onsdag 12. januar 2011

Road trip to Sweeden....part 4..en vakker interiørbutikk.


Heisann kjære lesere :)Først vil jeg beklager for en ting. Jeg sier/skriver alltid det motsatte enn det jeg mener. Det er noe rart med meg der....:( Butikken ligger på VENSRE side når du kommer fra Åre. Det er ca 5 til 10 min fra Åre sentrum retning Østersund.
Den ligger på en liten bakke. Som dere ser på det første bildet i innlegget under.


Prisene er ikke så verst, noen varer er dyrere enn favoritt butikken min Østersund, men noen andre billigere. Har ikke kjøpt så mye her, siden jeg liker mest bruktbutikk "tinger". Kjøpte en urne der for 249 kr. Den kan dere se HER.Ienne vakre rammen eller det er en samling av rammer som er ett, kostet ca 800 kr ( tror jeg) i Østersund var det ca 600. ( Igjen tror jeg )


Kule lamper laget av kvister.


En vakker antikk klokke midt i blant nye varer....vakkert.

Da vi var det i mellomjula var det halvpris på alle julepynt. Jeg kjøpte ikke noe, men jeg angrer litt på det.


Her er det også en ramme formet av flere rammer.Nydelig !!

Dette er flinke Katrin, hun er typisk Svensk. Hyggelig, serviceinnstilt og søt. Jepp, dere bør definitivt parkere mannen ett sted med VG og Dagbladet. Det finnes mange gode cafer og restauranter i Åre. Jeg sverger fremdeles til Åre bageri, der kan man sitte lenge og godt.

Lokalet er slik at man kan sitte uforstyrret. Uten at betjenning og andre gjester kikker om en mann sitter der ett par timer å leser aviser. Her er det å senke skuldrende å kose seg.


En annen plass jeg liker. Men de har ikke like gode kaker, mat og kaffe. Men de har helt grei mat er Holiday Club. Der kan du kjøpe deg kaffe og sette deg i de svære lounge sofaene foran den gedigne peisen å lese bøker og aviser uten at noen bryr seg !!
Folk går ut og inn på badeland osv. Ingen tenker på om det sitter en mann her døgnet rund !!
Koselig er det også her :)I neste innlegget om Sverige kommer en av mine mest bevarte hemligheter...vel jeg tror det....Har ikke bestemt meg. Demolitionmannen sier jeg ikke burde fortelle dere det. Hvor får Irina kjøpt møblene sine billig ???....

Jeg vet ikke enda....må sove på den. Kanskje alle drar dit etterpå.....I live one hour from the Sweedish border. We in Norway often goes to Sweeden to bye food, drinks and other stuff. Everything is less excpensive there. The Sweedish peopel come to Norway to work, they erned more money here.

Anyhow !! Irina goes to Sweeden to bue good bargins. Old furniture and antiques are very very cheap there.
Next time i am goeing to show you where my Aladdin cave is. Lot of cheap furniture.

Have a very nice day. And thank for visitting me from " yaaaaander" i liveed i KY for one year 20 years ago. My oral is mutch better then my writing. So sorry :)I can some local words thoug.Jeg prøver meg på litt Engelsk, selv om jeg er mye bedre i muntlig enn i skriftlig. Så lenge de forstår, tenker jeg. Håper dere syns det er ok med slike innlegg som dette. Syns dere det ?
Stor klem

7 kommentarer:

ide-puffen sa...

Oi oi oi så bra du forteller hvor butikkene er. Jeg skal til Åre med noen gutter snart. De skal selvsagt gå på ski og mor skal rusle rundt å finne fine butikker. Vinn vinn situasjon det vel.
Den kvistlampen var kul og en ide for meg med limpistol og gamle skjermer. Tøff.
Toppers kveld til deg Irina
Tjohoooy

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Masse fint her Irina:)Men jeg liker jo mest brukt jeg og...er ikke mye nytt som kjøpes i interiørbutikker:)
kos deg i kveldinga...
klemklem

by Fogt sa...

Nu også som fast læser.Fik øje på dig på Mariannes blog.Helt fantastisk her er noget Danskerne helt sikkert vil nyde så ligger hurtig dig på min blog.Kram Else Fogt

Evami sa...

Love that store:)))) Skulle innom før jul, men ble det Åre-tur på oss nei... Bare dagstur, og da må man leke med gutta i snøen!
Så utrolig mye flott som kunne fått nytt hjem hos oss ja!! Til og med Tore falt for diverse møbler der!
De har jo endel brukte møbler der!
Ha en flott onsdag:) Klem

Trine sa...

sukk sukk sukk... kjenne æ får vann i munn av alle de herlige bildan :D
"kjære Gud, gi mæ en tjukk bankkonto me masse masse masse penge på" :D

Ha en flott kveld snuppa :)

Klæm

Mari ØB sa...

Hei!
Ville bare si fra at butikken ligger på VENSTRE side når man kjører fra Åre retning Østersund:)
Ellers må jeg si at du har en inspirerende og underholdende blogg kjære Irina!
Jeg har lest bloggen daglig siden du ble omtalt i Adresseavisen i forb med Kunstindustrimuseet for et ell toår siden. Jeg har ikke egen blogg og er heller ikke flink til å kommentere - men er storfornøyd med å lese dine festlige innlegg!!
Klem Mari Østgaard Buaas

Leigha sa...

Oh, I would take one of almost everything I see. Great stuff Irina.

Leigha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online