onsdag 15. desember 2010

VIKTIG INFO TIL BLOGGERE !!


Heisann og Hoppsann :)

Håper alle har det kjempebra. Jeg holder på å foregå av migrene...!!!! Litt emo nå..som tenåringene sier. Det er fysisk vondt å stirre på skjermen. Det er bare det at jeg må fortelle dere noe jeg fikk vite i går.
Boligblogg konkurransen var over den 15 november, altså før jeg meldte meg inn. Hvor flaut er det. Jeg har grudd meg sånn til å fortelle dere det. Det som er, at ingen "visste" at den var over. Hvordan er det mulig ? Jeg vet ikke om alle vet det enda. Jeg sendte en mail til boligpluss å lurte på om hvorfor de oppfordret oss til be leserne stemme.

Det var bare for å indikere hvor populær en blogg er, men den nekter jeg å tro på. Ikke kom å fortell meg at de bloggene som ligger på første siden er de mest populære. Spesielt tenker jeg på en. Og min, jeg har ganske mange lesere, men jeg er neppe nr tre i popularitet. Der ligger jeg kun fordi dere søte snille fantastiske vennene mine stemte i vei. Derfor syns jeg det er flaut ....dere har brukt av tiden deres på å stemme. Så er det til "ingenting" for dere....jeg fikk en stor bekrefteles på at jeg har DE BESTE BLOGGLESERNE/ VENNENE EVER. Nå må jeg gråte litt.
TUSEN TAKK !!

Jeg syns boligpluss skal bort stem på bloggen du liker. Ja, ja den bloggen som vant er kjempefin den, den er slik de bruker å være de som vinner alle disse konkurransene. Vakker, sober, delikat, ryddig, madonnaer, hjemmesydde hjerter, hvite møbler.....PERFEKT.
Gratulere så mye til deg. Du har en kjempenydlig blogg og hjem.

Jeg kjenner jeg begynner å bli litt oppgitt. Den er en verdig vinner for all del. Helt i boligpluss sin ånd. Men alle som VINNER konkurranser er slike blogger.
Jeg er så heldig at jeg oppdaget så mange fine spennende NYE blogger. Blogger som er anderledes, nytenkenede og unike. Som de jeg har presentert i det siste. Som Gunda sin, som de som designer nye ting helt fra scratch.

Vi har alle sikkert flere grunner for å blogge og til å lese blogger.
Jeg liker ikke å ta bilder av stillebein jeg har i huset mitt, eller vise dere de samme bildene gang på gang. Jeg vil vise dere møbler, eller ideer jeg har kommet på "selv". Jeg har lyst til å inspirere på den måten. Jeg vil at folk skal tenke "Dæven det var kult, men det klarer jeg også å lage"Jeg leter etter disse bloggene selv, de som inspirere meg til å tenke...jøss så kreativ denne jenta er da...eller så kult, dette er unikt.

Andre surfer kanskje på blogger for å nettopp se vakre, sobre bilder, hjem som er tatt fra interiørblad. Det er en grunn til at jeg nesten har sluttet å kjøpe interiørblad. Jeg kjøper to stk. den som er min favoritt, Rom123.....de viser spenstige unike hjem. Å så kjøper jeg boligpluss, for det er alltid en eller to medblogger i den romantiske stilen som er med.

Dette er ikke skrevet av sjalusi hvis det er noen som tror det.( Jeg er faktisk så heldig at jeg aldri har kjent den følelsen) Jeg er bare så fortvilet over at de spesielle bloggerne som tenker litt anderleses og som er superkreativ aldri vinner noe. Å NEI, da tenker jeg ikke på meg.Det er maaaaaange som er flinkere.

Jeg oppdaget så mange fine, nye bloggere som pirret min kreativitet. Jeg er KJEMPEFRUSTRERT. For oppi hodet mitt sittert jeg med iallfall 10 flotte bloggere som burde komme frem å bli sett.
Så derfor tror jeg at jeg har bestemt meg. Jeg vil lage en egen blogg for "kreative bloggere som tenker nytt" dvs lager nye ting av gamle....å da mener jeg ikke å pusse det opp med litt hvitmaling. Jeg ser jo at dette blir en utfordring. For hva som er kreativt for meg er kanskje ikke det for andre. Jeg tror at alle som har en "anderledes " blogg tenker det også.

Der kan jeg være ærlig. Jeg føler at min er anderledes. Jeg tenker anderledes, jeg viser ikke den " perfekte fasaden" Jeg har ingen perfekt fasade, når jeg tenker meg om.
Andre tenker også slik.

Jeg skal lage en egen blogg for superkreative jenter. Jenter som kreerer, jenter som har en spesiell innrednings stil.( Gutter hvis det er noen).
Jeg ser for meg litt som NIB. Ikke like proff da.....iallfall i begynnelsen.
Det skal være en blogg der du kan inspirasjon til å tenke nytt.
Det skal være en blogg som feks hvis du har kjøpt deg en skjenk. Så kommer du hjem å åpner hvitmalingen...så stopper du...neiii denne vil jeg IKKE male hvit. Da kan du klikke deg inn på bloggen jeg tenker på å 20 gode ideer til å gjøre den skjenken til en juvel. En one of a kind.

Jeg vet at dette er storarbeid, men jeg sover ikke allikevel så istedenfor å se grøssere skal jeg dedikerte min tid til å VISE de bloggene som ikke har fått vise sitt fulle potensial.

Jeg håper på hjelp fra dere. Jeg håper at det er folk/ bloggere der ute som syns dette høres interessant, morsomt og føler at det trengs. Jeg håper at det er noen flotte bloggere dere ute som er bedre enn meg til å lage layout på blogg ...sånne datagreier jeg ikke har peiling på.

Jeg håper det er noen dere ute som vil melde seg på det fargerike felleskapet jeg tenker på.
Alle skal presenteres i ett eget blogginnlegg. Bilder av hjem og event prosjekter.
Jeg vil også at det skal være inspirasjons galleri på sidemenyen. Feks. skap, stoler, kommoder.....så da skal det være enkelt for den som vil pusse opp ett skap å se feks 20 helt unike måter å pusse opp skap.

Jeg har mange, mange ideer. Kanskje egen salgsgalleri der du kan kjøpe UNIKE ting. Kanskje virker jeg diskriminerende....dette har ikke noe med at de hvite, romantiske, blondeduker blogger ikke er bra. Alle blogger er like bra. Jeg føler bare at de har så mye større arena å være bra på enn oss andre ...mer fargerike....Jeg vil ha alle som har ett fargerik hjem, alle som har ett spesielt ( som ikke er hvit og romantisk)hjem. Alle som kreere nye møbler, som pusser opp på en "spesiell" måte. Eller som tenker "rart". Vi skal ett forum for hverandre og for andre. Dere kan være medlem på Nib og i dette forumet.

Ja, det kan kanskje ta litt tid...men når Irina har bestemt seg for noe....så kommer julen . Og da har jeg tid til det. Jeg håper å med noen andre på det prosjekte. Som sagt, layout ol, kategoriserig ol.Så vil jeg selfølgelig ha maaaaange til å melde seg inn. Sammen skal vi finne ut hva bloggen skal hete.

Syns dere dette høres gøy ut ?? Komenter under her, eller send meg en mailiguzman@start.no Emne fargerik felleskap .

Dette er ikke noe utbrytningside...eller fordi jeg syns det JEG gjør er så bra...for jeg er veldig lite kreativ i forhold til mange av disse jentene. Jeg syns bare det hadde vært kult å samle flere fargerike bloggere sammen. Kanskje utendlanske sider...hmmm har en ide.
Og dere må ikke se det på som jeg er misfornøyd, jeg ønsker meg bare et annet forum som alternativ til de vi har i dag.

Oiiii det var absolutt ikke det jeg skulle skrive....denne idéen kom mens jeg skrev !!

Spread the words. Gjerne linke til dette innlegget fra bloggen din slik at alle som føler at dette er noe de kunne tenke seg kan sende meg en mail.
Ha en fin kveld :)


27 kommentarer:

Det lille huset med druehagen sa...

Viste at det var over 15 november, men stemte deg uansett!! Helt enig med deg at det er de "samme" bloggene som vinner. Gleder meg til å se hva du finner på!!
U go girl!
Klem Gro-Beate

Emmeline sa...

Hei Irina:)

Jeg må jo si at etter å ha lest flere hundre blogger, så er jeg enig i at det finnes mange flinke bloggere..

Likevel er det jo sånn at om man skal vinne en sånn kåring så må man ha gode bilder god tekst og god kvalitet generelt på bloggen. Den skal inspirere med alle sine innlegg og den skal være tiltalende for mange. Det skal være sånn at man ønsker å komme tilbake om og om igjen.
Faktisk er det av mindre interesse hvilken stil den enkelte har, om man har en lys nordisk stil, vintage stil, shabby shic, eklektisk eller retro.

Vi var innom blogger i alle sjangere, men jeg tenker at om man skal vinne en sånn kåring så handler det nok like mye om gode bilder, gode ideer og god tekst -og det å ha et høyt generelt nivå på det man blogger. Vinneren har jo også en blogg som er personlig uten å være for privat, med hovedvekt på interiør.

Jeg skjønner hva du mener med dette innlegget, men det finnes vitterlig mange kreative jenter som ikke har det hvitt alle steder. Å male en skjenk gul istedetfor hvit er nok mye mer vanlig enn du tror!! Du må bare oppdatere blogglisten din med de rette jentene:) Lykke til!!

irina sa...

Ikke slik å mene Emmeline...ikke at jeg er skuffet for meg. men jeg mener helt klart at det er andre bloggere som ikke blir vist. Nå tenker jeg ikke på min gulmalte sjenk....og ikke er jeg så kreativ som mange....jeg er kanskje bittelitt...men ikke som noen jeg har sett i utlandet....og ja, bloggrollen min treng en oppdatering. Jeg mener ikke at de hvite ikke er fine...men fytti søren det er mange brae der ute. Jeg gjør det mer for meg. Og hun som vant fordi hun har en vakker blogg, tar vakre bilder. Og jeg er enig juryens beskrivelse :) Hun fortjente det !! Uten tvil....nå er det sånn at boligpluss er et blad som favner den typen.
I stedenfor å oppdatere bloggrollen skal jeg lage en egen blogg .....å du må ikke tro at jeg er personlig involvert...på den måten at jeg syntes jeg burde vinne...men jeg har oppdaget så mange fine bloggere...så jeg vil samle sdem på en plass....Om ingen Norske vil, så får jeg lete på nett å samle utenlandske selv. Det er ikke pga misnøye...det var bare en ide....som jeg fikk i stad.

Jeg tenker bare at det hadde vært kult !!

I en Eske sa...

Jeg liker ideen din;)

irina sa...

DU kjenner meg så godt C at det vet du at jeg ikke gjør. jeg er veldig veldig lite egoistisk.jeg ønsker bare etannet forum. Og som du vet sier jeg ikke at min gule skjenk er som å finne opp hjulet . det kan så være.....Jeg ønsker da en blogg der man kan vise røde, gule, lilla,oransje...regnbuefarget skjenker....WHy not !! Vi ser jo flere hundre hvite sjenker...om ikke tusen...jeg vil se tusen skjenker i alle de fargene jeg nevnte...
kan jeg ikke skrive det uten at folk tolker det ille opp....jjeg får mailer og kommentarer av folk som ønsker å se det....så selv om de har swtt det 100 ganger før vil de si det 1000 ganger til....slik som leserne til boligpluss ønsker. De har sin sjanger, rom123 har sin....Og irina har sin....

Anonym sa...

Hei!
Da jeg renoverte hus i sommer begynte jeg å lese mange blogger, din inkludert for inspirason. Først slo det meg at alle hadde romantiske hvite hjem og hvitt interiør, noe som ikke passer meg i det hele tatt!
Men dette tror jeg rett og slett er fordi disse bloggene har fått mere oppmerksomhet enn andre. I det siste har jeg sett utallige flotte blogger hvor det er spreke farger og redesign gjort på kreative og spennende måter. Det handler nok om å grave litt dypere tror jeg. Da er det flott med utfordringene NIB lager, jeg ser på bilder som jeg liker- og finner med det blogger som er inspirerende.

Hvem som vinner utfordringer som dette, eller andre konkurranser er for meg som leser uviktig. Bloggene jeg velger å følge er blogger som jeg synes er bra skrevet, har gode bilder og som tilbyr meg noe nytt. Uansett stil, for jeg finner noe interessant i alle stilarter.

Som du sier er det vanskelig å bedømme hvem som er kreativ og hvem som ikke er det. Hvem skal ha rett til å bedømme det?

Jeg tror som hun over her at dersom du tar et dypdykk i bloggerverden vil du finne mange spennende og kreative blogger som kanskje kan inspirere deg. For dersom du aldri leser andres blogger,som du sier du ikke gjør, vil du heller se hva som finnes.

Jeg synes du har en morsom blogg med mange artige påfunn, fortsett å skriv for deg selv og for dine lesere :)

sigrid sa...

Bra du informerear..
Skal dei berre fortsette på Boligpluss med denne stemminga etter att det er over?
Litt dårleg gjort både for dei som stemmer og dei som er med..

Stor klem

irina sa...

Er så enig anonym,,,,det du sier stemmer...jeg burde ta en dypdykk----men jeg har ikke tid eller ork- Så jeg vil finne dem. nei hun som vant fortjente nok å vinne . Nydelig blogg og bilder...så det har ikke noe med det....men som du sier,,,,vises dem bedre....kanskje fordi det er flere som liker dem eller det appelerer til flere...fine bilder er bra...men uansett hvor mange bilder de viser har jeg sett madonnaer, kors osv mange ganger ganger..og ja noen liker det. men jeg er lei av det....sikkert noen som er lei av å se gule, lilla og fargerike interiør...men alle er vi forskjellig. jeg ønker meg bare ett annet forum.

StineK sa...

Ja!!!
Synes egentlig det er vanskelig å finne disse bloggene du nevmer jeg, så å samle de et sted høres veldig bra ut! Både for å kunne oppdage nye spennede blogger og for inspirasjon til nye prosjekete!!
Jeg gleder meg.

Fam. Lia sa...

Vet du, jeg liker å lese bloggen din uansett avstenning... Ganske uproft av disse Boligpluss eller hvem som arrangerte denne avastemninge, ikke noe du kan gjøre for. Og for å snakke interiør. Jeg er sååå lei av å se blogger som tar bilder av det samme,det de enten har kjøpt eller pusset opp, gang på gang. Det jeg kaller katalog hus er heller ikke kreativt,hvem som helst med nok penger kan kjøpe seg til fin innredning. Du er kreativ og farverik i det du gjør og sier, I LIKE IT!!

Littshabby littslitt og baremitt. blogspot.com/ sa...

Hei Skjønne deg! Er bare innom for å si tusen takk for en veldig fin kommentar på bloggen min. Det betydde enormt mye for meg! Ønsker deg en riktig god jul og et fredlig godt nyttår! Vi blogges! ; )
Stor juleklem fra Cecilie
PS; You go girl - følg dine ideer!! Jeg har droppet FULLSTENDIG i å følge den boligpluss siden - det er bare et utrolig dustete system hvor folk sniker ivei med å stemme på seg selv 400 ganger per dag på iphone.. Skal faktisk fjerne linken også, når jeg tenker meg om..

I en Eske sa...

Så koselig at du la deg til som følger=)
Jeg bor på Byneset utenfor Trondheim.

Emmeline sa...

Hei igjen Irina:)

Jeg skjønner hva du mener. Jeg tenker jo også at Boligpluss sin profil er nærmere den franske landstilen enn din eklektiske og fargerike stil. Jeg tenker jo også at 123 Rom er mye mer deg, selv om du selvfølgelig er unik-- Det er vi faktisk alle på hver vår måte...

Når det gjelder "å vise frem ting man har sett før" så er det nok en felle vi går i ALLE! Enten man viser frem madonnaer, prikkekopper, rust eller oppussingsprosjekter med knallfarger!

Hvis du ikke har tid eller ork til å ta et dypdykk i bloggeverdenen for å se hva som eksisterer av fargerike og personlige blogger, så er det kanskje litt i overkant å starte et nytt nettsted??? Men nå mener jeg ikke å være negativ Irina, men etter å ha lest flere hundre blogger så tenker jeg at dette er krevende arbeid!! Lykke til, jeg følger spent med:)

Hasigamas mamma sa...

Kul idé, Irina! Jeg er verken data/layout-kyndig eller veldig kreativ, så å bidra kan jeg nok ikke... men å LESE det vil jeg GARANTERT! Jeg vil også se nye, kule, artig, uventede ting! :)
Håper dette blir noe av!
Klem
Lise

Saga sa...

Dette høres jo spennende ut da, Irina! Selv om det er mange "hvite" blogger der ute, så er det jammen mange spesielle også.
Følger spent med videre på planene dine!

Hellohello baby sa...

Jeg visste også at den var over, men har likevel lyst å stemme deg frem til toppen. Selv om selve konkuransen er over, så reflekterer den populære blogger og den er et fint sted å bli mer kjent som blogger. Det er jo mange store bloggere som ikke deltok i selve konkunransen, men har kommet til etterpå feks. Anettes Hus.

Jeg synes "Fargerikt felleskap" er en strålende ide Irina!

Jeg har stemt på deg hver dag og kommer til å fortsette med det helt til du ligger på toppen der du fortjener å være!

Go klem til deg ditt nattdyr!

små og store drømmer sa...

Det kan jo hende de gjorde dette for å få "gratis pr" rundt nettsiden deres.
Er jo en kjent sak nå om dagen, at diverse brands bruker bloggere som gratis markedsføring.

Det er nok også som du sier, en større andel av "hvite bloggere" der ute, noe man fort ser når vinnere i div. konkurranser skal kåres.
Er som regel en shabby blogg som går av med seieren.
Eller,... Kanskje jeg tar feil.

uansett, lykke til :)

ralfefarfars paradis sa...

Jeg må bare si at hele denne "konkurransen" inne hos Boligpluss virker såå merkelig. Jeg fikk bladet i dag- og når jeg leser der står det at årets boligblogg er kåret- og man får servert juryens begrunnelse- det jeg ikke skjønner er- betyr egentlig eventuelle stemmer noe som helst- hvis juryen er suveren? Når det gjelder det at man kan fortsette å stemme- etter at fristen har gått ut- så tror jeg dette er litt kynisk tenkt- husk at boligpluss får masse gratis reklame!! Bare tenk på alle som legger ut link til boligblogg- og alle som ber folk gå inn og stemme på dem- på boligpluss sin side. En annen ting er at jeg synes ganske mye av bladstoffet er dansk, det begynner faktisk å bli slik at jeg føler jeg har sett flere av hjemmene før- så nå vurderer jeg å si opp det bladet...
Masse lykke til med en ny nettside- jeg er sikker på at du får det til;)

vimsa:) sa...

Liker ideen:) Jeg prøvde å få hvitstil.. men med to barn i hus og et lite rote hue selv så fant jeg ut at det aldri ville gå her i huset:)
Derfor digger jeg stilen din. akkurat slik jeg liker det, tøft og farger, et hjem man føler seg velkommen i, et hjem man føler at man kan sitte i sofaen uten å lage merker.. Et hjem man kan leve i og slippe ungene løs;) OG kaste vaske filla langt bort..-helt til neste fredag;)

Stå på,Irina. Ha en fin kveld

House of Dogs sa...

HURRA!!! Jeg digger idéen om et fargerikt fellesskap for jeg er ikke en shabby chick jente, selv om jeg synes det er ydelig hos andre passer det bare ikke inn hos meg.. Gleder meg til å bli inspirert av dere fargerike jenter (og muligens gutter?!)! Stå på Irina!

Klemmer

Gørill sa...

Nå må jeg bare si noe jeg har tenkt på lenge. I veldig mange innlegg du har Irina, så skriver du om ting du IKKE liker. Ting som veldig mange liker - som du VET at mange liker - kommenterer du at du ikke liker (og ofte med en setning om at du ikke mener dette galt osv). Det sender negative signaler. Du skriver om mye du ikke liker, som veldig mange i bloggverden liker.

Det er selvsagt helt greit at du ikke liker ditt og datt, men jeg synes du burde bruke bloggen din fullt og helt til å skrive om ting du LIKER. Glem det du ikke liker, konsentrer deg om det som er deg. Skjønner du hvor jeg vil?

Jeg synes helt ærlig at mange av dine bloggposter blir ødelagt fordi du "kritiserer" stiler og trender du ikke liker. Jeg skjønner ikke hvor det skal være et poeng gang på gang. Mulig du selv mener du ikke kritiserer, men for meg som leser, så oppfattes det sånn.

Emmeline har dessuten rett i at det er ikke bare stilen som gjør en blogg god, men bra bilder, godt språk og mye mer. Det er kanskje ikke sånn at en blogg vinner fordi den er "som alle andre", men fordi den har det en blogg må ha for å bli populær, uavhengig av stilen.

Trine sa...

Stå på snuppa :)
Glær mæ til å se ka du får til :)
Så synd at den va ferdi... syns det va gøy å gå inn hver dag å se at æ hadde fått en ny stemme.. hehe :P

Klæm til dæ...

Ps.. e lite engasjement på bloggen fra mæ om dagan.. men æ love å komme sterkere tilbake :D

Å julaften trekk æ jo en heldig følger som ska få julegave hos mæ ;)

irina sa...

MAN kan aldri tilfredstille alle---DET ER DET JEG PRØVER Gørill. jeg skriver IKKE hva jeg IKKE liker...jeg skriver hva jeg liker...men ved å si det er jeg redd å såre de som liker det motsatte, Det er derfor jeg skriver at det er ikke noe galt å...men tom det tar dere som negativt. kjenner jeg er frustrert her å har lyst til å gråte...men det er derfor jeg skriver slik jeg gjør...at jeg ikke vil såre. For du skjønner det Gørill at uansett hvordan jeg skriver, vender, snur, bruker irioni, sarkasme, alvor, glede....så tar dere det som dere vil.
Dskjønner du hva jeg mener. Hvis jeg hadde skrevet.
jeg syns at det er så fint med lilla, jeg syns alle skulle hatt lilla. jeg liker rosa, jeg liker den tingen eller den....da Gørill...da får jeg konstruktiv kritikk om..hvorfor tror du at du har så god smak...at de som ikke liker lilla er har dårlig smak, bare fordi du liker den tingen, det sier noe om deg, hvor patetisk du er som tror du er en allviter....slike kommentarer får jeg da...Så kjære Gørill...jeg tordde jeg hadde funnet en vinkling når jeg skrev at jeg liker dette, men det betyr ikke at jeg IKKE LIKER...
Du er som alle...du ser IKKE LIKE...å så fyller du ut selv. jeg vet ærrlig talt ikke....det er så mye enklere å bare blogge bilder...skrive minst mulig...holde kjeft hva jeg liker...jeg ble seriøst deppa nå....for ingenting jeg skriver er bra nok for noen av dere....jeg kan drite meg ut så jævlig i ett innlegg, men det dere ser er kanskje en bistning der jeg sier at feks det ikke er min stil...så ryr det inn med stygge kommentarer....

kan DU værsåsnill å svare meg ?? jeg har spurt mange abv mine hvite bloggvenner inkludert Emmeline....driter jeg ut folk...nei jeg tar det ikke sånt, selv om jeg liker hvitt og prikker...så tar jeg det som det er.... det sier de andre hvite bloggevennene mine også....så kjære Gørill...i dine erfarne øyner...dette er ikke ment sarkastisk...hvordan burde jeg skrive ????
Jeg er takknemlig for all råd.

Anita sa...

Mitt råd er at jeg tror du må gi litt blanke i hva andre mener, og du trenger ikke forsvare dine meninger hele tiden.
Klart at mange som legger ned mye tid i huset og bloggen sin, blir såret når de får sleivete spark eller leser ting som kan oppfattes sårende og nedlatende. Ikke det at jeg tror det er din hensikt, men det er slik det kan oppfattes inn i mellom.

Sophie sa...

Irina, "ro dæ ne Fransoas!" :-) Skriv det du har lyst til å skrive om, fortell hvordan du kom på ideen og fortell gjerne om hva du tenkter på. Men ikke heng deg så mye opp i hva du TROR alle vi som leser deg, vil lese. For da blir det kjedelig og litt patetisk. Ikke kritiser deg selv eller andre, men fortell gjerne hva du føler og synes om ting. Du trenger ikke bortforklare, for din blogg er din blogg og du bestemmer selv, det har du jo sagt mange ganger. Men jeg må si at jeg føler at du nå er i en usikker periode der du føler deg veldig fram og trenger bekreftelse...fra oss leserne.
Det synes jeg ikke du skal lengte så etter, for vi er alle oss selv nærmest. De som bryr seg om deg og kan gi deg støtteerkæringer, de kjenner du nok allerede.
Vi som leser bloggen din er vel i alle kategorier, men jeg selv begynte å kikke innom bloggen din fordi du tar flotte bilder, skriver morsomt og har noen gode ideer innimellom. Ikke alt faller i min smak, men jeg sjekker innom nå og da for å se om det er noe i min smak i dag..... Teksten har jeg nå delvis sluttet å lese fordi du skriver langt, og fordi jeg mest er ute etter bildeinspirasjon, og fordi du i det siste har blitt for negativ og sutrete. Ja, der var det sagt.

Jeg håper morsomme Irina kommer tilbake med sin snertne og morsomme måte å skrive på når du har funnet deg selv igjen. Ikke mist deg selv. Ikke let etter hva andre vil ha. Du er mest intressant når skriver for deg selv og om det du liker - uten at du trenger å forsvare hvorfor.

Stå på og ikke gi opp. Vi som er på leting, snubler over de bloggene vi synes er fine/artige osv, og biter oss merke i de litt på slump. Og sånn må det være. Det er moro å lese om andre stiler enn sin egen, om ikke for annet enn å drømme seg bort! :-)

Anonym sa...

Svarte å, eg som ha stæmt på deg massa gång.............
Enig me deg om ætt spesielt ein blogg ikke har nå å jørra blaint dæm fræmstan, skjønna kæm du mein (trur eg)
Stå på, du har ein kjæmpeblogg :))

Anonym sa...

Hei .
Jeg er faktisk enig i mye av der Gørill skriver.
Jeg synes bloggen din er flott, men den er også full av selvmotsigelser.
Du sier at du ikke kritiserer andre og at bloggverden er full av vakre,hvite blogger.
Hvordan kan du vite det når du samtidig skriver at du ikke er inne på andre blogger, at du ikke har tid og ork.
Og jeg ser jo på bildene dine at du selv har masse , hvitmalte møbler.
Jeg er ikke i tvil om at du er en skjønn dame, fargerik og varm , men du skulle kanskje tåle bittelitt i forhold til alle sleivspark du selv deler ut. Du sier at du ikke mener det slik, men ingen kan se glimtet i øyet ditt når du skriver :)
Mht å samle spesielle blogger , tror jeg du kommer til å finne ut at det blir vanskelig å velge. Hvem bestemmer ? Hva er spesielt nok ?
Jeg syns du skal ta deg en velfortjent ferie. Tenk på at flesteparten av de som leser bloggen din gjør det fordi de liker den ! Tenk på hvor mye de kommer til å savne dine fargerike krumspring og måte å skrive på . Bare pga noen feige, eller kanskje det bare er en, anonym som ikke engan setter navnet sitt under innleggene.
God jul og kom sterkt tilbake ♥
Klem fra Ingunn :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online