onsdag 8. desember 2010

Hodet koker......


Litt av klokken, jeg har ikke fått mulighet til å tatt de bildene jeg har lyst til enda. Tok å prøvde å lage ett fint stillebein, men det er så fort mørkt her. Da jeg hadde tatt flere kom jeg på...søren jeg har jo det speilet jeg lagde....kanskje jeg skulle finne det ?

Ellers vil jeg si at nå er jeg i en super super kreativ fase, jeg har kommet på så mange kule ideer til helt nye møbler. Jeg er så gira, at jeg fikk ikke sove i natt. Alle disse gode ideene som bare popper ut av mitt hodet. Skal prøve å ferdig en ting i dag. Ett anderledes bord enn dere har sett...tror jeg. Jeg har ikke sett det noen andre steder, men som sagt jeg er ikke den eneste personen på jord som tenker nye ideer og tanker hele tiden.

Så vil jeg atter en gang takke for all den oppslutningen jeg har fått i boligblogg konkurransen. Det er helt helt UTROLIG !! Jeg er så takknemlig og glad. For jeg føler ikke at det er meg som har kommet opp så fort og fått så mange stemmer. Stemmene er det dere som står for. Så det er vi som ligger på femte plass.Jeg har sagt at jeg er ett konkurranse menneske, og de første dagene fikk jeg ikke til å sove. Jeg tenkte på det hele tiden.

I ettertid ser jeg at det ikke er konkurransen, det er at ingenting er UMULIG !! Og at dere LIKER bloggen min !!!
Jeg husker at jeg spurte en venn om han ville stemme på meg. Han hadde jo sagt at han likte bloggen og var imponert over den. Så da trodde jeg kanskje at han ville stemme på meg. Vet dere hva han svarte ?
" Jeg liker bloggen din, men ærlig talt, nå har du 21 stemmer og hun på første plass har over 2100 stemmer....hvor realistisk er det. De har ligget der i måneder, så nei, du har ingen mulighet."

Jeg har aldri gitt opp før jeg har prøvd mitt beste. Det er en ting jeg sier til barna mine hele tiden. Gir du opp i hodet, så har du tapt i verden også. Du må ha tro og vilje til å gjennomføre det du har tro på, selv om det virker umulig. Jeg svarte noe slikt som det til han. Og han svarte med. " Ja....men over to tusen stemmer i forskjell da ??" fikk jeg til svar.
ska vise æ, æ har trua på at æ ska klar å kom langt. Æ har de snilleste læseran og vennan" koss veit du det ?" Æ føle det på "

I går spurte han. "Hvordan går det da ?" Veldig bra, kanskje du kan gå inn å gi en stæmme no ?. "Åhh ja ? har du kanskje fått til å kom på første sia eller ?"

Jeg hadde tro, tro på at dere tok dere tid på å stemme hvis dere likte det jeg står for. Og min tro stemte.....mye mer enn jeg selv trodde !! Dere er fantastiske. Og det er så spennende. Sjekk bare at det er ikke mange stemmer som skiller de som ligger på de fire første plassene. Jeg har ligget på femte ....men jeg tar innpå...så jeg krysser fingrene.

Nå må jeg begynne med bordet mitt, så må jeg levere inn ett speil så jeg kan vise dere skjenken. Har en klokke å vise, vinduer...hodet koker...

I kveld har jeg forhåpentligvis ett bord å vise frem :) ha en fin dag.

Jeg tror det er en lærdom å ta med videre, ikke bare i en "dum, uviktig " konkurranse. At selv om du ligger på bunn. Så må du ALDRI gi opp. Du må ha tru på omgivelsene, deg selv og at der er en mening med alt. Det har vi lært, gjennom sykdommer og livet.

6 kommentarer:

Sofie sa...

Jeg skulle ønske du kom foran hun som ligger på 1. plass, hun driver å "baksnakker" deg i kommentarer til andre, såå dårlig gjort synes jeg.

sigrid sa...

Kloke ord!
Ein må ikkje gi opp..

klem frå ho som sit på jobb fordi vatnet fraus og rørleggerar og eletrikarar jobbar på spreng..

har ei bedrift eg skal drive..
men så måtte eg innom til deg ein tur..

Adventsklem♥

irina sa...

Sofie ...jeg vet ikke hva jeg skal si...ble litt satt ut. Angrep er det beste forsvar vil jeg tro....jeg mistet lysten på å tiby meg å gjøre ting for andre her inne pga henne. ...
Jeg ble super lei meg over noe hun gjorde mot meg. men da fikk jeg virkelig føle på kroppen min at utakk er verdens lønn.
Jeg vil ikke synke så lavt som henne. Skulle tro at en dame på over 60 år visste bedre.
Jeg tenker mitt, når jeg hører/ ser folk som baksnakker andre. Det forteller mer om dem nn meg.
Jeg setter pris på om de kunne være så snill å si hva det er hun sier. bare legg inn kommentar. Jeg bestemmer selv hvem jeg poster- og det trenger jeg ikke.

Tusen tusen takk :) setter pris på at du sa ifra :) Håper du får en fin kveld og en god natt :)
En stor varm klem fra Irina

Fam. Lia sa...

Stå på!!! Gir man opp kan man bare grave seg ner. Opp og frem, er eneste som duger her!!

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Helt enig Irina......
hva er det jeg leser her oppe..baksnakking??hva er det for noe?og probl med henne før??hm høres ikke noe bra ut dette her....liker jeg ikke...
ja...i så fall biter hun bare seg selv i halen...og slike ting slår bare tilbake på seg selv....what goes around comes around....det er universets lov....
ikke tenk på henne du snuppa....se hvor du har kommet deg oppover på lista..fantastiskt:)
klem klem og spennende med nytt bord...

Hellohello baby sa...

Er så utrolig artig å følge med på hvordan du stormer oppover lista! Bare 5-6 dager til så ligger du på topp snuppa! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online