lørdag 16. januar 2010

All of Irina is all pink :)

Jeg har ALDRI vært rosa jente, som liten pike ønsket jeg at klær skulle ha alle andre farger enn rosa. Gjerne svart, men i det siste har jeg hatt rosa drømmer....og det er ikke om hvordan Demolitionmannen ser ut i nettoen akkurat. Ei heller om at jeg er en prinsesse som Paris Hilton, som ikke har andre problemer enn at neglelakken matcher klærnene.
Det begynte med at jeg så en rosa lyskrone en venninne hadde kjøpt i Berlin. Den traff meg i magen, og jeg har ikke gjort annet enn å drømme om den. Og mase om den !!
Hun var i Berlin i år å kjøpte seg en turkis slik at jeg kunne få den rosa.
Howard kom seg i hus, men jeg har ikke bloggifisert stuen siden jeg har hatt omgangssyke i tre dager...og sikker ett par kilo mindre...ha ha....
Jeg solgte Ektorpen, og hun som kom for å hente syntes vi hadde det WOW fint i Howard kroken...men jeg er ikke hundre prosent fornøyd, derfor har ikke dere sett den enda. Men det kommer......
Howard salongen er nydelig, og nydelig å sitte på. Å på en uke har den blitt hele husets favoritt sitteplass. Okke som. Nå har jeg bare slengt den gamle ta-meg -hard -på -bakefjøla( det brukte de i gamle dager i istedenfor seng ) som bord. Og det ser ordentlig fint. Men så er deg meg...man må ta sjanser her i livet....man må leke som om fanden er i helene ...og ferdig med den smaken/ saken.
Her i huset er det akkurat det jeg gjør...men så er man jo ikke gal for ingenting.
Min rosa lysekrone skal henge over Howard salongen.
Og under der skal jeg ha ett gammelt bord, malt i en godterirosa farge...nam nam nam....
Jeg har vært rosa ett par måneder, og vennene mine er lei av å høre...rosa her og rosa der og jammen skal itj deinn å bli rosa.
Bare vent ohh vantroe....mowhaha...the revange of All of Irina skal komme, og snart...snart vil ALLE ha rosa.


Til orientering !! Hvis dere ser en anonym kommentar der anonyme sier noe slik som.
"Kem faaan har sagt at du e flink med interiør. Alj kan no sjå at det er du så itj. Rosa bord hørre itj hjæmm nånn plass. Og dem som syns din blogg og du er flink og inspirerende kain pell dokk bort fra interiørverden.
Med hilsen anonym"
Men folkens ...det er kun Demolitionmannens sin hevn over rosabordet.
Skjønne itj ka hain bråke for...hain har vel aldri tørka av en bordplate !!
Og så ser dere engang for alle, at han ikke er den skarpeste kniven i skuffa !!
For kem faen bruke å fortell ka hevna bli !!

( Vil bare undskylde for banningen, det gjør jeg MEGET sjelden....men Demolitiomannen banner hele tiden )


11 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja...så kom din rosa time og:):)
Kos deg med sukkertøyfargen.....jeg var ikke rosa før for et par år siden...skulle da ikke ha rosa jeg:)
Men...skal sies at det er jo mange rosanyanser og da:)
Gleder meg til og se den lysekronen og verse visa:)
kos deg
klemklem

Datt sa...

Hehehe!! Jeg har faktisk vær anti-rosa i hele mitt liv jeg også! Det eneste som var rosa her i huset var noen par uheldige sokker som ble vaska med ei rød truse... :P MEN nå har jeg blitt litt svak for rosa! Det starta i sommer og har ikke gått over enda! :) Gleder meg til å se hjørnet, du må ikke la meg vente i spenning så lenge da, plutselig står jeg på døra di og forlanger å få se! :P Nå kan du forrtesten de de "nye" kjøkkenmøblene min på bloggen min! :)

MarnyAlice sa...

Eg elskar ROSA!!!! :o)
Gleda meg til å sjå lysekrona og Howard kroken :)

Klem M :)

Datt sa...

Se der ja, de stolene er så søte! Jeg falt for fargen på sete på min, elsker lys blå og grønn! :) Den kosta faktisk det samme der jeg kjøpte den også! :)

Helena R sa...

Tror det blir veldig bra, har selv heller aldri vært rosa jente(rødt hår =rosa fy fy) Men de siste år har jeg hatt litt sansen for det. Har to rosa saueskinn som venter på den rette settingen, hi hi

Du er modig som tør å prøve ut så mye nytt og litt "crazy". Noen må jo være de første til å komme med ting. Du skal se at du starter en ny trend nå!! :)))

Thing sa...

Tusen takk for i går!
Det var utrolig koselig i Howard kroken!
Det ble faktisk ganske så koselig her hos meg også :)

Lisas hjem og skatter sa...

Hei Irina :) så kult - gleder meg masse til å se resultatet! Jeg er også litt rosa av meg :) elsker rosa innslag inn i alt det hvite!!!

håper at det er bra med deg og din herlige familie!

stor klem fra lisa

Inga Helene sa...

Jepp! Blitt litt rosa jeg også i det siste. Foreløpig strekker det seg til Hello Kitty-stash på Kulturskolen (og gjett om elevene mine er misunnelig på samlinga mi!) og en nydelig rosa almanakk. Og så begynte jeg på en rosa strikkaklut i går kveld, selv om jeg eeeeegentlig skulle festet en million tråder.

Og så kjøpte jeg visst noen rosa sokker nå i jula. Hm, hvordan kommer dette til å gå?

Trivelig innlegg!!!

:o)

-Ultima-Thule- sa...

Oi...oi...oi... Rosa lysekrone!!! *Me want to see!!!* Høres herlig ut! Jge har hatt en rosa periode siden i sommer, men da på duker, lys og slikt. Stæsj som er enkelt å hive ut når jeg er lei det!! Kos deg med rosa, gleder meg til å se howard kroken din!
*Klem* -Kamilla-

Ellemeller sa...

*ler* Demolitionmannen får gjennomgå;)
Kjøp ham en rosa pysj, so er han heilfrelst han òg!!

Bli frisk fort! Vi ventar på rosa innlegg:)

Torilpia sa...

Herlig .. :o)

Har alltid elsket rosa jeg :o)
Det preger ungene min også .. og jeg har rosa soverom. Liker ikke "min hjelpende hånd" det - så har jeg en sofa på stua hvor han kan få sove .. hihi ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online