tirsdag 1. mars 2011

Træ mæ på.......


Ja det er det .....IKEA Trollsta har klart seg å tre seg på staken fra Bruktbo. Og dette ble bare så godt og bra. Det mer enn one night stand.
One night stand er ikke noe for frøken Trollstad fra Sverige.


Staken er like glad...han har følt seg kald og forlatt etter at fruen forlot han etter en fuktig fest. Senere så han henne på en virkelig feit og stor......bordbein
Så har han aldri vært en rundbrenner........nei han likte dem litt mer firkantet...beklager det er fint å være rund, men ikke akkurat noe staken liker...sorry sorry.....det er tross alt en blogg som ikke er politisk korrekt....bloggeier er litt....koko koko....det kan han si...hun tar konstruktiv kritikk...iallefall hvis den er positiv !Staken tok dette bildet av seg selv å laget seg profil på hardwood.com. Har du lyst å sjekke ut flere hardwood sjekk HER Mange runde tok kontakt. Han var ferdig med de kjedelige runde...han søkte etter ei dynamisk, eksotisk, frekk og freidig ....ja gjerne med en stor saftig "trunk"

Og hvordan det ble dem....for resten av livet...eller iallfall for en stund. Ja, sjekk neste innlegg :)

Nå skal jeg inn å kose meg med flere profiler fra Hardwood.com.....

3 kommentarer:

ide-puffen sa...

Åh det blir så kult, jeg mener gult.
Håper jeg får se det på torsdag.
Randi

Hellohello baby sa...

Hahaha! Nå fikk du meg til å le. Det var herlig, for jeg har en elendig dag i dag....men nå skal jenny og meg rusle ned til Grønland og gå på stoffbutikker :)

Gleder meg til å se det ferdige resultatet!

Og du...? Du må jo få deg en egen blogg der du legger ut alt det du skal selge! <3

Turid sa...

Haha! Artig du! :-D
Jeg kjøpte to sånne gule bord fra Ikea for et års tid siden. Kjempefine! Men jeg hadde ikke guts til å gjøre noe annet med dem enn å la dem stå på stua sånn som de var. Men nå er de hvite og fungerer som nattbord. Kjedelig. Nå tror jeg at jeg maler dem gule igjen.. :-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online