søndag 10. april 2011

Nye header og litt tips ??

På torsdag åpnet jeg to mailer med 6 forslag til header. Sånn ut av det blå. Det var en bloggleser/blogger som hadde lekt seg litt. Og så lurte på om hun jeg likte de !Nå må det sies at jeg er superkresen, jeg er så nøye med det estetiske at jeg ikke har funnet noen header jeg kunne ha brukt. Derfor har jeg hatt bilde av øynene mine ....og de hadde blitt varemerket mitt. Mange har sagt at de skvetter til hver gang de kommer på bloggen min. Øynene er sjelens speil. Det er er veldig personlig. Bloggen min er personlig ALL OF IRINA. Det er alt fra meg, lik det eller ei..ikke verre enn at du ikke leser bloggen om du ikke liker, men vi vet at det er flere som leser bare fordi de liker å erge seg, eller liker å være negative..".grøss" Ensomt liv....


Derfor har jeg beholdt øynene, øynene er meg. Jeg er dessverre ikke en hemmlighetsfull person. What you see is what you get. Kjedelig ...tjaaa. Jeg orker ikke å lure dere, jeg har vært ærlig fra første stund. Dere vet hva jeg liker eller ikke. Hva som rører meg, for meg til å gråte eller le :)eller forbannet !!


Så da har jo øynene funket også, det viser at dette er ikke en ren interiørblogg. Alarm, vil du lese ren interiør har du gått deg bort. Dette er en Irinablogg.I det siste, når jeg har gått innpå bloggen min selv har jeg liksom tenkt...neiii, her må det noe annet til. Og tanken har nå vært der.


Og så plutselig en dag der jeg tenkte ...hvem av mine bloggvenner kan hjelpe meg fikk jeg disse to mailene. Som sendt fra himmelen av ei som jeg ikke kjenner, men som viser seg til å ha blogg. Som hun leste tankene mine...


Jeg var kjempe takknemlig...men siden jeg er litt pirk så mailet jeg henne bilder av tapetskjenken, stuen som den er nå, skapet mitt easy girl, industrilampene og gangen. Og plutselig hadde hun fått til denne fine headern til meg.


Jeg tenkte at skulle jeg først bytte ut varemerket mitt så skulle det vises frem IrinaStyle. Det er på en måte varemeket mitt. Hmmm hva syns dere om bildene ?


Tenke, tenke mer, skal jeg fjerne Oscar Wild sitatet "Be yourself...." ha noe om IrinaStyle. Skal bloggen skifte navn...det er dumt !! Tre år så vet folk hvem all of irina er. Hva med IriaStyle by all of Irina ?? Hva tror dere ? Regner med det er flere damer som er utdannet innen reklame og markedføring.
Jeg blir kjempeglad for konstruktiv kritikk om det estetiske ved min blogg. Innholder vil jeg gjerne bestemme selv :)


Jeg er sikker på at vakre Anne Sofie kan tjene penger på lage header. For det kan hun. Bildene er satt sammen av en person som kan det. Bloggen min ser kjempeproff ut og jeg ønsker å utvikle den til at den skal se mer proff ut. Har du tenkt på skifte header så syns jeg du skal sende henne en mail. Jeg har aldri blitt så fornøyd på så kort tid. HER er bloggen hennes. Det er virkelig ikke mer som skal til for å få en blogg til å se mer proff ut. Det å vite og ha øye for å sette sammen bilder. Jeg kan ikke lage slike kollager eller finne skrifttyper ol...så da er det kjekt med at det finnes rause folk som er så snille å sender meg forslag og i tillegg er rause nok til se bort fra pirket mitt. Tusen takk :)Som sagt setter jeg stor pris på dine synspunkter om hvordan gjøre bloggen bedre visulet. Gjerne forslag om hvordan og om jeg skal bruke IrinaStyle. send det på mailen min allofirina@gmail.com eller legg igjen en kommentar under her :) Ha en fin fin søndag :) Har du ikke meldt deg på give awayen ? Du kan vinne gavekort på 500 kr i en kjempefin nettbutikk :) Se HER

6 kommentarer:

Happy Lia´s sa...

Ikke bytt blognavn.
Er litt usikker på Header, med tanke på at du har fargerike og kreative bilder, kan det noen ganger bli litt rotete.
Jeg synes det viktigste er å ha bildene dine som blikkfang( det er jo det som vi liker og som er deg...hva er det neste hu finner på????)
Så liker jeg øynene dine og jeg synes den var fin den headeren du har lagt til nå også.
Men jeg synes Irina må ha en "snapp" effekt....et ekstra lite "sting", det er jo deg...øynene gav denne effekten!!!!

Anonym sa...

Kjempe fin/tøff header,er ikke dette Irina style så vet ikke jeg:)Liker bloggen din og er ny leser,og du er nå blant mine favoritter:)Klem fra Verdal`n:)

Maleriet fargehandel sa...

Synes det ble for mange bilder på den headeren jeg... :)

Kun Irinastyle er et godt ord da. Kort, forklarende og helt toppers.
Det var min mening.

Mvh Heidi

Anonym sa...

Jeg synes den nye headeren din var fin, men for å prike litt så ville jeg byttet om på noen av bildene. Jeg ville f.eks hatt skjenken og den rosa lysekrona på hver sin side, da hadde det blitt mer riktig og likevekt i mine øyne. Men dette er bare "pirk" fra en jente med utdanning innen design:-)

Happy Lia´s sa...

Uff, god bedring,,, tannverk er ikke godt!! Prøv å skyll munn i rein sprit, noen mener det hjelper. Ja, jeg er på FB, ikke bloggen, bare meg på Eileen Lia. Du er velkommen, frøken strøken!!

Anonym sa...

Så utrolig fin den nye headeren din er!!! Den likte jeg utrolig godt:) Definitivt en keeper!
Når det gjelder bloggnavnet ditt, synes jeg du skal beholde All of Irina. Det er liksom varemerket ditt, det folk "kjenner" deg som.

Ha en super kveld!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online