fredag 31. desember 2010

Kjære leserne mine ...


Heisann kjære leserne mine. Jeg tar meg friheten å skriver kjære. For jeg føler at det virkelig er mye kjærlighet, vennlighet og raushet her i bloggverden.


Ja, jeg skrev om at jeg ville slutte. At jeg følte det som om jeg og flere opplevde at folk kom med sårende kommentarer, men selfølgelig finnes det "ikke så gode" mennesker her inne, slik som i RL.


Man slutter ikke å være seg selv, og plutselig blir en annen. Ja, ja, vi får stå for hvem vi er. Abraham Lincon sa" Uanstt hvem vi er, så må vi gjøre det beste av det"

Jeg har opplevd så mye gjennom bloggen. Fått venner for livet, møtt utrolig mange rause damer. Jeg har mottatt ting på posten, jeg har sendt ut gaver til bloggvenner. Jeg har fått hjelp til en del, og jeg har sendt spraymaling, tapeter og knotter over hele landet.Det er fantastisk at vi kan hjelpe hverandre uten å vente å noe igjen. Fått jobber, utstilling, reportasjer mm. Jeg syns det er veldig stas at så mange liker bloggen min. Og det er noe med det der å blogge.... det blir en livstil. Like naturlig som å pusse tennene.


Jeg har fått så mange flere lesere. Tusen takk !! Flere følger, tusen takk. Jeg møter damer som leser bloggen min overalt. Og som er så rause at de kommer bort til meg å sier at de liker den :) Tusen takk :)Jeg er så utrolig takknemlig for hva dere gir meg. Så glad for at dere leser alt det rare jeg finner på å skrive. Enten om det er make overs, tull og fjas innleggene, filosofiinnleggene eller om det er å se mennesker.


Jeg er utrolig takknemlig over alle mailene jeg får av dere lesere. Om det er tips dere spør om...må smile over alle.."Jeg har en brun sofa, hvite vegger, hvit stuebord...spisestua er rødlig teake, putene er ....hvilken tapet syns du hadde vært finnest...eller hvilken ..."Fantastisk !! At dere viser meg den æren at dere spør meg til råds.Helt, helt ubeskrivelig glad over alle de mailene dere forteller meg hvor mye jeg betyr for dere.Er ikke det det beste som finnes i verden. Å vite at andre setter pris på deg ?
Er det da noe rart at jeg vil skrive som før ??.


Der er det jammen meg bokstaver..home. Det var en gave, som jeg ikke vet hvor er nå, hmmm må lete.

Jeg kommer til å vise dere mine prosjekter, jeg kommer til å fortsette med å være personlig, fortelle dere om livet mitt uten å være privat.
Jeg kommer ALLTID til å vise at All of Irina er irina.....med alle mine feil, med alle mine flauser, med for dårlig tid .....ett menneske som er uperfekt . Som er så uperfekt at det ligger mange skitne klær som venter på vask nede på vaskerommet. Eller brødsmuler i den hersens bordsprekken !! For jeg gidder ikke å fjerne platen hver dag.


For i steden å vaske de klærne så vil jeg heller bake boller med kaosbarna. Jeg vil heller male og tapetsere skap. Jeg vil helle sitte bak macèn å blogge, å se på deres blogger og å bli inspirert over alle de flotte kreative jentene her inne.
Klærne blir jo vasket alikevel...om det ikke gjøres nå...så siden...


I perioder blogger jeg som fanden er i helene. Og i perioder gidder jeg ikke å se innom en eneste blogg. I perioder blir jeg så oppslukt i ting og i perioder gidder jeg ikke å engasjere meg.
Det jeg vet er er at dere er her, når jeg kommer tilbake har jeg vært savnet....
Jeg er dessverre ikke noe mellomting.....


I fjor var nyttårinnlegget mitt DETTE. Jeg mener det samme i år. Jeg mener at vi alle skal bestreve å være så bra vi kan...gjerne bedre. At vi skal bry oss lenger enn til vår egen nese. At alt menneskene egentlig trenger å inneha er raushet og empati....da kommer alt det andre.
At vi bør ta ett oppgjør på den siste dagen .....men isteden for å telle antall kalorier, røyker, drinker osv som er fortært og forkastet !! Bør vi heller skjerpe oss !! Ja, nå er det full trim og slanking...tenker de fleste.At vi skal ta se på antall mennesker vi har gledet, antall mennesker vi har fortært med løgn, sladder, mistro, mistenkeligjøring smålighet, sjalusi og ufølsomhet.


Sett det opp å sumer....blir det minustegn her bør vi forbrede oss kraftig. Alle har vi dessverre gjort noe av det der.....men det er ok. Hvis vi selv innser det og prøver å forandre oss. Det er som jeg har sagt mange ganger. Det er ikke den du har vært, som teller, men det er hva du har gjort og gjør for å forandre deg.


Mitt personlig liv gidder jeg ikke å skrive om....jeg bare håper at vi er ferdig med 7 års ulykke...må vel ha knust flere speil for 7 år siden. 2011 skal bli det beste året ever !! Det har jeg bestemt og bestilt. Jeg håper også at dere får det :)


En make over kavalkade over noen av mine prosjekter fra i år. Jeg har masse, masse rart i hodet mitt. Så dere kan glede dere over alt det jeg har planlagt.


I will thank mine readers from all the world for reading my blog. I wish you a happy new year filled with love and happines. I also sincerly hope that you sincerly wants to continue to read the blog in 2011. With all my love, Irina.Jeg håper dere alle får en kjempekveld i dag. At dere er sammen med de menneskene dere er mest glade i. Om det er venner eller familie. De som betyr mest. De som jeg dessverre ikke kan være sammen med er i mine tanker., som familien min i Colombia :) Det er jeg,. jeg er med min nærmeste familie. Jeg håper at de finneste minnene fra 2010 alltid er med dere....at de vonde blir mindre vonde.


Stor stor klem fra irina :)

Jeg leste en plass, husker ikke hvor...men jeg tok den til meg.

Jeg vil heller bli mislikt for den jeg er. Enn å bli beundrert for noen / noe jeg ikke er !
Det gjelds for oss all....

9 kommentarer:

Det lille huset med druehagen sa...

Kjære Irina.
Takk for at du er du!!
Gleder meg til å følge deg videre i år 2011.
Godt nytt år, må alle dine drømmer oppfylles!
Nyttårsklemmer fra Gro-Beate

sigrid sa...

Godt nytt år kjære Irina!
- glad for at du er det sjølv..
ingen må gå rundt å vere noko anna enn det ein er.. då vert livet falskt..

Dei beste ynskjer for 2011 for deg og dine♥

Ellinor sa...

Ønsker deg det beste for det nye året :)

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Godt nytt år snupp:)
Tror 2011 blir toppen:)
klemkelmekleme

Fargeheimen sa...

。☆*☆ 。★。\|/。★。☆*☆。
☆ GODT NYTT ÅR ♥ 2011 ☆
。☆*☆ 。★。/|\。★。☆*☆。

Miss Mette sa...

Hei Irina
Titter innom for å ønske deg et riktig godt nytt år ♥ og glad for at du fortsetter å blogge.

Det vil komme… en ny dag
Det vil komme… et nytt år
Det vil komme… en ny vinter
Det vil komme… en ny vår
……..
Men aldri en ny DEG!
ta godt vare på deg selv for du
fins jo i bare et eksemplar ♥

╔═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╗
ೋ ❤❤❤~~GODT NYTT ÅR~~❤❤❤ ೋ
╚═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╝

Trine sa...

Masse godt nytt år til dæ å :)
Glær mæ til å få følge dæ i 2011...

Klæm

vimsa:) sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min:)

Jeg er veldig glad for at du fortsetter å blogge. Gleder meg til å følge deg gjennom 2011:)

Godt nyttår, Irina, må det nye året bli fylt med masse hell og lykke, latter og glede:)

klem Vimsa

Hummerogkannarifugl sa...

Er så glad på dine og alle våre andre bloggere sine vegne at du fortsetter. Vi er ikke alle like og det er bra. Fint at du tørr å være personlig og vise hvem du er, og at du fortsetter med det..
Klem
Ann Kristin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online