tirsdag 15. mars 2011

Lei av shabby chic !!"

«Shabby Chic er på vei ut, og jeg er møkka lei.......

Sitat Halvor Bakken. Jeg lurer på om han får pepp om han sier det om en stil ? Hva tror dere...syns dere det er stygt sagt ....at han "disher" en stil.....

Jeg syns ikke det. Jeg som lever og ånder interiør vil vite hva som er inn og ut. Det er hans mening og jeg verdsetter den.
Jeg syns det er bra. Jeg har aldri likt shabby chic noe særlig, ikke at det utgjør noe for meg personlig. MEN kanskje varesortimentet i de fleste butikker er på vei til å forandre seg. For å ikke snakke om i interiørblader.

Kanskje begynner jeg å kjøpe blad igjen og å gå på interiørbutikker....lever i håpe !!

HER er artikkelen. Og liker du ikke artikkelen så klikk deg ut. Liker ikke du dette innlegget så klikk deg ut....jeg vet allerede at du har blitt irritert...but i dont care :)

18 kommentarer:

Anonym sa...

Helt enig!:)
Det har vært så ensartet stil i mange butikker også, tydelig farget av denne retningen... så jeg har sluttet å besøke dem.. Fins det håp, altså?;)

Anonym sa...

Irritert? Jeg?
Er så enig med han!
Er så dritt lei av den stilen selv, alt med måte mener jeg.
Synes folk tar helt av!
Mye av det er så likt også.
Må bare si at mye av det som ligger på tips og insprasjon til hjemmet sine facebook sider, går det veldig mye av det samme som folk legger ut.
For dem er det nok personlig, men for meg som er utenforstående så ser det likt ut som mye annet jeg har sett.

Nei, jeg liker at det er hvit som base. Og at man kan eksprimentere med freshe tapeter, og fargeglade ting osv.

Ha en fin kveld!
Klemmer fra Ida <3

Beate sa...

Hei på deg :)

Ikke irritert, bare enig ;)

Jeg har aldri hatt chabby chic stil hos meg, men kjører heller min egen stil - dog elsker jeg farger og det å finne materialer i skogen. Ser lenger ned på bloggen din at du elsker rosa og lilla, vel - da er vi to ;)

Jeg maler akkurat nå på et bilde i skarpe farger. Om det skulle være av interesse, kan du jo ta en titt (http://mittkreativegen.blogspot.com/). Skal legge ut bilde ila. velden tror jeg .. om jeg rekker det :)

Ha en fortsatt fin kveld.

B

Anonym sa...

Hurra, hurra sier jeg... Kan ikke fordra når alle møblekataloger, alle møbel- og interiørkataloger, og (nesten) alle blogger ser helt like ut... 0 inspirasjon i slikt - hint om ting, snev av en viss type stil, ja det er velkomment, så igjen - hurra, hurra!!!

Turid sa...

Jeg synes det må være lov til å si at man ikke liker en stil. det er jo helt personlig hva man liker og ikke liker. Og takk og lov for at vi liker forskjellige ting :-) Jeg ville ikke hatt shabby chic hjemme hos meh selv, men hos noen synes jeg det passer veldiog bra og er vakkert. Jeg synes personlig det blir kjedelig i lengden, men det synes jeg hvis det bare er EN stil - uansett HVA slags stil det er :-) Derfor blir løsningen: eklektisk. Mix, gammelt, nytt, farger, hjemmelaget, kjøpt, slitt, blankt, støvete, bustete, you name it.. :-D :-D
Forresten nettopp hjemme fra roadtrip til Åre. Var innom 76 kvadrat. Herlig butikk!! :-) Kjøpte en Dixie vaskepulverboks og et hvitløksrivjern. Kunne godt tatt med meg mer hjem, men må spare litt til ferien :-D Strandloppisen i Jarpen var stengt, men eieren var der og slapp meg inn et øyeblikk. Snill mann. Spiste gresskarsuppe og svær muffins på Åre Bageri. Beste suppa ever!! :-) Og jeg fikk henta hjem brødbakemaskina mi!!! *lykkelig* :-)
Takk Irina, for tipsene du kom med!! Snill du! ;-)

Klem, Turid

kari - carpe diem sa...

-enig...nok er nok...

små og store drømmer sa...

Jeg blir absolutt ikke irritert.
Det må være lov å si og mene akkurat hva man vil om en stil.
Maaange er nok uenige i hans stil også.
Det finnes mange interiørblader og butikker der ute for de som ikke er så fan av det shabbye.
Selv mener jeg at hans stil kanskje er litt mørk og "hard", men jeg er absolutt ingen shabby-tilhenger heller.
Også er jeg ikke så tøff at jeg gutser på med farger i interiøret slik som deg.
Kan ha noe med at jeg haater å male. Så å male en vegg i en knæsj farge fordi man kan male den over om man blir lei, det tar jeg rett og slett ikke sjansen på.
Uff, kanskje jeg tar til fornuft en vakker dag :)

ide-puffen sa...

:)

Synes man skal tenke litt på boligen man bor i også. Chabby i en funkisbolig.Not. Retro i en nydelig gammel husmansplass Not. Hva er egentlig Chabby Chic sånn egentlig? Tror folk er utrolig "go with the flow" og stiler helt etter det de ser er "in" i butikker og interiørblader. Få har en egen stil sånn egentlig. Og at en stil er ut... ja sånn er det bare. Trender er som bølger, ruller inn ruller ut.Vi liker å forandre hvordan vi har det rundt oss. Tenk furuhelvete som vi elsket.Den som våger å tenke nytt skaper nye trender sant :)
I'm not afraid, you neither he he
Juuuhuuu

Beth sa...

Tror aldri denne stilen vil dø ut...
Men derimot mange andre trender er nok bare "innom" for en kort stund!

1001natt sa...

I mine øyne var aldri shabby inn, skrev tom ett innlegg om det på bloggen min. Har vært drittlei den stilen LENGE og synes det er trist og lite originalt at alle kaster seg på noe som er "in". Enda kjipere er det at alle interiør blader og butikker har bugnet av shabby stilen. I utlandet derimot, der finnes det mye spennende og vakkert i forskjellige stiler:) Vanskelig å finne inspirasjon her hjemme, synes det faktisk gjelder for NIB også, 80% shabby de viser:(

Kaoskontroll sa...

Ja til alt mulig, sier jeg. :) Jeg liker igrunnen så mange stiler at jeg ikke klarer å velge en. Og den eneste stilen jeg ikke synes noe om er "jeg bryr meg overhodet ikke"- stilen, der en stol er like god som en annen stol... så hvorfor bytte ut noe man har hatt i 20 år, hvorfor male et rom og hvorfor fjerne noe av det gamle nipset man har stående overalt? I slike hus får jeg litt klaus... men ellers? I don't care! I mitt hus er jeg iallefall mest opptatt av hva JEG liker. ;)

Klem

Anonym sa...

Smaken er som baken faktisk! Den er delt... Den ene liker farger, den andre liker Halvor Bakkes maskuline interiør, og den tredje liker shabby chic, og det må jo være helt okey;)

Om noen syns andres blogger representerer noe som er "hvitt, tomt og ekko," så får man bare mene i vei!! Hvis alle skal være like unike, så blir vi faktisk uniformert likt til slutt... For uansett er vi vel alle unike? Er vi ikke????

Jeg syns iallefall ikke at en shabby shic blogger er mindre unik enn en fargerik en;) Jeg tror det er viktig å hylle mangfoldet, og respektere at smaken er forskjellig;) Vi trenger shabby chic-damene like mye som vi trenger Hallvor Bakke og Irina... og nei, jeg er ikke provosert! Men jeg tenker at man fint kan være en suveren blogger, uten hele tiden å presisere hvor suveren man er;)

Men tør en suveren blogger legge ut denne kommentaren???

Turid sa...

Irina: svaret på spørsmålet du sendte meg er JA :-)

Tullik sa...

Ikkje vart eg irritert !! Men ikkje ein gang Halvard Bakke får "styra" min stil, han kan inspirera, få meg til å tenka nye tanker og det er bra. Akkurat som du Irina !! Og det verdset eg !!

irina sa...

Denne anonyme komentaren lukter av Gørill...jeg syns ikke kommenteren er sygg...jeg la ut ett innlegg om en artikkel jeg fant på nett...jeg gjør det avogtil nemelig....og jeg sier lang ifra at jeg er suveren..hooohooo hadde vært herlig å trudd at jeg var det...da alpp jeg å vær lei meg av og til...Det var rett og lett en link til noe jeg syns var intressant. jeg kan ikke si det...på min blogg som heter ALL OF IRINA...det betyr at du G får alt av meg...skjønner du det.... kan en kjendis tillate seg å si det....jeg disher ikke en stil-----gUD den eneste som ble irritert var deg...så skjønner du har alt hjemme slik... PS !! Forresten virkelt innlegget til min hensikt...fikk lokket deg til å skrive...sa jo det..irriterer det deg så trykk deg bort..hooohooo...ikke viljestyrke i din kropp..
Jeg liker Halvor Bakke sin stil...men nå var spørsmålet her...kan han si det..... ??

Aurora sa...

PS.: Det heter ikke å "dishe", men å "disse" ;)

Småpirk.

Anywho, jeg tror man kan klarer å unngå de bloggene og bladene som fronter "shabby chic-stilen" om man bare vil.

Jeg er dog helt enig med Halvor Bakke, Shabby Chic har utspilt sin rolle i interiørverdenen.

From not to hot sa...

Jeg bare gleder meg over at interiørbladene kanskje kommer med noe nytt igjen snart.
Eklektisk som jeg er setter jeg utrolig stor pris på fargeinspirasjon. Som f.eks. benken Irina har malt bena på i forrige innlegg.

Det kan virke som om Hr Bakke "har lov" til å disse en interiørstil fordi han er en respektert designer. Alternativet han har å komme med synes jeg er kjempespennende. At fargene hans er så maskuline synes jeg ikke, noe av det er jo veldig sart og forsiktig.

Personlig mener jeg at interiøret i heimen skal reflektere ens personlighet. Derfor kunne jeg aldri tenke meg å pynte med madonnaer og engle-/jesusbilder. Det sier nemlig ikke noe om meg som person. Men det er sikkert mange shabby chic elskere der ute som pynter slik nettopp fordi det sier noe om dem. Hurra for mangfoldet! Men, det må være lov å si at man er litt lei av en stil. Interiørbladene har vært et eneste stort gjesp de siste årene. Litt variasjon hadde vært kult ihvertfall.

Guros Vindu sa...

Jeg er sååå enig........La oss for guds skyld få noe annet. Spennende blogg du har forresten, trenger litt friskhet i denne bloggverden:-))
Stå på!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online