onsdag 16. mars 2011

Noen tips ??


Jeg er aldri sjalu, det ligger ikke i min natur, men må bare innrømme at jeg er litt....bare bittelitt misunnelig. Demolitionmannen drar til Las Vegas i morgen og blir borte i 10 dager !!
Det er gjennom jobb, seminar og messer ol. Åhhh heri for han....og tenk dere meg som er mørkredd og husredd. Bra at tenåringen er så stor og sterk, større en faren...hooo hoooo.

Det jeg lurer på da folkens er om dere har noe forslag om hva som lønner seg å kjøpe i USA. Jeg har bursdag om to uker.....bør jeg ønske meg noe fra Usa. Objektiver kan lønne seg å kjøpe har jeg hørt.Hva mer ?

Hva kjøper dere i Usa eller har dere hørt hva som lønner seg ? Blir kjempe takknemlig for svar. Kan være så enkelt som hodepine tabletter...hi hi...har man migrene prøver man det meste.

Du kan enten svare her :) Eller send meg en mailiguzman@start.no

Og tusen takk for at du er innom. Ha en riktig god natt når den kommer :) Love6 kommentarer:

ceciliegrut sa...

Vanilje-essens og kakestæsj? Jeg fikk ihvertfall en flaske essens som var himmelsk i muffinsoppskriften. Kjøpt på vanlig matbutikk i USA. Frisør-hårprodukter? Helt sikkert billigere enn svindyre Norge, og det er meget mulig de selger merker som f.eks Redken i vanlig butikk. Tyggis og sukkerfri godis har vi også fått endel av i Amerika-pakkene våres :o)

Fargeheimen sa...

Hadde min mann tatt seg ein tur til USA så hadde eg krevd at han kjøpte CoolAid til meg.
Det er ein pulverdrikk som du har vatn i. Men eg brukar det til å farge garn, så det er vel ikkje heilt i din interesse. :)

Men det må vel vere mykje småstasj som er litt sånn kjekt å ha, eller?

Berit sa...

Jeg pleier bestandig å ønske meg overraskelser...

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Aner ikke.....forutenom merkeklær er billig der.....
klemklem

1001natt sa...

Joggesko (eks Nike) er nesten halve prisen, og Blackberry:)

1001natt sa...

Joggesko (Nike:) er ca halve prisen og mye større utvalg, ellers er også feks Blackberry, nye ipad (som man ikke får i Norge) kjekke ting å kjøpe der

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online