tirsdag 28. desember 2010

Make over på skjenk.


Heisann og Hoppsann :)


I dag kommer make over på den sennepsfarget skjenken jeg kjøpte i fjor. Her får jeg hjelp av kaosbarnet med stylingen :)


Selv om det ikke er en IrinaStyle make over...det vil si...litt ville ekstreme farger og tapeter. Så ble den bra Jeg må tenke litt hva folk ønsker å kjøpe. Selv om jeg personlig mener at folk kan være litt mer vågale. Skjenken ble malt med 80 glans hvit maling. Tapeten som ble brukt er en hvit tapet, i litt forskjellige sjatteringer. Kjøpt på Stjørdal Maleservice.


Den store krystall kandelaberen ble kjøpt da Malvik senteret åpnet. Ordinær pris på den er ca 1500. De ble solgt som åpningstilbud til 399 eller 499. Husker ikke. De små, som ikke er så små allikevel, kjøpte jeg på halvpris på Christiania glassmagasin. De er kjempefine !! Også de er i krystall.


På skuffene ble det satt på hvite poselens knotter formet som en hvit rose.


Det er to små "skap" på selve skjenken. Jeg syns de små skapene ødelag skjenken. Det er derfor det tok tid å skjenken ferdig. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre med de.

Jeg sier ofte til kunder som viser meg noe stygt hjemme hos seg og som de prøver å skjule. Hvis du ikke kan det bort...FREMHEV det i steden...gjør det til en statment. Da tror "alle" at det skal være slik !


Derfor fant jeg de største gigaknottene som var å oppdrive. Slike Amerikanerne bruker til dører. Det er ikke det, men er like store. De skrudde jeg på midt på dørene. Nå ser det ut som det er en stor diamant på sidene....og skapene jeg hatet.......de er nå blitt sååååå kule, skjenken hadde blitt stygg uten de :)


Det er derfor bevist fra min del at knottene ikke ble de samme. Det hadde ikke blitt en statment, hvis det var samme knottene på alt.


Jeg må innrømme at jeg skulle hatt den skjenken selv, men hvor !!! Derfor legger jeg den ut til salgs her, på salgs bloggen og på finn.no ( Når jeg for rotet meg til det )


For hvem har ikke villet hatt en slik fin skjenk på stua. Jeg har den i hallen nå.
Jeg er klar over alle bildene ikke er optimale stillben sett, men jeg driver ikke helt i den bransjen. Jeg driver med redesign, det er derfor det er viktik for meg å vise møblene fra alle kanter. Maling, tapeter, knotter og helheten. Det er vanskelig å fine interiørbilder med make overs.


Da jeg fant fram tapeten til Demolitionmannen hevet han øyenbrynene sine. " E itj det her litt kjedeli for da ? " Ungene i bakgrunnen. "mamma det e itj ..., ka med tapeten med gullfuglene ?? eller den med New York " Ja, vi tar en mer sprek en sa Demolitionmannen.


Nei, denne gangen safer vi...itj alle e like eksentrisk vet dokk :) Jeg ble kjempe fornøyd da !! Dette er en møbel man ikke blir lei av...ikke på maaaaange år.


Amerikanisert som jeg er, så er det ingen jul uten den tradisjonelle nut cracker. Vil ha flere slike lotus i krystall !!


Målene på skjenken. Den er 114 cm bred. 48 cm i dypde og 148 cm i lengde....den høyeste delen. På toppen av speilet.Da skjenken var i gusjfrage så den liten og stygg ut.
Nå ser den passe stor og veldig staselig ut.

Jeg vil gjerne ha 3000 kr for den. Send meg en mail på iguzman@start.no Om du vil den skal bli din :)


Sånn så den ut, litt bedre nå, vil jeg si. Ellers har jeg flere make over prosjekter å ta meg til i romjula. Akkurat nå holder Demolitionmannen å lager ett wow bord.
Nei, nå må jeg ta meg sammen å gå rydd og å lage mat.

Stor klem

13 kommentarer:

Beth sa...

Er det mulig??? Såå lekker som den er blitt og med din vakre krystall ser den riktig herskapelig ut!
Jeg har en speilkommode i gangen som er i furu, den skal bli lys antikk ut på nyåret.
Skulle ikke være vanskelig å få solgt denne her vil jeg tro, nesten synd du ikke har plass til den selv?
Utrolig flott med tapet på dørene.
Så flink du er?

Anne-Marthe:) sa...

Liker :D Har du broren til reinsdyret mitt på veggen din eller? haha!!

Datt sa...

Si meg, er du en slik hvitblogger du?? Hehehe... Kunne ikke dy meg... ;) Fin den ble! :D

Hellohello baby sa...

Kjempeflott! As allways :)

...og det er Lotus-lys ;)


Er du like god på matlaging som på makeover? Bonapetitt!

Janniche sa...

Kjempefin!! Likte knottene veldig godt!:)

Ha en fin kveld!

Janni
Duse Pasteller

Anonym sa...

Dæsken såå lekker den ble.
*Romjulsklem*

Heidi sa...

No skal eg jammen legge meg til som følgar her. Veit ikkje heilt kvifor det ikkje har skjedd før... Ser ut som det er litt av kvart av inspiasjon og hente her, ja! Morsomt med rosa juletre ;-). Las innlegget ditt då du ville slutte å blogge, men plutseleg i dag oppdaga eg at du ikkje var slutta likevel. Bra du "kom deg ovenpå", og fekk dei gode konklusjonane på kvifor du ikkje skulle slutte. Gledar meg til å følge deg vidare.

minishabby sa...

Dette var jo bare veldig meg da. Lekker! Men uansett hvordan du griper an ting så blir det kult. Fordi det er Irinastyle:)
Håper du har en fin romjul.
Klem fra meg!

Laila - Brukt og Grønt sa...

Nydelig som alltid. Farger er flott, Hvitt er flott, og alt kan leve side ved side. Hver farge til sin tid, sier nå jeg. Kan med hånden på hjertet si at jeg ikke synes noen farger er stygge. Det spørs akkurat hva du gjør med dem, og hvordan du setter dem sammen! Du kan det å sette sammen farger fint! Fine knotter, Jeg likte veldig godt begge.

Bagatellar sa...

Nydelig, hadde en bare bodd litt nærmere.. jaja, får heller satse på å finne en jeg kan fikse selv, denne forsvinner nok fort:-) Klem Siss

Trine sa...

Nydeli :D
Du e nu bra flink søta :)

Håpe du får den solgt :)
Skulle gjerne kjøpt den om æ bodde nærmere, førr den hadde passa godt inn på soverommet vårt etter æ har fått pussa det opp :P

Klæm

Hasigamas mamma sa...

LEKKER skjenk! Og jeg forelsket meg HELT i de lotuslysestakene.... ai ai ai, så nydelige!!!!!!!!
Klem
Lise

Hellohello baby sa...

Flytter ikke før 1. juli 2011. Gleder meg til å ta en kaffe i januar! Rosendal ligger i Hardanger, to timer med båt fra Bergen. Det er verdens vakreste sted!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online