mandag 27. desember 2010

Jau, jau og gamlar bli æ...

Akkurat som fargevalgene forandrer seg...jeg HATET rosa som lita og som voksen helt for 1 år siden. Nå syns jeg det er en morsom og fin farge ...så forandrer julegaveønskene seg på samme måte. Da jeg var 25 år, altså snart 13 år siden fikk jeg århundrets værste gave av Demolitionmannen.Selv om julen er alt annet enn gaver er det selfølgelig artig å en gave man husker og ønsket seg.

Selv hadde jeg kjøpt noe Demolitionmannen ønsket seg, jeg hadde selfølgelig også julegaveønsker. Så jeg åpnet gaven min, og det lå det en elektrisk sengeteppe/ laken i den store boksen. I den mindre lå det et en topack med elektrisk tannbørster. Demolitionmannen var så fornøyd. Nå en tannkost til meg og en til deg.

Jeg prøver å skjule min skuffelse i sånn ca ett minutt før jeg fortalte han at dette var den værste gaven EVER...det var sånne gaver man gå til gamle kjærringer på snart 40 år eller gamler.Demolitonmmannen syntes det hele var veldig festlig...han var tross alt fornøyd med han og hun tannbørstene :)

Senere i julen var vi på middag hos noen venner som er eldre enn oss. Hun var sikkert 42 år. Ved middagsbordet fortalte hun hun at hun hadde fått den flott gaven. Hun hadde fått ett elektrisk varmeteppe.Hun var såååå fornøyd !!Det var ikke jeg !!
Jeg er en person som fryser mye og for veldig lite, men varmeteppe...nei det ville jeg ikke ha.

Nå som jeg har flyttet til ett mye kaldere hus, så syns jeg hadde vært litt delig å legge seg i en varm seng....ikke fordi jeg begynner å bli gammel. NEI langt derifra :)

Så her en dag nevnte jeg mine ønsker til han. Jeg har kun tre små ønsker, fortalte jeg han. En hvit iphone, en industrilampe ( Som jeg fikk, tilfeldigvis oppdaget vi den i Østersund ) og ett varmeteppe, det hadde vært noe ....det er minusgrader på soverommet.

Jammen, jammen mæ, begynj itj du å bli gammel svarte Demolitionmannen. Ja, helt ærlig begynte jeg å tenke det selv...jeg nærmere meg faretruende 40.

Julekvelden åpnet jeg gaven fra min søster, og hadde ikke hun kjøpt ett varmeteppe. Det hadde hun kjøpt lenge før jeg visste jeg ønsket meg det.
Og jeg ble kjempeglad. Tenk deg det.....13 år mellom gavene... laaaaange år.....og på 14 blir man gamlere ...Det bryr jeg meg ikke noe om. Jeg legge meg i en varm deilig seng.


Ønsker dere alle en kjempefin romjul. Setter pris på dere stikker innom meg :) Og det vet dere ;)

varm klem fre Irina

8 kommentarer:

sigrid sa...

Skal visst ha eit slikt i hus :-)
Har bruk for det no i desse dagar..
Har opptil 5 brusflasker med varmevatn rundt meg..
skal bli varmare..

Ja, vi endrar oss... ;-)

romjulsklem til deg, kanskje den varmar også?

missM sa...

Hehe, ja ønskene forandrer seg fort.
Har foresten titta litt på bildene nedover i bloggen din, og det var opplivende og se på alle de flotte og fargerikebildene. Nå er det så mange som har denne chabby chik - hvit industristil. At man blir litt *gjesp* av det. Morsomt med litt fargerike innslag :)

Trine sa...

hehe... hærlig :)
ja e det ikke rart kor fort man kan endre smak og mening :)
Kos dæ i den gode varme senga :)
Svigersøster fikk også varmeteppe i julegave :D
Æ kan enda vente 10 år til :P

Klæm

Datt sa...

Jasså, gamlinger som har varmeteppe...? Har hatt i flere år jeg, og jeg er 26! Helt avhengig nå... :P

-Ultima-Thule- sa...

He..he..he... Varmeteppe er bare lykken altså!! Fikk et selv i bursdagsgave i oktober, helt herlig å legge seg i varm seng *Smile*

*Juleklem*
-Kamilla-

Hellohello baby sa...

<3 Det er musikk i hjerte mitt å se oppdatering fra Irina på bloggrollen min.Herlig med varmeteppe! Mamma hadde det da jeg var lita, og det ble ofte okkupert av oss små :)

vimsa:) sa...

hehe. *flirer*
Jeg fikk også et av eksmannen til jul da jeg gikk gravid med mini da var jeg nettopp blitt 25.. spurte fint om ikke jeg kunne få lov å gi det til faren min da han flyttet til Alta 3mnd etterpå, og det fikk jeg lov til. og han måtte kjøpe ny gave;) Etter det får jeg bare penger til jul og bursdag hehe. :)

godt du blogger igjen:)

Bagatellar sa...

Hehe, gammel dame vond å vende. Vi liker det mer komfortabelt etter hvert, ingen tvil i det. Er veldig glad jeg slipper å vakle rundt i miniskjørt og tynne strømpebukser i kulda, grøsser når jeg ser jentene som vagler seg på vei til fest stakkar. Har trengt varmeteppe i mange år, man må bite i det sure eplet litt tidligere når man er revmatisk... og anbefaler varmepleddet på det varmeste, kan brukes på flere måter og er deilig å pakke seg inn i når en bor i gamle kalde hus og ikke har fått fyrt opp ordentlig enda, er bare skjønt:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online