tirsdag 16. november 2010

Følg stemmen din !


Heisann og Hoppsann :)

Til dere som er bekymret for Demolitionmannen så lever han i beste velgående. Han lo godt :) Og til dere som kanskje syns jeg er blodtørstig, alle her på bloggen og facebook vet at jeg elsker skrekkfilmer....så ble litt inspirert av de.
Han tok til å med å tilbød seg å male andre strøket. Og han syns jeg hadde gjort en brukbar jobb. Det er mer en man kan si om han.Jeg så nemlig i dag at det hadde rent flere steder. Om han gjorde det med vilje ?? Han nekter for det i allefall :)


Ja, min datter er sin fars datter, mer enn min. Hun ligner på han i væremåte og personlighet, men hun har arvet min" kreativitet ".Hun er er et naturtalent uten like, helt unik talentfull med alt som har med kreativitet og skaperglede. Hun er lynende smart og viljesterk. Og hun er rettferdig og ærlig. Ligner på meg der....kanskje for mye....og å være totalt ærlig er ikke akkurat så positivt bestandig.
Dette skapet byttet jeg til meg. Jeg tenkte først at det ble for gammelt til at jeg kunne male det...jeg liker ikke å male gamle fine møbler. Da jeg fikk se det, ble jeg egentlig litt lettet. Dørspeilene er av papp ! Knottene er svarte plastknotter og skapet var ikke malt overalt engang. Jeg maler det hvitt, fjerner selfølgelig pappen og erstatter den med hønsenetting. Jepp, ett shabby chic skap ...det for jeg solgt fort.
Jeg malte likeså sjenkene hvite, stolene hvite...ja alt.
Mens jeg satt der å ikke prøvde å spy av alt det hvite....ikke at hvitt er noe galt...men når man maler veeeeldig mye på engang. Da blir man lei, okke som hvilken farge man maler...BELIVE ME.
Hun kommer hjem fra skolen, å går forbi meg.
"Jaaa, sjer du male kvitt ja....det er nå rart te å vær !". Jeg mumler noe om at hvitt selger, selv har jeg hatt lyst på å male det i andre farger.
Hun bare ser på meg og går. Etter en halv time kommer hun tilbake.

"Det er liksom itjmytji Irina over skapene dine....!" Jeg kjenner at jeg begynner å bli irritert, særlig fordi jeg hadde tenkt tanken, sånn 18 ganger.
"Hørt du itj ka æ sa...hvitt selg ..."butikk" e tross alt "butikk"
"Javeeeeeel...." Jeg retter meg opp i stolen. Jeg fornemer en krangel med min datter.
Hun stirrer meg i øynene...hun er ganske så intens.

"Du har lært oss å vær tro mot oss sjøl. Mot denj vi e, stå for meningan vårres, vær denj vi e. Finn vår egen stemme...sjøl om det er mot strømmen....itj saint ?? "
Tro det eller ei, hun stod med hendene i kryss foran seg.
Jeg sukket tung.
"Mamma, du sjer at det der itj e allofirina...itj saint ?" Jeg trekker pusten....skal til å komme med en tirade at hun ikke skal og kan lekse opp for meg hva jeg skal selge.

"Duuuu, hadd itj det skapet vært litt kult om du hadde malt det i rosa, oransje , turkis eller knall grønn. To farger mamma. Feks oransje utenpå og rosa inni ;)
Den sjenken...du må bare ha en tapet inni...det e jo din stemmet."

Hun venter ikke på svar. Hun snur seg på helene. Det lange håret står som en vifte rundt henne. De få som treffer skapet, blir farget hvite.
Jeg sitter der i stolen, koper....fascinert av hennes mot og fascinert over hvitmalingen i håret hennes. Det ligner på frost ...
Jeg sitter sikkert der i fem minutter...tenker... skal jeg følge irinaStyle stemmen, eller tenke "butikk".
Jeg kommer til at jeg kan gjøre begge delene. Skal jeg male alle møblene hvite vil det ta moroa ut av det. Kan jeg gjøre spreke ting inni mellom kan jeg syns det er moro å holde ut en stund.
Jeg går til Demolitionmanne. "Du , ho ***** e itj så dum..."
"Jepp, ho e dattra mi sjø..."


Slik så skapet ut. Det ble malt hvitt. Det skal dere se neste gang. Så sent i ettermiddag, ble det knall oransje utenpå. Jeg sliter litt med fargen inni. Hva syns dere ?? Skal jeg ta knall turkis, knall rosa, knall lilla eller knall lime.
Ærlig talt....jeg VET IKKE. Pia mi si rosa inni...
Help me :)Det ferdige resultatet vil dere se på Smia på lørdag. Da åpner vi et "juleverksted/utsalg.
Dere er alle velkommen til å komme på Smia i Kjøpmannsgata. Rett overfor Mixen. Mellom China resturanten og Elkjøp. Kommer bilder og full info i morgen.

Ha en riktig god natt. Og jeg beklager til alle bloggvenner. Jeg er så dårlig til å kommentere :( Les aldri. Men når jeg er ferdig med å male så kommer jeg innom å takker for at dere er så snille at dere gjør det Blir så glad !!
Samme til dere som sender mail...skal svare så fort jeg har tid. Har jeg ikke svart deg er det fordi jeg ikke har hatt tid der og da. Skal det senere. Purr ivei !!
Til mine lesere. Tusen takk for at du leser akkurat min blogg...akkurat nå :)

Klem

2 kommentarer:

Bjørg sa...

Blank sort inni!

-Ultima-Thule- sa...

lys grå sider, topp og bunn og en stilig tapet med orange mønster på bakveggen :0) Blir spennende å se hva du finner på!!
*Klem*
-Kamilla-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online