søndag 27. mars 2011

I fare for å sette han i best mulig lys ...IGJEN !!

For en time siden fikk jeg Las Vegas gaven min. Andre blir sikkert kjempeglad særlig når de vet hva de får. Jeg fikk bare innmari vondt i hodet av krangelen det er å motta gaven. I fare for å virke veldig utakknemlig og egoistisk så legger jeg likevel ut historien. Jeg mener at jeg nemlig ikke er det.
At man må høre hele historien før man dømmer...feks meg....
Det er ikke til å legge skjul på at Irina eier utrolig mange sko....da snakker vi UTROLIG mange. Og ca 90 % av skomassen er boots. Elsker boots/ støvletter....og igjen 90 % av bootsmassen er svarte sko...så det vil si. Åpner du skoskapene mine er det svart, til nød noen grå og så missene....de jeg har kjøpt for jeg kanskje kommer til å bruke de....jaaa brunt. Jeg liker best svarte sko....brunt er liksom ikke meg. Det er image mitt. Så da jeg forelsket meg i disse skoene HER fra UGG. Ja da forelsket jeg meg....men i de svarte. Flaks for meg skulle Demolitonmannen til USA. Slik at jeg visste at jeg hadde en reel sjanse for at de kunne bli mine.
Hadde ikke han fått dratt til Usa og jeg hadde sagt at jeg ønsket meg de, hadde samtalen forløpt noe slik.
"Sånne sko ønske æ ....e dem itj fin ?

"KAAA mene du, e det itj sånne sko du har sånn ca 200 av fra før ?? Itj akktuelt....aldri, never ever in my lifetime...fat chance in hell !

Åhh du e bra urettferdig, det e i det samme i det hele tatt.

ÅHH dem e nå svart og e støvletta itj sanjt....

Av og til er Demolitionmannen slik en machoman slik man ikke vil kverulere. Og til dere som ikke tror det. Jeg hadde kommet til å gitt meg. Uansett hva folk tror..han er sjefen :)

Så da Las Vegas turen kom som en gave for han og meg. Ja, da var det å ønske seg det. Siden jeg har bursdag neste mandag sa jeg at det kunne være USA og bursdagsgave i ett. Ja, ja han skulle kjøpe det. Jeg sendte han linker og bilder tre ganger på tre forskjellige mailadresser/ facebook. Jeg presiserte SVART mange ganger. SVART...ja du vet at jeg bruker kun SVART.

Jeg tenkte at jeg ikke skulle si, IKKE BRUNT. For da ville han sikkert ubevisst henge seg opp i brunt ...og nemlig kjøpt brunt !
Jeg kjenner fyren. Jeg sendte 10 sms . Svarte Lynnea boots.

Så her en dag ringer han meg. " De har bare brun i str 38? "
NEIIII itj kjøp det, uansett ka ...så itj kjøp brunt !

3 timer sener. Mobilen ringer, DM kommer opp på screen. Æ har faen brukt tre tima på leit etter dæm føkking skoa....dæm e utsolgt over alt. Og nå kom æ over ett par- Og æ kjøpe dem. Og jaaa dem e brun.

" NEEEEI uansett ka, æ bli forbanna om du kjøpe dem i brunt. Deæm vil itj bli brukt. Vi har itjmy pæng. Spar pengan så vi kanj bruk dæm te nokka annja.

"Du !!! forbanna...itj så forbanna som æ e...det kanj du bare itj bli....tre timadamebutikka. I tillegg at te at æ finn kunn den her brune i str 38 ja så e det ei Canadisk dama som som puste i nakken å lure på om æ ska kjøp dem.

" NEEEEIII du våge itj, vil itj ha gave fra ..aldri. Man skal gi gave med kjærlighet og ikke hat !! Æ vil itj...du våge itj !

Irina høre bare i den andre enden. YEAS she is grazy to have them...so you can go !!
irina...grazy...jaaa ! Fordi uansett hva ville ikke hun ha brune.

så poenget folkens. Jeg har ett par kjempefine brune UGG LYNNEA i str 38. Syns str var litt liten. Nydelig brunfarge...faktisk fin. Men ikke meg. Selger dem for 1400...helt ny. Koster 2400 i Norge.

Demolitionmannen syntest det virket litt utakknemlig med engang.... og johooo ser den...men ser ikke han, at jeg bad han pent om å spare pengene hvis han ikke fant dem i svart.Vi kunne bruke penge til å spise ute eller noe annet. Jeg gjentok det flere ganger.

Og det er ikke akkurat som jeg presset han til å gå i tre timer for å finne svarte ! Det motsatte faktisk.
Forresten må jeg være glad for alle de andre gavene jeg fikk i tillegg.
Så takk Demolitionmannen for boksen med hodepinetabletter, tre poser Skittels, og en lypsyl fra USA. Og tusen takk, for det du kjøptetaxfree her i Norge. En pose bamsemums. Det beste jeg vet :)
Tusen takk !

PS !! Bare så dere negative( dere vet hvem) vet det. Han vet om dette innlegget. Det var nemlig han som ba meg takke han for alt det andre. For som han ba meg presisere til dere... Den boksen med hodepinetabletter innholder hele 200 :)

Det værste er at jeg hadde det på følelsen at jeg kom til å få brune..

Men mest av alt Demolitionmannen. Tusen takk for at du kom velberget hjem til barna dine og meg :) Det er ikke sarkasme, ironi eller morsomhet.

9 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

du har min fulle støtte Irina... demolition mannen kunne vært min mann! *S* man er ikke utakknemmelig når man sa 10 ganger at man ikke ville ha brune! *S*

Klemmer og håper du får solgt de!!

vimsa:) sa...

Hehe, mannfolk!! kjenner meg så igjen i beskrivelsen din her:) Det må være SVART :)

Kos deg med bamsemumsen, det beste jeg vet og:)

klem

Bagatellar sa...

Må bare le, hverdagsdrama på sitt beste:-D Råfine støvletter, men helt enig med deg, bruker du dem ikke så selg, regner med de fyker fort. Ønsker deg lykke til i jakten på sorte og str 39 kanskje.. Klem Siss

Ps sjekk ebay for sorte.

Lisas hjem og skatter sa...

Hahahaha! tuillsjur :)

for små t mæ!

ha en super kveld! bamsemums her og!!! :) nam! :)

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Brune er ikke sorte nei:)
klemklem

sigrid sa...

Fine, men for små til meg!

Ha vakker ny veke :-)

T's Creations sa...

Åååh! Disse var fiiiine! :)
Synd for deg at de ikke er sorte og synd for meg at jeg ikke har råd.
Synes Demolitionmannen er snill, men han burde ha hørt på deg. :)

irina sa...

ha ha anonym ....føler for din dumhet....dakkars .:*

Birte sa...

Ha ha ha.. Tyyypisk mannfolk...

Enig med du , selg skoa iallefall når de er i feil farge og i feil str..

Ikke din feil at vi ikke kan sende gutta på shopping aleine uten at det går gale ;:-)


Klem klem...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online