fredag 1. april 2011

Kreativ rot....er det rot ?Leste en plass der noen sa at kreativ rot ikke er rot ? Det føles som rot...når jeg holder på så er det maling, tapeter, verktøy og møbler overalt. Jeg klarer så vidt å gå rundt her hjemme. Jeg liker det ikke, jeg syns det er F***** rot, men er på en måte glad, jeg for ut steamen, slik noen må trene for å føle seg lettet og glad må jeg være skapende. Jeg må ut noe av det hjernen min arbeider med 24/7.

Regner med at alle skapende mennesker er slik. Malere kan ikke rydde bort staffeliet, pensler og farger.De må det ut, bli inspirert.Forfatter er også antakelig slik.

ER DET ROT ?Mange damer har sikker symaskiner, stoffer ol liggende rundt...ser du på det som dere på det som rot.
Selv om jeg ser på det som rot, så klarer jeg å leve med det...mens møblene er ferdig. Jeg er euforisk og glad.Hjernen til en bipolar fungerer slik at når h*n er på topp er det som man har tatt narkotika. Nå har jeg aldri prøvd det, men regner med at man er glad, gira, pratsalig ...hoo hooo i min skapende periode ...gidder jeg ikke å lage middager. Da må Demolitionmannen og tenåringen overta. ( Ikke at de har vondt av det, de er bortskjemte. Jeg som elsker å lage hjemmelaget mat til vanlig)

Så er møbel klar, jeg tar bilder, blogger om det til dere. Ikke for å ros..men for endelig er det et forum av skapende damer som forstår ! Dere tror ikke jeg er gal. Selv om det var noen som kalte meg kreativgal !! OMG det må være det beste komplimentet noen har gitt meg. Munch, Van Gogh, Hemingway...alle de store var det !

Jeg hater rot og skit...så da er det pakke sammen alt, vaske hele huset og leve litt i vakum til neste gang. Hjernen jobber på spreng. Hvilken ting vil skal den æren til å rote til.
Ha, ha det som er så morsomt er at jeg har alltid sagt

" Rot i hodet, ryddig hjem, ryddig hjerne rot i huset "

Derfor trenger jeg å ha det ryddig...ellers blir jeg sur og grinete, MEN når jeg er kreativ har jeg tydeligvis ryddig hode, så da kan jeg ha et rotet hjem.

Hva tror dere ? Føler dere det slik ?

3 kommentarer:

Wenchequilts sa...

Rot er kreativt! Rot setter kreative prosesser igang! Her i huset er vi flere med diagnosen "manisk kreativ" ;-) Jeg lurer på om ikke du har den også! Ha en fin & kreativ helg!

Happy Lia´s sa...

1 stk bipolar her..og er i det "hektiske hjørnet" om dagen, masse kreative tanker...må lage, produsere!!! Puuhh og rot.....jeg hater til og med ordet!! Får "fnatt"...lager og rydder om hverandre hele tida. Lander vel med et smell snart ;/

Anne-Marthe sa...

Sykt rå Irina :D Den likte jeg! Misunnelig :D

Klem Anne-Marthe:) Ha en fin søndag ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online