søndag 12. desember 2010

Den rustikke stilen :)


Heisann :)

I dag har jeg kommet litt til rustikke stilen :)Jeg har sagt at jeg ikke melder meg på konkurranser i denne bloggverden. Bortsett fra denne i boligbloggen, som jeg egentlig ikke viste var en konkurranse. Det er fordi jeg syns at de som VIRKELIG fortjener å vinne....aldri vinner !!

Å NEI, Anonym, før du setter tungen i vrangen. Det er ikke meg jeg tenker på !! Det er bare det at jeg i utgangspunktet vet hvilken blogger som kommer til å vinne.

Bildet nr 1 og 2 fra home & cottegaes
Det virker som de nytenkende innovative bloggene ikke har så mange lesere ...dermed er det ikke mange som vet av dem.
Når folk spør meg om favorittblogger, så skal jeg LOVE deg det iKKE er de store populære jeg nevner. ABSOLUTT IKKE noe galt med dem, men nå er det nå sånn med meg at jeg liker anderledes ting. Ting jeg føler jeg ikke har sett i tusenvis av blogger. For lets face it damer, vi interiørbloggere går 13 på dusinet.

Jeg føler at jeg har sett det samme i alle bloggene snart...min inklusiv. Har dere sett Dagbladet magasinet i dag !! Hvis ikke. Stikk ut å kjøp den NÅ. 4 sider av huset til selveste Containergirl og Gunda. Se HER.....dette syns jeg er Norges desidert beste interiørblogg. Ikke spør meg om hvorfor hun ikke er med i den konkurransen.
Hun tar de vakreste interiørbildene...leger de vakreste tingene...


Hadde hun vært det har jeg dedikert all min tid får at hun skulle blitt boligbloggeren...av evig tid !
Her er en dame som tenker SELV. Hun lager de vakreste ting av skrot...jaaa å da er det IKKE å male en stol i hvitt eller lilla... denne damen kan virkelig REDESIGN.Det var hun som visste meg hvordan å blogge.


Jeg er som sagt eklektisk, har alle stiler hjemme, disse bildene er litt fra min rustikke stil. Speielt laget jeg selv ved å borre drivved kvister på rammen til ett loppisspeil.


Rustikk stil .....skinn, horn, gevir, driv ved , gamle planker, dører, resirkulerte slitte materialer. Store slitte kurver, rust ....
Nye bord kan beises med fargen drivved. Eller du kan selv lage drivved . Se HER.


Mine kontraster. Ett gammelt plantebord fikk nye plexiglass bein. Slitt møter nytt. Jeg har bein til ett WOW bord med slitt borplate før jul !!

Flere har spurt. Så her er det førstemann til mølla, som får ett nytt fantastisk bord til jul !! Helt UNIKT.send meg en mail iguzman@start.no emne wowbord.


En stk drivved ble borret rett på listen. Smykke holder på badet mitt.


Kontrastene på rommet mitt. Den super eksklusive tapeten fra Cole and Son, møter 100 år gamle lafteplanker fra Hegra. Plankene er beiset med jernvitrol. Se HER Og elgeviret mitt har jeg hatt i 6 år, ikke lei....og jeg har mange.....

Siden Gunda ikke er med i boligblogg konkurransen, men jeg er. Så håper jeg at Gunda vil gi meg en stemme....og at dere også vil det. Bare hvis du liker bloggen min og føler at den gir deg noe. Da kan du gå inn HER.

Denne bloggen er også med. Jeg likte den så bra at jeg stemmer på den. Kanskje du vil gi din stemme til den heller. Husk at du kan stemme på så mange du vil.
Eller denne....hun er verdens koslogeste og snilleste blogger :)

Ha en fin søndagskveld. store varme klemmer fra Irina.

14 kommentarer:

Heidi sa...

Hei,

Må bare si at jeg digger stilen din og det at du lager så mye selv. Alle kan få et fint hjem ved hjelp av penger og interiørbutikker, men det å skape et vakert hjem av ting du lager selv står det virkelig respekt av!!

Klems
Heidi

Violetta sa...

Helt enig med deg i at Containergirl/Gunda er kreativitetens mester, og kunne vunnet hele dritten, men... er det ikke slik at bloggerne selv melder seg på? Hvis ikke, skal jeg huske henne til neste gang ;-)

Siden det er "folket" som stemmer i disse kokurransene, er det vel folkets smak som gjenspeiles i stemmetallene, enten vi er enige eller ei...så sant det ikke drives intens lobbyvirksomhet da ;-)

tinemor sa...

Hi, hi
Tenkte meg at du likte den stolen ja :-))
Klem

irina sa...

Alle kan melde alle inn... og det er nå slik det er,,, ja det er dessverre slik at alle har så lik smak at de som vinner er blogger som er representativ for alle.

lobbyvirksomhet ?? hæææ næææ e det nånn som driv med det å !!

Hasigamas mamma sa...

Vel verdt en titt inn til den dama, ja! Måtte jo bare legge meg som følger hos henne! Elsker dere som skiller dere fra mengden!
Og det bordet skulle jeg GJERNE hatt!!!! ELSKER ELSKER ELSKER DET!
Klem
Lise

irina sa...

Hi hi anonym...vettet er såpass at jeg stenger for stygge slæmme dæ...hi hi hi....den som ler sist.
Å såpass vett må jeg nå ha som SKRIVER at jeg syns hun er den beste. Bye the way....har aldri lagt skjul på at vettet mitt er som ditt.
JEG vet ting som du ikke vet da....om deg...og om andre....

og du...har du det vettet du TROR du har ?? ikke kikk innom det som trigger deg....det gjelder å kjenne igjen symptomene....utgir deg for anonym....mistet identiteten din ?? ...kan sende deg den. Har ip adressa di. bare vent på julekort fra all of splitter pine Irina ....MOWWHAHA !!!
pssst...fei for egen dør...

irina sa...

Ps !! Vil ikke akkurat si null da...for da hadde den ikke vært så populær som du ser...pluss nuller leser ikke min blogg....og jeg ANSER at du ikke ser på deg selv som null ??

skjerstad sa...

Hei Irina :) Takk for kommentar på bloggen min . Ja var den ikke fin ;) Klart du kan få låne bilde av meg .

Ønsker deg en fin dag i morgen :)
Nå må jeg vel binge ;)
Klem fra Janne

manuela sa...

Hei Irina!
Du lager så fine bord!
Hva ligger de på i pris?
Jeg er halt sveitsisk.
Hvor kommer du fra?
Klem manuela

Thea's Mania sa...

Hei Irina. Du er en dame som lokker frem smilet og latteren hos de fleste. Jeg digger å titte inn hos deg. Du har en variert og inspirerende blogg. For ikke snakke om det du produserer! Love it!

Bare å skrive det du ønsker fra meg. Stoler på Irina-damen!

Ønsker deg en super fin uke!

Trine sa...

aawww... så snill du e :)
TUSEN TAKK søte du!
Du fortjene virkeli alle stemma du kan få..
Å forresten, så har æ merka førr ei go stund sia at stemman plutseli bei endra... mista rundtom 50 stemma plutseli :/ Men men... ikke nå å gjør me det...

Håpe du får en kanonfin dag!
Har vært lite blogging på mæ de siste dagan.. Må nok skjerpe mæ litt der :)Satse på bedre daga fremover :D

Klæm

Katharina sa...

Stå på Irina...flott at noen tør å være seg selv...og gjøre ting til sitt eget:)Skulle vært flere....alle kan vel ikke ha hjem som ser like ut?? Stemmer..JA!
DU ER FLINK!
klem fra Katharina

www.jeanetteskreativeutbrudd.blogspot.com sa...

Hei Irina! Takk for hyggelig kommentar og for link! Selvsagt er det ok! Du har så utrolig kult hjem, har du hatt besøk av fotograf før?!:-)
Ønsker deg en fin dag!
hilsen Jeanette:-)

Drivved sa...

Ta en titt hos oss.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online