torsdag 28. april 2011

Mer dødsrå !!

Kontraster er IrinaStyle...kan ikke komme her å si at ingenting passer. For alt passer...så da så. Og ingenting er umulig...det umulige tar bare lenger tid.


Den Crazy IrinaStyle skjenken som er sin egen stil...øhh IrinaStyle mot den rustikke snikkarbenken.Rust lysestake og urne kjøpt på to forskjellige ferier i Sverige...på tilbud...les det du DM.


Knerten har endelig funnet seg til rette her hjemme. Og industrilampene fra Nederland henger fremdeles uten lys...Og bordet fra Bali skulle ha fått ett par strøk med maling.


Disse bildene som kommer elsker jeg bare. De er essensen av det jeg står for i min profesjonelle jobb. Det å mikse de forskjellige stiler slik at det faktisk ser ut som en stil...men samtidig så har man fått med seg sin identitet og personlighet i det. Jeg elsker gamle rustikke ting, her representert av snikkarbenken.Plexiglass møblene mine fra Kartell er "designer klassikere"
Thomas Thomson gasellen fra Afrika. Hvit lang Murano lampe fra Italia. (Husker ikke designer) Salongen Howard som er en klassiker. Rusturne og rust lysestaker. Og oppi sofaen er det paljett puter fra Rusta.Og så ser dere Industri lampene fra Nedreland i speilet fra Bruktbo.
Fruktfatet mitt er ett elggevir fra...hmmm


Jeg elsker hjemmet mitt...det er så meg...så oss...vi er en familie som roper, ler, krangler og har det morsomt. Vi er fargerike, stae, lekne og har hver vår personlighet. Selv om det jeg som har preget interiøret så har jeg formet den rundt familien min.Rundt dette huset. Og rundt vår stemme som familie.


Jeg er fyrverkeri....klart jeg må ha rosa lyskrone og fargerik skjenk... hoo hoo. Venter på at kirsebærgreinene mine skal blomstre. Jeg forteller hvor alt er fra eller kommer fra så slipper jeg å få så mange mailer som spør om det samme. Er det noe dere lurer på er det bare å sende meg mail :)


Siden jeg er super fornøyd med min vakre snikkarbenk så er det bilderas av den. Og ja, veggen har grodd på meg...jeg syns nesten den er kul i lilla, MEN malingen har jeg allerede fått inn i hus for flere dager siden. Og det er S 7500-N. Og siden jeg aldri har tatt feil angående mine ideer ...så går jeg for den også...men tapeten hadde vært kulere da :) Jeg går alltid etter magefølelsen.


Og så vil jeg takke bloggleser Marit for at du minnet meg på hva det heter den teknikken der man bruker ingen eller lite spiker. Den teknikken heter tapping..og ikke not og fjær :)


Jeg elsker å lære....

5 kommentarer:

Hjertedamas blogg sa...

Lekent!!!! Humoristisk!!!!! vågalt!!!!! annerledes!!!!! Unikt!!!!!! Personlig!!!! Utfordrende!!!!! Vakkert!!!! Herlig!!!! mmmmmm. Klemz Grethe

Nina sa...

Hei. Du har det virkelig tøft må jeg si!! Elsker att du er så vågal..med dine sammen settninger og stil!! Samme hva du gjør, så passer det....liksom sammen. Nei..du har et råkult hjem!!

Anne-Marthe er meg! sa...

Det ble RÅ STILIG Irina :D Likte så godt at du lot en gamle skruen stå igjen oppe på :D haha!

Ha en fin dag! Klem fra Anne-Marthe :)

Trine sa...

Ahhh... Im in love ♥
førr nån herlige bilda av ei råkul stue ♥
Du e så flink søte du!

Stor klæm

Hellohello baby sa...

Hahahaaa! Nå måtte jeg le høyt!

Aner jeg en viss sarkasme bak kommentaren din?

Joda, er enig med deg, men måtte bare sette i gang og alt jeg hadde var hvitt, fra sist...... men har en liten kurvsofa og to kurvstoler i babmbus som jeg og har reddet. DE skal bli turkis ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online