lørdag 2. april 2011

Tusen, tusen takk !!


Heisann :) Kommer med bilder fra dette innlegget HER. Jeg elsker de store industrilampene mine. Og da jeg satt 5 timer uten internett i går satt jeg å så på bildene mine. Og jeg syns det første bildet var fint...så meg.


Jeg har tenkt litt på det med bloggen. Jeg elsker å blogge, det ligger for meg. Enten er du blogger eller så er du ikke. Når bloggen er med mesteparten av døgnet, og man tenker på innlegg store deler av dagen da er man blogger.

Og jeg får så mange positive kommentarer enten her, på fb eller på mail. Mange går t.o.m så langt at de sier at jeg er deres inspirasjonskilde.
Jeg spurte om jeg fikk lov til å legge ut litt av den lange mailen fra ei. Og det fikk jeg :) Det er ikke for å skryte. Det er for at dere gir meg lyst til å fortsette. . Ei fortalte meg at hun var dyp deprimert og veien til å bli bedre gikk gjennom all of irina. Det jeg hadde skrevet om å møte veggen. Og bare det at jeg var meg. Sprudlende, ærlig og rett frem. Hun skrev at alle i terapigruppen hun går på vet om meg. Jeg er med på alle timene...Og kjære deg. jeg tenker mye på deg etter at du fortalte meg det.Nå er du med meg også :)

Og så har hun begynt å male gult, lilla og rosa....det gir henne livslyst. Fantastisk !! Slike mailer og tilbakemeldinger er gull. Det gjør til at de jeg for som er negative nesten blir morsom å . jeg må le av de som bruker av sin livskvalitet på å være negative.... stakkars små :)

Så kjære medbloggere vi er med på å spre litt glede selv om vi tviler på det av og til. Fortsett med å blogge slik dere blogger. Når jeg har en dårlig dag så tar jeg frem mine "fanmailer" jeg gåter og ler om hverandre. Så om jeg betyr mye for dere, betyr dere mer for meg. Tusen takk.


Nå skal vi flytte igjen i april. Og så så jeg artikkelen om makeoveren  du gjorde. Og jeg sjekket bloggen din. Jeg har nå lest hele. Det var  innlegget der du tenkte å slutte som fikk meg til å skrive. Nettet er  fullt av troll, jeg er helt sjokkert over hva folk har skrevet til  deg! Du som skriver så ekte om det du liker. Bloggen din sprudler  over! Og jeg skriver for å si, som kanskje andre har sagt før meg. Du  må ALDRI slutte. For du ga meg en ahaopplevelse akkurat i rette  øyeblikk. Så når jeg flytter inn i min nye leilighet skal jeg være  meg! Og folk kan si så rart, så stygt, så morsomt, så herlig eller hva  de enn vil. Jeg har et digert framskap i furu med glassdører. Det  skulle bli hvitt med blondegardiner og glassknotter. DU REDDA SKAPET  MITT! For det skal nemlig bli grønt. Sterkt knallgrønt, ikke nøytral  glassgrønn eller olivengrønn, men eplegrønn. Med tapetdetaljer. Og jeg  gleder meg. Du har gitt meg trua på at min indre forkjærlighet for  styggrare lamper og figurer, sterke farger og alt jeg liker er det  eneste jeg bør ha i mitt hus. Så tusen tusen takk for at du foretok en  "husrens" i akkurat rette tid. :) 

Jeg har selfølgelig spurt de aktuelle kjære blogglesrene mine om det er ok å gjengi de personlige mailene og det var det. Tusen tusen takk til alle :)
Og PS. Jeg leser og svarer på alle mailer dere sender. Uansett hva. Har dere ikke fått mail har den dessverre havnet i spammappen eller bare er en forglemmelse. Skriv igjen og gjerne mas

1 kommentar:

sigrid sa...

Så flott å få vere til glede for andre!

god helg i Trøndelagen :-)

klem til deg

ps: så glad for at Zizzi butikk er kome til Ålesundområdet ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online