onsdag 1. desember 2010

Trøtt som faen...


Heisann og Hoppsann :)


I dag har jeg ikke sovet i mer en ca 10 min. Demolitionmannen og tenåringen skulle ta fly kl 6. Så jeg måtte kjøre dem kl 5.Egentlig tenkte jeg å ikke sove i hele tatt, men kl 2 fant jeg ut at jeg var bittelitt trøtt allikevel.Så jeg sovnet fort, å våknet brått !!


Siden de skulle ta fly så tidlig skulle Demolitionmannen sove her i huset. Jeg dum som jeg var, tenkte at jeg ikke skulle ta en sovetablett.( Hvis jeg ikke tar det er jeg duracell om natta....eller flere nettet) Men blir veeeeldig trøtt...om jeg må opp kl 5.


Siden det e honjkaldt som vi trøndere si. -20 ...brrrr, så fant Demolitionmannen at han skulle sove på det gamle rommet sitt. I senga sammens med meg. Der hadde peisen gått for fullt.
Og jeg uten pille, da klarer jeg ikke å sove ved siden av han.

Fyren snorker som en motorsag...helt for jævlig. Jeg klarte ikke å sove.
Så jeg slår til han med hodepute med jevne mellomrom. "Snu ,slutt, æ bli gal, STOPP!
Demolitionmannen tar det rolig, han fortsetter å snorke uten å snu seg eller å STOPPE.

Irritasjonen bli til raseri. Ja jeg vet at det ikke hans skyld,men når du ikke får sove blir man lettere sur :( Iallefall Irina )Til slutt er fyrenfrekk at han reiser seg opp. " Æ har itj sove ett minutt, æ går å legg soffan" DU, DU har itj sovve, kem e det som snorke da, ett spøkels ?" han tok puta si under arma å gikk. Tror du æ fikk sov eller ? NEI, det ble for stillt. Så jeg gikk ned å å kikket litt på bloggene som hadde kommentert hos meg. Tenkte å ta en takkerunde. Så plutselig må vi dra. Jeg spør om de har alt. "ja ja...slutt å mas. " Jeg på vei hjem. Mobilen ringer." F har glemt passet sitt, du må finn det." Jeg leter og leter...der hvor jeg la det for to dager siden, men nei. Stressa...ringer å roper"..herregud...koss e det mulig ??" Demolitionamnnen ber meg slappe av. Han lager nødpass.

Jeg kommer hjem, setter meg. "Da ringer plutselig tenåringen." Kanj du hent oss, vi rakk itj flyet " Der kommer begge slukøret. Begge er de Manchester City fan. Og turen er en bursdagsgave te tenåringen fra DMpappaen.

Fra meg for han medlemsskap på treningstudio, valpeflesket må bort ..MOWHAHA !!

De hadde ikke fått byttet fly, må vente til kl 9 for å ringe å sjekke med reiseselskapet.


Irina sur....hadde det nemlig vært meg hadde Demolitionmannen vært fly forbanne over sløvheten og de vimsete faktene mine. Jeg slenger ut jeg sjekker alltid om jeg har med pass og billeter ca 20 ganger før jeg flyr"

Så sier han at han må på politi stasjonen å skaffe pass. " HÆÆÆ e det ditt, koffor sa du at det var F**** sitt da" nei det hadde ikke han sagt, sier han, men det er løgn. Da jeg kom hjem, fant jeg det. Hadde jeg visst at det var hans hadde jeg funnet det. Og jeg fant det..."øøøhhh, men nå må æ finn de billigste billetene over så vi kan se på kampen i kveld."
Så nå sitter han på å leter...

Det er forskjell på folk , hadde det vært meg hadde jeg fått så mye kjeft at jeg hadde krøpet ned i ett hull i bakken.Jeg vet ikke, jeg gidder ikke å engasjere meg engang. Han får ikke lest dette innlegget før det publiseres. !! Det kan være til pass for han.HØØØ...og ingen negative kommentarer om at jeg er fæl. Her har jeg stressa pga han, uten en takk, som feks kunne være å ti stille om natta !!


Og atter engang mine kjære blogglesere. Det jeg skulle fortelle. At istedenfor å ha alle disse fine gamle settene i sølvplett i skapet. Så fant jeg ut at jeg skulle bruke dem til... søren... hva heter de..svibler...nå klarer jeg ikke å tenke...trøtt...

Kjære dere, dere er supersnille,tror jeg fikk 40 eller 50 stemmer etter blogginnlegget i går.Og stemme trakasseringen til venner på facebook.
DERE ER SÅÅÅÅ SNILLE !!

please...VOTE FOR ME !! HER

Og akkurat i dette øyeblikket. "DM, nå legg æ , mens du kanj les blogginnlegget. Og legg å søvsoffaen, for gidde itj snorkinga di"

"Søren heller..det var nå æ som itj fikk sov av sparkene og slåinga di, så du våge itj..." Si han som snorka uten å ta en pause.

Æ våge...here its goes...og du leser det NÅ.....NATTA !!

7 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

He he for en historie...leit at de ikke rakk flyet da...håper de kommer seg avgårde og rekker kampen...
Legger straks ut innlegg med henvisning til og stemme på deg snupp...
klem kelm

Alfasinteriør sa...

Så flotte oppsatser du har laget.
Arkivskapene var nydelige, og så heldig du var som fikk dem gratis.´:)
Ha en flott 1 desember.
Klem Alfa

Katharina sa...

Gutta på tur...:) Håper det ordner seg. Har stemt på deg...data`n min mått visst kvil sæ i går kveld, så æ fikk itj svart dæ på facebookmeldinga. Tvi tvi da...
Klemmer fra Katharian

Balke gård sa...

Hehe, stakkars deg for en mann og for et styr:-)Hehe..Knallgodt skrevet og så håper jeg du nyter freden mens de forhåpentligvis er i England:-)

God advent fra marianne

ide-puffen sa...

Søteste Irina, no må du ta det litt med ro så du holder til over jul :)
Men du har no humoren i behold og godt er det.
Sweet dreams.
klemmer
ps. har stemt

Ellinor sa...

Haha, kan kjenne meg igjen i den snorkingen ja... ja, altså Gubbelille sin ;)
Håper du får skjønnhetssøvnen din nå da

Elin sa...

Hehe jeg må le altså...:) D går for seg kan man si..hehe...Skjønner du er litt sur og trøtt ja, men får håpe du finner litt hvile og søvn da etterhvert:)

Sov godt:)

Klem Ea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online