søndag 6. mars 2011

Vil være" kreativ" !!!!Kom over dette i HER. Jeg digger denne leilighet. Her er det eklektisk stil og talentfulle folk som vet hva de gjør :)


Det er jo sant det de skriver. Vi i Skandinavia viser fine bilder med hvitt og grått og naturelementer. Fint å se på ...men mangler noe.... JAAAA nå er jeg sugen på noe anderles. Noen som tenker utenfor boksen :)

ge of a chaotic mix yet elegant design.

Er det noen av mine lesere som har det kult hjemme...med farger eller bare noe dere vil vise. Kan dere ikke sende meg en mail da ? Hadde vært kult å se :)
Du kan være anonym, hvis jeg bruker det i bloggen.


Ellers må jeg bare si at æ e jævli sur..... blir det når jeg ikke har fått gjort noe kreativ på mange dager....det er som de som er treningsnarkoman...de blir sur uten trening...jeg blir sur hvis jeg ikke får brukt meg kreativ...har tenkt masse da....

Ha en fin kveld :)

2 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja..så det hjemmet i et blad mener jeg....ja det er kreativt...:)
Ja sur ja..her er alt pakket vekk i påvente av besøk på onnsdag...
klemklem snupp...

Maratonjenta sa...

Goodmorning, Irina!!
Hærlige farger i den leiligheten du, Otto må være en fargerik kar:-)

Idag sitter jeg på kurs i sosiale media på Stjørdal, jeg er jo blandt annet "Facebook-ansvarlig" på jobben min (litt av en tittel!!).

Og hva ser jeg når jeg tusler fra togstasjonen?? Den gule Irina-skjenken med Pip-tapeten i vinduet til Kulør! Man blir jo igodt humør bare av å se på den! Og jeg som egentlig hadde smådrømt om å kjøpe den, jaja, her må man være kjapp!

Ha en finfin dag!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online