tirsdag 1. mars 2011

Pimping up IKEA.Egentlig var planene mine noe annet......ett annet bord, men jeg likte dette veldig godt.


Føttene til Trollsta skal jeg bruke til noe annet :)


Fargerikt...åhhh jeg elsker farger....


Vil takke alle til nye følgere. Kjempekoslig at dere vil følge meg. Dere er bare toppen. Og tusen takk for alle mailer, fb meldinger og kommentarer. Og til dere alle rause som syns at Kates leilighet ble kul. Responsen har vært overveldenes....folk ringer, mailer og sender Kate meldinger. De lurer på om hun kan komme hjem til dem.....ha ha....kate som fikk meg hjem til henne ....folk er rare og morsomme.


Ellers har jeg mange ideer. Så det er bare å følge med :)


Ha en fin kveld folkens :) PS Jeg klippet og rettet opp bildene på bilderedigering....men jammen ble de ikke slik da de ble lastet opp...hmmm glemte kanskje å trykke ferdig :)

5 kommentarer:

MyC design sa...

Kjempe stilig, Irina. Gleder meg til å se hva du skal bruke de gule beina til. Ha en fortreffelig kveld :0) Varm klem her i fra :0)

Kjersti sa...

Utrolig tøft!!!

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

He he he måtte skratte av storyen under her:)Du er jaggu ikke rett navla he he he Bordet ble stililig det....
klemklem

Laila - Brukt og Grønt sa...

Det ble stilig! Minner om en pidestall + kommode jeg har redesignet. Jeg ble inspirert på bl.a Amerikanske blogger og slo til med høyglans maling i knallfarger kombinert med hvitt. Synes det er så rent og sprekt! Nå må jeg visst bli flinkere til å oppdatere bloggen min. Bare maler og bygger jeg, og glemmer å ta bilder. Irriterende, for det er jo bloggen som er min beste reklame utad. Iallefall til vi får butikken tilbake dit den var slik at folk ser den!

Jeg har noen trollsta bein som skal bli bord. Bordplaten blir laget av noe "alle" bruker til bord for tiden, EU-paller, men da stort sett med hjul. Håper bena er sterke nok til å bære bordet. Har noen gamle bein i jern også, som skal brukes. Når jeg kommer så langt...

Lurer så veldig på om det ble noe Kinahandel på deg, og om du "bare" kjøpte de beina du var på jakt etter, eller om du bestilte noe fra min favoritt også? I tilfelle kunne jeg tenkt meg å kjøpt litt av deg etterhvert. Hvis ikke kommer jeg til å kjøpe selv, men det blir nok en stund til, siden vi ikke er ute av den smørja jeg fortalte deg om. Vi har folk på saken, men vet ikke hvordan det ender...


Men det jeg egentlig skulle si var: gratulerer med enda et sprekt og stilig prosjekt. :-)

Anonym sa...

Omtrent samme bord ligger under bloggene på nettsiden til bladet KK.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online