onsdag 9. mars 2011

Mine sexy øyner....Husker dere at jeg fikk ett gavekort å brukte det på å nydelige negler hos flinke Karin. Se HER. Ok, mens jeg var der så jeg hvor pene alle de andre jentene som jobbet der var.De hadde så fine vipper.


Vippeextension, det ville jeg også ha ! Og tror dere ikke jeg fikk det :) VippeLine som jeg kaller henne hadde aldri sett noen med så lange fine, tett og svarte vipper som jeg ...HÆÆÆÆ !!

Jeg syntes ikke det....

På de to første bildene er det mine vipper :) På det tredje og fjerde ligger jeg der å prater med vippe Line. Hun tar å limer de falske vippene på mine...slik hele veien på alle vippene. Vippene blir fem ganger så tette som dine originale.


Sjekk sjekk :)


Her er mine naturlige med sminke. Jeg syns jeg alltid hatt lange øyevipper nede men ikke oppe.
Jeg ble sååå fornøyd. FANTASTISK fornøyd faktisk. Jeg ble hoppendes glad og sprang rundt å flashet øyevippene til alle. De er superlange og tette, men de ser veldig naturlig ut.

Jeg får spørsmål om dem hver dag. Alle tror jeg har naturlige lange vipper. Så når jeg sier at det er extension så må alle se enda bedre på de. For de skjønner ikke at de kan være falske.
Jeg visste med engang jeg så meg selv så visste jeg at dette kom jeg til å bli avhengig av :)

Jeg fikk høre av ei hadde vært på salongen til Jan Thomas. Han hadde bemerket de vakre vippene og hadde lurt hvem som stod bak. Det er altså Line fra topp til tå :). Jeg er super happy.


Tror ikke jeg klarer å fortelle der hvor happy jeg er pga av vippene mine. Her er jeg rød etter 1 1/2 med tape. Har du lyst på vakre lange vipper ? ....det beste man slipper maskara :)
Øynene ser større og penere ut. Dådyrøyner...eller soveromsøyner...betyr det at man er trøtt eller sexy ?

Ring til Vippe Line 99 52 48 82 eller send henne en mail på line.olsen@mkkonsulent.no
Hun holder til sammens med karin på Topp til Tå på melhus. Jeg bruker 40 min å kjøre fra Stjørdal. Og det gjør jeg flere ganger. For det første er jeg avhengig nå for det andre er alle damene der fantastiske skjønne :)

Her er vippe Line sin blogg :)

Ps skal vise dere øynene mne med sminke i ett annet innlegg.

PS. Nå begynner alt å bli fake på meg gitt. hairextension, vippe xtension og falske negler :) Hooo hooo forfengelig ....neeeei ???

PS :) Vippene varer fra 5 til 9 uker. Da kan du ta en refill...dvs fylle opp de du har mistet. Den første gangen er naturligvis dyrere.Lurer dere på noe så send en mail til Line :) Hun vet det mye bedre...kanskje driver jeg med feil info :)


6 kommentarer:

minishabby sa...

Oj, dette så spennende ut:) Vippene dine ble kjempefine. Og hadde du ikke skrevet at de var fake så hadde jeg aldri trodd det. Hvor lenge holder de og hva koster det? Kanskje noe å spandere på seg selv en gang i fremtiden....?
Håper du har en flott kveld Irina.
Klem fra meg!

Hellohello baby sa...

WOW! Så fantastisk vakkert! Dette skal jeg huske på til en spesiell anledning. Kansje til sommeren :)

Birte sa...

Nice... Jeg har lange tette vipper, men vil ha permanentvippebøy... å det skal jeg gjøre nå snart..
"
Du ble/er " Nuuudelig"

Maratonjenta sa...

Du ble kjempefin!! Lekkert med dådyrøyne:-) Og de neglene dine var bare flotte, de ser liksom så delikate ut. Greit med noen fake hjelpemidler.

Alle de årene i Hellas brukte jeg også mye tid på french manicure, pedicure, øyenbrynforming, litt voksing og mangt et besøk til frisøren (ikke klipp eller farg, kun vask, føning og styling), billig var det også. Kjenner at jeg savner det litt.. Hvert år når jeg og venninnene mine drar til Hellas i august bruker vi minst en hel dag på skjønnhetssalong. Men det er jo lenge til så det spørs om det blir en tur til Melhus på våren:-) Takk for tipset!

Vippeline sa...

Så fin du er Irina (bloggen din også), både med og uten ekstra vipper:)

Siden det var meg som utførte vippeforlengelsen kan jeg svare på spørsmålene også..

De varer ca 4-8 uker (avhengig av dine egne vipper, men jeg anbefaler de fleste å ta en refill etter ca 4 uker da man mister ca 5 i uken. Vippene er naturlige og vannfaste samt at du velger lengde selv.

Når det gjelder pris koster det 1795,- men jeg har et introduksjonstilbud i Mars på kun kr 1500,-(løp og kjøp:)
En refill koster 650,-
Produktene jeg bruker er NovaLash (det beste på markedet synes jeg) www.novalash.com

Hummerogkannarifugl sa...

Å guuri malla så fine de ble. Viste ikke at det gikk an jeg. Dette fikk jeg virkelig lyst til å prøve, synd det er så langt til Melhus, tro om de har noe slikt i Sandefjord jeg??
Tenk å slippe maskara da, det er jo verdt sin sum i penger.
KLem Anki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online