søndag 10. april 2011

Litt sjokka over at æ har peng i heimen....


Fikk litt sjokk da jeg gikk inn på min gode bloggvenninne sin blogg HER Hun viser oss ett bildet av mannelampen under. Den står på Sinsen hallen og koster 5000 kr :) Og det er jo broren til min mann og dame her.


Innlegget om herremannen er HER og om damen er HER. 5000 kr ja, hvis noen som er interessert i å kjøpe dem ta mer enn gjerne kontakt hoo hoo.... HER står damen min nå. Og mannen vet jeg ærlig talt ikke hvor har blitt av. Som dere ser forandrer huset seg. Bildene er ca 2 år gamle. Det som ikke forandrer seg er altså denne damens kjærlighet for "stygge" lamper. Og for meg er altså ordet stygt positivt ladet :)Utrolig, 5000 kr. De er høye og så tror jeg der er fra en spesiell Italiensk produsent. Samme som kjeksterrinen :) HER Ha en fin uke. jeg begynner med kirurgi i kjeven...fikk betennelse i kjeven i går. Ikke godt !! Så spent om de får gjøre noe i morgen. Hevelsen har blitt mindre :) Så er spent.

Syns det er litt morsomt å se på alt det jeg har hatt eller har. Og siden jeg har mange flere lesere enn da....syns jeg at jeg da kan henvise litt tilbake...så dere ikke går glipp av min fantastiske blogg............"sarkasme til deg som ikke tok den "

PS ! Han kostet bare 5000 fordi han var ødelagt. Koster egentelig 10 000 kr...åhhh så mye penger liggendes i stygge ting her...ka si du om det Demolitionmannen :)

3 kommentarer:

Hellohello baby sa...

Hahaha! Helt utrolig! Der er han jooo!

Jeg sto og så på den kjempelenge. På Sinsen visste de ingenting om den. Egentlig kostet den 10 000.- men var halvert i pris siden den hadde en skade på albuen.

Hehe! Selvsagt må du vise frem de gamle innleggene dine til oss "nye". Jeg oppdager stadig gamle skatter av noen innlegg du har :)

Laila - Brukt og Grønt sa...

Oi... Vi hadde nettopp en slik inne på butikken. Jeg syntes den var så ... stygg ;-) ... at vi solgte den for 500,- Skal jammen meg prøve å bli bedre på å sjekke priser!

Happy Lia´s sa...

Jeg er helt for "stygg kult"!!! Mamma har en slik gammel lampe fra oldemor, men den er desverre knekt på midtsøylen og ikke pent reparert....grrr..så irriterende.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online