mandag 6. desember 2010

Skjønner ikke disse bokstavene....Heisann og Hoppsann :)


Det er noe i interiørverden jeg aldri har skjønt, å det er interiørdamenes elsk på bokstaver og wall letters.
Jeg vet ikke helt hvorfor jeg ikke har "tatt den trenden"...men jeg heller mot to teorier.


Den første grunnen er at ALLE har bokstaver. Hva er vitsen...mange har vilkårlige bokstav ...ikke fra navnet sitt eller barnas engang. Og så hva med & da ?? Er det kun fordi de er fine ?
Det er ikke det at jeg syns det er stygt, jeg har lagt merke til at jeg kikker litt ekstra på dem på kremmerhuset. Åhh kun 29 kr for store ??

Men uff nei...ka e liksom vitsen da tenker jeg.....


Og wall letters da ?? Hva er vitsen da ? Ordtaket mitt er jo fint. Stilig bak sofaen, men NEI. jeg forstår mindre de som forteller hvor du er. Heres the kitchen. Eller Carpe Diem....eller disse forstår ikke jeg
At folk klister, kitchen tabel på bordet. Har de en en utenlending som bor der å som må vite hva de forskjellige tingene er ?Eller denne forstår jeg mindre. Hvorfor klistre Maison Riviera på ett furobord eller skjenk som er malt hvitt. Det blir ikke mer Maison Riviera fordi. Alle ser at det ikke er det.

Det er ikke det at jeg syns det er stygt ! For det er det ikke, Ikke i det hele tatt.Men jeg fortår det IKKE.Det er fint !!
Og så gidder jeg ikke å noe andre har...ja jeg er sær...en vriompeis...jeg innrømmer t.o.m at det er finere en rååååsa bord,. Men det er bare det at det er ikke mange med råååååsa bord :) ha ha


Så er det disse industrilampene...nå vil alle ha de...akkurat som med bokstavene. Men jeg syns de er fine. Særlig de gamle, jeg skjemmes at jeg begjærer dem, men jeg gjør det. Jeg prøver å rettferdiggjøre det at lamper er en bruksting ikke meningsløs pynt.
JEG VIL HA !!

Jeg har ganske god selvinnsikt at jeg skjønner at det er kun fordi jeg vil ha en selv....
Jeg vil ha en som er gammel og slitt. Jeg vil ha en med sjarm. Jeg har sett mange fine nye. Bla fra HD og de er fine, men jeg vil ha en gammel !!
Denne under er fra Palma. Den er også kjempefin !!


Jeg tror at jeg skal kjøpe meg en til meg selv. En i julegave.
Er det noen som vet hvor jeg kan kjøpt en gamle, event om det er tilbudd på noen ?
Og hvor i Trondheim kan man ha slike lamper.

Jeg er jo aldri på interiørbutikker. Jeg pleier aldri å vil ha noe interiørmessig.....jeg er så rar at jeg vil ha noe som ingen andre har....
Denne gangen må jeg bite i det sure eplet.... VIL HA EN GAMMEL INDUSTRILAMPE !

Nå skal jeg fotografere Englandsgaven fra Demolitionmannen.


Nå er det kjempespennende Boligblogg konkuransen. Sjekk hvor jevnt det er !! Stem gjerne på din eller dine favoritter HER
Jeg stemmer på mange :) Både forran og etter :)

13 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

heisann..sveisann særa:):)
ja..er jo ikke så gøy og ha det samme som andre....men noen ganger må vi nok i kne vi og:):)
industrilampene er jo tøffe da...sikkert for AT VI ER LITT RØFFE SOM MENNESKER VI LIKER DE...KAN SI DET IHVERTFALL:)
ikke meningen og skrive med store bokstaver..kom borti....
gleder meg til og se englandsgaven...
klem klem
har stemt....

fryd&forandring sa...

Nei, smaken er som baken vettu!
;0)! Liker både veggord, bokstaver og industrilamper jeg.. sistnevnte har jeg ikke. Men selv om alle andre har det, så blir det jo aldri helt likt når du får det inn i din egen stue.. Men jeg bruker de få bokstavene jeg har konsekvent, så har bare "våre" bokstaver her i huset..

ide-puffen sa...

Du Irina, du Irina.
Du må huske på det at veldig mange vet ikke hva de liker, tør ikke stole på egen smak. Eller så har de fleste dårlig fantasi. Noe du altså har. Du har fantasien. Dessuten blir man inspirert, noen hypnotisert, og du vet "keep up with the Jones". Ikke alle som bobler som oss vet du ;) Og maaange liker i stikke fram nesen, men andre helst rusler trygt etter. Vi er forskjellige, heldigvis. Nye oppfinnelser, og helt nye trender skapes kun av genier, av uhell, eller av gale mennesker he he.
Stå på, be special. It suites you
klemmer

Fargeheimen sa...

Oi, dette var god lesing. hehe

Eg heller forstår ikkje vitsen med desse bokstavane. Einaste dørene som er merkt her i huset er toalett og bad. Og einaste grunnen til det er at, ja sånn har det alltid vært. hehe

Men eg likar IKKJE dei industrilampene. Til min manns store fortvilelse så vil eg så veldg gjerne ha spotlight. Og det er det styggaste han ser. Men til no så har eg fått det på badet og kjøkkenet. Får sjå om eg ikkje klarer å lure det inn i fleire rom seinare.

Ha ein strålande fin kveld.

ide-puffen sa...

veggskrifter? Ka tror du? De bokstavene jeg har, fikk jeg jo av deg.. moahaha .LOVE me tender remember.

Violetta sa...

Ja hva er vitsen? Det kan man jo spørre om mangt og meget her i verden. For bortsett fra å holde kulden og sulten fra livet, er vel det meste av det vi karrer til oss unødvendigheter.
Personlig har jeg digget både bokstaver og tekster, selv om det er litt på retur akkurat nå, men gamle fæle industrilamper...nei takk, det blir i hvert fall ikke i år! He-he... godt vi ikke liker det samme!
Nå er jeg litt treg av meg, begynner å like ting når andre hiver dem ut, så hvem vet... ;-)

Carpe Diem!

Bird sa...

Sorry at jeg sier det, men HOFF for en kjedelig konkurranse - alle har jo tilnærmet lik stil! Håper du sanker masse stemmer i siste liten å kommer deg opp på toppplassering, så vi får sett litt annet en blonder og fake avskalla bord!:)

Industrilamper er kult og bokstaver i interiøret kan være fint(jeg har en S i betong fordi jeg synes formen er fin og materialet er fint) - man må jo ikke forstå alt heller da!!?:)

Ha en fin kveld!;)

My home is my Castle - by Kari sa...

Hehehe :)
Herlig innlegg...
Håper du finner drømmelampa di ;)

Klem,Kari

Hellohello baby sa...

Haha! Jeg er så enig ang bokstaver! Skjønner ikke greia jeg heller,men jeg har kjøpt en julegave til venninna mi som er jeg vet vil bli veldig glad for gaven! Jeg har spekulert i å lage et Bokstav og tekstinnlegg med logopedisk-afasi-blikk. For sånn sett så er alle bokstavene og tekstene en drøm for en logoped som meg! Fikk enda litt mer inspirasjon til å lage det innlegget nå... :))) Takk snuppa!

..og jeg stemmer som alltid. 2-3 stemmer pr dag. Artig å følge med på hvordan du sluker forspranget til de andre! GO IRINA! <3

Victoria sa...

Jeg skjønner deg godt!! Jeg blir så irritert over at alle de tingene jeg liker og har likt lenge, plutselig har blitt populært og trendy! Da er det jo ikke noe gøy eller spesielt å like det!

Akkurat som jeg skulle skrevet det selv! :D Det er jo mye morsommere å like noe som ikke alle andre liker.

Gørill sa...

& fordi det er et bindeord, vel. Binder ord sammen, binder folk sammen. Skjønner jo ingenting du, Irina. ;-)

For oss som elsker ord er jo ord gøy!

Grankongla - livet på Bostad sa...

Må bare legge til; ikke nok med grønt kjøkken - badet har turkis innredning.....

Turid sa...

Jeg digger ord, og har i flere år tenkt på å skaffe meg noen bokstaver. Flere ÅR, altså..her går det ikke fort i svingene akkurat.. :-D Og nå er det absolutt ikke aktuelt mer. Men jeg tror noe av grunnen er at jeg alltid vil vente for å se om det blir en hit. For blir det en hit så vil jeg ikke ha det mer. Sånn er jeg bare. Jeg vil ikke ha det alle andre har. Skyt meg gjerne, men sånn er det. Likevel vil noen sikkert si at hjemmet mitt har ting andre har. Skal vel godt gjøres å unngå det, men sånne typiske hit'er vil jeg gjerne holde meg unna (bortsett fra Dixie-boksene jeg samler på, og et lite rådyr). Må prøve å ikke la ideene mine ødelegge for meg også da. Det kan jo dukke opp en kul ide i hodet mitt, som jeg IKKE utfører i praksis, fordi jeg vil vente og se om andre går ned den samme stien. Blir jo dumt det også, for da tar jeg fra meg selv mange kreative og morsomme påfunn. For kanskje er det aldri noen som finner på akkurat det samme? :-D Nei, enkelt skal det tydeligvis ikke være å ha et kreativt hode, hihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online