torsdag 2. desember 2010

WOW, WOW, pip pip slutt å sipp :)


Tjoohoo ;)


Har gledet meg utrolig mye til å vise dere denne spreke damen. Jeg er KANON FORNØYD !!
Den var grønnlasert.....og lite fin, syns nå jeg.


Siden jeg skal selge den, tenkte jeg å være safe. Selv om jeg liker det eller ikke, så selges hvitt. Sånn er det med den saken :) Hvitt er fint. Og det går til alt.


MEN, det er ikke hverken All of Irina eller Irina sin smak. Det blir litt for safe, litt for kjedelig, litt for lite FART. Ja, ja...jeg har vært der....det vet alle Irinas venner. Alt skulle være hvitt. Vegger, tak, gulv og møbler. Vi var med på ett program TV3 hadde for noen år siden. Konebytte het det. Jeg skulle bytte hjem med en annen dame i 2 uker.
Det var det morsomste jeg har vært med på.


Vårt sterile hjem, mot ett mer rotete, kaotisk hjem. Jeg hadde som nevnt støv på hjernen. Jeg husker t.o.m jeg sa på tv at " Rot i hodet, ryddig hjem. Ryddig hode, rotet hjem. Den står jeg for, den dag i dag.
Siden jeg ikke helt kan kontrollere alle mine tanker, trenger jeg å kontrollere omgivelsene. I perioder, når jeg slapper av...som nå. Da er det kaos i hjemmet.
Gunn het damen som var hjemme hos oss. Hun sa at det var det finneste hjemmet hun hadde vært i. Som ett interiørblad, men det var så fargeløst....så hvitt, det virket ikke som noen bodde der :)...hvor var det naturlige rotet man fant i alle hjem. Jeg hadde ikke en blomst en gang. Hun kjøpte masse grønne blomster. Som jeg gav bort da jeg kom hjem. Det bla for rotete, passet ikke i mitt hvite hjem. Grønt mot hvitt, æsj. Jeg kjøpte bare hvite liljer og hvite roser som jeg fjernet bladene på....grønt IIIIK.


Jeg vet det er dumt og mange vil det nok kalle kjedelig, men jeg har fremdeles ingen planter. Jeg har orkideer. Planter er for "rotete". Skal jeg feks ha planter på denne skjenken blir det kaotisk. Jeg VIL like planter...og syns at det gjør seg i ett hjem. En bloggvenn nevnte det i går. Og jeg er enig, men vi kan ikke like ting vi har en greie mot.


Som denne skjenken. Vedder at det sitter mange damer og okker seg over at jeg har herpet denne komoden. Ha ha...jeg elsker den. For meg er den ett smykke. Og for meg hadde jeg herpet den med hvit maling. Er det ikke fint vi er forskjellig :) Tjjjooohooo


En eller annen gang for 7 år siden våknet jeg fra min hvite verden. Og jeg må bare si...jeg digger min smak bedre nå enn før. Jeg liker alt det rare jeg blir så glad for. Farger og fyrverkeri...ikke bare nyttåraften...men hele året.


Kommer med koden på gul malingen i kveld. Pip tapet.


Slik så den ut da den ble kjøpt. Og slik hvit, skulle den bli. Hadde tom malt den 3 ganger i hvitt...holt på spy...for jeg holdt på å male en annen skjenk i hvit samtidig. Ble for mye hvitt for meg. Den får dere se snart.
Nei søren, hev malepensel og dro for å kjøpe gult. Jeg som ikke er gul.


Hva syns dere. Gult er kult eller hvitt er fint. Liker du farger og blir glad over det...syns du at mine make overs er kule og anderledes så stem på meg da :) HER

Er vi flere som syns at rare møbler og rare ting...vi kan jo velge å kalle det "personlighet" er ett MUST. Da mener jeg ikke å dise eller virke respektløs mot de som ikke liker det.
Det går jo to veier. Jeg skjønner hvis de syns min smak er Harry.

Nå drar jeg på IKEA :) ha en fin fin kveld snille dere. Og husk liker du rare meg, som pusler og tenker rare tanker. Ja..da vet du. Gå HER


13 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Den ble bare kjempelekker..den skulle få bodd hos meg og den der:)
kos deg..har stemt i dag:)
eddaKlemmer

Katharina sa...

Den ble ganske enkelt helt RÅ! Hvorfor ikke litt andre farger enn hvitt...jeg har ikke så mye hvitt i møbler selv:)
Tøff er du som kaster deg utti det...gratulerer som tante forresten:)
Klemmer fra Katharina

Anonym sa...

Vet du, den kommoden ble aldeles nydelig! Den ble som et smykke, som vil pryde et rom. Skulle gjerne hatt det selv, hadde jeg hadd plass. Ganske enkelt vakkert!
Du er flink!

Og jeg husker godt Konebytte, og Gunn er butikkdama vår :)

Klem fra
Vibeke

vimsa:) sa...

Elsker stilen din Irina:) skikkelig stilig med den gule fargen og tapeten var tøff.
you are - one of a kind-

jeg skulle kjøpe den bengalac malingen i dag som du brukt på det lilla speilet, men han i butikken sa at koden var feil. kan du legge den ut på nytt? :) tusen takk!

ha en flott kveld:)

Saga sa...

Fantastisk, jeg elsket den hvertfall! Så deilig at den ikke ble hvit!:-)

Trine sa...

tihi :D Måtte jo bare gå inn å google konebytte.. å trur du ikke æ fant en artikkel om dæ :D
Hmmm... brukte å se mye på det.. å når du nevnte en million sko i yttergangen, så huske æ at æ så ei dame som laga ett system for alle skoan.. va det kanskje det du va me på?? :D
Så da har æ kanskje sett dæ før uten at æ huska det :)
Men den episoden huska æ glimt fra :) Bei så imponert over alle flotte løsningen :D hehe

Kjempestili sjenk! Du e nu bra flink!

Klæm

Victoria sa...

Wow Irina!! Den var helt utrooolig fin! Og jeg er så glad i det pip-mønsteret. Den ble absolutt finest i gul! :) Fiiiin!:)

Hellohello baby sa...

Jeg var sååå skeptisk i går da jeg leste at du skulle male gult. Men den er akk så nyedlig Irina. Du imponerer meg stort. Jeg blir inspirert og skulle ønske jeg hadde klart å lage noe som dette. Og de skjønne knottene....

Jeg har tenkt å tipse Elle Interiør om deg jeg! Er det ok for deg?

Hellohello baby sa...

P.S: Du har DRILLAaaaaa! ;)

Datt sa...

GOD DAMMIT, det er det fineste hittil, JEG ELSKER DET!!! *Forelska*
(Og jeg har stemt på deg også <3 ;) )

Bird sa...

Åh den var fiin....nydelig gulfarge og herlig tapet!! Skikkelig sukkertøy!:)

Yellowbird sa...

I am a lover of yellow and a lover of birds. Your table has them both! Love it!!!

- Carly

www.lifewiththelittlebird.blogspot.com

Danian Dare sa...

Beautifull work, change old things brings back the past with another view.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online