søndag 24. januar 2010

Bare så meg.......

Den andre dagen jeg var i USA var vi på den kule tapas restaurant. Vennene mine kjenner meg, å vet at jeg er veldig glad i spesielle interiør. Jeg har virkelig hung ups på det lekent...det vågale. Det som pirrer og det som tirrer. Det som for folk til å heve øyenbrynene.Maten var så som så, men selskapet av gode venner og flott interiør var det en kveld til å huske. De hadde horn som var spraylakkert i sølv. Så koselig at eierne følger bloggen min å hadde fått denne brilliante ideen fra meg. Og hadde kjøpt mekonomen spray....ha ha ha.
Og så likte jeg betong veggene...akkurat slik jeg har på gjesterommet. Er det noe rart jeg like denne tapas restauranten.
Sølvhorn, betongvegger, kule tapeter....for ikke snakke om farget lyskroner. Deres er rød og min rosa.Jeg har lest en del interiørblader i det siste. Og trendene der er iøynefallende. Nordiske interiørblader fortsetter med lys shabby chic og fransk landeliv. MEN det kommer mer lekenhet der også.De snakker om at året 2010 er det året der personlighet kommer til å spille mer inn. ME LIKE ;)
The revange of Harry.....
Kontinetale, særlig fra Nederland og England er det eksplosjoner av farger, knall orange, rosa, lime,turkis...ja alle herlige farger,....
Snakk om Harry...vi var på Harry tur til Østersund i går. Fikk meg med en del fine ting som kommer på bloggshoppen.Men det som varmet mitt hjerte var at jeg fikk den mest ekte og vakreste gaven av Demolitionmannen. Vi gikk inne på Røde Kors "loppis" utsalg. Plutselig kommer Demolitionmannen inn.
Helt i fyr og flamme...Han hadde hentet den perfekte gaven til meg.
Og der i hendene sine hadde han den styggeste skålen jeg hadde sett EVER. Den var rosa og gull, med en stooor due på toppen....for å ikke snakke om roser og blomster.
Jeg ble helt skjelven i beina. Og nesten forelsket igjen. "Ohhh noe så herslig støggt...du kjenne mæ så godt.
Koss hvis du at æ kom te å ælsk dein her da ??"
"Nnæææsj æ gjekk for det hærsligeste,støggeste og Harryeste tingen her...og det slår aldri feil...."sa han. Å blunket.
Nei, å det har han jammen rett i.
Spenn dere fast. SERIØST i morgen kommer dere til å se den styggeste skålen ever !!!

PS !! Jeg beklager lite kommentarer fra meg, mrn ikkr noe pc fremdeles...og får bare låne i korte stunder :(

6 kommentarer:

Life of Vilhelmsen sa...

Du er rett og slett herlig!!! Ville bare si deg det:-) klem til deg

Lindas hus sa...

Hei gode vakkre snuppa mi! Jeg har fulgt med og ledd godt av dine innlegg. I hvertfall harry belafonte innlegget! Passer jo oss utkants jenter bra og bli kaldt harry;) hi hi hi! Og den howardsofaen din er jo bare rååå lekker! Og knall rosa kommer inn for fult! Til og med Vakre Hjem og Interiør har bilder av knall rosa i en reportasje, så igjen er du forut din tid! Jeg har fått betenneldse i benet. Og jeg har også mistet ditt nr....ny telefon på meg også! Kan sende deg på mail. kos deg masse. Stor klem fra Harry Belafonte

Datt sa...

Hei å hå du! :) Gleder meg villt til å se verdens styggeste skål!!! :D
Jeg ordna meg domene gjennom blogspot og registrerte det gjennom google kontoen min! Da gikk det i grunnen på magisk vis, plutselig dukka bloggen min opp på .com adressa!! hehe... Jeg konkluderte med at det der var jo fullstendig uforståelig, men enkelt å få til! :P Jeg kommer på lunsj for å fikse det jeg vettu! ;)

Hege sa...

Morsomme bilder:-)
Og gleder meg til å se "verden`s styggeste skål"!!
En kjærlighets-gave da, snufs:-)
PS!Lagt inn enda en kommentar på hvilken data/PC du skal velge, KLARTE ikke la være...!
Koos, Hege.

hjem hos linda sa...

Hello to you mrs harry!!!!!
he he he...glæde mæ te å sjå den "støggeste" skåla di!!ho ho
Du har såå artige innlegg!!
Ler like mye varje gong æ!!
Lunch soon??
Klæm Linda

WenchesVerden.blogg.no sa...

Du har fått en award av meg:-) Den er gitt til de bloggene jeg følger daglig og som jeg anbefaler videre:-)
Sjekk bloggen min: wenchesverden.blogg.no og ta utfordringen:-)

(Du som er profesjonell blogger og greier har vel kanskje ikke like stor glede av en sånn liten award, men den er iallefall en liten oppmerksomhet fra lille meg til fantastiske deg:-))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online