torsdag 10. mars 2011

Søøøøø sjjjjøøøøt ja....


Jepp, litt romantisk er jeg også...jeg er liksom alt jeg !!


Det blåe nydelige fatet kostet 10 svenske kroner...men siden jeg ikke fant penger fikk jeg det :) Med ett dessert glass kjøpt for noen kr ble det ett nydelig stettfat.


Jeg er å dekorere på rom for alle på Portrommet, Solsiden. De har fått inn så mange mange fine varer folkens. Så har du lyst på en prat og noe fint er jeg der antakelig i hele dag. Holder på å gjøre om hele butikken.


Det blir kjempebra. Så ta deg en tur innom da :)Åhh dere må bare komme å se på verdens fineste og deiligeste sengsett og sengspreder.....og nydelige lamper, både romantisk, tøffe, industri og herskapelig. Tenker du på å kjøpe lampe, må du bare ta deg en tur innom :)


Ellers for dere ha en kjempefin dag :) Gjør det dere må og det dere vil...litt av begge tingene er bra :) Stoooor klem

5 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja..det er vel en liten romatiker i oss alle:)Kjempefint ble det...
klemklem

Hellohello baby sa...

Åååå! Jeg elsker det fatet! Så utrolig fint det ble med stett. Flinka altså! Skulle ønske jeg bodde i nærheten, da skulle jeg kommet og hengt i helene på deg halve dagen. Ha en kjempefin dag snuppa!

Manne's hverdag sa...

SÅÅÅÅÅ NYYYDELIG!!!

Takk for flott inspirasjon!!!

Ha en strålende torsdag!!!

Hilsen
Marianne

Turid sa...

Kjempefint fat! Åsså kjenner jeg igjen den t-lysestaken i glass. Jeg har den selv hjemme. Mannen min sitt firma selger dem. Ble litt nyskjerrig på hvor du har fått tak i den? :-)
Skal forresten til Åre til uka, Irina. Skal hente brødbakemaskin og handle glutenfrie varer. Tenkte jeg skulle benytte meg litt av butikk-tipsene dine også. Du skal få høre hvordan det gikk ;-)

Klem, Turid

Beth sa...

Ååå, for et vakkert fat?
Det skulle jeg gjerne hatt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online