søndag 5. desember 2010

En IrinaStyle med modifikasjoner !


Heisann og Hoppsann :)

Håper dere våknet til en veldig fin dag :)


Nå er jeg kjempelei av å ikke se gulvet mitt lenger, kun plast, maling og prosjekter.Håper jeg kan ut noe snart. Kjenner jeg begynner å bli lei av rot, rot og ROT. Vil tross alt ha litt julestemning.
Håper jeg kan ut noe snart. Demolitionmannen og tenåringen kommer hjem i dag. Tenk at min lille sønn, er nå 16 år. Det ble han den 3. Og i dag har Demolitionmannen bursdag.
Jeg syns jeg kjøpte han en så fin gave at, det minste han kan gjøre er å drille litt på denne skjenken.

Den var i en spyfarget oransje...ikke noe knall farge. Jeg kaller det make over med modifikasjoner. For i IrinaStyle er ikke hvitmaling noe spesiell make over nyhet.
IrinaStyle er mer fargerik, eksplosivt, WOW på en positiv eller negativ måte. Og sjarmerende Harry. For belive me. Harry kan være Harry. Og det har jeg sett mye av i det siste !!

Min mening og etter min standard, som betyr IKKE at jeg rakker ned på andre !! Begynner å bli lei av å presisere at jeg ikke mener å såre folk. For jammen er det folk her som har piggene ute Dere vet selv hvem dere er. Og jeg setter da masse, masse pris på om du lar være å lese meg hvis du har negativ innstilling til det jeg gjør og skriver. For begge vet vi at okke som hva jeg gjør eller skriver så vil IKKE det forandre ditt syn.

Da skal jeg komme med ett råd jeg følger selv. Hvis det er noe/noen jeg kjenner gir meg dårlige vibber. Dvs..jeg føler at jeg ikke liker det mennesket eller den situasjonen. Ja, da velger jeg å forandre innstilling , siden det funke dårlig for meg.
Så velger jeg å IKKE oppsøke de menneskene, bloggene og situasjonene.
Det funker kjempebra.

Jeg føler meg bedre, jeg vet ikke med deg, men jeg hater å føle meg smålig. Det gjorde jeg når jeg oppsøkte de situasjonene. Likte ikke følelsene som smålighet og negativitet.
Ett gratis råd fra meg til dere som er negative for alt og alle.

Det morsomme er at jeg tar det aldri negativt når folk sier at plastmøbler, plastlamper er stygge. Det skjønner jeg ikke passer i den Franske landstilen. Uff skjønner de grøsser av tanken
Av folk som sier at sterke farger ikke kommer inn i huset eller at LILLA er en heslig farge. At de ALDRI kunne tenke seg det til hverken advent eller ellers. At de skjønner ikke at folk liker lilla.
Eller for å ikke snakke om rååååsa bord og rååååsa lyskrone.
Det er deres blogg, de kan de vel for søttan skrive hva de vil. Det er å generalisere at de ikke liker plastmøbler. Om de tenker på meg er det ok.
Jeg syns det er slitsomt å å skrive til tider, særlig når jeg vet at nå kommer det noen å skal slenge med leppene...anonyme selfølgelig.....

Dette er min skrivestil....jeg prøver ikke å fremheve meg selv eller trykke ned andre.
Jeg skriver alltid uten å tenke på noen spesielle.
De fleste av mine venner her inne har den lyse stilen. Jeg kunne ikke ha tenkt meg den selv. Akkurat som de ikke kunne tenke seg min.
Alt går to veier.
Jeg syns ikke det er leit eller dumt eller tar det personlig at folk ikke liker stilen min.
Syns de jeg er Harry blir jeg bare glad. jeg liker ikke å være en av mengden. jeg vil skille meg ut. Bare fordi jeg ikke ville det før. Nå vil jeg på en måte vise at jeg tør å heve stemmen. jeg gidder ikke å skrive for at de negative her inne skal like meg. bare så dere anonyme vet, jeg liker å provosere dere. dere er så forutsigbare. Jeg vet når det kommer...alltid !!
Det er når de kritiserer meg som person jeg ikke takler.


Snakka meg bort...IGJEN !!
I allefall ble skjenken hvit, men Irina touch....som betyr at jeg har PRØVD å gjøre den mer enn vanlig hvit.

Håper jeg kan vise den fram i kveld, eller i morgen tidlig iallfall.

Siden jeg er masa, så maser jeg. Du vet nå hva HER betyr. Takk om du vil og også takk om du ikke vil. Takk for at du leste tullet mitt igjen:)

4 kommentarer:

Maratonjenta sa...

Goodmorning!
Jeg er spent på utkommet av den oransje sjenken, hmmm... hva blir det tro? Sterk farge og litt tapet kombinert med freshe knotter tenker jeg.

Helt enig med deg at det må være lov å skrive fritt i bloggen sin uten å ha "sensuren" bakerst i hodet hele tiden. Det må da være litt takhøyde her i Blogglandia. Jeg har nettopp lagt ut et innlegg om en makeover av et furuhelvete som ble hvitmalt, men jeg blir jo ikke såra av det du nevner i innlegget ditt. Hvem vet om noen dager blir det fargerikt prosjekt med gale detaljer. Nei, her må vi dele prosjektene våre og inspirere hverandre! Lenge leve kreativiteten!

Ha en finfin 2. søndag i advent!
Klem fra Maratonjenta!

vimsa:) sa...

Ytringsfriheten, "retten til fritt å gi uttrykk i skrift og tale for meninger om politikk, religion, moral og alle andre forhold. Tidlig anerkjent som et av grunnvilkårene for et fritt statsstyre. En viktig del av ytringsfriheten er trykkefriheten. Prinsippet om ytringsfrihet er gjennomført i de fleste demokratiske stater. Nevnt i FNs menneskerettserklæring (art. 19), Den europeiske menneskerettighetskonvensjon (art. 10), og FNs konvensjon om sivile og politiske rettigheter av 1966 (art. 19)"

:)

Line sa...

åå så spennende!! gleder meg til å se resultatet!! LIker fgodt skrivestilen din & synes bloggen din alltid er god å lese!! Klem til deg

Linda sa...

Jeg synes du er Harry, men jeg liker det veldig godt, he he ;O))
Posetivt ment da! Harry på en posetiv måte ;O)
Selv så har jeg en del hvitmalte møbler + litt hummer og kanari.
Men må spe på med noen fargeklatter, klarer meg ikke uten litt farge i hverdagen.
Det skapet var kjempefint,gleder meg til å se det ferdig.
Det blir nok enda finere med en Irina tuch!
Bra du sier fra for jeg hadde nok trodd jeg hadde sett syner hvis jeg hadde gått på deg på Ikea!
Stemmer på deg hver dag ;O)
Ps. mail adressen min er frendeles lindasskattekammer@hotmail.com

Klem fra meg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online