torsdag 24. mars 2011

Vill og heftig makeover.IrinaStyle makeover


Ha ha jeg har blitt spurt om denne makeoveren lenge, jeg syns dette er min hittil sprekeste , heftigst og morsomste makeover :)


Åhh det er far away from everybodys cup of tea...jeg kan bildelig se for meg mange av mine hv ite bloggvener spytter ut cafe latten sin. Hoo hoo....hva tror dere Demolitionmnnen kommer til å gjøre ?...


Jeg fikk bruk for tapetprøver og tapeter som jeg har. Tapetene ble skjært i firkanter. Så ble de limt på den gamle brune skjenken som hadde stått på Bruktbo en stund.

Egentlig tenkte jeg å male det brune som jeg ikke fikk satt tapet på, men fant ut at det bare skulle være. På den eneste skapdøren valgte jeg kun å lime på den kule tapeten fra Rusta. Den som ser ut som en sengegavel.


Det samme gjorde jeg langs den nederste listen. Føttene som ble påmontert er føtter fra IKEA nattbordet Trollsta som fikk denne makeoveren HER.


Min eldste sønn er negativ som vanlig, men han går i sin fars fotspor og hjelper meg med å bære og skru.


Til slutt ble det sprayet på lakkspray...ser det trenger flere lag. Det får jeg ta en kveld.Brannalarm og tyverialarm går da...hoo hoo. Jeg sprayer jo i vei på stua..gal ..nei ikke jeg...Skjenken ser litt liten og pinglete på bildene, men den er ikke slik i det hele tatt...


Irina har dilla på gult ja...


Og her er puffen som ble min inspirasjon, makeoveren ble kul og unik. Veldig lekent. Og om jeg blir lei. Da skrur jeg av fetterne og hogger kommoden opp til ved. Kommoden kostet bare en hundrelapp, resten hadde jeg fra før.For flere unike makeovere kan du gå inn HER, HER og HER. De er alle orginale IrinaStyle


JAAA ser ledningene og skal Demolitionmannen til å hjelpe meg med noe lurt. Ha en fin fin kveld. Var syk før i dag, men nå er jeg bra. Så skal på kundebesøk...gleder meg !

Ja håndversmessig er det bare katastrofe i følge min sønn...det er bare at jeg blir så ivrig og ikke har tid til pirk...men ser jo at jeg må lime over tapeter enkelte plasser. For å si det slik..det er en grunn til at jeg ikke driver med handarbeid...Gud det hadde blitt stygg om jeg skulle ha ...

Denne skal jeg ha selv, alt jeg selger er jeg veldig nøye med. Det tar jeg å grunner og maler over både 4 og 5 ganger. Og så får jeg DM til å hjelpe meg med tapeten !!

20 kommentarer:

sylvia sa...

men å herlig en sjenk dette ble,
jeg er en lys blogger hihihi.
men liker mange stilarter,
denne her likte jeg kjempegodt,
deilig å være kreativ.
ha en nydelig kveld Irina.
klem fra sylvia

Anonym sa...

Herlig ide og design, men her har du rota og slurva kjære Irina......

Nina iren sa...

Du er kreativgal!!! Den ble råkul, å så den deilige gulfargen da!!

irina sa...

ikke kall meg kjære ..du sier det ed sarkasme...Kjære G. Ja, jeg blir så ivrig...vi kreative blir litt ivrig vi shjø...kjenner du ikke til det...skal forresten ta litt små justeringer....som mi sønn sa...dårlig håndverk..i dont care..jeg må fortes mulig få ideen ut i liver...er du en person som alltid må gi ros med ris...jeg liker best å gi ros..så overser jeg menneskelig småfei.. hooo hooo vi gale har det bra....og tillater oss å være slurvete... hei, snart helg,,,kos deg med datteren din :)

Lykkeliten sa...

Gult er kult!

Ja Irina, du er full av "gale" påfunn og gjør dagen min GLAD etter et besøk i din blogg.

Klem Lykkeliten

Victoria sa...

Skikkelig kult Irina!!! Fikk lyst til å gjøre det samme selv... Kuult!! :)

Hummerogkannarifugl sa...

Syns den ble rett og slett dritøff jeg. Og en ting er garrantert sikkert. Ingen har likedan, og det liker jeg.
Ha en fin kveld.
Klem Anki

Anonym sa...

Utrolig stilig!!!!!
G

Kjersti sa...

Endelig har du skapt en skikkelig "Irinastyle". Jepp, jeg er like gal som deg

Emmeline sa...

Nå ler jeg bare høyt av deg Irina:) Da jeg hadde laget muffinsbukett til nyttår var du opptatt av at isoporballen var synlig....Trodde du var litt nøye på det jeg? Syns det er en knallspenstig skjenk, uten at jeg setter noe som helst i vrangstrupen av den grunn! Kreativt og tøft, men jeg er nok enig med at det lønner seg å ta seg tid til flid! Iallefall hvis man skal bruke møblene til mer en show på en blogg;) Gøy å følge med på dine kreative stunt! Du har virkelig stått på i det siste, flinke jente!

Hellohello baby sa...

Du har gjort det igjen baby! Veldig veldig kult! Og flott at du viser hva som er din inspirasjonskilde! Det er det som er kunsten. Å trekke noe fra et sted over til et annet som ingen har tenkt på før. Godt å høre at du har blitt bedre!

Laila - Brukt og Grønt sa...

Stilig ble den!!! Hvis du skal beholde den, har det jo heller ingenting å si om du var litt kjapp.

Hvis du derimot skal selge det, kan det være lurt å være nøye slik at merkevaren din reklamerer for seg selv med kvalitet som kjennetegn. Noe å tenke på, selv om man kan bli litt ivrig etter å bli ferdig noen ganger.

(Et lite tips: Når jeg skal lage patchworkmønster av papir eller tapeter, bruker jeg et skjærebrett jeg har i scrappesakene mine, da får jeg alltid 90 graders vinkler.)

irina sa...

Jeg bruker ALLTID å gjøre bra arbeid på ting jeg selger. Det har med arbeidsstolthet. Jeg vet ikke om du har lest et innlegg der jeg syns at det er mange som ikke utfører bra jobber når de selger.

irina sa...

Jeg selger møbler fra galleri...så det betyr at mine møbler er av bra kvalitet. De jeg selger !!!

Laila - Brukt og Grønt sa...

Det var akkurat det jeg mente Irina, at det ikke er så nøye når man skal beholde et møbel selv, men at man må være nøye når man skal selge. Jeg sa ikke at du ikke var det! Huff, ble litt lei meg jeg, nå for at jeg ble misforstått.

Ville bare gi et tips til en lettvint måte jeg selv gjør det på. Jeg vet hvor mye arbeid det er å gjøre ting skikkelig, så skjønner godt at det er fristende å gjøre mindre utav det når det er til en selv.

Klem fra meg

Susanne sa...

For en fantastisk skjenk, helt i min gate :)
Ønsker deg en fin helg!

ReVinyl sa...

Fant hit via Nib idag...dritkul skjenk spør du meg!! Gleder meg til å titte litt rundt på bloggen din...Fin hælg!! :)

Stine sa...

Wow, vågalt og spennende :)

*lindsey sa...

Very cool! Great job Irina! :)

Thea's Mania sa...

Helt, helt råååååååå!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online