fredag 15. januar 2010

Amerikagavene.....og Ektorp til salgs.

I dette innlegget her lovte jeg at tre stk skulle en gave. Barna foretok en trekning før jul....men så ble det bare krully bully som minste kaosbarnet bruker å si når ting ikke går etter planene.
Gavene er om muligens litt julete, men det kommer en jul i år også....om ca 11 måneder eller som man sier...jula varer helt til påske.
Vi trekte slik at eldste kaos barnet trekte først, og nedover. Den som ble nr en for velge gave først . nr to trekker senere og nr tre tar det som blir igjen.
Den som ble nr 1 er anonym nr tre !! Største valgte Anne Lisbeth siden han har bursdag den tredje. Kommentar nr tre. Kan du værsåsnill å sende meg en mail.
Xtra koselig at det ble deg som skrev så fint om meg !!

Nr 2 ble Anka med bloggen Fra blokk til hus.
Nr 3 ble Kari fra bloggen Carpe Diem


Endelig fikk jeg lettet litt av min dårlig samvittighet. Når jeg har vist frem de tre siste gavene jeg fikk til SKB er samvittigheten i forhold til bloggen ok.

Jeg har en hvit Ektorp sofa. Veldig god å sitte så komforten er grei. Trekke er dessverre litt slitt histin og pisten hvis du ser godt etter. Men nye trekk kan kjøpes på IKEA.
Kr 500 .


6 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja...da må jeg jo bare si....GRATTIS..til de heldige vinnerene:)
hei sveis......
klem klem

Datt sa...

Vetduhva, jeg kjøpte meg kjøkkenbord i dag! :D Hos Tine på Møllenberg! Likte strengt tatt prisene dine bedre, hihi, og dette er i litt annen stil, ikke helt like godt å sitte ved, men fortsatt helt nydelig! :D

Jeanette Jess1 sa...

Heia, E d 2 eller 3 seter du selger og hva skal du ha for den?
Ser alt er bra med deg, spennende med ciro bloggen ;o)
Er innom deg ganske ofte ,men det blir ikke komentar hver gang. God helg til deg og dine!!!

Datt sa...

Neida, det var ikke så stor forskjell, endte på 3000 for et (veldig) gammelt flott bord i tre, to hvitmalte gamle stoler og en krakk. Det var nok litt gamlere enn det du solge, er vel derfor det var dyrere(2200) men hos deg fikk jeg jo flere stoler og det var flott mala! :) Alt i alt er det vel ikke så stor forskjell! Var bare litt vanskeligere å overtale mannen i huse når jeg ikke kunne argumentere med komplett sett! ;)

Thing sa...

Jeg tar Ektorpen!
Og kan hente den imorgen :)
(har sendt deg mail)

Piil sa...

Jeg må bare si at du har en fantastisk blogg!!! Er så glad at jeg fant den, jeg blir kjempe inspirert:-)

God helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online