torsdag 31. mars 2011

Dagens .....

.......har ikke så mye interiør å komme med for dagen. Ikke tid til å male, pusse eller bloggifisere :) Derfor kjører jeg bare dagens antrekk...hoo hoo.
I dag var jeg på Match/ Frk Wickstrøm på Heimdal :)Bloggen HER Åhhhh de hadde sååååå mye fint. Jeg hadde lyst til å handle mye...må vinne i lotto.

I dag og i morgen feirer butikken 5 år. Og det feirer de med å gi oss kundene 20 % avslag på alle varene. HERLIG !!


Jeg har skrevet før at jeg er så glad i Beck Söndergaard skjerfene mine. Har tre nå !! I morgen får dere se hvilket som ble med hjem. Det er sååå fint. Det må være med i dagens outfit i morgen...jeg flirer meg i hjel hver gang jeg skriver det. Litt fjortis over det :) ha ha...kult det.


Artig å høre at flere hadde de grensene på håret. Jeg har nemlig de grensene på skjørt også. Var litt kort i dag. hadde en underkjole under denne, som jeg glemte å ha på meg etter å ha prøvd masse fine klær hos Frk Wickstrøm. Jeg brukte en kåpe utenfor ...hele tiden etterpå da.
Damer over 30 år burde ikke ha på seg for korte kjoler/ skjørt.

Jeg var på en runddag for ikke så lenge siden og mange damer over 50 danset rundt med mini, mini skjørt OMG...jeg var superfacinert...den grensen skal jeg ikke bryte !! Belive me ! Jeg er litt kvalm enda...ja ja..vi har alle våre grenser...


Tunikakjolen fra Audition, belte fra Merethe Fonnesberg, knestrømper fra Timo(Brits undertøy) og orginale Fry boots i konjakkfarge kom fra egen butikk. Så de er 6 år gamle...men like fine. Bildene ble tatt kl 20 etter en lang dag ute..litt sliten så jeg ut.
Det er fint å bruke ett belte høyt oppi livet da får man illusjon om midje og lengre føtter.

Bruk brede belter. Alle store kvinner har en midje under bysten...

Satser på interiør i morgen...

2 kommentarer:

Elin / Draumesidene sa...

Flotte klede du viser! Vi har nok veldig lik smak der. Leste om opprinnelsen din før i dag, og lo godt. Såg for meg ho der temperamentsfulle dama, som fann ein ho nok ikkje trudde ho skulle bli gift med? That`s life... Love... Eg er berre ei traust blåøygd ei, som aldri har vore str.38 sidan ungdomsskulen. Med aner kun frå øde vestlandsfjordar... Men har visst nokre sterke kvinneskikkelsar i bakgrunnen eg også. For ikkje å snakke om eine oldefaren min, som dreiv med heksekunst... Sikkert ein dyktig mann. Hjalp til når folk og dyr vart sjuke. Meir som ein Snåsakaill antageleg?

Ingen tvil om at vi ber arven frå fortida med oss vidare, på mange vis.

Nyt fredagen!
E

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Så hyggelig dette så ut da.De støvlettene dine øøøøøøøøøøønsker jeg meg,,,er stadig på leteing etter et par orginale slike:)
kos kos kos

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online