fredag 3. desember 2010

Hmm burde burde ??


Heisann og Hoppsann alle venner :)


Nå har tiden kommet til den årlige malingen av Balibordet vårt. Siden jeg ikke bruker duker må bordeplaten se skinnene og vakker ut. Helt hvitt Bengalac maling.

Plutselig slo en tanke meg. Tenk om jeg skulle malt det skinnende sort. Jeg vet ikke, blir det for mørkt da. Gulvene er så mørke i seg selv. Veggen bak er en sort tapet, med fugler. Tapet garden grove fra Osbourne and Little. Blir det for mørkt ? Må jeg da male skapet ??

Siden jeg ikke vet hvor jeg ender (husmessig) burde jeg bare beholde det hvitt ??Hva tror dere ?? Setter pris på tilbakemelding angående dette temaet.

Ha en fin fin kveld.


Fikk høre rykter om at malingskoden på lilla Bengalack ikke var den rette :)

Skriver det som står.

55046-R50b
Det er det samme som før ..hmmm må dra innom å høre på maleservice..kan den første 5 være en S. Slik at det blir S5046-R50B

10 kommentarer:

vimsa:) sa...

Hei igjen:) og takk for kommentar på min side. jeg går i gruppeterapi for jeg sliter med depresjon, angst, diverse..(xmann feks;) ) er oppegående altså ;)er bare ting som stopper meg når jeg må gjøre enkelte ting.
ikke privat jeg er egentlig ganske åpen av meg:)

ser du har lagt ut koden på nytt:) skal se om jeg får kommet meg til byen i morra å se om de kan finne den nå:)

Ang hvit eller IrinaStyle.. hmm. det skapet burde du hvertfall ha hvitt.. kanskje en tøff tapet inni? bordet er jo enkelt og male så uansett hvor du flytter så kan du lett male over igjen.. kanskje bare ta topp plata?
Men hey.. er jo du som er spesialisten her ;)) uansett hva du gjør er jeg sikker på at det blir stilig! Gult til påske kanskje ;) hehe.

ha en fin kveld, Irina:)

Karma sa...

Hei:) Med første øyeblikk så tror jeg kanskje jeg ville beholdt det hvitt. Tror mulig det hadde blitt for mørkt med tanke på gulvet og veggen... Men det er jo bare min mening, blir spennende å se hva du bestemmer deg for:)

Klem Kaja:)

-Ultima-Thule- sa...

Go for it!! Svart blir helt herlig på bordplaten!! Og du kan jo alltids male om hvis det ikke blir bra i "ny-kåken". Skapet og bena på bordet ville jeg beholdt hvitt ;0) God helg!!
*Klem*
-Kamilla-

Cathrine Strøm sa...

hmm.. svart er kuuult. Men for støvet sin del hadde jeg holdt det hvitt. og det er jo et utrolig nydelig bord. skapet ville jeg iallfall ikke malt, det er bare lekkert :)

Victoria sa...

Jeg ville nok ha gått for svart på hele bordet! :) Jeg tror det hadde blitt veldig veldig fint. Også tror jeg at jeg hadde beholdt skapet hvitt.

Ha en fin kveld :)

Loppen sa...

Hei Irina!Takk for hyggelig besøk på bloggen min!:-)Jeg hadde ikke villet malt bordet og skapet.Da tror jeg det hadde gått i ett alt,ettersom veggen er svart,og gulvet er mørkt.Men det er min mening da.Blir artig å se hva du finner på:-)Det virker som at du liker å male.Det gjør jeg også:-)
Jeg har male prosjekt i disse førjulstider jeg også:-)Ha en fin helg:-)

Laila sa...

Jeg tror ikke jeg ville malt svart, ikke før du vet hvor du skal bo og hvordan alt skal stå der... Kan hende jeg hadde malt det krem, slik at det går mer ton i ton med Howard Sofaen, og satt noe i rosa som dekorasjon oppå, slik at det rosa i bord og lysekrone ble tatt opp. Interiørkonsulenter sier at man skal ha tre ting i samme farge med slike kontrastfarger. Ikke at man MÅ følge reglene, men det hadde blitt mer balansert da. Hadde ikke du en firkantet lang vase i rosa? Den kunne stått på bordet.

Ang fargekoden, er den nederste riktig. S (second edition) 50% sort, 46% farge, og fargen er Rød med 50% Blå. Du kan lese av koden at det er en lilla farge med ganske mye sort og farge. Det er kun 4% hvitt (50% + 46% + 4% = 100%).

Klem

MyC design sa...

Hei på deg.
Jeg er enig med de som synes du ikke skal male bordet svart. Tror det blir for mørkt og dystert, dessuten er det veldig skittensomt. Men hva med en helt annen farge, som f.eks mint eller lys limegrønn? Jeg elsker farger, så jeg liker salongbordet ditt. Synes sort og hvit blir for forutsigbart. Farger gir energi, og energi er det som regel behov for på denne årstiden :)
Lykke til!
Tipper det blir bra uansett hva du velger å gjøre :)

Lisas hjem og skatter sa...

Hvitt hvitt hvitt :) men, om du maler det - tror jeg det også blir lekkert!!! :)

Monicas Univers sa...

Stemmer nok at det er en S ja. En Ncs-kode (som dette er) inneholder alltid 4 tall først.

Disse første 4 tallene sier noe om blandeforholdet mellom sort/hvitt og fargen som er tilsatt. Fargens nyanse.

De 2 første forteller hvor mye sort det er i fargen og de neste 2 tallene forteller hvor mye fargestoff som er tilsatt, det som da mangler på 100% er hvitt.

Tallene som kommer etter bindestreken forteller hvilken farge som er iblandet.

Der står bokstavene for en grunnfarge, R= Rød, B= Blå, Y = Gul og G = Grønn. Bokstaven som står først sier hvordan farge som er utgangspunktet og tallet i midten sier hvor mange prosent av den siste bokstaven som er iblandet denne. Som i ditt tilfelle Rødt med 50% Blått.

Farger er kjempegøy! Og kodene er mye mindre komplisert hvis man skjønner systemet. Her kan du lese mer om du er interessert :)

http://www.ncscolour.com/en/lm/colour-knowledge/how-ncs-works/ncs-notation/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online