mandag 24. januar 2011

Makeover i hallen


Heisann & HoppsannI natt sov jeg i fra kl 23 og til 13 !! Er det mulig...lenge, lenge siden jeg sove så lenge !! Og enda lengre siden jeg ble trøtt kl 23...utrolig.


Derfor fikk jeg dessverre ikke tatt bilder i beste fotolys. Og siden jeg alltid tar bilder manuelt( Har tross alt gått fotokurs..he he) Så er lukketiden veldig lang....skulle brukt stativet mitt, men det er så mye prakk.


Får ta noen andre, en dag det er lyst ute. Tenk dere, gangen var helt mørk, så kult at bildene ble slike allikevel.


Litt glamour, husker dere Svenskebordet mitt som var oransje og brunt.Det fikk tre strøk med Bengalack, tenkte jeg skulle prøve å være trendy å male matt....men når man har 6 liter svart bengalack er det bare å male i vei med det man har :)


Gardinene kjøpte jeg i juni på KID, betalte 40 kr for dem. Så da tenkte jeg å slå til. Jeg som aldri brukte gardiner.Begynner virkelig å noen nå.Skal ta bilder i morgen når det er lysere, men MÅTTE bare vise dere hallen nå.
HER kan du se bordet før :)
Dæven dutte , nå må Irina tørke støv på det bordet. Tørka støv på torsdag JO !! Hele huset ble vasket så å si med tannbørste i forrige uke. !! Hvor kommer det fra ?


Jeg elsker bordet mitt, ca 250 kr :) Og det er massivt.I had to show you the makeover in the hallway. Here where i live...very far up in the world. We have just some hours of light. Its good, becouse in december its dark all day. The problem is that i cant take good picture. The tabel i bought in Sweeden. I bought it HERE. I pained it black. And new curtains that i bought i june for 5 $. The chandelair is from the kitchen. I just in this moment remember i had to chairs.
What do you think, one or two chairs ?Sånn så du ut i sommer. Kom på at jeg har to stoler gitt. Enen står i stua :) Skal jeg ha den i hallen tro ? Det ble så fint !! Jeg er veldig fornøyd.


Nå skal jeg rydde ut av skapene ute i gangen :) Ha en fin kveld leserne mine :)

11 kommentarer:

sonja sa...

hvad er det fine skab malet med:)

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ble kjempefint...ja en tager hva en haver..
kos deg og så flott atdu har fått sovet...
klemklem

irina sa...

Sonja :) Skapet ?? mener du kommoden, den er kjøpt slik den. et er noen plater( folie som er lagt utenpå treet. Så kan ikke hjelpe deg :) Du kunne prøve crome spray :) Klem

Manne's hverdag sa...

WOOOOOW - LEKKERT!!!

Klem fra
Marianne

Trine sa...

Gangen bei kjempestili :)
Kjekt me gardina til en billig penge.. de æ å like best å kjøpe :D

Klæm

Datt sa...

Kjempestilig! Digger de svarte stolene :)

sonja hansen sa...

tak for tippet,:)

Anne-Marthe:) sa...

Så utrolig fint det er:) Du slutter aldri å overraske Irina:)

klemmer fra Anne-Marthe:)

House of Dogs sa...

LEKKERT!! Stolene dine er jo bare råstilige:)

Ang tapet så liker jeg godt den gule din, men gangen skal antaglig ha litt industriel glam følelse så veit ikke helt om den passer inn? Stilmessig synes jeg i grunn alt du gjør er kult, så kommer du på en som du tror kunne passet er det bare å skrike ut:) Var å kikket litt mer etter tapet i dag også, men uheldigvis uten napp:P

Ønsker deg en fin kveld:)

Klemmer

T:o)ve sa...

Herlig gang! Heldig er du som har plass til annet enn sko og klær i din ;)
Den søvnmengden misunner jeg deg! Ville ikke stå opp i dag men bare soooove videre....
Ha en fabelaktig ny dag!

Kokosbolle sa...

Heisann! Har ikke jeg sett huset ditt til salgs på finn eller har jeg blingsa? Lignet innmari nemlig.

Ha en fin dag. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online