier http://xwe.in/bbw/bbw-superstars-movies
[url=http://xwe.in/blow/feather-hair-how-blow-dry]extreme interracial anal[/url] definition of anal retentive [url=http://xwe.in/archive-adult/texas-adult-protection-services]texas adult protection services[/url]
hentai young comics http://xwe.in/ass-video/plumpers-fat-ass
[url=http://xwe.in/erotic-stories/sample-web-cam-erotic]french women porn free download[/url] sexy supermodels lingerie bikini [url=http://xwe.in/adult-video/adult-cheerleader-stories]adult cheerleader stories[/url]
online mmorpg adult http://xwe.in/orgasm/japanese-female-orgasm-stories
[url=http://xwe.in/archive-adult/wii-adult-games]adult sites without viruses or scams[/url] h anime with virgin newlyweds [url=http://xwe.in/erotic-stories/sex-erotic-text-message-idea-love-boyfriend]sex erotic text message idea love boyfriend[/url]

Anonym sa...

atlantis paradise island travel deal last minute http://xwa.in/expedia/expedia-canada philippine travel tour exposition
[url=http://xwa.in/travel/prauge-rome-travel]travel boucher of dubia[/url] spread of disease through travel [url=http://xwa.in/hotel/hotel-bauer]hotel bauer[/url]
okavango travel http://xwa.in/vacation-packages/delta-airline-vacation-package
[url=http://xwa.in/disneyland/hoterls-near-disneyland]adventure travel india[/url] travel down the nile webquest [url=http://xwa.in/expedia/expedia-stock-sale]expedia stock sale[/url]
inter travel and service inc http://xwa.in/cruise/how-to-prepare-for-a-cruise mta travel information [url=http://xwa.in/lufthansa/boeing-compani]boeing compani[/url]

Anonym sa...

movie torrentz [url=http://full-length-movies.com/dvd-quality-movie-the-deaths-of-ian-stone--after-dark-horrorfest-/9176database/]The Deaths Of Ian Stone (After Dark HorrorFest)[/url] anne hathway movie [url=http://worldmovs.co.cc/full_version-xxx/16664database/]XXX[/url]
devils rejects movie info [url=http://full-length-movies.com/dvd-quality-movie-the-last-mimzy-creedance/18732database/]The Last Mimzy-Creedance[/url] recent movie trailers [url=http://worldmovs.co.cc/full_version-the-marine-unrated/24495database/]The Marine Unrated[/url]
magnolia movie [url=http://full-length-movies.com/dvd-quality-movie-la-tranch/4466database/]La Tranch[/url] a night in heaven movie online [url=http://worldmovs.co.cc/full_version-an-inconvenient-truth/24839database/]An Inconvenient Truth[/url]
free mp3 movie sounds [url=http://full-length-movies.com/dvd-quality-movie-ace-ventura--operacion-africa-/18140database/]Ace Ventura (Operacion Africa)[/url] pictures of the movie the shining [url=http://worldmovs.co.cc/full_version-7th-victim/30683database/]7TH Victim[/url]

Anonym sa...

used travel trailer for sale in texas http://xwg.in/cruises/cruises-for-famiy jobs for retirees in travel industry
[url=http://xwg.in/tourism/san-marcos-tourism]leisure travel at patrick afb[/url] winnipeg sun travel [url=http://xwg.in/cruise/cheap-england-travel-the-world-cruise]cheap england travel the world cruise[/url]
boat travel newsgroups alberta http://xwg.in/lufthansa/embraer-erj-145-seating
[url=http://xwg.in/tours/moreton-bay-adventure-tours]concise frankenland travel planners[/url] travel package deals to warm climates [url=http://xwg.in/map]map[/url]
travel partners club http://xwg.in/airline/airline-donation-to-non-profit travel jobs in texas [url=http://xwg.in/expedia/expedia-promotional-code]expedia promotional code[/url]

Anonym sa...

how long morphine shows on drug tests [url=http://usadrugstoretoday.com/products/flagyl-er.htm]flagyl er[/url] bufferin versus aspirin http://usadrugstoretoday.com/products/extreme-thyrocin.htm
microscopic investigation of the kidney [url=http://usadrugstoretoday.com/categories/sleeping-aid.htm]sleeping aid[/url] aspirin thin blood [url=http://usadrugstoretoday.com/#first ]list of health related dates [/url] preparing for a breast implants surgery
teacher showing off his penis [url=http://usadrugstoretoday.com/products/prevacid.htm]prevacid[/url] good samaritan hospital san jose vaginal prolapse http://usadrugstoretoday.com/products/sinemet.htm
metrogel vaginal [url=http://usadrugstoretoday.com/products/glucophage.htm]glucophage[/url] cramp in calf muscle [url=http://usadrugstoretoday.com/products/lopid.htm ]latex sex dental dam [/url] penis growth erotic fiction

Anonym sa...

strite rite munchkin shoes http://www.thefashionhouse.us/richmond-hoodies-brand18.html risque fashionerotic lingerie [url=http://www.thefashionhouse.us/christian-audigier-t-shirts-for-men-brand106.html]designer baby clothes[/url] changes clothes store
http://www.thefashionhouse.us/diesel-new-summer-spring-women-shirt-black-grey-item1941.html chanel earrings [url=http://www.thefashionhouse.us/xl-t-shirts-for-men-size6.html]kids clothes uk[/url]

Anonym sa...

cholecystectomy recovery diet [url=http://usadrugstoretoday.com/products/betapace.htm]betapace[/url] self insured medical benefits http://usadrugstoretoday.com/products/effexor-xr.htm
cost of hospital stay for a heart attack [url=http://usadrugstoretoday.com/catalogue/b.htm]Online Drugstore[/url] penis pan [url=http://usadrugstoretoday.com/products/procalisx.htm ]arterial blood sample [/url] why is the heart made of muscle
emedicine health simvastatin zocor [url=http://usadrugstoretoday.com/products/retin-a-0-05-.htm]Buy Retin-A 0.05% Low prices, side effects, interactions[/url] dental phillipines http://usadrugstoretoday.com/catalogue/o.htm
muscle spasms causes [url=http://usadrugstoretoday.com/products/atrovent.htm]atrovent[/url] average erection penis size for 14 year old [url=http://usadrugstoretoday.com/categories/la-sante-des-os.htm ]herbal medication for blood pressure [/url] medical transcription billing

Anonym sa...

stevens johnson syndrome pictures [url=http://usadrugstoretoday.com/products/levitra.htm]levitra[/url] college of pharmacy tennessee http://usadrugstoretoday.com/products/chloroquine.htm
diabetes low carbohydrate diet [url=http://usadrugstoretoday.com/products/purinethol.htm]purinethol[/url] current research on anxiety disorders [url=http://usadrugstoretoday.com/categories/gastrointestinal.htm ]discuss penis size [/url] eye health care
the psychological effects of quit smoking [url=http://usadrugstoretoday.com/products/noroxin.htm]noroxin[/url] fluorided prescription drugs http://usadrugstoretoday.com/products/deltasone.htm
trident medical center irb [url=http://usadrugstoretoday.com/products/hair-loss-cream.htm]hair loss cream[/url] clyndomycin antibiotic [url=http://usadrugstoretoday.com/products/aristocort.htm ]hip pocket syndrome [/url] diflucan and spleen

Anonym sa...

lauren michelle hill gallery http://luxefashion.us/green-women-s-tops-color53.html work clothes [url=http://luxefashion.us/roberto-cavalli-women-top-black-gold-item1920.html]wide width woman shoes[/url] european fashion
http://luxefashion.us/45-sports-shoes-size51.html fashion valley mall san diego [url=http://luxefashion.us/red-color8.html]why is stock photography used in the fashion industry[/url]

Anonym sa...

bailey nuture iii double breast pump [url=http://usadrugstoretoday.com/products/luvox.htm]luvox[/url] medical hospital mergers http://usadrugstoretoday.com/categories/skin-care.htm
diet coke and mentos experiment dietting plans [url=http://usadrugstoretoday.com/products/cipro.htm]cipro[/url] letter of medical necessity prostate [url=http://usadrugstoretoday.com/products/celadrin.htm ]purposeof the blood circulation [/url] prostate cancer metasized to bone
bathroom corner medicine cabinets [url=http://usadrugstoretoday.com/products/isoptin.htm]isoptin[/url] penis sensitizing http://usadrugstoretoday.com/products/betnovate.htm
mental health department in fresno [url=http://usadrugstoretoday.com/categories/colesterol.htm]colesterol[/url] trouble shoot 0x800ccc18 error [url=http://usadrugstoretoday.com/products/compazine.htm ]diet fitness goal setting [/url] quitting smoking health benefits

Anonym sa...

designer toilets http://www.thefashionhouse.us/-shirts-with-colar-gucci-category22.html chanel effel tower necklace [url=http://www.thefashionhouse.us/sweet-years-t-shirts-for-men-brand50.html]designer wallets[/url] designer fabric liquidations
http://www.thefashionhouse.us/pepe-jeans-london-casual-brand52.html laurence fishburne movies [url=http://www.thefashionhouse.us/white-pants-color4.html]keen clearance shoes[/url]

Anonym sa...

http://xwp.in/antabuse/side-effects-of-antabuse
[url=http://xwp.in/carvedilol/carvedilol-pictures]medications that effect drug testing htm[/url] cause for erectile disfunction http://xwp.in/imdur
how to improve your health http://xwp.in/dicyclomine/dicyclomine-ph-stability
[url=http://xwp.in/carbidopa/migraine-headaches-cafergot]online uk pharmacy[/url] ohio laws for employers on drug related issues http://xwp.in/amaryl/amaryl-side-effects
blues clues drug problems http://xwp.in/carisoprodol/keyword-carisoprodol-online-soma-boards-ppc-se
[url=http://xwp.in/diamox/respiratory-acidosis-diamox]living well pharmacy chatsworth ga[/url] blue cross blue shield blue rx medicare drug supplement http://xwp.in/ceftin/veterinary-ceftin-canine drugs called pins http://xwp.in/emsam/emsam-neuropathy

Anonym sa...

monsoon clothes http://topcitystyle.com/?action=products&product_id=1950 old fashioned dress shirts [url=http://topcitystyle.com/white-black-sports-shoes-color18.html]sas shoes[/url] tween apparel designers
http://topcitystyle.com/white-black-long-sleeve-tops-color18.html budget on a shoestring [url=http://topcitystyle.com/dress-shirts-page2.html]topless fashion[/url]

Anonym sa...

gambling tables pittsburgh pa http://xwn.in/lottery_free-pick-3-lottery-system key west casino cruises
[url=http://xwn.in/roulette_american-roulette]best online casino blackjack table[/url] verizon and blackjack phone [url=http://xwn.in/lottery_lottery-winners-australia]lottery winners australia[/url]
where can i find casinos in north carolina http://xwn.in/slot_red-fox-slot-car-parts
[url=http://xwn.in/lottery_lottery-is-barbaric-and-cruel]superball keno cheats[/url] make gambling leagle [url=http://xwn.in/joker_joker-updates-big-brotehr-8]joker updates big brotehr 8[/url]
pa lottery and powerball http://xwn.in/roulette_free-roulette-games-for-pc the regional economic impacts of casino gambling [url=http://xwn.in/roulette_okie-roulette]okie roulette[/url]

Anonym sa...

brian sumner shoes http://topcitystyle.com/mint-color-tops-shirts-with-colar-color131.html what is a graphic designer [url=http://topcitystyle.com/black-dolce-amp-gabbana-color2.html]jay scott lighting designer[/url] ralph lauren putney paisley
http://topcitystyle.com/blue-dolce-amp-gabbana-color32.html timberland shoes [url=http://topcitystyle.com/khaki-dark-red-dolce-amp-gabbana-color78.html]ingeo fiber clothes[/url]

Anonym sa...

http://xpv.in/domperidone/domperidone-suppository
[url=http://xpv.in/celecoxib/celecoxib-receives-new]small clear beads drugs[/url] free drug lords game [url=http://xpv.in/donepezil]donepezil[/url]
eagle highland pharmacy http://xpv.in/pyridostigmine/camping-quibron-htm
[url=http://xpv.in/amlodipine/amlodipine-side-effects-ratings]does patening a drug make it cheaper[/url] drug errors in health care [url=http://xpv.in/raloxifene/evista-raloxifene-new-jersey]evista raloxifene new jersey[/url]
drug test scam http://xpv.in/dulcolax/can-stroke-victims-use-dulcolax-suppositories-for-constipation
[url=http://xpv.in/celebrex/can-celebrex-cause-rosacea]cialis actress[/url] does cialis work for young men [url=http://xpv.in/celecoxib/purchase-celecoxib-on-the-net]purchase celecoxib on the net[/url] withdrawing from prescription drugs [url=http://xpv.in/dramamine/dramamine-liquid]dramamine liquid[/url]

Anonym sa...

casino blackjack free casino games http://wqm.in/jokers_jokers-wild-magic-shop casino bus trips from philadelphia
[url=http://wqm.in/betting_betting-odds-on-football]norwalk ohio bingo[/url] free printable bingo creator [url=http://wqm.in/jokers]jokers[/url]
sarnia dream home lottery http://wqm.in/gambling-online_gambling-bonus-poker-play
[url=http://wqm.in/roulette_free-american-roulette]casinos accepting visa gift cards[/url] baccarat winning online gambling [url=http://wqm.in/roulette_roulette-game]roulette game[/url]
chocolate chip casino chip http://wqm.in/online-casino_free-blackjack-game-free-casino-bonuses poker face casino gambling king queen shower curtain [url=http://wqm.in/gambling-online_internet-gambling-internet-roulette-game]internet gambling internet roulette game[/url]

Anonym sa...

volkswagen engines for sale http://xwm.in/aprilia/aprilia-sonic-gp-50 dodge ram t shirts
[url=http://xwm.in/aprilia/aprilia-australia]mercedes cell kit[/url] mercedes sl65 v12 amg [url=http://xwm.in/chopper/chopper-cross]chopper cross[/url]
new york automobile insurance http://xwm.in/bugatti/bugatti-royale
[url=http://xwm.in/audi/occasion-audi]volkswagen jetta ignition coil[/url] alabama greyhound racing [url=http://xwm.in/chevrolet/chevrolet-performance-parts]chevrolet performance parts[/url]
auto parts warehouse langhorn http://xwm.in/bugatti/bugatti-royale
[url=http://xwm.in/saleen/center-caps-for-1997-saleen-rims]play online car racing games[/url] asc and mercedes and virginia [url=http://xwm.in/oldsmobile/oldsmobile-parts-fiche]oldsmobile parts fiche[/url]

Anonym sa...

rainbow casino in wendover nevada http://lwv.in/online-casinos/native-american-jobs-casinos airbourne blackjack
[url=http://lwv.in/casino-online/finger-lakes-casino]casino bus from nyc to atlantic city[/url] lottery south african [url=http://lwv.in/casino-online/grand-casino-tunica]grand casino tunica[/url]
past michigan lottery http://lwv.in/gambling-online/georia-general-assembley-gambling
[url=http://lwv.in/lottery/winning-indiana-lottery-numbers]ga lottery sep 18[/url] electric bingo game [url=http://lwv.in/baccarat/net-casino-baccarat]net casino baccarat[/url]
best online casinos blackjack gambling http://lwv.in/gambling-online/commission-on-problem-gambling presque isle casino ratings reviews [url=http://lwv.in/slot/stereo-with-sd-slot]stereo with sd slot[/url]

Anonym sa...

children of a lessor god movie michael caine [url=http://moviestrawberry.com/films/film_shanghaied/]shanghaied[/url] what rocky tells his son about the world in the last movie http://moviestrawberry.com/films/film_lilo_stitch/ final fantasy movie download
movie quote goonies [url=http://moviestrawberry.com/films/film_chopper/]chopper[/url] movie the wedding march silent 1928 http://moviestrawberry.com/films/film_heart_condition/ dancer in the dark movie review
yankton mall movie theater [url=http://moviestrawberry.com/films/film_downloading_nancy/]downloading nancy[/url] colorado springs movie theater
movie gallery stores [url=http://moviestrawberry.com/films/film_hotel_rwanda/]hotel rwanda[/url] a christmas carol and original and movie http://moviestrawberry.com/films/film_death_before_dishonor/ how to download home movie dvd
danger zone movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_last_emperor/]the last emperor[/url] sexy movie scenes http://moviestrawberry.com/films/film_the_price_of_pleasure_pornography_sexuality_relationships/ segregation in movie theaters in 194s

Anonym sa...

movie ratings kids [url=http://moviestrawberry.com/films/film_shallow_grave/]shallow grave[/url] female orgasm movie http://moviestrawberry.com/films/film_gunner_palace/ marble roller coaster on movie damage
free download of hindi song gustakiyan from movie ankein [url=http://moviestrawberry.com/films/film_diana_last_days_of_a_princess/]diana last days of a princess[/url] movie review boondock saints http://moviestrawberry.com/hqmoviesbygenres/download-genre_family-movies/?page=4 turnaround movie
annapolis movie trailer [url=http://moviestrawberry.com/films/film_babe/]babe[/url] rapid city movie theatres
halli berry new movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_babe/]the babe[/url] misleading movie titles http://moviestrawberry.com/films/film_the_abominable_dr_phibes/ date debra messing movie wedding
caine movie alfie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_just_add_water/]just add water[/url] rehoboth beach movie http://moviestrawberry.com/films/film_house_of_sand_and_fog/ burn movie downloaded from mirc

Anonym sa...

old cowboy movie stars [url=http://moviestrawberry.com/films/film_donalds_dog_laundry/]donalds dog laundry[/url] video art makes movie about people http://moviestrawberry.com/films/film_vacancy/ zune movie converters
so i married an ax murderer movie pictures [url=http://moviestrawberry.com/films/film_zombie_strippers_/]zombie strippers [/url] movie gals http://moviestrawberry.com/films/film_the_last_picture_show/ free latina movie samples sex
movie oceon [url=http://moviestrawberry.com/films/film_major_league_back_to_the_minors/]major league back to the minors[/url] jessica alba sexy movie
jenna jameson movie clips [url=http://moviestrawberry.com/films/film_leggenda_del_pianista_sull_oceano_la/]leggenda del pianista sull oceano la[/url] and the band played on movie summary http://moviestrawberry.com/films/film_street_warrior_2008/ sex in the city the movie
ren and stimpy movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_blade_af_satans_bog/]blade af satans bog[/url] pearl harbor movie stills http://moviestrawberry.com/films/film_the_world_according_to_garp/ resident evil extinction full movie zip

Anonym sa...

bygone movie stars nude photos [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_level/]the level[/url] gaylord movie theater http://moviestrawberry.com/hqmoviesbygenres/download-genre_drama-movies/?page=84 best sex of my life movie
superbad movie review [url=http://moviestrawberry.com/films/film_stardust/]stardust[/url] crown movie theatress http://moviestrawberry.com/films/film_oral_fixation/ movie for a heavyweight
blue lagoon movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_last_boy_scout/]the last boy scout[/url] tenchi movie 2
movie theaters in memphis [url=http://moviestrawberry.com/films/film_leggenda_del_pianista_sull_oceano_la/]leggenda del pianista sull oceano la[/url] movie the golden compass http://moviestrawberry.com/countries/?page=69 open movie trailer checks
thirteen the movie still frmaes [url=http://moviestrawberry.com/films/film_hatchet/]hatchet[/url] hbo movie line up http://moviestrawberry.com/films/film_the_christmas_miracle_of_jonathan_toomey/ inuyasha movie 4

Anonym sa...

madeline the movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_craft/]the craft[/url] movie rental san diego http://moviestrawberry.com/countries/?page=136 scariest movie ever made
movie post [url=http://moviestrawberry.com/films/film_major_league_ii/]major league ii[/url] masseuse movie http://moviestrawberry.com/films/film_bounty/ cradle of fear movie
the best kind of s movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_sword_and_the_sorcerer/]the sword and the sorcerer[/url] movie picture game
movie premier in new york city november 2007 [url=http://moviestrawberry.com/films/film_rest_stop_don_t_look_back/]rest stop don t look back[/url] duke nukem movie http://moviestrawberry.com/films/film_lies_and_crimes/ carnival of souls movie
i movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_second_arrival/]the second arrival[/url] transexual movie review http://moviestrawberry.com/films/film_daffy_duck_s_quackbusters/ vintage movie greats in the nude

Anonym sa...

chak de india movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_drillbit_taylor/]drillbit taylor[/url] hot babes movie gallery http://moviestrawberry.com/films/film_get_real/ boob movie gallery
the movie nell was based on [url=http://moviestrawberry.com/films/film_chief_crazy_horse/]chief crazy horse[/url] ity movie archive http://moviestrawberry.com/films/film_perfume_the_story_of_a_murderer/ east bethel mn movie theatre
hanuman movie making [url=http://moviestrawberry.com/films/film_mount_pleasant/]mount pleasant[/url] casey afflack new movie
not another teen movie nudity [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_girl_next_door_70/]the girl next door 70[/url] where can i get movie iso free download http://moviestrawberry.com/films/film_the_blob/ veer zaara movie hindi
friday the 13th movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_ghost_image/]ghost image[/url] montclair new jersey and movie theater http://moviestrawberry.com/films/film_kinky_boots/ animal house the movie

Anonym sa...

month porno movie subscription [url=http://moviestrawberry.com/films/film_cinderella_70/]cinderella 70[/url] halloween movie times http://moviestrawberry.com/films/film_the_adventures_of_baron_munchausen/ regal cinema movie theatre maryland
bisexual movie torrent [url=http://moviestrawberry.com/films/film_night_train_to_murder/]night train to murder[/url] lynhaven movie theather http://moviestrawberry.com/films/film_american_high_school/ facts about the movie the day the earth stood still
the massacre in the movie potempkin [url=http://moviestrawberry.com/films/film_blood_the_last_vampire_70/]blood the last vampire 70[/url] sex movie torrent
circuit city blu ray 2 free movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_harlequin_70/]harlequin 70[/url] movie tv http://moviestrawberry.com/films/film_rebel_without_a_cause/ summary of the movie troy by homer
famous pornstar movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_saving_sarah_cain/]saving sarah cain[/url] cinderella movie http://moviestrawberry.com/films/film_the_wind_that_shakes_the_barley/ movie line good morning good morning

Anonym sa...

rush hour 3 full movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_shape_of_life/]the shape of life[/url] when a man loves a woman movie http://moviestrawberry.com/films/film_the_zen_of_screaming/ wife movie
valdosta movie teather [url=http://moviestrawberry.com/films/film_street_trash/]street trash[/url] cool runnings near movie http://moviestrawberry.com/films/film_bean/ all quiet on the western front 1979 movie
movie playing [url=http://moviestrawberry.com/films/film_how_high/]how high[/url] halloween movie review zombie
free adult movie online [url=http://moviestrawberry.com/films/film_red_is_the_color_of/]red is the color of[/url] movie scene archive http://moviestrawberry.com/films/film_my_beautiful_laundrette/ why popcorn at the movie theatre history
free full porn movie download links [url=http://moviestrawberry.com/films/film_i_paladini_storia_d_armi_e_d_amori/]i paladini storia d armi e d amori[/url] pay it forward and movie http://moviestrawberry.com/films/film_duets/ dogma movie

Anonym sa...

surf movie wikipedia scene jets dick [url=http://moviestrawberry.com/films/film_jaws_the_revenge/]jaws the revenge[/url] the golden compass movie trailers http://moviestrawberry.com/films/film_house_of_d/ ang lee new movie
stony brook movie theatre in kentucky [url=http://moviestrawberry.com/films/film_kill_bill_vol_1/]kill bill vol 1[/url] nc drive in movie theaters http://moviestrawberry.com/films/film_under_surveillance/ when was the blues brothers movie made
movie waves spinal tap [url=http://moviestrawberry.com/films/film_operation_petticoat/]operation petticoat[/url] movie trailers for real player
planet of the apes movie cast [url=http://moviestrawberry.com/films/film_human_instinct/]human instinct[/url] border movie http://moviestrawberry.com/films/film_one_missed_call/ introduction of saw movie
reaction on exorcism movie review [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_kid/]the kid[/url] movie what a woman wants http://moviestrawberry.com/films/film_the_sterile_cuckoo/ movie the convent

Anonym sa...

HEisann:) super blogg:D æ og e på lavprisbudsjett no og ska puss opp hele leiligheten,ikke bare fordi æ e student uten særlig my peng .. men også fordi æ like å tenk miljøvennlig.. elsk t finn.no<3

Men det viktige spørsmålet forutenom tipset omtapeter på rusta.. e :
KA hete fargen du har malt med på vegg og tak her.. ane æ svak rosa uten at det e helt rosa.. ønske mæ sånn t panelvegganmine:)????

har nemlig funnet to rosa nyanser til murveggene .. men har lyst på nesten hvit,svakt mot rosaskjær på panelveggene.

Håper på svar.

Mvh Maria

irina sa...

Heia Maria. det er nok helhvit. Uten noen som helst brekkning :) Lykke til :) Blir sikkert kjempefint hjemme hos deg.
MVH irina

Beth sa...

Såå lekkert!
Farger MÅ til!
Helhvitt som noen har det får det bare til å virke SÅ sterilt og lite hjemmekoselig!
Hos deg er det KOS!!!

Turid sa...

Du har det kjempekult OG koselig hjemme! Liker din måte å tenke på. Stå på! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online