mandag 4. april 2011

"Dæm grå tingan som stikk ut av hjærnen"


Heisann alle dere snille. Våren er her :) herlig, jeg mener den alltid er her den 4 april. Demolitionmannen mener jeg har tatt 7 mil steget slik jeg viser dere bilder av meg. ha ha...jeg hatet nemlig at folk tar bilder av meg, mer å se de, men nå går det bedre og bedre. Faktisk bra. Det var ikke det jeg skulle skrive. Dette bildet ble tatt forrige helg, og de grå hårene stakk opp over alt. Ser du på håret mitt, ser du det.


Derfor må jeg fortelle om hva det minste kaosbarnet sa. Han er så herlig, og sier så mye rart og søtt. Her en dag hjalp jeg han på med skoene.Så jeg var bøyd over føttene hans. Han hadde full oversikt over hodet mitt. Han tar tak i hodet mitt. Løfter ansiktet opp.

"Du mamma, du vet æ er gla i dæ uansett koss du sjer ut eller gjør. Æ må bare spørr dæ om nokka. Æ mene itj å være frækk eller nokka, men du, de gråe tingan som stikker ut av hjærnen din, ka e det"

Hmm, jeg skulle gjort det leng. I dag passer det fint. De grå tingene forsvinner om 5 minutter. Må hopp i dusjen å skylle ut fargen. Jeg ønsker alle mine lesere en fantastisk fin dag.

Stor klem

5 kommentarer:

T's Creations sa...

Herlig kommentar! :o) Og så høflig spurt! :)
De grå må bort her også... kommunegrå farge på håret er ikke pent... ;-)

Turid sa...

Hahaha!! 'Ut av hjernen' og da, for sikkerhets skyld.. :-D :-D
Unger kan være så dønn ærlige - og HERLIGE :-)

Ha en fin dag!

Klem, Turid

Violetta sa...

He-he...godt observert, og kommentert! Vet du, jeg trodde ikke du hadde grå hår jeg ;-)

Ellinor sa...

Haha, for en herlig kommentar. Her fordrives også de grå bort...

sigrid sa...

;-)
mange grå her også..

klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online