torsdag 14. april 2011

Rom for alle :)


Heisann og Hoppsann kjære lesere.

Nå for tiden er jeg på Rom for alle på Solsiden. Nå har de 20% på ALLE varer. Så her kan du spare litt penger.Tilbudet varer til neste onsdag. Jeg er der i morgen fra kl 14 til 20.
Så ta DEG en tur :)


Ha en fantastisk fin kveld. Er det noe på tv egentelig ?? Finner ingenting for tiden...

5 kommentarer:

Hellohello baby sa...

Hva koster stolen i det øverste bildet mon tro? Vil ha sånn stoool!

Hjertedamas blogg sa...

Har gitt opp tv`en !! All krimmen min er borte, og det er bare reality igjen. Stilig det runde bordet med de sorte stolene er!!!!! Klemz Grethe

Maleriet fargehandel sa...

Skal sende deg i morgen jeg :O) også litt info om hvordan du fikser deg malinga ;) Om du vil så kan jeg sende deg maleprøva i post? den er heeeeelt sjef... Er dette med salg som har holdt meg igjen på de store sprella her også, men nå har jeg tjata om å selge i 6 år...så funnet ut at jeg sikkert blir her noen år til ;) Skal jeg finne på å kjøpe noe nytt så får jeg bare smelle opp noen nye billige dører fra Ikea. He he.

House of Dogs sa...

Hadde jeg bodd i nærheten skulle jeg helt klart tatt turen:) Ser ut som det var MYE lekkert der!! Ang tv, så må du heller se serier på nettet;) Mye bedre, kan du se akkurat når det måtte passe..hehe.. Det er hvertfall midt i blinken for en seriejunkie som meg;)

Ønsker deg en kjempe fin kveld:)

Klem

irina sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online