lørdag 16. april 2011

Etter at irina hadde vært hjemme hos....


Heisann :) Håper dere har det bra ? Siden jeg har fått flere lesere og følger så viser jeg dere bilder av Kate sin leilighet som dere jeg har fått bestemme alt !! Kor kult er det folkens.Fra tapeter og til blomster. Slik så det ut før :) Sjekk HER


Her flytte jeg sengen til motsatt side av døren. Jeg ville ha en fondvegg som var wow. Tapeten er fra Osborne and Little.Jeg ba Kate henge gardinene høyere og lenger ut en vinduskarmen. Vi ville at vinduet skulle se større ut. Gardiner, pledd, puter og blomster ble kjøpt på Kremmerhuset. Lampen kjøpte vi på Ide Skeidar.


Her valgte jeg å binde stuen og kjøkkenet samenes med den ultrakule tapeten fra Cole & Son.


Denne tapetveggen er over ti meter lang og på det høyeste...kanskje over tre meter. Jeg var litt i tvil om jeg skulle foreslå den for henne, den er nemlig veldig heftig. Kate er den kuleste kunden man kan ha da :)IrinaStyle skapet er laget av yours truly :)


Skjelllampen er fra Kremmerhuset. Kate trodde jeg var på syre da jeg blandet 7 forskjellige lillafarger inn i stuen.


Det gamle spisebordet fant jeg på Hamar og jeg hentet det der. Det ble spraylakkert :) Så det skulle passe med irinaStyle skapet.


Lampen Josephine er kjøpt på vakre hjem, Melhus. Telysestakene er kjøpt på ide Skeidar, mens bordet er ett WOW bord fra IrinaStyle.


Det var en av de første bordene mine så jeg var enda i begynnerfasen. Nå beiser jeg endene med jernvitrol.Så ser treet like gammelt ut.


Her er det detaljer fra irinaStyle skapet. Kate var VELDIG fornøyd. Nå har hun fått seg kjærste. Jeg sa at det ville skje hvis hjemmet hennes ble kulere. Hun og mannen i hennes liv skal flytte sammen og har kjøpt seg hus. MEN før hun flyttet sammen med mannen sa hun at hun ikke kom til å skrive under kjøpskontrakten før hun visste at Irina kunne være der fra a til å og at han skulle være enig. Det var han tydeligvis siden huset er kjøpt og JEG har ett helt hus å meske meg i :) HER og HER er artiklene fra Adressavisa:)

4 kommentarer:

House of Dogs sa...

Kjempe stilig!!!! Jeg har sakt det før og sier det igjen, jeg digger all of Irina stilen!!!:) Gleder meg til å se hva du finner på når du har et helt hus å leke deg i;)

Ønsker deg en super dag!

Klemmer

4 i Kiellandsgata sa...

Så utrolig kul den leiligheten ble=)Så artikkelen i Adressa. Artig at du får være meg på lasset når huset skal pusses opp. Har du en butikk?? Ha en fin dag=) Vibeke

Anonym sa...

Hei!Leiligheten ble døds kul! Men lurte på en ting, når du sier at du har spraylakkert hele bordet, hva slags spray bruker du? Jeg har brukt noen som jeg kjøper på europris tidligere men det har jeg bare brukt på mindre saker..

littahvert sa...

Kjempekult ble det, du er tøff og modig i fargevalg :-) Kjempe gøy å følge deg, lager også mye selv))
Ha en fin palmesøndag.
Monica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online