tirsdag 5. april 2011

Kan dere hjelpe meg ?
I det siste har jeg blogget forskjellig, fordi jeg ikke vet hva jeg skal blogge hele tiden om. Jeg er ikke en rendyrket interiørblogg. Det er det ikke mange som er tror jeg. Og som bloggen sier ALL OF IRINA. Det betyr at dere får alt av meg. Om dere liker det eller ikke :) Hoo hoo, heldig for meg at det mange som gjør det. Tusen takk.

Og til dere som ikke liker den så er det ok også. Regner med at dere har vett nok til å hoppe videre. For som jeg sier på siden. Jeg skriver om det fordi det er MIN BLOGG. Dere LESER om det fordi DERE er FRI til det :)

Jeg skriver bloggen i min ånd. Jeg skriver om det jeg liker og kanskje ikke liker. Jeg skriver på min måte. Rett frem, av og til kan det kanskje misforstås, men jeg mener ALDRI å disse noen.

statistikken i bloggen ser jeg hva dere liker eller ikke. Men nå vil jeg spørre dere litt til råds. Og jeg håper dere vil hjelpe meg. Jeg ønsker ikke fra fæle anonymer som vil fortelle meg hva jeg ikke skal skrive. Jeg ønsker rett og slett info om hva dere LIKER å lese. Og hva dere ønsker å lese. Jeg kommer til å ta rådene til meg om hva dere ønsker MER av. Så for vi se Jeg har nemlig kommet til en liten stillestans. Vise frem bilder som jeg har vist før...kjedelig...jeg liker selv å se variasjoner.V il ikke kjede dere.

Håper virkelig jeg får tilbakemeldinger fra dere :) Og så har jeg bestemt meg for å bli flinker til å kommentere tilbake til de som kommenter til meg. Dere fortjener det.Fantastisk at noen fremdeles gidder det, når jeg ikke gjør det. MEN NÅ FOLKENS !!

12 kommentarer:

Det lille huset med druehagen sa...

Hei
Dette er litt det jeg også tenkte ved juletider. Følte at jeg noen ganger tok bilder av den samme blomsten for n'te gang. Tok derfor et "oppgjør" med meg selv og gjorde om bloggen litt. Nå er det mer "hverdagsting" jeg skriver om enn interiør. Har kanskje mistet noen følgere men faktisk fått flere!
Så Irina, skriv om det som faller deg inn! Det er derfor jeg følger deg. Bloggen er DIN og de som ikke liker det, kan finne en annen blogg å følge!
Klem Gro-Beate

I en Eske sa...

Jeg syns interiør inleggene dine er de mest interessante, men har ikke noe imot å lese litt om deg heller. Trenger ikke forandre på noe ,jeg liker bloggen din veldig godt sånn som den er =)

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Hallo:)
Har tenkt samme tanken....bloggen min er ikke bare interiør..den er mye mer enn det...vil si mere som et kunstverk he he he he
Skriv om hva du vil du..jeg liker variasjon om litt forskjellige ting..
Ha en koselig kveld....morsom han sønnen din:):)
klemklemklem

ide-puffen sa...

Jeg elsker All of Irina stylen når du pimper opp de utroligste kreasjoner. Interiørblogg...? Jo ja synes de fleste skriver om livet og hendelser både til og rundt interiørbilder. Jeg besøker ofte "små" blogger med damer som skriver om alt. De er personlige og de hilser alltid tilbake. De "store" bloggene er mest til inspirasjon med fantastiske bilder av ting jeg stort sett aldri har råd til, men de gir inspirasjon til mine små kreativiteter. Skriv om det du vil Irina. Leser deg uannsett. Jeg kommenterer ikke alltid, men ofte, så du skal vite at akkurat jeg har vært innom he he he.
Om det er litt stille i leiren og på kreativitetsfronten er jo det vanlig og en nødvendighet.
Jeg er jo i en særs kreativ periode nå, men neste uke blir det kanskje bilder av påskeliljer bare :)
Kos den snupp.
Randi

Lykkeliten sa...

Det er nok interiøret ditt som fenger meg mest, men jeg leser alt.
Ingen forventer at du skal finne på noe nytt hver dag, så fortsett å skriv om det som faller deg inn du.

Klem lykkeliten

anneskreative sa...

Jeg syntes det er fint å lese og se bilder v oppussingsprosjektene dine,,,,liker måten du piffer opp gamle møbler og ting,,,,for hos deg blir jo ikke alt hvitt,,,,smiler.
Ha en fin tirsdagskveld.
Anne

Ellinor sa...

Synes det var hyggelig at du begynte med "What to wear" jeg ;) Det vil jeg gjerne ha mere av :)

Ellinor sa...

Jo, takk, det nærmer seg nå :)
Klart du kan spørre om det. Jeg liker nye tips og inspirasjon i hva man kan kle på seg og hvor man kan få det kjøpt. Og jeg liker at det ikke bare er designerklær vist frem av et beinrangel :) Men av en vannlig, men flott dame :)
Jeg har tenkt ofte på å ha slike innlegg selv, men er ikke komfortabel nok med meg selv til å blogge meg og min kropp

Ragna sa...

Jeg vil lese historier om da Irina var liten :-) Kanskje du kan fortelle noen barndoms-/ ungdomshistorier?

Hasigamas mamma sa...

Jeg elsker dine oppussingsobjekter -de er crazycool! :) Du har en artig og særdeles personlig, kul og herlig stil! Fortsett å dele det du vil, du -det er det som gjør din blogg til din :)
Klem
Lise

Anonym sa...

Hei!
Jeg synes det er gøy å se dine Irina make over! Jeg er nok dessverre ikke en så fargerik person som deg, men jeg liker det jeg ser…. Og kanskje med tiden har jeg fått mot til lit mer farger i heimen. Håper det:-) Du er utrolig flink til å skrive! Du skriver ofte med humor så jeg sitter å ler når jeg leser :-) Du skriver så åpent om mye som mange ville holdt for seg selv. Det gjør det kanskje ekstra spennende å titte inn til deg, men samtidig blir du utsatt for de fæle anonyme…. (ikke meg da..) Liker også når du skriver innlegg i gaten “anti janteloven” Vi trenger alle en påminnelse om at vi er unike og at det hjelper og være positiv. Har skrevet ut “Du er enestående” og hengt på veggen i tillegg til et utsnitt av teksten din for en ukes tid siden ca.
Jeg kommer til å fortsette å følge deg, ikke alltid jeg legger igjen en hilsen, men noen ganger
Ha en fin dag Irina!

Grethe

Jeanette sa...

Heihei =)

Koser meg hver gang eg e innom her hos deg eg, uansett ka du har blogget om...Du e et friskt pust i hverdagen min ;) Har deg på favoritter og e innom deg omtrent hver dag, men e altfor lite flink te å legge igjen spor som så mange andre :/ ;) Syns du ska skrive om det som DU liker eg... -syns det e grådi flott at du har begynt å blogge om klær forresten ;O)Klemklem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online