fredag 17. desember 2010

Thanks og goodbye...i quite...


Det er med tungt hjerte jeg skriver dette. Jeg har tenkt på det en stund, men, men....jeg tror jeg legger ned bloggen min. Jeg slutter etter dette innlegget. Kommer kanskje til å informere dere når Smia er åpen eller når jeg skal selge møbler.

Men mine ideer, make over, tanker, betrakninger ol slutter jeg med....jeg syns det er veldig trist. Jeg har nå ca 2 uker på å bestemme meg om det blir for godt.

For det dummeste jeg ser er bloggere som sier de slutter, men så slutter de allikevel ikke. Jeg kommer nok tilbake på nyåret for å skrive om det er det er permanent eller ikke.
Jeg beklager til nye følgere, gamle følgere, mine vakre gode snille blogglesere...hvis jeg skuffer nå. Jeg vet at 95 % er positive og gode, men det er de som ikke er så positive som gjør til at jeg slutter.

Hver gang jeg skriver ett innlegg vet jeg at jeg får kommentarer jeg ikke kommer til å poste. Jeg har den innstillingen på bloggen at jeg må godkjenne kommentarene. Og de som kommer inn er ikke snille.

Det er alt fra at jeg ser ut som en smultring i trynet, til jeg må være den mest patetiske personen på jord. At jeg er vettløs, blåst i hodet. Det er min skyld at jeg trigger dem, og det burde jeg skjønne.( Som mannen som slår kona å sier at det er hennes skyld.) Jeg prøver patetisk nok å utgi meg som interiørblogger, men hverken tekstene mine som er av innmari dårlig kvalitet eller de dårlige bildene tilsier at jeg er noe annet enn en wanna be.Jeg må også skjønne at folk bare vil hjelpe meg å nå mitt fulle potensial. Jeg ødelegger for de som er glade i interiør og make overs. Jeg har ødelagt dem den gleden. Jeg og mine innlegg og bilder av dårlig kvalitet. Å jeg er så patetisk at jeg kommer til å skrive innlegg om det. Det har du rett i din ufyselige stygge kjærring. Og så det værste...jeg vet at jeg er sånn lavmål blogger som ikke holder standard som de andre interiørbloggerne derfor er jeg patetisk som ikke hører på de som faktisk vil hjelpe meg å bli til en ok blogg.
Hvorfor har jeg så mange lesere ? Og jeg ER mer nytenkende enn mange. Jeg prøver å tenke nytt, jeg lager nytt.....jeg prøver å hele tiden å forandre meg til å yte mest mulig...nå går du jammen meg glipp av det kule bordet mitt !!

Hvem faen er du, som ser inni hodet mitt...å så ser du ikke rett !! Prøv å hjelp deg selv !! Jeg kan fortelle deg at det å slå seg selv i hodet med dataen fungerer fint for dumhet ... Prøv det....riktig hardt...så kan vi snakke sammen når du har kommet ned på mitt nivå !
Sorry !! Dere syns allerede jeg er patetisk...so why not ??

Jeg har mange lesere da, og jeg har fått jobb pga at jeg tar bra bilder, pga at jeg er flink med interiør. Og anonyme . Jeg er FAKTISK DEN FØRSTE IKKE KUNSTNEREN til å hatt en utstilling på kunstindustri museet med anerkjente designere som Lise Sjåk Bræk som forøvrig syns jeg er utrolig talentfull !! Hmmm bra nok til å betalt for å ta bilder og til å synse....visste du det ?

Jeg bør skrive innleggene mine på world, tenke over dem i ett par dager slik at kvaliteten blir bedre, jeg burde investere en god del penger på fotokurs.
For å ikke nevne alle de gode rådene jeg får med hva og hvordan jeg burde blogge. De henger seg opp i ting jeg ikke ante det gikk an å henge seg opp i.

Dette er veldig vondt å lese, jeg gidder ikke å gråte for hvert innlegg jeg legger ut.For det er alltid noen....alltid noe....snufs..snufs...nå siler tårene....
Jeg skal være den første til å innrømme at jeg kanskje ikke klare å formidle slik jeg ønsker, slik at dere tolker det helt andreledes enn hva det er ment...det rimer heller ikke...de som er positive da..??

Jeg er også så LEI av å unnskylde for min smak i hver eneste innlegg.
For det gjør jeg da, hver bidige gang. Jeg kan si...jeg elsker kontraster, for meg må det være det....ikke det at jeg syns at bare hvitt ikke er fint.... De ser det jeg skriver med rødt her....slik ser de det !! men det er bare meg...jeg er litt sånn rar...de ser ikke det med lilla skrift...de vil ikke se det !

Jeg unnskylder meg for å ikke være shabby chic....men så er det det jeg blir slaktet mest av....at jeg ikke respektere den stilen...kjære dere !! Ser dere ikke at jeg skriver at jeg syns det er fint, bare ikke meg.

Da får jeg kommentarer at jeg er så negativ...om hvorfor jeg ikke skriver hva jeg liker, å slutter å rakke ned på det jeg ikke liker !! De ser ikke at jeg skriver IKKE MIN SMAK...ser ikke at jeg unnskylder meg for min egen smak.

Jeg har enda ikke sett noen av de hvite damene unnskylde seg for å like hvitt og IKKE farger.
Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har lest at de aldri kunne tenke seg stygge gjennomsiktige plastmøbler og lamper. Eller hvor kaldt og stygt der er uten blomster. At bord uten duk og vindu uten gardiner ukoselig.

Jeg kan sverge på mine barn at jeg IKKE har blitt fornærmet, sur eller føler at deres innlegg er negative.
Og ingen av de jeg har lest, har unnskyldt seg for å ikke å like det !!
Det er poenget mitt, det er deres blogg. Jeg forlanger ikke det, jeg blir verken såret, lei meg eller negativt innstilt ...Alle har vi forskjellige smak !!

Jeg syns selv jeg er patetisk som unnskylder meg for min smak hele tiden...særlig når folk ikke ser det engang !!

Det er ingen jeg rakker ned så mye på seg selv som det jeg gjør. Jeg skriver jeg er rar, Harry, gal, uten smak,....og jeg hater meg selv for det å !! Det for å dere til å se at jeg mener selv at jeg er verst....for at ikke dere skal tenke...hvem trur hun at hun er....det er ingen som har mer selvironi.

Dere ser alt det jeg ikke ser eller mener ...jeg snur og vender på hver setning jeg blogger...men uansett hvor mye jeg vender på den...så taper jeg...igjen og igjen....
Sier jeg at jeg liker lilla...da viser jeg ikke respekt for de som liker hvitt. Så ILLE ER DET !!
For de som blogger om hvite interiør samme mynt....at dere ikke eier respekt for de som liker lilla !!

De kaller med frekk og utidig som ikke eier respekt for hva andre mener og liker. Hva med de kommentarene jeg får fra dere da ? Er det respekt? At jeg er stygg, virkelig gal og patetisk. At å like lilla og rosa er Harry...er det deres form for respek ?


Feks på det innlegget under her. En anonym menet at det var ett positivt innlegg ja. Klapp på skulderen min for det. Da hadde hun skrevet to eller tre laaaaange kommenarer på alt det negative ved min blogging og om hvordan jeg burde blogge dagen før.. Sånn ja....så flink du er...du rakket ikke ned på noen...:) smile fjes til deg.

(Fuck !! For at jeg skrev ett innlegg som passet deg...at det var din standard...er det din blogg ...og jeg skal være vikar for den...eller er det min blogg !! Er det din sannhet eller er det min ??

Så hva hjelper det å smilefjes fra ei som var fæl anonym i går da....da jeg får kjeft fra en annen fæl anonym i dag.
Hvem tror du at du er, som kan skryte på deg at du er synsk...det betyr ikke at du er flink eller har god interiørsmak fordi du likete rosa og nå er det på mote.
Akkurat som du burde gå rundt å skryte over å være Harry, for det er du. Patetisk som alltid må ha bekreftelse på hvor flink du er !

Øhhh...nei !! Jeg er alt for enkel i hodet til å tenke alle de konspiratoriske teoriene jeg har for å være slemme mot alle hvite damer.....slik dere tror.

Og alle slutter med at, ja de vet nå at jeg kommer til å blogge om den kommentaren slik at jeg får medfølelse. Eller at det må da an å komme med litt konstruktiv kritikk, uten at jeg biter av de hodene.....De kan skrive om hvordan jeg bør blogge, og om hva. De kan kalle meg feit og stygg, men jeg kan ikke yte ett pip...for det bare bekrefter min mangel på respekt.

Jeg er sååå lei, av å prøve å være hensynsfull....men å allikevel bli slaktet for å ikke være det. Jeg er så lei av å unnskylde meg selv og min smak....
Jeg er så lei av å bli lei meg og såret. Jeg er så lei meg for alle tårene jeg gråter fordi jeg føler meg så misforstått
Jeg er så lei meg for all kritikken jeg får fra dere, jeg behøver ikke å skrive blogg for å det. Jeg har familie som kritiserer meg mye ...så det går bra. For ikke å snake om all selvkritikken.
Jeg er så lei av all dritt jeg får, jeg har opplevd nok oppover livet ...

Her kommer jeg med noe som jeg mener. Det er ikke mange bloggere som skriver om hvor viktig det er å se mennesker. Det å være en god venn, lytter,. De å se på fremende som en ressurs, det å skryte av medmennesker, det å vise at jeg faktisk er en slik person....det er ikke mange bloggere som skriver personlige, personlige innlegg for at andre skal forstå at de ikke er alene. JA jeg får mailer og kommentarer av fremmende, anonyme som takker for at jeg deler...nå vet de at de ikke er alene.

Jeg får mailer av helsepersonel og fra journalister som syns det jeg skrev var rørende og vakkert. Som får dem til å være et bedre medmenneske....
Hvor er dere da fæle anonyme ??Gremmes dere over det jeg skriver, eller er det sånn at dere tenker...dæven hun er kanskje ikke så værst allikevel.
Men skriver dere den positive tanken til meg da ?

Hvorfor tror dere jeg er ute etter å såre ? Jeg som har blitt såret så mange ganger før. Hvorfor tror dere at min agenda er å være slem og stygg.
Jeg har opplevd så mye, jeg har hatt ett kreftsykt barn....jeg har sittet ved hans seng dag og natt...grått, planlagt begravelsen han. Hver gang ett av mine barn er syke opplever jeg den redselen igjen.

Jeg har selv vært døden nær. Jeg har blitt mobbet og kritisert av personer som skulle beskytte meg for det !
Faren min ble drept da jeg var 12, og savnet av han er med meg hver dag. At når jeg føler meg liten og redd så snakker jeg til han.
Hvorfor skulle jeg ønske at noen av dere, noen andre skulle føle i nærheten av det jeg har gjort/ gjør ?

Jeg er er så empatisk til det utslettende....(noe jeg har lært mine barn å være...dessverre) Jeg gikk til psykolog for å bli mer egoistisk og tenke på meg selv og mine behov !!
Til at det er lov å si ifra uten å rakke ned på seg selv...noe som funker dårlig ser jeg...

Jeg har sikkert misforstått dette med blogg . Jeg trodde bloggen min var min egen. At jeg kunne skrive, ta bildert, tenke og komme med mine egne meninger.
Jeg sier det på sidemenyen på venstre side. Jeg heter all of Irina for dere kommer til å alt av mine meninger, tanker og sprell etter mitt hode.

At jeg skriver det jeg gjør. For at det er MIN blogg. Du som leser den er FRI til å lese den. Det betyr at du kan klikke deg fort ut å over til en estetisk fin blogg, som skriver innlegg med mening og innhold. Som viser de vakreste bildene.

(Du sier at det ikke funker sånn, at det som er på nett er tilgjengelig for alle. Kikker du på hard corne porno som ikke er lovlig. Ser du på og leser de sidene der folk begår selvmord rett foran deg fordi det er tigjengelig på nett. Er det ikke ditt valg, hva du leser, selv om det er tilgjengelig på nett. De fleste er intilligente, beviste nok til å ta det valget.
Tok du å prøvde all narkotika, eller lar dine barn prøve alle slags form for narkotiske stoffer....for det er tilgjengelig på gata.
Har du one nights stand med alle mannfolk som vil...for de er tilgjengelig...eller lar du de ha det med deg for du er tigjengelig.)

Og ikke trenger de å refundert pengene sine fordi hun ikke lærte å ta bilder. Eller saksøke fotografen for å være dårlig....slik jeg burde :(
Dere skal hoppe på meg...dere skal fortelle meg hvor forkastelig jeg er som menneske.
MEN DERE TRENDER IKKE Å LESE MEG !! JEG STÅR IKKE Å HOLDER EN PISTOL MOT HODET DERES !!
ÆRLIG TALT !! Jeg ser helst, at dere peller dere i helvete bort fra bloggen min.

Det er mange blogger jeg ikke liker, men jeg har så mye RESPEKT, noe dere sier jeg mangler....til å IKKE å komme med konstruktiv kritikk...Faen, de må da skrive som de vil, ta de bildene de vil...være seg selv. Min sannhet er ikke deres.
Jeg leser dem ikke...hvorfor skal jeg det hvis det gjør vondt for meg å lese dem. Jeg liker ikke følelsen av å mislike andre ...det får meg til å føle smålig....og er det noe jeg hater er det smålighet !!

Feks skrev jeg det en dag at jeg syntes en blogg var kjempesuper, damen jeg linket til er unik...hun har den flotteste bloggen jeg vet av...masse skryt.

Hva får jeg...en anonym som skrev. "hi hi, det må jeg si, den bloggen du linket til er en helt annen klassen enn din blogg som skårer null. Hi hi...om du skjønner hva jeg mener...men det gjør du vel...for å si det slik...mer vett og styr på sine ord...hi hi "

Hvis du syns du høres søt ut med hi hi...så tru om igjen...hadde jeg hatt ett balltre....skulle jeg skjøvet hi hi langt nedi halsen din...slik at du ikke kunnet hi hiet mer !!
JEPP !! Og jeg sier ikke SORRY !!

Hallo...hadde jeg ikke skrytt av den bloggen, hadde jeg ikke bedd folk se hvor nydelig den er....

Hva med å si ! Hi hi....tusen takk for å ha visst meg en sånn fantastisk blogg. Det er den beste bloggen jeg har sett...hi hi "Jeg hadde blitt glad for den kommentaren...hvorfor såre ??

Hvorfor fortelle meg at jeg er stygg og feit ? Føler du deg bedre ? Jeg er ikke så værst å se på skjønner du....jeg får veldig ofte ros både av menn og kvinner som ser ut til å like stygge og feite meg. Jeg fikk t.o.m høre at jeg ser like bra ut som Carola..ha ha ha...merk ikke hi hi.

Ei blir så kvalm og syk at hun må spy hver gang hun kommer inn på bloggen min. Fordi hun må lese hvor takknemlig og ydmykt jeg er. At jeg takker dere for at dere leser meg....det er sårende....jeg mener de...og det er min greie, for jeg vet ikke hvordan jeg ellers skal vise dere det.

Uansett hvordan jeg skriver, hvilken bilder jeg skriver, hvilken farger jeg skriver jeg liker....så er det alltid feil hos noen.
Noen syns jeg har tapte meg, jeg hadde en kul blogg...nå er den jevngod med søppel. Noen syns det har blitt bedre etter at de begynte å fortelle meg hvor skapet skal stå.

På ett innlegg kan fæle anonym roser meg for at jeg har lært...den andre kritiserer meg for ett enda mer tragisk innlegg enn før....at jeg aldri lærer.

Jeg har i det siste hatt så mange som 1500 lesere noen dager, flere følgere...så ja...mange sier jeg er kul, jeg ruler, jeg er unik at jeg lærer dem å være ett bedre menneske...
Men når jeg får høre alt det andre...så tenker jeg mer på det......og ja, jeg lar dem vinne...men ok, jeg orker, gidderIKKE å blir såret over å høre det negative lenger.

Jeg vet ikke hva dere vil. At jeg skal lære meg å tilfredstille hver enkelt en av dere( hvorfor ikke skrive blogg selv) At jeg skal slutte ( hva vil dere bedrive tiden med da...) At jeg skal bli ...hvem...alt annet enn Irina ?
Jeg bryr meg ikke. Jeg slutter antagelig...jeg har vondt i magen for å poste innlegg. Dere vinner...en liten vinner dans til dere og en klapp på skuldre av meg. Nice jobba.Stooor julegave til dere av nissen...tenkt dere at dere har fått Irina til å slutte å blogge...Nobelspris neste :)

Hadde det vært mine barn som hadde oppført seg sånn...hadde de fått husarrest ett år, men jeg er så heldig at jeg VET at mine barn har ALDRI kommet til å oppført seg slik. Jeg har vært en så GOD mor at jeg har lært dem empati og å respektere individer :) Klapp på skuldra til meg !!

får jeg sikker kommentar på at jeg behøver ikke å slutte, det var ikke ment sånn, om jeg bare kunne lære meg til ta ett fint bilde og skrive to /tre setninger under så er det bra nok.

IRINA KOMMER ALDRI til å skrive to eller tre setninger For meg er ikke slike innlegg bra kvalitet. Det tar 5 min å blogge det. Mine innlegg tar fra 1 til 4 timer å blogge. Når jeg skriver om medmenneskelighet så er det fordi jeg er det selv. Jeg GIDDER ikke å skrive om interiør, mote og hvor jeg kjøper ditten og datten hele tiden.
Jeg er bevist på kvalitetsinnlegg....oftere en mange...å nei...ikke sorry for at jeg skriver det som er sant !!

Jeg er et menneske som har opplevd for mye til å være så for meg "overfladisk" i min egen blogg hele tiden.
Jeg vil bare være meg...ingen andre....jeg ber deg ikke om å komme med fantastiske tilbakemeldinger. Jeg vil bare at du skal bli inspirert, le, gråte, bli litt glad, litt tris....et litt bedre menneske av og til...eller bare et litt mer overfladisk menneske av å like rosa juletre...eller av å le av det.

Er du glad så fint. Jeg vil heller ikke ha 30 / 40 kommentarer som en anonym vet jeg vil ha...øhhh NEI Og hva vet du hva jeg vil !! Hadde aldri vært i nærheten av å tenke det. Jeg hadde det før, da jeg hadde 200 lesere. Jeg er glad om det er 1 eller 30.. Jeg kommenterer nesten aldri selv....det har jeg ikke tid til..ser jeg noe unikt, så gjør jeg det. Ellers titter jeg, smiler, blir inspirert og hopper vidre.

Jeg vil takke alle mine fantastiske snille positive lesere og bloggvenner. Jeg vil alltid huske dere. Jeg vil alltid huske mine to år eller tre år her inne med glede.
Vi er venner på facebook. Vel det er bloggvenner der som jeg aldri prater med her eller der....for ta en opprydning på facebook også.Gidder ikke å ha folk som ikke liker meg til venn...

Det er så mange snille mennesker her inne....men ikke mange nok til å veie opp for de få som ikke er det.

Jeg vet jeg blir fortere såret og lei meg. Min sykdom fungerer sånn...alle følelsene forsterkes mange ganger, særlig de negative. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg fikk høre. Hærreguuuud Irina, må du gråt for allt, kor patetisk er det ...så da er jeg det....helt sikkert. Der er jeg enig. Jeg gråter her i natten hvor jeg sitter alene....får mye info for deg ?....
helt sikkert....

Det er all of irina. Dere fikk alt.... men når noe ikke ville ha det...så kan jeg ikke være bra nok til å gi dere andre det.

Jeg ønsker dere alle. Om du er snill eller fæl en riktig god jul. At dere må kose dere med venner og familie. Ha en fredfull tid, fylt med glede, kjærlighet og omtanke for hverandre.

Husk å se mennesker, alle har vi en historie....en historie som har formet oss til å være slik vi er. Om vi er en snill eller fæl person. Så er det en grunn at vi ble slik. Bare det at vi har kraft i oss selv, til å være slik vi vil. IKKE slik andre har formet oss eller ønsker vi skal være.
jeg tenker at det er alltid en grunn for at folk ønsker å såre....de har det ikke bra med seg selv.
Det er ikke hva du har gjort, men hva du gjør som definerer oss som mennesker. Jeg får prøve å feire min siste jul i dette huset og med familien som vi er/var . Irina, Demolitionmann. tenåringen, pia og kaosbarnet sammen...kanskje er det vår siste jul sammen.

Jeg får krangle med tenåringen og kaosbarnet når de får se det rosa juletreet, med rosa lys og rosa kuler.
Jeg får nyte synet av mitt råååsa tre om kvelden når jeg sitter å ser julefilmer.

Jeg får tross alt glede meg og være takknemlig for alt vi har erfart. Det er en mening med alt...sikkert med dette også....

Og da vil jeg komme med ett sitat fra meg selv. Ta den til seg den som vil ...men kanskje helst de som bør, men ikke ser det selv.

Det er bedre å være gal og være avbalansert med det. En det å være avbalansert og gal av det.

Jeg vet jeg er "vettløs". Jeg har funnet meg vel tilrette med det. Men er du som som hevder å være med vett ......

Stor klem, stoooooor klem og tusen takk ....dere er de beste. Kanskje eller kankje kommer jeg tilbake...akkurat nå ser dete mørkt ut.

PS Fæle anonyme.....dere som er så opptatt av respekt. Please vis meg så my respekt at dere ikke kommer med...mente det ikke sånn...du er så nærtagend...det bare bekrefter det vi sier. Det merkelig er at dere alltid har ett svar, alltid en unnskyldning til å være slik.

Dere har vunnet !! Dere har ikke noe mer å si...

115 kommentarer:

minishabby sa...

Kjære vennen min!
Det er en god stund siden jeg har kommentert inne hos deg nå og jeg må si at jeg ble veldig overrasket over stormen som herjer her inne. Er det flere anonyme som holder på eller er det den samme hele tiden? Jeg synes det er utrolig trist om du legger ned bloggen din. Den har jo gitt så mye. Tenk på alt hva du faktisk har oppnådd! Hvor mange av oss er det som noen gang kommer i nærheten av å oppnå det samme da? Du er Irina du, på både godt og vondt. Og på grunn av dine fargesprell, dine personlige innlegg og sprudlende personlighet så liker vi deg!! Men jeg har merket meg at du har unnskyldt deg mange ganger i de siste innleggene dine. Vet ikke helt hvem jeg er her i bloggverdenen. Er vel egentlig litt av den hvite som du sier. OG vi har veldig forskjellig smak. Men og så da? Jeg digger stilen og jeg digger deg og selv om jeg ikke har kommentert mye i det siste så leser jeg hvert eneste innlegg. Du må selvfølgeig gjøre det du føler passer deg, men jeg synes det er utrolig synd om du skal la noen anonyme ta rotta på deg. Selv om jeg også skjønner at du reagerer. Det hadde nok jeg gjort også. Ikke gi dem oppmerksomhet så gir de seg nok til slutt.
Og dersom du allikevel velger å slutte med bloggingen så håper jeg at vi fortsetter med å være venner på FB. Trenger mine Irinadoser vet du:)
Dette ble langt. Ojda:)
Sender over en stoooor positiv klem til deg fra meg!!!

elisabeth sa...

oi! jeg har aldri kommentert her før, men har lest inne hos deg ved flere anledninger og dette var IKKE gøy å lese..
har LYST å si "drit i de anonyme frekkasene" og sånn, men føler at det ikke kommer til å nytte ;)
Håper du selv finner ut at du vil fortsette :) ønsker deg en FREDELIG jul og PS. du inspirerte meg til å finne rosa juletrelys (på GRØNT tre vel og merke... ;)

Eva sa...

så synd at du legger ned Irina, jeg har sjekket bloggen din nesten hver dag for å se kule interiørtips og blogginnlegg. Jeg har aldri skrevet kommentarer før på noen blogg, men når jeg leser hva andre har fått seg til å skrive på din blogg så blir jeg sjokkert, og fikk lyst til å gi deg litt skryt.
Jeg synes du er den beste interiørbloggeren!! Fordi du er annerledes og nyskapende. Alle de andre er så like at det blir kjedelig.

Det lille huset med druehagen sa...

Nei og nei. Her setter jeg frokosten i halsen gitt. Så trist!! Jeg blir faktisk nesten målløs, vet ikke hva jeg kan skrive. Har ikke lyst å miste bloggen din! Jeg har frydet meg over innleggene dine selv om jeg ikke er den som kommenterer mest. Jeg blir sjokkert over å høre de negative kommentarene du får, helt uten ord jeg. Det er vel ikke mye jeg kan si for å overtale deg til å ikke slutte. Vil bare si at jeg har kost meg med bloggen din. Synes du er ei skikkelig stå på jente med bein i nesa og herlig smak. Godt å lese noe som skiller seg ut! Håper du ombestemmer deg! Hvis ikke: takk for alle flotte og engasjerende innlegg du har postet! Lyser opp min dag;)
Ikke la deg knekke!!
U go girl!!
Mange mange varme klemmer fra Gro-Beate

Hasigamas mamma sa...

Hei kjære Irina!
Ta deg en tur til antibloggeren Magnhild (tror jeg hun heter), hun skriver innlegg som heter shabby-fredag eller noe sånt. Harselerer med stilen, og hun er nok noe ufin spør du meg, men POENGET mitt med å dra frem denne dama (jeg sammenligner IKKE deg med henne og jeg synes hun bikker over til å være ufin mot personene bak bloggene -og det liker jeg ikke!) er at hun har mottatt en STRØM av hatkommentarer fra "den hvite gjengen" pga disse innleggene... nå skriver nok hun for å provosere og ikke for å inspirere som du, men jeg ville vise deg at av en eller annen merkelig grunn så er det et rart "samhold" blant den hvite horde...Å forsvare noen som blir angrepet (som jeg gjør nå) er en ting, men å angripe med ENDA styggere skyts tilbake, da gjør en jo bare det samme selv...
Skjønner at det ikke er lett å overse sånt... stygge kommentarer som går på person er det vel ytterst få, om noen, som klarer å overse... men jeg synes IKKE du skal la de damene vinne! Helsikes, du er en av få jeg vet om her inne som har en HELT UNIK SMAK!!! Drit i å unnskylde deg selv på innleggene, SKRIV AKKURAT hva du vil... og hvis dere anonyme kommentatorene leser dette... HVORFOR I ALLE DAGER SKAL DERE ABSOLUTT LESE EN BLOGG DERE IKKE LIKER????? Jeg kan gi dere ei lang liste med nydelige, inspirerende "hvite" blogger dere kan besøke istedet...
NÅ risikerer vel jeg også å få smake på den mindre pene delen av anonymiteten i nettverdenen, men det blåser jeg i. Sånn ufin MOBBING må det bli slutt på!!!! Hva om det var barna dine som fikk oppleve dette... hadde du likt det? Les, lær og lev etter Kardemommebys lov, så skal du få se at verden blir et bedre sted å være... Patetisk naivt? Ja, men det er SANT!
Bevare meg vel for en kommentar dette ble, men jeg blir opprørt når jeg leser sånt....
Jeg ønsker deg ei fantastisk jul, Irina! KOS deg og NYT tiden med familien din -og verdens kuleste, rosa juletre!
Og jeg HÅPER at du finner ut at du vil fortsette likevel... jeg er VELDIG keen på din variant av NIB! :)
Klem
Lise

Hasigamas mamma sa...

Hei kjære Irina!
Ta deg en tur til antibloggeren Magnhild (tror jeg hun heter), hun skriver innlegg som heter shabby-fredag eller noe sånt. Harselerer med stilen, og hun er nok noe ufin spør du meg, men POENGET mitt med å dra frem denne dama (jeg sammenligner IKKE deg med henne og jeg synes hun bikker over til å være ufin mot personene bak bloggene -og det liker jeg ikke!) er at hun har mottatt en STRØM av hatkommentarer fra "den hvite gjengen" pga disse innleggene... nå skriver nok hun for å provosere og ikke for å inspirere som du, men jeg ville vise deg at av en eller annen merkelig grunn så er det et rart "samhold" blant den hvite horde...Å forsvare noen som blir angrepet (som jeg gjør nå) er en ting, men å angripe med ENDA styggere skyts tilbake, da gjør en jo bare det samme selv...
Skjønner at det ikke er lett å overse sånt... stygge kommentarer som går på person er det vel ytterst få, om noen, som klarer å overse... men jeg synes IKKE du skal la de damene vinne! Helsikes, du er en av få jeg vet om her inne som har en HELT UNIK SMAK!!! Drit i å unnskylde deg selv på innleggene, SKRIV AKKURAT hva du vil... og hvis dere anonyme kommentatorene leser dette... HVORFOR I ALLE DAGER SKAL DERE ABSOLUTT LESE EN BLOGG DERE IKKE LIKER????? Jeg kan gi dere ei lang liste med nydelige, inspirerende "hvite" blogger dere kan besøke istedet...
NÅ risikerer vel jeg også å få smake på den mindre pene delen av anonymiteten i nettverdenen, men det blåser jeg i. Sånn ufin MOBBING må det bli slutt på!!!! Hva om det var barna dine som fikk oppleve dette... hadde du likt det? Les, lær og lev etter Kardemommebys lov, så skal du få se at verden blir et bedre sted å være... Patetisk naivt? Ja, men det er SANT!
Bevare meg vel for en kommentar dette ble, men jeg blir opprørt når jeg leser sånt....
Jeg ønsker deg ei fantastisk jul, Irina! KOS deg og NYT tiden med familien din -og verdens kuleste, rosa juletre!
Og jeg HÅPER at du finner ut at du vil fortsette likevel... jeg er VELDIG keen på din variant av NIB! :)
Klem
Lise

Hasigamas mamma sa...

Hei kjære Irina!
Ta deg en tur til antibloggeren Magnhild (tror jeg hun heter), hun skriver innlegg som heter shabby-fredag eller noe sånt. Harselerer med stilen, og hun er nok noe ufin spør du meg, men POENGET mitt med å dra frem denne dama (jeg sammenligner IKKE deg med henne og jeg synes hun bikker over til å være ufin mot personene bak bloggene -og det liker jeg ikke!) er at hun har mottatt en STRØM av hatkommentarer fra "den hvite gjengen" pga disse innleggene... nå skriver nok hun for å provosere og ikke for å inspirere som du, men jeg ville vise deg at av en eller annen merkelig grunn så er det et rart "samhold" blant den hvite horde...Å forsvare noen som blir angrepet (som jeg gjør nå) er en ting, men å angripe med ENDA styggere skyts tilbake, da gjør en jo bare det samme selv...
Skjønner at det ikke er lett å overse sånt... stygge kommentarer som går på person er det vel ytterst få, om noen, som klarer å overse... men jeg synes IKKE du skal la de damene vinne! Helsikes, du er en av få jeg vet om her inne som har en HELT UNIK SMAK!!! Drit i å unnskylde deg selv på innleggene, SKRIV AKKURAT hva du vil... og hvis dere anonyme kommentatorene leser dette... HVORFOR I ALLE DAGER SKAL DERE ABSOLUTT LESE EN BLOGG DERE IKKE LIKER????? Jeg kan gi dere ei lang liste med nydelige, inspirerende "hvite" blogger dere kan besøke istedet...
NÅ risikerer vel jeg også å få smake på den mindre pene delen av anonymiteten i nettverdenen, men det blåser jeg i. Sånn ufin MOBBING må det bli slutt på!!!! Hva om det var barna dine som fikk oppleve dette... hadde du likt det? Les, lær og lev etter Kardemommebys lov, så skal du få se at verden blir et bedre sted å være... Patetisk naivt? Ja, men det er SANT!
Bevare meg vel for en kommentar dette ble, men jeg blir opprørt når jeg leser sånt....
Jeg ønsker deg ei fantastisk jul, Irina! KOS deg og NYT tiden med familien din -og verdens kuleste, rosa juletre!
Og jeg HÅPER at du finner ut at du vil fortsette likevel... jeg er VELDIG keen på din variant av NIB! :)
Klem
Lise

Hasigamas mamma sa...

Hei kjære Irina!
Ta deg en tur til antibloggeren Magnhild (tror jeg hun heter), hun skriver innlegg som heter shabby-fredag eller noe sånt. Harselerer med stilen, og hun er nok noe ufin spør du meg, men POENGET mitt med å dra frem denne dama (jeg sammenligner IKKE deg med henne og jeg synes hun bikker over til å være ufin mot personene bak bloggene -og det liker jeg ikke!) er at hun har mottatt en STRØM av hatkommentarer fra "den hvite gjengen" pga disse innleggene... nå skriver nok hun for å provosere og ikke for å inspirere som du, men jeg ville vise deg at av en eller annen merkelig grunn så er det et rart "samhold" blant den hvite horde...Å forsvare noen som blir angrepet (som jeg gjør nå) er en ting, men å angripe med ENDA styggere skyts tilbake, da gjør en jo bare det samme selv...
Skjønner at det ikke er lett å overse sånt... stygge kommentarer som går på person er det vel ytterst få, om noen, som klarer å overse... men jeg synes IKKE du skal la de damene vinne! Helsikes, du er en av få jeg vet om her inne som har en HELT UNIK SMAK!!! Drit i å unnskylde deg selv på innleggene, SKRIV AKKURAT hva du vil... og hvis dere anonyme kommentatorene leser dette... HVORFOR I ALLE DAGER SKAL DERE ABSOLUTT LESE EN BLOGG DERE IKKE LIKER????? Jeg kan gi dere ei lang liste med nydelige, inspirerende "hvite" blogger dere kan besøke istedet...
NÅ risikerer vel jeg også å få smake på den mindre pene delen av anonymiteten i nettverdenen, men det blåser jeg i. Sånn ufin MOBBING må det bli slutt på!!!! Hva om det var barna dine som fikk oppleve dette... hadde du likt det? Les, lær og lev etter Kardemommebys lov, så skal du få se at verden blir et bedre sted å være... Patetisk naivt? Ja, men det er SANT!
Bevare meg vel for en kommentar dette ble, men jeg blir opprørt når jeg leser sånt....
Jeg ønsker deg ei fantastisk jul, Irina! KOS deg og NYT tiden med familien din -og verdens kuleste, rosa juletre!
Og jeg HÅPER at du finner ut at du vil fortsette likevel... jeg er VELDIG keen på din variant av NIB! :)
Klem
Lise

Astrid sa...

Kan jeg få komme med en kommentar her, så vil jeg bare si at det å utale seg anonymt er utrolig feigt. Det er en kjærring-uting uten like. Det vitner også om at de anonyme ikke eier egen selvtilitt og er livredde for at de selv skal få kjenne sin egen medisin om de ytrer noe i det store rommet.
Jeg er av de som griner når jeg prøver å være tøff, jeg skjelver når jeg prøver å snakke for meg selv, jeg kjenner på klumpen i magen i flere dager etter at jeg har sagt noe jeg vet er riktig, men som jeg ikke vet om andre oppfatter slik jeg selv har oppfattet det. Men, når det kommer til surmaga folk og urettferdighet så reiser jeg meg opp og sier hva jeg mener! Og jeg gjemmer meg aldri bak en anonym lapp!
Jeg har bestandig ment at de som ikke har noe godt å si om noen ikke kan ha det godt med seg selv heller. De må da ha så store komplekser at de ikke kan se at andre kan trives med seg selv!? Misunnelse og jantelov.
Jeg syns du skal slette alle kommentarer som er anonyme før du har lest de jeg, eller bare ignorere de til en dag du vet du orker å lese de. Og la de ikke få gleden av å ødelegge for deg. Tenk på hvor små og ynkelige de er som ikke kan reise seg opp og si; Hei jeg heter Irina, og dette er hva jeg mener!!

Vi er som regel utstyrt med to valg; velge å overse eller velge å ta til seg.

Og når det er sagt; "Hei, jeg heter Astrid, og dette er hva jeg mener!"

Grethe sa...

Hei!
Synnes bloggen din er veldig fin!! Har aldri kommentert, men den skiller seg ut på en positiv måte i mine øyne. Jeg synes det kan bli lit mye hvit noe ganger.... Skjønner livet som blogger ikke er en dans på roser. Lykke til videre uansett hva du bestemmer deg for :-) Stå på! Jeg har kost meg med bloggen din så langt!!
Klem

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Jeg vet ikke hva jeg skal si Irina..jeg er helt i sjokk her jeg sitter.Er det mulig at det er så fæle,vonde mennesker der ute...
Huff og huff noe så tragiskt....de kan ikke ha det greit med seg selv...
Du får tenke deg godt om nå.....mener absolutt ikke at du skal slutte...og det SKAL DU IKKE....!!!
De kan drite og dra dissse anonyme feigingene.....
Når de dukker opp..må du bare slette de med engang...IKKE LES DE !!Og du har ingenting og forsvare Irina..du er deg jeg er meg..og det må vi få lov til og være...
Jeg kjenner at jeg blir forbannet her jeg sitter....
Du kan være stolt av deg selv..du står for den du er og du har stor empati for andre.......de fleste gjemmer seg bak en fasade...
Klem klem til deg lille venn..og ikke gråt over disse forbannete feigingene....
I am her...bare og ringe hvis du har lyst...

Fam. Lia sa...

Uff, jeg blir skikkelig lei meg når jeg leser dette. Jeg føler det grusomt urettferdig at du skal måtte behandles på denne måten. Men det slår meg, disse møkka meningene kommer fra annonyme som ikke tør å stå for det de sier og vise hvem de er. Hva din blogg inneholder og hva du skriver er helt opp til deg, bloggen er din den) noen har ikke hørt om fleip, ironi eller galgenhumor...synd for dem. Tror kanskje det er noen ute i bloggland som trenger et kurs i folkeskikk!!!! Og du..du er ikke alene med å svinge i humør og følelser, jeg har hatt en type bipolarlidelse i over 10 år og jeg har alltid vært åpen om det,msn får rask vite hvem som er dine virkelige venner...resten ber du dra til hel....... KOrt prosess. Uanset så ser jeg frem til å lese din blogg hver dag uansett hvor lange innlegg og bildekvalitet. Håper du kommer deg igjennom denne rett og slett mobbingen og kan nyte julen og stenge det ekle ute. Klem og støttende tanker fra Eileen

solstraale83 sa...

Anei, dette var trist lesning.
Det er så synd at slike alltid skal legge igjen noe negativt... Som du sier, hvorfor kan de ikke bare klikke seg ut??
Vel, jeg har iallefall hatt stor glede av bloggen din! og jeg letter faktisk etter noe liknende blogger, så ideen din her om dagen gleder jeg meg til...
Jeg har respekt for den du er, og at du formidler det du gjør.. Og ja, jeg har ledd, grått, blitt trist og lei men også glad og inspiret av den flotte bloggen di!
Jeg håper selvfølgelig du kommer tilbake, men jeg respekterer selvfølgelig din avgjørelse..
Ønsker deg alt godt videre, til deg og dine!
Ha en fantastisk jul, og et spennende nytt år.

Klem fra meg

Laila - Brukt og Grønt sa...

Kjære alle mobbere!

Stor klem til deg, fæle anonyme! (Jada, bare ta det til deg, det er nok til alle, selv om dere er flere)
Du trenger det garantert! Du har sikkert aldri fått en klem i hele deres liv. Stakkars deg som har det så vondt med deg selv at du tror du har rett til å få andre til å føle seg enda værre! Jeg synes synd på deg...

Det er sjelden jeg snakker stygt om andre, men nå får det være nok! Jeg blir kvalm av folk som må gjøre andre små for å føle seg store selv. Og så trygt som det er å si det på nett! Du er nok et menneske som aldri hadde turt å si noe negativt til noen på åpen gate, men som så snart de snur ryggen til hvisker noe i øret på venninnen og fniser. (hihi) Håper ikke du har barn som de lærer disse mobbetendensene til!

Lykke til alle fæle anonyme mobbere! Håper dere får bukt med problemet. At dere lar dere trigge av en blogg, sier meg at dere har et problem. Søk hjelp hos psykolog. Det er bare min konstruktive (oppbyggende...) kritikk av deg, så du må ikke ta deg nær av det. Jeg vil bare hjelpe deg å bli et bedre menneske!

Og tenk ikke på å komme inn på min blogg og kritisere den eller meg. Jeg kommer til å slette negative kommentarer, og jeg kommer ikke til å nevne dere med ett ord. Så oppmerksomhet kan dere søke et annet sted. Helst hos psykolog...

Laila - Brukt og Grønt sa...

Og til deg Irina; ikke slutt å blogge! Steng heller bloggen en stund og be med deg de du vil ha der. Jeg vil gjerne bli invitert om det skulle bli aktuelt.

STOR KLEM (og til motsetning til det jeg skrev i forrige kommentar, så MENER jeg denne klemmen! :-)

Monicas Univers sa...

Kjære Irina. Det er kjempeleit at du føler det sånn. Jeg og mange med meg vil føle det som et stort tap om du slutter å blogge.

Jeg er nok en slik "hvit-stil-blogger" selv, men digger bloggen din alikevel. Deilig med herlig, fargerik inspirasjon fra noe annet enn slikt som jeg har det selv.

Håper du ikke tar dette feil, men tror kanskje du "mater" de med vonde intensjoner litt når du unnskylder deg for din stil.

Du trenger ikke unnskylde deg. Din stil er DIN stil. Det blir som å unnskylde for at du er den du er og ikke en annen, det skal man ikke.

Du er den ENESTE som er akkurat som deg, du er UNIK, du er den eneste som kan være deg og det gjør deg til en helt PERFEKT DEG.

En blogg er bør være et overskuddsprosjekt, noe som gir deg noe. Hvis den tapper deg for possitivitet er det kanskje greit å trekke seg litt tilbake. Kanskje kommer lyst og inspirasjon tilbake da..?

Håper vi ser deg igjen snart. Digger deg!! :)

Klem fra Monica

Ann-C sa...

Hei Irina!
Jeg synes det er synd at du har tenkt å slutte med bloggen din. Er innom en gang i blant, når jeg ser du har nye innlegg. Du har din egen stil, og det er det som er så bra!!
Jeg er også lei av alle de hvite bloggene som finnes, men jeg skriver ikke dårlige kommentarer om det er ting jeg ikke liker.

Håper du vil fortsette, selv om det er enkeltpersoner som ødelegger gleden ved å blogge!

GOD JUL til deg og familien, og kos dere med det rosa juletreet!

Anonym sa...

Hei:)
Denne kommentaren kommer nok ikke på trykk, men i det minste vet jeg at du leser den, og det er jo hensikten.
Og nei, jeg kommer ikke til å si at du ikke må ta det sånn, og at du ikke må slutte å blogge, for det vet jeg at du ikke gjør likevel. Hensikten er nok nettopp at andre skal si det. Ikke det at jeg ønsker du skal slutte, men det må bli ditt valg.
Du sier at det er din blogg og du blogger for deg selv og skriver det du vil. Vel, nettet er ikke et privat sted og en blogg er et publiseringsverktøy uansett hvor mye din den er. Dvs. du må gjerne ha hvilken stil du vil, ta de bildene du vil og skrive om hva du vil, men du behøver ikke være ufin og rakke ned på andre. Du sier du ikke gjør det, men du gjør det, nesten hver eneste dag. Om du ikke mener det, eller ikke får til å skrive slik at du blir forstått annerledes, så burde du i allefall tatt til deg råd og konstruktiv kritikk om hvordan du burde skrive. Noe du heller ikke ønsker å gjøre. Du ser ikke engang at du sårer. Og det du skriver er i aller høyeste grad offentlig når det ligger ute på nettet. Skjønner du ikke at de som vet de blir hengt ut, leser bloggen din nettopp pga. det?
Det første som møter deg på bloggen er leseregler som gir en guffen stemning allerede da. Deretter at du er den første som har funnet opp ditt og datt, alt annet som ligner er kopiert fra Irinastyle. De som maler hvitt er patetiske, du som maler rosa er nytenkende. Vel, du er annerledes enn de som har hvitt, men du er lik på mange andre. Du er ikke den eneste som bruker farger, heller ikke tapet og høyglans maling. Det er ikke så veldig nytt som du tror. Og klart det trigger andre når du påstår at de har kopiert deg. Det er nettopp derfor du har mange lesere.
Kan du ikke bare innfinne deg med at du er en av dem som liker farger. Du er ikke den som fant opp farger, ei heller høyglansmaling og maling av møbler kombinert med tapet. Sistnevnte har jeg selv gjort siden 90 tallet, og da blir det for dumt å lese at du har funnet på det og alt annet er kopier av deg.
Så du er en av dem, og de hvite er en annen kategori.
Lar du også være å rakke ned på andre, og lar være å bruke stygge ord om andre, så går det nok mye bedre når du blogger. For det vet jeg at du kommer til å gjøre. Kanskje du stopper et par uker, men du kommer igjen, for du klarer ikke å la være:)

Anonym sa...

Syns bildene dine er fine og du har en morsom stil, men tekstene dine er ikke på toppnivå ennå. Dine egne tankert om bloggen din er nok ikke så interessante for leserne. Litt humor og selvironi gjør at leserne kommer tilbake.
Bentemor

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Hei igjen vennen...
Håper det er ok for deg at jeg nevnte deg i innlegget mitt i dag og linket til deg??
Stoor klem til deg...

sigrid sa...

Vennen min!
Eg vert heilt tom inni meg..
Tårene sprengjer på..
Har lest kvart eit ord i dette innlegget og er heilt rysta..
At dei ikkje kan respekt for andre!

Kjære Irina, du veit eg vil sakne deg.. men du veit at eg er der og at eg er berre eit tastetrykk unna..
Det er ditt valg, men vondt desse fæle anonyme skal vinne...

God Jul! Godt nytt år!
Tenkjer på deg!!!!

Stor varm og ekte klem♥

Norwaystyle sa...

Jeg håper virkelig ikke du lar de anonyme vinne. De er anonyme fordi de er feige. De tør ikke å stå for meningene sine ansikt til ansikt med deg, og det er fordi de er flau over seg selv og sine meninger. Jeg tipper det er 1 eller flere som er MISUNNELIG på deg, og som vil ødelegge for deg. Hev deg over, og vær deg selv. 'Be yourself, everyone else is taken', som du skriver, er jeg så hjertens enig i. Håper virkelig du fortsetter å blogge og at du fortsetter å by på deg selv og dine tanker uansett hva andre mener. Det er din blogg med dine meninger som skal komme frem her, og de misunnelige anonyme håper jeg finner noe annet konstruktivt å bruke livet sitt på. Klem

From not to hot sa...

Irina, jeg synes ikke du skal slutte å blogge. Som du selv sier, bloggen er din og du skriver hva du vil i den. Du må slutte å bry deg om gretne og ufine kommentarer. Jeg poster alle kommentarene jeg får på bloggen min, og jammen har det vært en del negative :) Men, jeg synes bare det sier mer om andre enn meg selv. Blås i andre, vær deg selv. Du mister kanskje noen følgere og kommentarene blir færre, men det er vel ikke så viktig å miste følgere som ikke liker det du gjør uansett? Overse de dumme kommentarene og ta til deg de gode.

Mvh
From not to hot

Elin sa...

Her sitter jeg å leser innlegget ditt...jeg blir lei meg, irritert rasende, forundret, måpende og oppgitt!!! Skjønner ikke hvorfor noen må sitte å lese blogger om de bare sksl slenge dritt!!! Å så blir jeg forbanna for at de vinner over deg!!! Faen ta dem!!! Å jeg MENER det!!!
Å så blir så lei meg på dine vegne...du har ikke fortjent dette...Men jeg skjønner det blir slitsomt for deg! Men skulle ønska du hadde fortsatt med dine herlige innlegg...for jeg nikosa meg her inne hos deg:) Du er bare helt fabelaktig:)
Ta vare på deg selv Irina...jeg ønsker deg alt godt:) Takk for den stundene jeg har fått delt med deg her inne:)

Mange klemmer fra Ea

Littshabby littslitt og baremitt. blogspot.com/ sa...

Kjære, søte deg - nå ble jeg helt satt ut... Jeg er oppriktig lei meg over det jeg leser og kan ikke FATTE at noen kan være så ondskapsfulle at de knekker deg, for det er det de har gjort. Jeg oppfdaget din blogg for to uker siden, og er vel din ferskeste følger (etter en utrolig søt kommentar fra deg - og jeg er jo en av disse shabby damene.., så det beviser jo nettopp det du sier). MEN, kjære deg - jeg håper du innerst inne VET at folk som poster slike ondskapsfulle meldinger er både feige og misunnelige - hvorfor i all verden skulle de ellers legge energi i å slenge dritt? Vet du hva som hadde vært det kuleste ever av deg nå? GI FULLSTENDIG FAEN! Ta deg en god pause, og kom tilbake når dette blir lystbetont igjen - for du kommer til å få lyst igjen en dag! Og når det kommer inn negative meldinger - slett de før du leser ferdig og tenk at du ikke hverken kan eller skal bry deg om hva misunnelige og onde jenter tenker - de er ikke verdt det! Og ikke gi de tilfredstillelsen av å kommenter det. Da blir det fort kjedelig, når du hverken svarer de eller skriver noe som helst om det på bloggen.
Jeg håper du kan tenke på dette, jeg håper du verdsetter din egen verdi og jeg håper du kommer tilbake..
Stor klem fra Cecilie

Home By Virginia sa...

Irinaaaaaa...!!! ♥

Nei du må for guds skyld ikke slutte å blogge... Ikke la disse taperene vinne over deg...!!!
Du er fantastisk, har en egen stil og du har en unik blogg som jeg elsker å lese... ♥

Du er en stjerne i blogglandia så hev deg over de stygge kommentarene fra folk som bare er misunnelig og blogg i vei for oss som setter stor pris på bloggen din som viser stor kreativitet og oppfinnsomhet + ditt herlige vesen som skinner igjennom...!!! ♥

Klemmer ♥

Anonym sa...

Håper du fortsetter jeg! Jeg er forresten en snill anonym,ikke en som slenger dritt!

Klem fra Ingrid

Det lille huset med druehagen sa...

Hei igjen Irina.
Har laget et lite innlegg om deg på siden min. Bare å ta en titt;)
Klem Gro-Beate

House of Dogs sa...

Nei og nei!!! Nå ble jeg lei meg!! Både på dine vegne for at det er så mange sykelig sjalu mennesker det ute og fordi jeg kommer til å savne din inspirerende blogging!! Jeg var så fornøyd med å ha funnet en blogger som faktisk turte å bruke farger i interiøret og selv om jeg synes shabby chick er flott er det heller ikke meg.. Skjønner ikke hva som feiler folk som må spy ut all den dritten de har på hjertet!! Er det en blogg jeg ikke liker så leser jeg den bare ikke!! Som jeg gledet meg til å se ditt nye bord og ikke minst det fargerike fellesskapet, men har full forståelse for at du ikke orker mer. Krysser armer og bein for at du kommer tilbake:) ønsker deg og dine en riktig god jul:) Du bil bli savnet i blogglandia..

Klemmer

Anonym sa...

Jeg vil bare begynne med å si at jeg skjønner godt at du reagerer, Irina. Selv er jeg neimen ikke sikker på om jeg hadde vært tøff nok til å ta i mot så mye dritt som du, og enkelte andre personlige, ærlige og særegne bloggere får. Du har jammen baller! Og jeg forstår veldig godt at etter hvert blir det nok... Begeret renner over. Man gir og gir og gir av seg selv, og jovisst får du mange fine, koselige og rosende kommentarer, men det er disse svertende som sitter i... og som dessverre er det som fester seg.

Jeg har lest bloggen din i sikkert et par år nå, og koser meg her inne hver gang. Her finner jeg både mye personlighet og inspirasjon.:) Stilen din er nok litt ulik min, da jeg nok f.eks styrer unna rosa juletre;), og heller mer mot en mer nøytral fargeskala med kombinasjon av beige, svart og hvitt. Men det betyr ikke at jeg ikke synes andre stiler er fine og kule, og ikke kan hente inspirasjon i enkeltelementer... Du er så gjennomført, og det synes jeg er stilig! Har flere bilder fra ditt hjem i min personlige inspirasjonsmappe.:)

Jeg heier på deg, Irina! Stå på og fortsett og vær deg selv, med bloggen i livet eller ikke. Selvfølgelig håååper jeg på at du velger å fortsette, men det er noe du må føle på selv - om det er verdt det. Tar bloggen mer energi enn den gir, skjønner jeg godt om du avslutter her. Kjenn ordentlig godt etter. Kanskje kan en liten pause gi deg klarere svar. :)

Kommer til å savne innleggene dine, Irina!
Lykke til med valget.

Klem fra Pernille

Litt av Mitt sa...

Hvis du går inn på profilen din kan du stenge for anonyme kommentarer. Eller du kan velge at bare følgerne dine kan kommentere. Jeg syns det er f... så irriterende at noen anonyme skal få ødelegge. Er det virkelig ikke plass til mangfoldet i interiørbloggverdenen? Du vet det Irina, at du er en sterk og fargerik person, det er ikke alle som tåler det desverre. De fleste av oss følger den store massen og har hvite og romantiske hjem. Men så er det noen få som skaper sin egen stil, som VIL være annerledes, og er stolt av det. Jeg beundrer deg fordi du tilhører den siste gruppen. Selv om jeg ikke er så original, så lar jeg meg imponere over de som er det. Det er så herlig med slike fargeklatter innimellom alt det hvite. Men jeg skjønner godt at de anonyme kommentarene er sårende. Og jeg skjønner at du ikke orker mer av de. Du hadde en god ide i et tidligere innlegg, nemlig å samle de kreative bloggerne på ett sted. Strålende ide! Kanskje det er noe du kan tenke mer på? Jeg syns det er for jævlig at vi skal miste deg helt, Irina. Du har så mye kreativt å bidra med. Du vet sikkert at noen av verdens mest kreative personer gjennom tidene hadde den samme sykdommen som deg? Jeg syns ikke jeg kan oppmuntre deg til å fortsette som før, for jeg skjønner så inderlig godt at de anonyme sårer. Men kanskje du kunne prøve å stenge for anonyme, eller finne en annerledes måte å blogge på. Jeg håper du får mange konstruktive kommentarer som kan hjelpe deg med den tunge avgjørelsen du må ta. Stor trøsteklem fra meg.
Jorunn
Litt av Mitt

Linda sa...

Kjære vakre flotte irina!
Ja flott er du og vakker tvers gjennom! Har iallefall ikke sett noe annet!
Tenk på ALT DU ER!...og på alt du gir av deg selv her i bloggen din!
Bloggen er en del av deg!
Hvorfor la fæle anonyme ødelegge det for deg....og for alle vi som elsker bloggen din...?
Du er unik Irina og bloggen din er unik, det er derfor du har så mange besøkende, det er derfor bloggen har gitt det så mange positive opplevelser!
Tenk på alle som finner inspirasjon i det unike du viser fram...
På alle dine wow-makeover, unike wow-makeovers som vi finner bare hos deg.
Hvor søren skal dine lesere finne slik inspirasjon nå da....si meg det du kjære vakre Irina...?
Ingen blogg er slik som din!
Ingen inspirerer slik som du gjør!
Nei interiørbloggeverden blir ikke den samme uten deg!
Vi trenger deg min kjære venn!
Du deler mye og er ærlig i det du skriver, ikke noe galt i det!
Det er bare de fæææle anonyme som missforstår deg!
Eller så er de rett og slett FÆÆÆLE tvers igjennom!
Kanskje de elsker å gjøre andre vondt....eller kanskje er de rett og slett SJALU på hvor flott og kreativ du er og sjalu på ditt flotte hjem..?
Nei kjære Irina, du kan ikke mene at du skal slutte å blogge pga. de fæle anonyme...du har så maaange flere flotte lesere som er innom deg fordi de liker det de ser og leser!
Ps. gleder meg til nye sprell fra deg også i 2011!!

Varme klemmer fra meg!

Kine sa...

Neineineineineeeeeei!!!!!!:(
No har æ lest hele innlegget ditt,å æ skjønne faktisk KOFFER du vil legg ned,som får så my dritt slengt etter dæ....å æ veit sjøl,at had d vært mæ,så had æ vært såra rett å slett..JA!
Fyttigrisen,ka får folk te å oppfør sæ sånn??Å selvfølgeli,anonymt!!Ja,for dem e jo så rævva feig,at dem itj kan skriv under me navn eller blogg...feige faen!!!!Fy søren så sint æ vart no altså,d me d bailltreet du skreiv om,æ kunna slengt mæ på den sammen me dæ..føsj!
Men tebake te "neineineineeeeeei"...IKKE legg ned bloggen din Irina...ka ska æ da les å kos mæ me...du skriv så innmari bra...å du treffe spikern me så mangt!
hmm..nei,d her må du tenk mer på...DIGER SVÆR FÆL JULEKLÆM FRA MÆ;)

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Hei. Fulgte linken fra Gro Beate og jeg blir bare helt matt her jeg sitter og leser..! :o

Hvorfor kan ikke folk få være seg selv uten at det alltid skal være noen der ute som skal trø en ned i søla..?

Selv har jeg en veldig middels blogg. Jeg er neppe den beste tekstforfatteren. Men, der har jeg en fin gjeng med følgere og får gode tilbakemeldinger. Det er jo sånn det skal være, - ikke sant?

Jeg syns det er veldig ille om du gir opp bloggen. Det er jo så gøy (egentlig). Dessuten er det så inspirerende å komme inn på blogger som ikke er helt lik "alle andres". Vi holder vel på med dette for å inspirere hverandre? ;)

Finnes det ikke en funksjon på blogginnstillingene som sperrer for innlegg fra disse anonyme..? :o

Stoooor klem til deg!!
:) :)

Berit sa...

Hei! Jeg heier på deg, Irina, og håper at du vil fortsette! Ikke la de sur og slemme vinne- det er snart nytt år og nye muligheter! Imens synes jeg det var et godt tips å stenge for anonyme kommentarer, evt. å bare la faste følgere få kommentere! Ta deg juleferie, så kan du finne ut av hva du ønsker. Alt godt til deg :)

Beth sa...

Ikke gi opp, ikke la disse syke menneskene ødelegge for deg. Har du noen gang tenkt at det kan være misunnelse som ligger bak?
Jeg kan da ikke begynne å rakke ned på noen som har en annen smak eller mening enn meg selv? Det er jo helt sykt! Alle har vi forskjellig mening om ting og tang, det er jo nettopp det som gjør alt så fargerikt og fint?
Slett bare alle kommentarer du ikke vil ha med, ikke la sånt tull gå inn på deg, hold hodet høyt hevet over sånne mennesker. De er ikke verd en sånn frustrasjon, langt mindre en seier over at du legger ned bloggen din.
STÅ PÅ VIDERE VENNEN!

Jeg legger deg til min bloggliste i håp om at du fortsetter!!!

Ønsker deg en koselig
4.adventshelg!

Mange klemmer fra Beth`s småting...

Anonym sa...

Hei Irina!
Jeg, jeg blogger ikke,kommenterer ikke,men er innom div bloggere.Ante ikke at en sånn "verden"eksisterte en gang.Mulig jeg er helt fjern,ikke på FB engang...Jeg er utdannet interiørdesigner for endel år siden og godt over gjennomsnitt interessert i interiør.Jeg har ikke et "typisk norsk",Skeidar,Bohus,H&C osv,osv hjem.Flere år i utlendighet gjør noe med en.Poenget mitt er hvorfor skal jeg publisere,vise fram mitt hjem?Anerkjennelse?"Åhh så fint,hvor er det kjøpt"?osv.Her i huset er det veldig mange godbiter og oppussingsprosjekter kan jeg love deg!Men ALDRI skal jeg blogge om det,jeg lover.Jeg velger å ha det sånn!Jeg trenger ikke good feedback!Hvordan har samfunnet vårt blitt?Det er i mange tilfeller dagbok på nett,som vel strengt tatt ikke har noe med interiør å gjøre...Du har mange fine oppussingsprosjekter,Irina.Om de er nyskapende skal ikke jeg fundere på.Du inspirerer sikkert mange,men det er "typisk norsk å være god" vet du.Stort sett er norske hjem et stort gjesp,du er annerledes!Det er jeg og!Blogge?Nei, aldri i livet!Selv om jeg kommenterte her.Ønsker deg alt godt.Thanks and Goodbye?

My home is my Castle - by Kari sa...

Hei du skjønne...
IKKE gi deg, les alle de flotte kommentarene over her og ta dem til deg...
Stoor varm klem fra Kari

Beth sa...

Jeg har laget et innlegg om deg og bloggen din på siden min.
Jeg håper du lar meg få ha det stående der. Ønsker du det ikke sletter jeg det selvfølgelig...

Jeg har lagt meg til som følger hos deg og jeg har også lagt din blogg til på min bloggliste!

Klem Beth`s småting...

Anonym sa...

Hei.
Jeg kom tilfeldigvis over bloggen din og synes det er trist at du ikke orker å blogge mer.
Du er dessverre ikke den eneste som får anonyme , ondskapsfulle kommentarer. Og la meg med en gang si at jeg for all del ikke har noe til overs for dm som ikke kan sette navnet sitt under et innlegg !
Nå har jeg lest bloggen din ikke hele , da , men jeg synes kanskje du skulle gå LITT i deg selv. Du kommer i det ene øyeblikket med sleivspark til de "hvite " bloggene og i neste øyeblikk sier du at du ikke kritiserer dem.
Du er flink til å fremheve deg selv som om det var du som "så det først" osv.... Dessuten , når jeg ser på bildene dine , så ser jeg mye av det jeg ser på andre blogger.
En annen ting er at du har mange følgere og mange trofaste lesere. Hvorfor ikke ta hensyn til dem istedet for å la en bitteliten negativ del av leserne bestemme ? Du skriver gøyalt , har masse selvironi og du bruker herlige farger. Jeg vil tro at du inspirerer mange !
Når vi blogger , selv har jeg ikke blogget mer enn to-tre måneder og legger det ut slik at alle kan se og lese, kan vi ikke forvente at alle skal like alt. Selv kommenterer jeg bare det jeg liker.
Fortsett å blogge , du,men vær litt mer ydmyk i forhold til andres smak og stil og ikke tillegg andre meninger de ikke har.
Til slutt skal jeg fortelle deg en hemmelighet. Det er ikke alle som vasker ned huset til jul !
Prøv å nyte det som er igjen av adventstiden og ha en riktig god jul !
Klem fra Ingunn :)

Maggan sa...

Hej
Sluta INTE med din blogg, då har de fått som de ville, de är bara avundsjuk!
Ta bort, att de kan vara "anonyma" när de skriver.
Vi är många som stöttar dej!!!

http://www.vindsromantik.blogspot.com/
Varma Kramar
Maggan

Datt sa...

Gah, det finnes så mange idioter der ute som gidder å bruke tiden sin på å være negativ! Jeg har i alle fall full forståelse for at du tar deg nær av det, det hadde jeg garantert gjort! Du har en annerledes stil, og mange tåler ikke at noen stikker seg ut! Men jeg takker i alle fall for at du var her så lenge du var, jeg har fått masse inspirasjon fra deg! :)

Liven sa...

Hei, Irina!

Nå blir jeg veldig trist. Jeg har fulgt bloggen din i over et år, og jeg liker både den og deg kjempegodt. Du har inspirert meg masse i innredning av huset vårt, og det er blitt kjempefint! Jeg synes de andre bloggene er så utrolig kjedelige, og selv om jeg ikke kopierer alt du gjør, gir du meg utrolig mye inspirasjon. Det er det virkelig ikke mange andre bloggere som gjør. Liker også de personlige innleggene dine veldig godt, og du får meg både til å le og gråte. Vil savne deg masse! Klem fra Liven

Anonym sa...

Heisann! Trist å høre at du føler deg mobbet bort fra bloggland. Er ingen fast leser av bloggen din, men dumper innom i ny og ne for å se på bildene dine.

Men hvis jeg må få komme med noe som er ment som konstruktiv kritikk så må det være at jeg synes du er altfor "voldsom" i tekstene dine (og derfor følger jeg deg ikke fast, og det er jo greitt; jeg kan la være å lese det jeg ikke liker). Men poenget er; du legger deg selv lagelig til for HOGG når du er så overdreven og utleverende i språket ditt. Jeg skjønner at det passer for deg og har ingen toleranse for anonym mobbing osv - men jeg ville tro at du får slutt på disse ufyselige kommentarene hvis du tenker litt på hvordan folk oppfatter budskapet ditt. Det er forskjell på hva du ønsker å formidle, og det folk oppfatter vettu :o)

Når det er sagt; ønsker deg alt mulig godt og hell og lykke videre! :o)

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Jeg vil beholde deg:):)Det er hva jeg vil....snuskesnuppa:)og mange mange andre og som du ser:)
Stor klem til deg

anneskreative sa...

Kjære du,,,,dette var en lang og trist lesning,,,,jeg har likt bloggen din siden vi ble "kjent",,,,,koser meg over dine spø innfall,,,,frodige ideer og kloke og gjennomtenkte innlegg.
Jeg syntes at det viktige og fine med blogging er at vi er forskjellige, har forskjellige ideer,,,og meninger.
Det er jo det som er det fine med å surfe rundt her i blogge land.
Jeg har lest på bloggen din før at du har fått ufyselige og sårende kommentarer, men jeg viste ikke at det var så ille som du skriver her.
Jeg syntes det er veldig leit at du gir det,,,,du har vært en fargeklatt i alt det hvite,,,,og for å være ærlig så syntes jeg at det er så utrolig mange hvite like blogger,,,,,,og det er kjedelig.
Så jeg kommer til å savne jenta med lilla dille,,,,,gamle møbler og spreke meninger.
Ønsker deg og dine alt godt Irima,,,,og lykke til med Smia,,,,
Klem Anne

Hege sa...

klem klem Irna, synes du er herlig, ærlig og fantastisk inspirerende.

Jeg er enig i at du tar en pause, for dette er jo skitt som ingen klarer å lese uten at det går inn på seg. Synes noen over her kom med gode tips om lukka blogg eller ingen anonyme får kommentere, for da setter du sunne grenser for deg selv og kan blogge videre. For jeg tror bloggen gjør noe positivt med deg også.

Sa jeg at du er akkurat slik du skal være, verken mer eller mindre.

Jule klem fra Hege (som bodde i Kina før;))

Ellinor sa...

Det er ditt valg hva du ønsker å gjøre med bloggen din.
Det som ... ikke er et valg for alle, men en forbannet PLIKT!! er å si i fra om MOBBING!!! Og det er det disse anonyme kommentarene er.
Dette må stoppe.
Og vi lurer på hvorfor verden har blitt som den har blitt???
Hva i helvete er det som feiler mennesker som mobber andre??? Ser de ikke hva de gjør??
Jeg blir så jævla forbainna (jadda, e da Nordlending) at jeg nesten ikke klarer å sette ord på det engang.

Jeg håper du klarer å stå i deg selv - og se at du er en unik person. Bare du er du, og bare jeg er meg.. og vi er perfekte som det...

Jeg håper jeg får være med videre hvis det blir slik at du stenger bloggen, men inviterer personer til å bli med :)

Jeg håper du og hele din familie får den perfekte jul... med rosa juletre :)

Kaoskontroll sa...

Ble skikkelig lei meg nå. Har lest hele innlegget ditt, og forstår bare ikke hvorfor folk skal være slik. Eller jeg forstår det vel på en måte... fordi jeg for lenge siden har innsett at noen mennesker MÅ trykke andre ned for å selv føle seg på topp. Det jeg ikke forstår er at slike mennekser ikke selv føler hvordan de råtner innvendig for hver gang de strør om seg med edder og galle. Everything you do comes back to you! Det tror jeg på! Er man positiv møtes man med positivitet, og er man negativ... ja fortjent negativitet tilbake.

Du er unik og du utmerker deg i bloggverden, og for de aller fleste som leser bloggen din er det positivt. Rene vitaminsprøyten. :) Du har wow- faktor, ikke bare i interiøret, men også i personlighet!
Men dessverre er det jo slik at de som er unike ofte trigger det negative hos de som har en nagativ tilnærming til andre. Det er urettferdig, og det er misunnelse... og det er selvfølgelig sårende! Jeg hadde heller ikke klart å heve meg over det, så jeg skal ikke be deg "bare blåse i det og fortsette"... for jeg vet jo at jeg selv ikke ville klart det. Men jeg håper likevel du fortsetter, og beklager om det er en egoistisk tanke fra meg og alle andre som nyter bloggen din.

Jeg bestemte meg for å skrive akkurat det som passer meg da jeg begynte å blogge, uansett om det "passer seg" eller ikke. Det har jeg også gjort, men jeg er ikke så spennende og unik som deg, så jeg har sluppet unna disse bloggterroristene. Jeg SKULLE ØNSKE jeg hadde en mer fargerik personlighet, slik du har... men når kostnaden ved det er den du beskriver... vel, det er bare trist!
For en kjedelig bloggverden om alle skal mene det samme og like det samme!!!!

Stooor klem

lilleba sa...

Har fulgt linken fra en medblogger, og blir litt satt ut over folks ondskapsfulle kommentarer..

Jeg tror det er lurt å enten stenge av for anonyme uttalelser, eller rett og slett la all "dritten" komme inn.. om du orker, for den vil brenne ut av seg selv etterhvert..

Det finnes like mange meninger som det finnes folk, og "til lags åt alle, kan ingen gjera" heter det i en gammel sang..
Men det er så unødvendig å kommentere negativt..

Den som ikke har noe godt å si, kan "holde kjeft" !

Og en gammel leveregel: En skal være mot andre slik en vil andre skal være mot seg selv !

Ha en riktig god jul !

Hilsen Lilleba på Rusk og Rask

Jannickes Hjemmekos sa...

Hei, Irina
Vet for lite om saken til at jeg kan ta det ene partiet fremfor det andre. At folk rakker ned på andre, synes jeg imidlertid ingenting om. Jeg lever etter mottoet: Vær mot andre slik du vil andre skal være mot deg.

Det er mange overfladiske mennesker i Blogglandia - jeg har selv valgt vekk et par blogger av forskjellige grunner. Har aldri vært stygg eller rakket ned på andre, fordi jeg ikke liker stilen deres eller bloggen - jeg bare trekker meg unna. La det hele få roe seg ned og se hva du vil gjøre med bloggen din. God Jul. Klem fra meg

Kjersti sa...

Jeg oppfordrer alle, som liker AllofIrina, til å legge igjen en koselig kommentar under alle innleggene hennes. På den måten så klarer vi kanskje å "drukne" de syke anonyme. For ikke f... om du kan legge ned bloggen. Vi trenger fargeklatter som deg!!!!

Grankongla - Livet på Bostad sa...

Dette er noe jeg kjenner igjen fra hestebloggverden som jeg har fortalt deg før, hvor det å mene noe annet enn "alle andre" blir belønnet med hakking og angrep fra mobben - i dette tilfellet vil jeg tro det kommer fra de av oss bloggere som ikke har fantasien i behold, men heller følger den berømmelige strømmen - akkurat slik det er når det kommer til både hest og hund.....I say no more!

Jeg er ikke alltid enig i stilen din, men jeg elsker det faktum at du tør å være annerledes, og du tør å være tøff! Jeg synes ikke akkurat det oser tøffhet av et hvitt hjem med hvite møbler, av ditt hjem oser det tøffhet! Så får nå folk mene hva de vil om harry eller ikke - det skal ikke jeg avgjøre.

Jeg fulgte med interesse med på "norges beste interiørblogger" på TV2 (var det ikke der?) og kunne med sorg konstatere at alle som deltok og som kom langt opp, var som tatt ut av en hvit krimskramsbutikk i bestemors hus - jeg synes ikke det er noe hverken penere eller styggere enn det du presentere, bare uendelig mye mer kjedelig :)

Jeg håper, at de som er anonyme og kommenterer ikke bare slutter, men også går i seg selv og prøver å forstå smerten de påfører andre.

Masse lykke til fremover, og ha en flott - ROSA jul :)

Leigha sa...

My dear, dear friend.
You will be missed. I wish you a new year gleaming with laughter and glistening with adventure.
I really, really will miss you.
Keep in touch? Come back every now and then just to say hello.
Leigha

Trine sa...

Neineineieneineineineinei....
Detta innlegget ville æ ikke ha i fra dæ :'(
Min favorittblogg og favorittdame av dem alle.. Med en smak som e helt UNIK!
Ka ska æ gjør når æ ikke får min daglige dose av Irinainnlegg??
Det kommer jo til å bli helt feil... NÆÆÆÆÆI :'(
Kan æ si at du ikke får lov å slutte me blogginga? Bli du å høre på mæ ?? :D
.... jaja... uansett ka du velge å gjøre, så håpe æ at du vil beholde mæ som venn på fb :D
Sku gjerne vært der å banka alle de slemme anonyme lamme dæ! Hmmm.. fins ikke nå måte å stenge anonyme ute fra kommenteringa? Sånn at du må ha profil førr å få skrevet innlegg?? Førr da må jo alle skrive offentlige kommentara.. Ja også e det jo bare å ta bort mailadressen din så ingen ser den :D

JAAAAA det va en lur ide, Trine :D

Masse gode varme førjulsklæmma til dæ!
Hadde du bodd nærmere skulle du fått en på ordentli ♥

Trine

ZaLa sa...

Kjære Irina.

Jeg blir lei meg.. Jeg blir lei meg for at verden er slik at man ikke kan være annerledes, eller jo, man KAN være annerledes, og man BURDE være annerledes, men det er alltid noen der ute som skal rakke ned uansett! Det er bare slik det er. Det er EN ting det dreier seg om, SJALUSI! Ingenting annet. De tør ikke være seg selv eller følge sine egne impulser. De skal følge strømmen og være mest mulig "normale". Hva faen er normal? Lever vi ikke i en tid hvor det BURDE være mulig å uttrykke seg slik man ønsker, ikke være slik som alle andre er! Faen altså.. Kjenner jeg blir så innmari provosert på slike mennesker! Hvorfor bruker de av tiden sin til å rakke ned på deg?? Fordi de ikke har noe liv.
Jeg ELSKER bloggen din, og det har jeg gjort fra første stund.
Jeg liker at bloggen din er så down to earth som den er. Jeg liker at den er upolert og uperfekt. Jeg elsker det faktisk!

Ikke la disse menneskene knekke deg Irina. Det er de ikke verdt. Det vet du og, innerst inne. De er bare ute etter å heve seg selv for egentlig har de det så vondt inni seg at det ikke finnes ord for det. Det er egentlig synd på dem.

Kan du ikke få deg en slik lukket blogg da? Hvor bare inviterte kan lese den.. Du kan ikke slutte å blogge du, du er jo en stor inspirasjon ! :)

Håper du får en kjempe god helg, og husk, det er ikke deg det er noe feil med :-)

Anonym sa...

Hei Irina :) Jeg har lest bloggen din en stund nå, og liker veldig godt måten du skriver på og stilen din :)( sko svært gjerne hatt et wow bord ) Det som provoserer meg med de fæle anonyme er : Hvorfor ?? Hvorfor i h.... skal de lese bloggen din om de ikke liker den, og bruke tid og krefter på å ødelegge for deg og oss som digger deg ? Kjenner jeg rett å slett blir en smule irritert her jeg sitter....... Jeg håper virkelig du fortsetter Irina :) Stor klem fra Randi

irina sa...

Skjønner ikke når og hvor jeg har kalt andre pateisk. Du kjenner ikke historien til at jeg skrev at andre kopierer Irina style...for det er faktisk noen som gjorde det, med jelp av meg. jeg kjøpte alt til den personen, kjørte til Sverige for å handle...og sp legger hun ut mitt skap med mine tinger som sitt. Takk for at du skrev denne kommenren...du bekrefter det jeg sier...ikke kaller jeg folk pateisk eller fæle. Mine bloggvenner er hvite bloggere.
Du har velprøvd narkotika siden det er tilgjengelig på gata....kanskje du er i deleriun nå...siden du vet hvordan jeg bør blogger. jeg skrev det på sidemenyen pga av deg og slike som deg. Selv om blogger jeg ikke like er tilgjengelig på nett så besøker jeg dem ikke.
Hvem er du som kan lære meg....har du blogg selv men er for feig til kommentere under ditt navn...for da vet du at du vil miste mange lesere. Du er ikke noe annet en ett ondskapsfull menneske og en mobber. Lærer du dine barn å være slik ?? Stakkars stakkars barn. Nå blir du sikkert sur...men hvorfor kan du kalle meg alt det der og jeg ikke deg.
jeg tror rett og slett at du har ett forvrengt syn av virkeligheten. Og du er nok som alle sier her og på sine blogger sjalu, ond og syk i hodet. Ja jeg skriver dette. Og så kommer jeg til å slette alle anonyme kommenatrene uten å se på dem slike mine venner sier.Takket være deg har jeg fått sånn "støtte her , mail og på facebook. ja kanskje jeg er ufin i denne kommentaren men jeg sbvarer deg slik du gjør....jeg utfordrer deg til å finne en plass i min blogg hvor jeg kaller andre patetisk eller rakker ned på dem....Seriøst !! Er du god i det ondskapsfulle hodet ditt !!slem slem slem dame....har du venner...når jeg tenker meg om har du sikkert ikke barn. Ingen mann og ingen venner....så det er egentelig synd på deg. Ha en fin jul.....jeg beklager at du må feire den alene :)

map79 sa...

Hei Irina,
ville bare si at jeg sunes det er trist at du får slike kommentarer, for som du sier: det er din blogg, din smak og dine tanker.

Kan du ikke vurdere å gjøre bloggen privat da, slik at lesere må godkjennes med epost adr. for å bli lesere? Og så sodkjenner du bare de du "kjenner" og vet er interesserte i å lese om deg og ditt? Jeg vil gjerne fortsette å lese, jeg synes du er spennende nettopp fordi du er fargerik. Og ikke en eneste gang har jeg tenkt at du er patetisk. Heller det at gode folk skal ha det godt, og du har gjort deg fortjent til alt du har oppnådd. Håper det ikke blir full stopp for deg. I så fall skal du ha takk for alle inspirerende og underholdende innlegg jeg har lest hos deg.

Håper dere får en flott familiejul i huset, det blir nok bra videre også skal du se.

Klem,
Mari Ann

Ellen Kvalheim sa...

Kjære Irina.
Synes det er svært trist hvis du slutter å blogge.
Du er deg,anderledes,ærlig som få og gir leserene og interiørverden det ekstra som gjør at de "hvite" bloggerne blir som en grå masse som ikke gir så mye til leserne deres for de er jo alle like.Hvitt er stilig det men er en kald farge,vi trenger alle en varm "fargeklatt" som deg både innen blogging med ord og innen den hvitemassen som dominerer i interiørverdenen..Du gir liv og håp til de som er litt anderledes,fortsett med det du.Ikke la deg knekke av de negative anonyme leserne dine.Det er de som har problemer med seg selv,kanskje også er de misunnelige og sjalu på deg som har opplevd å få jobb,utstilling etc. p.g.a. at du er anderledes og tør og være deg selv.Husk vi er alle unike.Alle kan ikke like oss og vi kan ikke like alle,men respekt burde vi kunne ha for hverandre uansett stil og mening.
Håper du og dine kjære kan få en god og varm jul.Du fortjener det Irina.
Lykke til videre.

Varme klemmer fra Ellen K.

WenchesVerden sa...

Kjære, kjære Irina!

Du er vakker både på utsida og på innsida.
Dine blogginnlegg sparer jeg til ungene har lagt seg og jeg får "min lille time" på sofaen..

Du gir så mye mer enn inspirasjon til å forandre litt på stua. Du gir en innsikt i mennesket som det er få forunt å ha kunnskaper om.. Du er en ambassadør for ærligheten, og dem trengs det flere av!!

Jeg melder meg herved frivillig til å være "kommentar-sluse" så du slipper å lese annet enn gode tilbakemeldinger selv..

Irina SKAL IKKE slutte å blogge, dermed basta!

Og til deg anonyme som er modig nok til å kommentere dette innlegget:

Hvem skal du rakke ned på hvis Irina gir seg? Finner du deg noen andre å irettesette da? Har du kanskje en god venninne som kunne trengt et par sannhetens ord om overvekt og kvisete hud, som bør skjerpe seg så hun blir like perfekt som deg selv? Eller ei mor du kan fortelle om alt hun gjorde galt, slik at hun ikke feilaktig sitter igjen med det inntrykket at hun har elsket sitt barn uansett? Eller kanskje du til og med er så heldig at du har unger du kan lære opp til å bli som mamman sin? Unger som ikke vet å iverdsette forskjelligheter og ta vare på medmennesker? Lykke til med livet ditt, jeg håper jeg aldri møter deg!

Hellig Lykke sa...

Hei
Vil bare skrive 2 ting til deg og dine feige anonyme kommentatorer:
1. Ytringsfrihet: dette har vi heldigvis i Norge og på spesielt på internett. Dersom du (anonyme kommentator) ikke har forstått det, betyr dette at man har frihet til å si, mene og kringkaste akkurat det man vil.
En blogg er i denne mening et offentlig "blad" der man kan ytre det man vil.
2. TAKE IT OR LEAVE IT!!!!!
Hvorfor i all verden bruke tid til å lese og kommentere en blogg som en ikke liker, blir kvalm og dårlig av og som en føler seg støtt av? Tror du muslimer eller mørkhudete mennesker går inn på sidene til nynazister og rasister??? Tror du de går inn for å følge med hva de andre mener og sier om seg selv? Nei, de holder seg nok unna fordi de vet de skiver ting de ikke liker.

Syns det er synd og trist at mennesker kan oppføre seg slik som dette, Irina. Når en leser dette kan en skjønne at vi aldri opplever fred i verden. Hadde mennesker heller kunne ledd sammen, smilt til hverandre og fortalt hva den andre gjør bra så hadde vi kanskje hatt en sjanse for fred. :-)
Jeg tror også dessverre at disse aldri vil gi seg, så jeg vil ikke gi deg rådet med å fortsette. Dette kan suge ut energien til alle og enhver.
Men jeg vil heller støtte dem som sier at det går an å gjøre bloggen privat og at du må godkjenne dem som skal lese og kommentere.

En god klem fra Hellig Lykke som står for Hege Beate.
Håper du får ny giv til å fortsette eller fred i sinnet ved å slutte.

May sa...

misunnelsen herjer tydeligvis blant de anonyme, eller at de manisk bipolare og MÅ ha noen å rakke ned på for å føle seg bedre selv. Hvorfor skal de eller gidde lurer nå jeg på.

Jeg er ikke noe teknisk vidunder, men er det ikke mulig å se IP adresse til de som legger igjen kommentarer - og dermed finne ut hvem det er? For så å evt anmelde for trakkasering eller legge ut navn+bloggadresse så de kan motta haugen med pepper selv ... ? :P

vimsa:) sa...

du må ikke slutte å blogge, Irina. Jeg kan hvertfall ikke blogge, har ingenting å skrive om, kan ikke ta bilder og er ikke kreativ. Men pga deg fikk jeg lyst å lage en blogg likevel.. egentlig bare for meg selv, for å huske hva jeg driver med om dagen, en dagbok..

Du har inspirert meg på så mange måter. Og mange mange andre. Se alle disse flotte kommentarene du har fått. Helt utrolig hvor mange som liker deg. Du er enestående, et nydelig menneske. Bloggen er fri, den er fri til å skrive hva man vil. Ingen trenger å lese den om de ikke vil.

Gjør som mange sier her, gjør bloggen privat. Håper jeg blir invitert. Bloggverden kan ikke miste AllOfIrina. :)

Er så mye man kunne sagt her til deg. HÅPER bare at du IKKE slutter å blogge.

KLEM:)

May sa...

de fæle anonyme = En gjeng Psykopater.. Det var DET jeg egentlig mente ;)

Anonym sa...

Hei, Irina! Så synd at du legger ned bloggen din. Men - det viktigste er jo at du kjenner hva som er rett for deg selv.

Synes du utgjør en flott og spennende kontrast til de hvite (og til dels kjedelige) bloggene med sitt "så flott og søtt vi lever i sus og dus". Blar ofte over disse bloggene; likt over hele linja, synes jeg.

Jeg har aldri kommentert i en blogg før, men vil bare ønske deg lykke til videre hva enn du bestemmer deg for. :-)

Tonje

Manne's hverdag sa...

Kjære Irina!!!

Sitter her med tårer i øynene etter å ha lest innlegget ditt!!!

SYNES DET ER FORFERDELIG TRIST HVIS DU SLUTTER Å BLOGGE. Du er ei HERLIG fargerik dame, og jeg leser så og si alle innleggene dine. Men kan også skjønne at dette blir for tøft å svelge. Jeg hadde nok ikke klart det.

Kjære Irina - jeg HÅPER VIRKELIG DU FORTSETTER!!!

Ønsker deg og dine en fredelig jul og lykke til!!!

Klem fra
Marianne

Lykkeliten sa...

Kjære Irina!

Ikke la disse "usynlige" bedreviterne ødelegge denne fine bloggen!
Du er et friskt pust i bloggverden og det står respekt av din frimodighet.
Jeg skjønner at det koster, men hev hodet høyt og fortsett å blogge om dine kreative påfunn.

Klem Lykkeliten

Trine sa...

FORDI DU FORTJENER DET ♥

http://trinesgleder.blogspot.com/2010/12/ett-lite-hjertesukk.html

KLÆM

Gørill - som sier det hun mener, men med navn. sa...

Først vil jeg si at det er ufint å legge igjen anonyme kommentarer med hensikt å være slem. Kommentarer og delte meninger må man regne med når man eksponerer seg selv på denne måten, men det er forskjell på det og det å være slem. Steng av muligheten for anonyme kommentarer, slik som noen her foreslo, så er du kvitt det problemet.

Så vil jeg også si; bruk bloggen din til å fortelle om ting du liker, uten å forsvare deg for ting du ikke liker. Hvorfor bruke spalteplass på ting du ikke har sansen for? Hvorfor nevne det i det hele tatt? Det skjønner ikke jeg, det virker bare provoserende for min del.

De bloggene du selv leser, bruker de innlegg på innlegg til å skrive om ting de ikke liker? De bloggene jeg leser blogger ikke om interiør de ikke har sansen for, men om sin stil og det de liker.

Gjør det du og, blogg om det som er deg. Det som er All of Irinia. Ikke om det som IKKE er deg.

Lyse drømmer sa...

Å føle at man må unnskylde SIN smak?

Jeg eier en interiørforretning og har holdt på i snart 13 år. På jobb er jeg omgitt av alle slags farger, alle skal finne noe de liker. Jeg rydder, stabler og dekorerer dagen lang. DERFOR har jeg et tilnærmet hvitt hjem, for at jeg skal ha harmoni i MITT hode når jeg skal slappe av, det kommer jeg aldri til å unnskylde oven for noen som helst! Jeg liker ting og har absolutt ikke noe sterilt hjem, alle tingene mine gjør det mykt og lunt til tross. Ser heller ingen grunn til at du skal unnskylde at du IKKE har ett hvitt hjem, du er jo sikker i din stil og gjennomfører den med 100%. Du har sterke meninger og en gjennomført interiørnisje og burde være den siste til å trenge å unnskylde noe. Kan ikke se noe galt i å ha sin egen stil...
HVORFOR skal man på død og liv oppsøke blogger man ikke har sansen for? Å i tillegg bruke tid på å kommentere med edder og galle? Er det rart det er krig og uenighet? Hva med å være litt raus? Alle kan jo ikke være like! Vil de tilbake til f.eks `90 tallet der alle hadde de samme fargene, møblene, gardinene og pynten som naboen og venninna? Nei, så lenge man er sikker og tro mot sin stil, er det bare morro med mangfold og at noen vil dele sin smak med andre. Det kan vel inspirere selv den som ikke ber til akkurat den samme interiørguden...
Ikke la dette knekke deg! Din stil trengs, det gjør sikkert min også. Det kan sikkert se ut som at alle "hvite " bloggere er like men det er de ikke... Selv hvitt har nyanser!

Keep up the good work, girl!

Inga Helene sa...

Det er én grunn til at jeg ikke tillater anonyme kommentarer i min blogg, og det er at anonymitet er feigt! Skal man mene noe offentlig, må man ha baller nok (unnskyld, sarte sjeler - har jobba med hovedsaklig menn i alle år) til å stå for det man mener.

Jeg liker bloggen din, og det har jeg fortalt deg tidligere. Det er ikke alltid jeg skjønner deg eller er enig med det du skriver, men det bare beriker min cyberverden.

Jeg håper du fortsetter bloggen. Mitt tips er å ikke tillate anonyme kommentarer. Da får vi se hvor mange av dine kritikere som tør å uttale deg.

Førjulsklem :o)

♥ Linnie ♥ sa...

Kjære Irina :)

Jeg har aldri kommentert inne hos deg før, men nå vil jeg skrive noen ord likevel.

Deler av innlegget ditt kjente jeg meg veldig igjen i, det du skrev om deg selv der, var som å lese om meg selv...

Jeg har også hatt det veldig tøft opp gjennom livet, vært en tur på andre siden etter en kollisjon, og tilbragt ett og et halvt år på sykehus med min alvorlig syke datter, der vi ikke visste fra dag til dag om hun ville overleve... Siden dette er en åpen kommentar, vil jeg ikke gå nærmere inn på akkurat det, men jeg har også vært der...

Jeg har opplevd mye mer enn min alder skulle tilsi, normalt sett, men jeg prøver å bruke mine dyrekjøpte erfaringer, til å hjelpe andre som sliter med ting som jeg allerede har vært gjennom. Jeg gir av meg selv, og mine erfaringer - fordi jeg VET hvor viktig det er å vite at om det så bare er EN eneste person, så er der noen som forstår...

MEN, nå skal ikke dette handle om MEG... :)

Jeg synes det er forferdelig trist å bli hetset slik på sin egen blogg, via kommentarer, og hvordan har det seg egentlig at de som hetser alltid er anonyme?
Vel...
I mine øyne er de egentlig noen veldig usikre reddharer, som har det utrolig fælt med seg selv, og derfor "må" trå andre ned i søla, slik at de kan føle seg bedre selv...

Men jeg tror ikke de føler seg bedre... Jeg tror det bare baller på seg, og en dag vil nok angeren komme...Ikke bare overfor deg, men overfor ALLE de har vært slik imot, for du må ikke tro at de er sånn kun mot deg.

De ser du har talenter, de ser du har stil og klasse (hvem sier at klasse må være hvitt eller så dyrt at kun milliardærer kan ha det???)... De ser at du er unik på ditt vis... og så bygger misunnelsen seg opp i dem...
Derfor setter de seg som anonym, og rakker ned på deg pga de ikke liker at du får til noe de ikke får til... Egentlig kan man snu på det, og se det slik at de egentlig rakker ned på seg selv...

For, som det heter: på seg selv kjenner man andre... velvel...

Selv om jeg hater å si det, så er det egentlig synd i slike mennesker, som for enhver pris griper hver anledning til å være stygg og ekkel mot andre...

Men du skal se at de får nok sitt en dag, selv om man ikke ønsker andre vondt...
For man høster som man sår...

Sår man hat og ondskap, er det det man til slutt ender opp med...

Sår man omsorg, empati, forståelse, medfølelse og kjærlighet, så er det også det man sitter igjen med til slutt...

-fortsetter i neste kommentar...
I mine øyne skal det mye mot til for å skrive og poste et innlegg som dette innlegget du har postet her...

*Klem*

♥ Linnie ♥ sa...

- fortsettelse på forrige kommentar:

Livet går i bølgedaler, og mennesker er så ulike. Mennesker kan være direkte ondskapsfulle mot hverandre, er det RART det er krig?
Nei...

Vet du, jeg er også sånn at jeg på en måte unnskylder meg i min blogg, det skal jeg prøve å slutte med. Innlegget ditt ga meg en tankevekker slik sett...

Jeg synes det er fint og flott med gjennomførte stiler i både hvitt, kufiolilla og orange (satt på spissen), men det passer ikke meg, passer ikke mitt hjem, og det passer ikke min familie - så jeg kjører rett og slett min EGEN stil, og den funker =)

Funker som fy vettu, men har langt igjen før jeg kan kalle den for noe som helst i nærheten av gjennomført. Men det kommer seg :)

Jeg forstår godt at du ikke orker mer, men jeg synes det er forferdelig trist og leit dersom du slutter for godt...

Likevel vil jeg respektere din avgjørelse, fordi poenget med bloggingen i seg selv, blir helt borte når man bare mottar lasseviss av dritt... Det er ikke SÅNN det skal være...

I ditt tilfelle er det helt ufortjent også, som i mange andre tilfeller...

En stor klem til deg, med ønske om en flott helg.

Jeg forstår deg, bedre enn du kanskje tror, men i en åpen kommentar blir det for personlig å gå inn på ting mer detaljert.

Du er hjertelig velkommen innom til min lille blogg.
Hjertelig velkommen til å kommentere, dersom lysten er der, og hjertelig velkommen til å sende meg en mail om du skulle ønske det.
Mailadressa finnes på bloggen min...

Det jeg prøver å si er: selv om jeg er totalt fremmed for deg, så er jeg her :)

Anonym sa...

Hei.
Ja,mennesker kan være skikkelig ekle og ondskapsfulle. Så synd at du har opplevd dette,det er jammen ikke bare bare å heve seg over,overse når en får drittkommentarer og aldri får være i fred. Noen MÅÅ absolutt plage andre,når de gjør det anonymt så sier det mye om hva slags mennesker de er. La være å legge ned bloggen din du,du er altfor flink til det.
*Klem*

Ingunn Wehn sa...

D hær va vondt å læs, d værste e at d skin tværs igjennom kårr vondt du har d no!! Eg håpe du itj slutte me bloggen din, men har foill forståels for at du gjær d om d føre så my negativt me seg, som såre og tar ifra deg positiv energi!!
som du sjøl si, du har opplevd my å d ha forma deg som mænneske, for min egen del ty eg du som person e d som e mæst interresant på hele bloggen din, fordi du gi av deg sjøl å e Irina på godt å vondt!! D trengs guts for å del så my som du gjær!! Lykke te Irina, du kjæms te å klar deg utmærket uansett kårr du bestæmme deg for, d e eg sikker på!! Ukrutt forgår itj så lett...:O)

Merete sa...

Kjære Irina!!!
Nå må du slutte å gi disse menneskene det de vil ha!!!
Slutt å nevn dem på bloggen din, de fortjener ikke den oppmerksomheten i det hele tatt!!!!
Det du gir dem nå er jo det de prøver å få til!!!
Det er jo bare misunnelse og ondskap som får mennesker til å skrive slikt til deg!
Ikke gi dem makt med å vise at du bryr deg!
Du skal vie bloggen din til det du kan best, Interiør, og ikke til hensynsløse mobbere!!!
Grrr....blir så irritert! IKKE la det gå inn på deg og IKKE la de vinne!!!!!
Mennesker har meninger om alle, baksnakking og dritt hører livet til, men please Irina: HEV deg OVER dem!
Du er toppers!
Stor klæm fra mæ:)

Anonym sa...

Hei Irina!

Din blogg er den første jeg går innom hver dag fordi du faktisk legger ut noe interessant. Jeg leste helt andre typer blogger før men etter at jeg fikk god oversikt over bildene av hjemmet deres så ble det jo bare dritt kjedelig! det eneste nye man får er detalj bilder av en ny blomst eller whatever. også blir det lagt ut tre fire kjedelige setninger til bildet. hos deg derimot får man spennende bilder og nye ideer. Jeg skal innrømme at jeg til tider har blitt litt forundret over din "skarpe" tone, blant annet de lese reglene, forstod ikke poenget. Men jeg skjønner jo hvorfor nå, når du får så ondskapsfulle kommentarer.

Men en ting til, du bor jo i Norge!! Alle vet at janteloven hersker. Det at du av og til sier så mye positivt om deg selv får jo mange mennesker til å se rødt. Man skal ikke det i Norge. Men du tenker vel ikke sånn, fordi du dømmer ikke andre om de er positive til seg selv.
De menneskene som skriver de tinga til deg hadde ALDRI tort å åpne kjeften sin om de stod face to face med deg, det er sånn det fungerer skjønner du. Nordmenn er for "høflige" til det, de tar det heller her på nettet:P

Har en følelse av at du kommer tilbake, du har for mye på hjertet til å slutte:) Jeg har jo lest innlegg hvor du skriver hvor mye bloggingen har gitt deg, iform av oppdrag, jobb, venner og positive kommentarer. La det vinne over det negative!
God jul og godt nytt år:)

Miss Mette sa...

Hei Irina, dette var trist å lese… hvorfor må folk være så stygge! – blir så trist når andre har det vondt… Jeg er en jente av få ord :) dette med tekst har aldri vært min sterke side. Jeg har vært innom bloggen din mange ganger og er venn med deg på facebook, men har dessverre ikke vært så flink til å legge igjen kommentarer…

Jeg liker bloggen din godt, vi har forskjellig stil, men det gjør ingen ting – alle er vi forskjellige – og så kjedelig det hadde vært hvis vi alle var like :) Du har din egen stil, og det er det som er så bra!!! Jeg finner inspirasjon i alle forskjellige blogger, enten de er det ene eller andre….
… Jeg skjønner veldig godt at du blir lei deg over slike kommentarer – det hadde jeg også blitt… Janteloven er noe dritt!!! - folk som smiler til deg i det ene øyeblikket og i det neste øyeblikket snakker stygt om deg, feige er de også!!! – huff, slike har jeg ingen ting til overs for… Jeg støtter meg til det de fleste skriver her – slett anonyme kommentarer, ikke les de… De er ikke verdt din oppmerksomhet!

Jeg håper at det går bra med deg og at du fortsetter å blogge ♥ Lykke til videre uansett hva du bestemmer deg for… Ønsker deg en fin helg, stor klem fra Mette

Jenny sa...

Kjære frøken Irina!
Jeg har aldri kommentert her før, men tenkte jeg skulle legge igjen en liten støttemelding. Jeg har selv hatt lyst til å begynne å blogge, men innlegget ditt gjør at jeg får betenkninger. Hvem ønsker å oppleve den shiten der?!!? Jeg håper du tar en velfortjent roooosa jul og kommer sterkere tilbake. Gjør gjerne sånn at ingen anonyme kan kommentere, men ikke slutt med blogginga!! Jeg har alltfor lyst til å se WOW-bordet!!

På en måte litt glad i deg!
Stor klem. ;D

mona sa...

Hei Irina. Stå på og gjør det du liker/brenner for.... og drit i de patetiske menneskene som ikke liker seg selv men MÅ hakke på andre som koser seg med det de gjør. <3 <3 <3

Anne-Marthe:) sa...

Ikke slutt!! Jeg leser deg hver dag! Jeg liker snerten i det du skriver, og bildene du viser av hjemmet ditt. Du inspirer meg, og mange andre!

http://gamletingretten.blogspot.com/2010/12/bloggverden-mister-en-inspirasjon.html

Meta sa...

Du må IKKE slutte å blogge! Da har de/den som legger igjen ufine kommentarer vunnet! Og det må ikke skje! Vær sterk og se på alle de positive innleggene du får.:)

Jeg har ikke vært innom bloggen din før,men jeg kommer gjerne tilbake.

Ok,du skriver ikke perfekt,men hva så? Det gjør ikke jeg heller. Så langt derifra! Jeg blogger fordi jeg har lyst og mest for min egen del. Klart det er kjempegøy med positive kommentarer,men det er ikke alt.

Fortsett som du gjør! La ingen duster ta fra deg gleden!! Hører du????

Ønsker deg en superherlig jul!:)))

Anonym sa...

Hei Irina<3 Dette er jaggu misunnelse...misunnelse .....misunnelse, blir såååå arghh på folk som skal kritisere og rakke ned på andre.Tror slike folk føler seg mye bedre sjøl bare dei får ødelegge og kritisere andre, kan ikke fortså hvorfor pokker dem les bloggen din viss dem ikke liker den.Synest bloggen din er kjempefin jeg, annerledes ja, men så hærlig<3 , vil veldig gjerne du skal fortsette å blogge Irina, men fortstår deg også om du velger å slutte, er visse grenser for hvor mye kritikk en skal tåle.Klem Mona

NOMA sa...

Det vil altid finnes mennesker som er misunnelige der ute og de har en sær måte å vise det på.

Jeg så bloggen din for noen uker siden og den fanget oppmerksomheten min straks. Du er kjempe flink!! Go girl!

Anonym sa...

nei slutt..jeg er ny lese av bloggen din, jeg elsker din stil og det er mange andre som mener det. de som er negative er bare folk som er misunnelige..herregu, fortsett med dette for jeg har ihvertfall fått masse inspirasjon fra deg

solveig sa...

Ja, dette er anten misunnelse, mobbing og/eller det amerikanarane kallar stalking, slik som dei kongelege er utsette for. Folk som ikkje er friske, men heng seg opp i andre sitt liv.
Kan godt hende du ikkje skal sensurere dei, men la andre få sjå og tenke sitt.
Eg har berre vore utsett for dette ein gong. Då hadde eg lagt ut eit fint bilde av ein matrett, og ein annan bloggar hadde knabba det og laga eit innelgg om kor forferdeleg ein tisvarande rett ho hadde fått smake var. Eg rekna med at folk las kommentaren og vurderte folkeskikken sjølve. For dette er kort og godt mangel på folkeskikk.
Eg synest bloggen din er kreativ og annleis!
Stå på!
Du får ha ei fin og bloggfri jul, sjølv om mange av oss kunne tenkt oss juleinnlegg!!!!

Karin sa...

Hei,jeg har aldri vært inne på bloggen din før nå...Jeg ble veeeldig overrasket som jeg alltid blir over folk som alltid må rakke ned på andre. Jeg er mer sånn at har jeg ikke noe positivt å si så kan jeg heller ti still.Og liker jeg ikke bloggen til noen kan jeg holde meg unna...Det er bare så synd at de få, de kan ikke være mange,skal få deg til å legge ned bloggen din.Jeg mener som jeg alltid har ment,sånt bunner alltid i misunnelse.Jeg er mange ganger KJEMPEMISUNNELIG på andres hus å ideer å alt de lager å de fine bildene de tar.Jeg er ikke i nærheten av det.Men jeg gir komplimenter istedet.Syns ikke du skal slutte jeg da,kan du ikke vise de kommentarene som er "stygge" også?Jeg begriper ikke folk altså. Iallefall ønsker jeg deg en riktig riktig god jul.Klem fra Karin

Nynno sa...

Hei du :-)
Ikkje gi opp, hev deg over dei anonyme. Du er jo ei flott kreativ dame. Misunnelse er vel eit ord ein kan bruka om slike folk. Dei kan jo bare slutta å lesa bloggen din visst det er så fælt det du legg ut. Stå på du!!!!! Ikkje gi dei den gleden at du gir deg. ønsker deg ei God Jul og eit Godt Nytt År :-))))

ide-puffen sa...

Hei snupp. Nå har jeg jaggu lest masse her. Ta til deg alle flotte meldinger og støtte. Jeg likte også en kommentar over om at noen kan oppfatte deg helt anderledes enn hva du ønsker å uttrykke. De har i utgangspunktet negative holdninger og da kan det bli sånn. Meen mobbing og skitkasting nei det er aldri akseptert. Vi trenger deg Irina. Du er en kontrast og et friskt pust. Dønn ærlig og deg selv. Du MÅ slutte å unskylde deg selv. Da blir du sårbar for de som vil hugge. Gjør det du liker og stå for det.
Love you babe
Legg blokkering av anonyme kommentarer!!!!!!!

Besta sa...

Dette syntes jeg var trist, jeg er vel ikke den som legge igjen mest kommentar hos deg men jeg er stadig innom:) Syntes det er deilig med noen fargeklatter her og det er du så absolutt.
klem fra marilyn

Kine sa...

Sjå her kor mang som støtte dæ no Irina:)) Supert!!
Kjæm tebake te den tanken,om at de anonyme,e folk du kjenne,eller dokk har møttes på livets veg en eller anna gong...trur du itj d?Æ klare itj å legg fra mæ den tanken...å verste av alt,dem du TRUR e vennan dine,treng itj å vær d læll,ekkelt å tenk på:/
Mene,du disse alldeles itj den "hvite" stilen,men du vil ha nåkka annerledes enn ALL andre,å d må d da vel for påkker vær lov te???Syns d e arti sjøl æ,når æ får te nåkka som æ alder har sett te nån andre...All møblan du har pussa opp,fy søttand så lekkert!!!Lyse misunnels lang veg spør du mæ...Vi i kalde nord,bør egentli omgi oss me masse farga!!Et helt hvitt hus,kjæm æ nok aldri te å vær innehaver av nei!Å GUD så upraktisk me små barn hehe...veffal her i huset..
Nei,du må fortsett å blogg,ellers bli d mang triste tryna her i bloggverden...
Ha en super kveld Stjørdalsbonen min;) haha!klæms

Anonym sa...

Elsker stilen din Irina, og liker også godt tekstene og bildene dine. Jeg digger at du ser ut til å ha tro på deg selv og er innom her daglig for å se om det har kommet nytt innlegg. Jeg er drittlei de shabby, franske, rustikke, blonder og madonna, prinsesser og husfrue-bloggene og har derfor helt sluttet å kikke innom NIB. De litt annerledes bloggene drukner nemlig der inne. Ikke la deg knekke Irina, vi inspireres av deg:-)Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor en må være så diplomatisk hele tiden og passe såååå godt på hva en skriver. Er det så galt å skrive at en ikke kan fordra kort med nostalgiske bilder, rustne senger, duker på baderommet og kurver til fjernkontrollen? Min mann har stor underholdning i å lese Magnhilds antiblogg og de ukentlige Shabby fredag, og han kan ikke slutte å undre seg over at menn faktisk finner seg i å bo i slike hjem. Der var det sagt-godt å få det ut:-)

Anonym sa...

Jeg kjenner igjen personen bak svaret til Anonym over her!
(Hun som tror kommentaren hennes vil bli slettet)

Hun har rett i en ting: Irina vil nok ikke slutte å blogge. Større sjanse å vinne i lotto, tror jeg! ;)

Men syns det er svært dårlig gjort av Anonym å ikke takke Irina for hjelpen hun gav ved å skaffe denne tapeten som hun kledde bakveggen i skapet sitt med.

Til slutt vil jeg si at jeg liker ikke smaken til noen av dere, men jeg liker at hus er forkjellige, og at det ikke blir for mye stilforvirring. Irina skal også ha kredit for varierende tekster, som innimellom er både spennede og anneledes.

Hilsen en som kliner tapeten på veggen og glansgraden sin selv, slik hun alltid har gjort.

MonaLisa sa...

Hei på deg lille ENGEL :)

Jeg leste dessverre ikke alt for hodet ble fullt og hjerte banker for fort....

Men... dette har vært tema hos flere andre enn deg - om å være anonym og slenge dritt. Vet du lille venn, disse menneskene er misunnelige på deg fordi du er den du er - fordi du TØR å vise hvem du er.

Bli aldri noen andre enn IRINA -og gi for all del ikke opp. Er vel ikke mulig å få "the bad one`s" til å slutte.. men... IKKE LES de.. ikke bry hjernen din med søppelet og slett.

Tenk "frihet" og trykk DELETE... og disse menneksene vil nok gi seg på sikt. Ikke unnskyld at du skriver eller mener noe som helst!Det er din blogg og vi har 100 % rett til å synes og mener hva som helst her inne. Alle har ett valg - les videre eller gå videre! Jeg velger å lese videre fordi jeg mener vi trenger tøffinger som deg her inne!
Jeg vil ha mer Irina - don`t give up - please:)

Masse god jul til deg - er jo på FB da.. så vi sees uannsett.. men VIL VIL VIL ha mer her oxo

KLem fra Monalisa - Lier

Anonym sa...

Hei Irina!
Digger både stilen og bloggen din!
Er daglig innom for å se om det er noe nytt.
Men jeg har lagt merke til at du unnskylder deg mye, du har ingen grunn til det...!?
Synes det er helt greit å si at en ikke kan fordra det ene eller det andre, så lenge det ikke siktes til enkeltpersoner.
Jeg har jo oppfattet at du er sint på en annen blogger og hvorfor du er sint på henne.
Mulig du har grunn til det, men jeg synes du skal gjøre deg for god til å gnåle mere om det!
Ta det heller som et komplimang at hun kopierer deg ;O)
Enig i at hun har vært ufin, men hvorfor ikke bare la det være med det. Bli ferdig med dette for så å gå videre!
Tror nok at flere lesere får betenkeligheter, for du høres veldig hissig ut.
Nei sperr heller for anonyme kommentarer, og høst heller av alle de hyggelige hilsen du får!
Det er nok mange som vil savne bloggen din om du legger den ned!
Men kanskje er det lurt å tenke interiør og unngå å være så veldig personlig?

Hilsen en annonym som vil deg godt!

Nurkis sa...

Jeg digger bloggen din!!!!!
Syns du lager utrolig mye kult og jeg blir veldig inspirert av deg!!
Du virker og som en utrolig spennende person, med masse inni hodet ditt (kjenner meg igjen der §;-) )
Håper du fortsetter å blogge for din egen del (og min..hehe..)
*klem*

Bente sa...

Hei Irina:)

Synes ikke du skal slutte å blogge, og jeg får veldig ofte masse inspirasjon her inne hos deg. Du er frisk og freidig! Og jeg liker deg:)

...men så får jeg også litt vondt av de kommentarene du har lagt ut her nå til denne såkalte "anonym". Jeg forstår at hun har såret deg og at du er sint - og det er har du absolutt lov til å være - men jeg synes kanskje det er litt strengt av deg å svare i slike ordelag foran hele "offentligheten". Du må ta det med den personen det gjelder i et medium som er litt mindre synlig for alle oss andre. Tenk hvor mye bedre du vil føle deg om du er "the better man(woman)"!

Ikke ta dette som noe negativt mot deg, jeg er en venn og vil deg alt godt:) det er bare det at jeg får så vondt av all mulig drittslenging uansett bakgrunnen for det...

Håper alt ordner seg:):) <3

irina sa...

heisann bente ;) Jeg beklager,,,,ser den !! Jeg sa det også, men den personen har svertet meg offentlig flere ganger. jeg har t.o.m skrevet en kommentar som hun ikke la ut....selfølgelig :) Der jeg lurte om hva som er greie hennes. Om hun kunne fortelle meg det. Er det noen som skulle svertet noen er det vel meg...om jeg var smålig, men det er jeg IKKE.
Jeg ....ærlig talt vet jeg ikke hva jeg skal gjøre....dette er så patetisk...barnehagenivå....nei jeg vet ikke.

Jeg ble veldig lettet på en måte at det er henne...for da vet jeg det gjelder sjalusi og ikke at mange misliker det jeg står for.

Takker for tilbakemeldinger Bente. jeg slettet jeg som du syntes :)

Ha en fin uke. En varm klem fra irina

Anonym sa...

Hei, jeg har vært innom bloggen din litt i det siste, siden jeg kom over den via en annen link for en måned tid siden. Jeg la da siden din som favoritt hos meg.

Grunnen til det var at du hadde morsomme prosjekter. Det du viste var uvanlig, du brukte kontraster både i materialer (røft mot søtt, malte flater mot tapeter) og det gjorde du på små flater. Synes det var morsomt å se, og de ga meg nye ideer - ikke copycat.

Jeg har imidlertid ikke lest alt hva du har skrevet. Noen ganger har jeg syntes teksten har blitt så lang, at jeg har hoppet litt over det, og heller sett på hva du har lagd og skummet ideene dine.

Når jeg leser innlegget ditt i dag blir jeg overrasket. Jeg tenker, du har en blogg hvor du innledningsvis skriver at 95 prosent av tilbakemeldingene er positive. Jeg tenker, det er jo utrolig bra! Hvem får så gode responser på hva de gjør? Så tenker jeg videre, og dette er noe jeg har tenkt mange ganger, ikke bare når det gjelder bloggverden, men også mer generelt. Hvor går grensen mellom å være privat og personlig. Må man være privat for å være personlig? Er det ikke bedre å være personlig uten å være privat - spesielt i sosiale medier hvor du aldri aner hvem som leser hva du skriver. En blogg er for meg ikke en privat dagbok, det er en offentlig site som kan leses av alle og enhver. Derfor tenker jeg at dette skillet blir så veldig, veldig viktig.

Uansett, kos deg med prosjektene dine - enten du nå velger å gjøre det privat eller i den offentlige sfære - som gjør at vi andre kan hente impulser - og kanskje også - dele noen med andre.

Hilsen
Monica

Jannicke sa...

Kjære deg!

Jeg har aldri lest bloggen din, men fant et innlegg på min klassevennine sin blogg, om hvor lei seg hun er for at du skal gi deg:
http://gamletingretten.blogspot.com/2010/12/bloggverden-mister-en-inspirasjon.html

Dette gjorde meg naturlig nok ganske nysgjerrig på bloggen din, og nå har jeg sittet og lest innlegg opp og innlegg ned i sikkert to timer.

FOR EN FANTASTISK BLOGG DU HAR!!
Masse gode ideer, og får lyst til å male og kjøpe og gjøre om hele kåken min med en gang!

Jeg gir deg bare ett tips:
Fortsett å blogge, men lås bloggen din så ikke alle kan få tilgang. Kun de du tillater.
Da slipper du de stygge og tåpelig kommentarene fra mennesker som har lite å gjøre her i livet, og bloggerne dine får fortsette å lese om dine fantastiske ideer.

Vel, du har herved en ny følger, så håper du tar til fornuft og fortsetter på nyåret, for jeg er sulten på mer :D

Anonym sa...

Hei

Det du beskrive er det flere som opplever, det skyldes misunnelse. House of Phila i Sverige f.eks, men det ser ut som hun siler kommentarer nå. La være å lese kritikk, slett det og glem det. Kunst og personlig kreativitet trenger ikke kommenteres, og de som ikke liker stilen din kan jo bare holde seg vekk... desverre mister noen sperrer på internett, men du kan faktisk tracke IP adressen, hvis du vil vite hvem det er. Lykke til!

Anette Willemine sa...

Hei Irina!
Håper virkelig ikke du slutter med den flotte bloggen din. Du er en dame med meningers mot, og det står det respekt av! Du har morsomme og kreative ideer. Det BRA å se at det finnes noe annet enn bare hvite hjem. :) Vi trenger å se mangfold av bloggernes ulike smak. Da er din viktig å få med.
Alle som går utenom A4-malen er lett tilgjengelig for kritikk. Nordmenn er ikke rause når det kommer til å skryte av mennensker som gjør det godt, har suksess og klarer noe som ikke de selv klarer. "Du skal ikke tro du er noe", er mye brukt og tenkt i dette landet.
Jeg håper du vurderer det dithen at det det positive og givende du får ut av å ha denne bloggen oppveier for de negative kommentarene. Det er bare feige mennesker som skriver anonymt, og de rakker ned på andre for å føle seg bedre selv. Det er bare sørgelig.
Ønsker deg all verdens godt og håper å se og høre fra deg igjen her inne, Irina!
GOD JUL OG ET GODT NYTT ÅR!

Klem,
Anette Willemine

Datt sa...

Ja, som anonym over her sier, tracke IP'n skal gå an, finne ut hvem det er, se hvor tøffe de egentlig er, hadde de vært klar over at du vet hvem de er hadde de nok blitt spake. De trenger anonymiteten å gjemme seg bak!

Maia sa...

Kjære Irnia!
Nå ble jeg utrolig trist, for at du skal legge ned bloggen og hvordan anonym har har skrevet til deg.
Jeg er daglig innom bloggen din og følger med på interiørtipsene dine og hverdagen din. Noe som har gjort det til en del av min hverdag.

Du skal være stolt over den stilen du har, den har faktisk en stil og personlighet. Den skiller seg ut, og skaper oppmerksomhet og jeg blir fasinert over den og hvordan du kommer på ideene.
Hvitt kan være fint, men det blir så mange like hjem og lite personlighet. (synes jeg)
Jeg studere selv interiør, og farge er INN.

Ønkser deg og dine en riktig god jul og godt nytt år!
Det er flertallet som liker bloggen og stilen din, synd at noen få skal ødelegge deg og få deg så langt ned.
Bruk julen på å samle krefter, kos deg og nyt den.

julehilsen fra Maia

Anonym sa...

Hei.

Så trist å lese dette. Jeg liker bloggen din godt, og er så glad for at det er noen som blogger om interiør med farger. Megakudos for rosa juletre!

Som noen nevner over her, skriver jeg hver fredag kritiske innlegg om hvite interiørblogger. Jeg forsøker ikke å være slem, men er kritisk til måten en stil har fått dominere interiørblader og -blogger på, og er nok både litt vel satirisk og litt vel direkte for noens smak.

Jeg har ikke vært en del av denne verdenen, men forsøker å se det hele utenfra. Det har vært veldig sjokkerende. Folk har skrevet mange stygge innlegg om meg - både egne poster på egen blogg og innlegg under mine poster på min blogg. Det har nok ikke såret meg på samme måte som meg - jeg vet jeg provoserer og skriver jo heller ikke om egen stue. Men jeg syns det er veldig drøyt hvordan disse damene henger sammen og hvordan de responderer på kritikk utenfra.

Send meg gjerne noen tanker på mail hvis du vil. Og du, hev deg over dette. Du er mye bedre enn dem.

God jul!
<3 Magnhild

Hanne sa...

Hei! Liker bloggen din kjempegodt. Men det du opplever, vil man alltid oppleve om man stikker hodet fram. Tenk på næringslivstoppene, kjendissene, de kongelige. Hvor mye dritt tror du ikke de får? Har selv en lederstilling, og opplever at folk ofte ikke gidder komme med det som er positivt. Det negative derimot....Tenk på alle de som leser bloggen din hver dag, som henter inspirasjon og synes dette er BRA! At det er en som er full av f, er jo trist og dumt, men sett i forhold til alle de andre, er det en liten promille. Lykke til! :-)

Alven sa...

Hei :-)

Trist at du skal slutte å blogge..men forstår at du synes det er vanskelig å fortsette når det blir mest negativt for deg...Synd det finnes mennesker som skal ødelegge noe som egentlig er positivt.. Må innrømme at jeg noenganger faktisk har følt meg litt truffet av dine uttalelser mot "kjedelige" bloggere som ikke tenker som deg..og at du kanskje kan legge ting fram som om kun du er nytenkende..ikke oss andre..du ER unik,kreativ og nyskapende,men det er mange av oss som er det rundt omkring i bloggialand også synes jeg. mange kjedelige og mange spennende og vakre som din blogg er..men tror ikke du har ment noe vondt med det...bare skrevet det på en måte som kan oppfattes feil.. Uansett så vil blogglandet her bli tomt uten dine fargerike innlegg!!! Og jeg håper du finner veien tilbake hit :-) med HELE ditt herlige jeg :-)

Ønsker deg en flott jul :-)

Mange klemmer ifra Alven :-)

Anonym sa...

Hei Irina. Dette synes jeg var veldig trist- husker så godt at du var den første som la igjen en kommentar hos meg. Jeg vil anbefale deg å lese boken "sosiale medier" av ida Jackson. Holder selv på å lese den nå- og hun skriver noe om at når en blogg begynner å bli stor- får medieomtale- som din- så kommer det også gjerne sure anonyme-det beste er faktisk å overse disse helt- slette alle kommentarer som du ikke liker- desto større blogg du har- desto flere er det som liker deg- og desverre- misliker deg. Du skal selvfølgelig ikke be om unnskyldning for at du ikke liker hvitt- eller for at du liker farger- det blir helt feil- det er din blogg og du bestemmer. Jeg håper du velger å overse disse anonyme- men jeg skjønner meget godt at det må være veldig slitsomt for deg. Håper du får noen gode dager frem mot jul nå. Klem fra meg.

Lisas hjem og skatter sa...

ikke slutt med bloggen Irina, hev deg over de fæle kommentarene - voks på de gode! se over her, det er flust av dem som elsker:
- bloggen din
- stilen din
- OG AT DU ER DEN DU ER OG INGEN ANNEN!!!

<3

juleklem fra ei som er rystet!!!!

Tullik sa...

Heisan Irina ! Har også lagt merke til at du i det siste på ein måte har forsvart smaken din og eg har skjønt at du har fått negative kommentarer. At det var så gale forstod eg ikkje. Tenker faktisk at det er lurt å ta ein god pause fra dette når det sliter på deg sånn som det høyrest ut til å gjera. Du er ein av dei som eg leser når eg les blogger. Koser meg med dine innlegg akkurat fordi du skiller deg ut i smak, stil og skrivemåte. Til dei som kommenterer negativt vil eg berre sei at dei kan få sleppa å ha den jobben som dei har tatt på seg....å oppdra andre er ikkje deira jobb.... rett og slett. Ta fri, bruk tida på andre ting !!
Irina, eg kjem til å sakna dine innlegg. Ynskjer deg alt godt, og håper at du ein dag i framtida dukker opp igjen. Love you !!

Bagatellar sa...

Kjære Irina
Sitte her sjokkert, men også vel vitande om korleis du har det.. har prøvd det sjølv. Håper ikkje du gir deg, det er reine vitamininnsprøytinga å besøke deg. Vi har veldig forskjellig smak, men eg har aldri tatt meg nær av det du har skreve. Du må slutte å unskylde deg for det du ikkje likar, det er ingen grunn til det. Du er deg og fortsett med det, denne(eller desse?) som kjem med denne fantastisk usaklege kritikken av utsjåand osv har nok det største problemet, tenk å ha det så fælt at dei må drive på å trakke på andre for å føle seg bedre, så patetisk og småleg det går an å være. Håper du ikkje gir deg, steng heller ute desse anonyme, du taper fint lite på det. Klem Sissel

FruFly★Heidi sa...

Hei Irina!
Jeg klikket meg nysgjerrig inn i dag via Side2 og ble overrasket og lei meg da jeg så hva innlegget i dag handlet om. Kjempefint at du har bestemt deg for å fortsette, men helt tragisk at det har gått så langt at du vurderte å slutte. Det er helt forferdelig at noen anonyme kan slenge så mye dritt og ødelegge så mye. Forstår ikke poenget med å kommentere i blogger man ikke liker, og prøve å såre andre på den måten. Dessuten bør det være rom til alle, uansett smak. Jeg synes hele gøyen med interiør er variasjon og mangfold. Håper all støtten du har fått varmer, og gjør de stygge kommentarene mindre betydningsfulle. For støtten er MYE større!:) God klem fra Heidi

Anonym sa...

Hei Irina :)

Dette er like nytt landskap for meg som for Alice som ramla ned i eventyrland. Bloggverdenen er ukjent, men titter innom til de venninnene jeg selv har som blogger, og rett og slett nikoser meg med å se hva slags spennende prosjekter de holder på med og klart, jeg får jo inspirasjon og glede av det, men er en såkalt bloggsniker. Via en av mine venninner som jeg liker å følge bloggen til, kom jeg innom deg etter at du har skrevet ett innlegg som hun igjen har kommentert.
Jeg ble ikke bare provosert, men ble oppriktig lei meg på dine vegne. For emg er du helt ukjent, men som det sies, man skal ikke tåle den urett som ikke rammer deg selg!!! Har sett gjennom mange av bildene dine for å danne meg ett lite inntrykk av bloggen din og interiørmessig hva du liker (er blåst på blogg men ikke på interiør) og synes du har en særegen, unik og ja, en spesiell stil :) so what!!! Hvis alle skulle være like i smak og stil kunne det jo liksågodt vært en "fellesblogg" for alle! Trudde bloggere ville vise fram sin særegne stil, gi inspirasjon og hente det samme hos andre bloggere. Vi alle stjeler jo helt ærlig litt hos hverandre, er få i verden som kan si at JEG ER HELT UNIK, JEG ER INGEN KOPI!!! Trur det hele dreier seg om at noen er misunnelige på det du har klart å oppnå, og misunnelse kan få noen til å hente fram virkelig stygge ord. NEI, jeg synes du skal fortsette i samme stil som før og rett og slett heve deg over pubertale mennesker som kun ser sin egen nese og sine sider, de er uansett ikke verdt å ofre kalorier på. Alle bør, opptil flere ganger i liver, ikke bare rydde i klesskapet sitt for gamle, slitte ting, men også rydde i flokken rundt seg. Bli kvitt de som tapper deg for energi og sprer negativitet rundt seg og aldri klarer og gi ros til andre enn seg selv, av og til til nød andre. FInn frem til de som gleder deg i hverdagen og alltid er der, som bringer positivitet til deg og dine prosjekter, om du så tviler på de selv, så støtter de deg, DET er slike omgivelser du vil ha :))
Det ble ett veldig langt brev, men jeg rett og slett HATER at noen utsettes for denne type ting! Fei først før egen dør, og kast ikke stein er mitt motto! Ingen er bedre enn andre, og det viktigste er å være snill, ett gammelt slitt ord vi lærer barna våre, men som man selv glemmer betydningen av, men VÆE SNILL :))
Håper du fortsetter i samme stil, kanskje jeg en dag er så heldig å komme inn hit igjen å få sett noe annet flott du har lagt ned sjel og arbeid i :)
Jeg finner deg nok via noen av venninnene mine, som jeg synes er superflinke og kreative og som tar pusten av meg i perioder (jeg tenker ofte hvor de henter all kreativiteten og energien fra). Jeg er av de enkle som suller innom FB daglig og trives med det ved siden av å lese masse flotte blogger :))

Med stor hilsen fra Anne-Wenche Grønvold fra Narvik

Turid sa...

Hei irina,

Mulig du ikke har lyst til å lese flere kommentarer under dette innlegget nå, men jeg fant bloggen din så sent, skjønner du. Jeg er KJEMPEGLAD for at du fremdeles blogger! Du har en helt særegen og personlig stil - DU ER UNIK. Jeg digger bloggen din, selv om du muligens ikke digger min :-D, men det gjør ikke noe, for jeg finner inspirasjon i dine bilder og det du skriver. Du finner kanskje inspirasjon andre steder eller kanskje det bare bobler opp av hodet ditt? :-) Uansett så vil jeg bare si at jeg har vært borti sånne folk med negative energier selv, på et forum hvor jeg deltok i flere år. Forferdelige greier hva folk kan få seg til å si når de ikke står ansikt til ansikt til en. Men bloggen er din, bare din. Vi er heldige som kan komme hit og lese. De som ikke liker bloggen din kan jo gjøre det absolutt enkleste, nemlig o holde seg unna, ikke sant? Så enkelt er det faktisk. Så kan vi som liker bloggen din få lov til å være her og trives her inne. Er så glad for at jeg oppdaget All of Irina!! Klem, Turid (forholdsvis ny blogger)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online