onsdag 29. desember 2010

Hva er mitt beste blogginnlegg i 2010 ?


Kjære kjære bloggleseren mine.


Jeg gråter litt hver dag pga dere. Dere driver å sender meg fine mailer, om hvor glade dere er at jeg blogger, og at dere bryr dere bryr dere om meg. Jeg er ufattelig rørt.....jeg vet ikke hva jeg kan gjøre for å gjengjelde den rausheten og kjærligheten dere viser meg.Tusen takk!


Inn på side 2 kom jeg over dette. Trykk
HER


Det fikk meg til å tenke, hva er mitt beste blogginnlegg ? Det er sikkert veldig vanskelig å velge ut ett eller flere. Jeg vet ærlig talt ikke hvilket jeg liker best. Det må i så fall være innleggene der jeg skriver om å se medmennesker eller tull og fjas innleggene mine. Eller de mange make over
HER og alle innleggene mine om irina style møblenen mine HER.
Jeg bruker veldig lang tid på innleggene mine....tenker, filosoferer....


Egentlig er det jo ikke mine innlegg som er verdt å huske oppi hele dette bloggestyret. Det er egentlig alle de fantastiske positive kommentarene eller mailene jeg får.
Det vi alle bloggere får.
Som dere har skjønt så betyr dere leserne nesten alt, i mitt tilfelle gjør dere det. Jeg hadde seriøst tenkt å slutte å blogge, men kommentarene deres gjorde at jeg forblir her.


Jeg setter utrolig mye pris på om du kan hjelpe meg å oppsummere året 2010. Hvilket blogg innlegg husker du best fra min blogg i 2010 ? Enten den som du syns var best eller den du bare husker best. Kan du vær så snill å kommentere under dette innlegget eller sende meg en mail. Jeg blir utrolig utrolig glad for hjelpen.

Gjerne hvorfor du likte det aktuelle innlegget. Alle som hjelper meg er med i trekning av en fin gave :)


Her i huset er julefargene lilla og rosa . Vel, lilla har den vel vært i 5 år...nytt av året ble rosa. Vet dere, jeg er sabla fornøyd med de fargene.

Klem

8 kommentarer:

Datt sa...

Hmmm, jeg har ikke god nok hukommelse til å plukke et spesielt, men jeg liker beste makeovers og interiør-innleggene jeg da, kommer innom bloggen for å se etter de! :)

Trine sa...

vet du at det første som slår mæ når æ tenke på innleggan dine e faktisk det innlegget om "dette visste dere ikke om meg".. da du gikk til eldstemann og ba om en kondom..
"Irina is going crazy" hehe :P
Selv om æ digge ALT av interiørinnlegg, så e det faktisk det æ enda flire av når æ tenke på dæ.. va nok mange bekymra interiørdame her inne da :P hehehe

http://www.allofirina.com/2010/07/det-visste-dere-ikke-om-meg.html

Lykke til på jakten :D

Klæm

Ellinor sa...

Jeg ler av alle dine innlegg der Demolitionmannen er med. Dere har en herlig humor :)
Men det innlegget jeg husker best er dette:

http://www.allofirina.com/2010/12/ser-du-mennesker.html

Anne-Marthe:) sa...

Det beste innlegget 2010 for min del var soverommet. Det ga meg så mange fine ideer til hva jeg kan gjøre med mitt eget. For det er en evig tanke jeg dveler på:D

By MARIANNE sa...

Hej Irina
Først og fremmest, tak fordi du valgte at fortsætte bloggen. For mig var det bedste indslag det med undertøj og BH. Jeg var slet ikke i tvivl, det indslag poppede op i mit hoved med det samme. Jeg elsker selvfølge at læse om alle dine ideer, make over og stærke og spændende holdening til alt. Men den med BH ku jeg bare rigtig godt li. Måske fordi jeg blev overrasket over dette indslag og fordi det gjorde mig så pokkers nygerring at jeg måtte læse det igen og dererter ud og finde den omtalte BH. Det lykkes og den er go. Knus By MARIANNE

Beth sa...

Jeg vil ikke plukke ut et enkelt innlegg for det er helheten av alt som gjør bloggen din så flott!
Den er variert og temaene dine opptar de fleste av oss. Bloggen er fargerik og lekker og inneholder alt hva en blogg bør ta for seg...:-)
En ting bør kanskje bemerkes og det er at du er så flink til å forme teksten din!
Håper 2011 blir et godt bloggår for deg!

Klem...

Tiriltungen sa...

For meg er det uten tvil når du viste fram soverommet ditt til NIBs soveromskonkurranse.

Jeg viste fram innlegget til han her hjemem og vi konkluderte med at du LETT kom til å vinne konkurransen! Nydelig :)

Når du ikke engang kom på listen over blogger å stemme på så lot jeg helt vær å stemme, for ærlig talt, hvor mye blonder, beige lin og fattigmannssølv kan man klemme inn på et soverom ;)

Lykke til med bloggingen neste år oxo!

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Hei snupp:)
masse fint kommet her nå:)har min mor pbesøk fra Trondheim..så vi koser oss....
Stilig rosa tre...tenker du er fornøyd med dte:)klemklem klem til deg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online