søndag 16. januar 2011

HmmmmJeg trodde jeg holdt på å gjøre småforandring og plutserlig er alt borte....HJELP

5 kommentarer:

Hellohello baby sa...

ÅÅ, så leit! Vet akkurat hvordan du har det, for det der gjorde jeg for to dager siden! Men jeg klarte sånn delvis å hente meg inn igjen, men måtte gjøre alt på nytt. Jeg kan hjelpe deg litt på telefon om du vil. Men ser det er en hel del som er borte hos deg, som jeg ikke kan hjelpe deg med. Men husk: at ting er aldri så ille at det ikke er godt for noe. Så kansje det er en mening med det hele likevel....? :) Men det ser man jo aldri før i ettertid :) Send meg en melding på face om du vil ha telefon hjelp.

Hellohello baby sa...

Ååååååå! Irina! Jeg fant akkurat TV-innslaget ditt! Det har jeg ikke sett før nå. Jeg er forelsket! Guuud så søt, vakker og herlig du er! Jeg kunne tatt deg med hjem og hatt deg i den slite bestestolen min! Og selvfølgelig: for et FANASTISK hjem du har!!

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Åh huff da..nei du må ha tunga rett i munnen når en driver med dette...du får kalle inn ekspert hjelp:)
ha en fin fin søndag snuppa...
klemklem

Maratonjenta sa...

Oi, ja her var det noen forandringer på layouten, ja. Men innleggene er jo der og det er jo det viktigste:-) Det ordner seg nok!
Jeg har også mistet noen innlegg og innstillinger når jeg blogger rundt 3-tida om natta. Etter litt søvn, finner du nok løsningen!

Morgenklem fra Maratonjenta!

Beth sa...

Der var du igjen...
En stund fikk jeg bare opp en helt blank side!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online