torsdag 16. desember 2010

SYnske mæ !!


Heisann :)

Jeg må si at jeg ble veldig glad da jeg tilfeldigvis kom innom innlegget at rosa blir fargen for 2011. Alle lo og syntes jeg var veldig Harry som fikk tak i en rosa lyskrone og malte bordet mitt med den ultimate rosa faregn !!

Åhhh how i love my pink room.


Folk som har kommet på besøk syns den er kul da. Da jeg visste den i bloggen.. ha ha...
HER kan dere se min rosa stue :)
Det er derfor jeg vil ha rosa juletre. Jeg liker rosa nå ( hatet fargen som lita, ville bare ha blått. Nå liker jeg ikke blått, men rosa. Søsteren min elsket rosa som lita, men hun hater den nå )
Så rart det der....farger kommer og går...som ei tenåringsjente full av hormoner og endorfiner.

Fargeinstituttet Pantone velger hvert år en farge de mener representerer trenden i det kommende året. For 2011 har de valgt Kaprifol, eller Honeysuckle, som det heter på engelsk.


Men så liker jeg nesten alle fargene for tiden. Pia mi sitt rom ble det ultimate fargeeksplosjenen av farger. Sjekk kommoden under !! De har nok kopiert all of irina. Den øverste er min, den under stod på klikk.no sammen med teksten om kaprifiol. Jeg tok å lånte den freidig, siden jeg skal bake nå.Har ikke tid til å sitte her.

HER kan du se det.

Kaprifol er blomsten, fargen er en sterk, varm rosa. Pantone mener fargen representerer det hverdagslige, uten å ha noe hverdagslig over seg i det hele tatt. De presenterer den som en motvekt til fjorårets turkise farge, som representerte en flukt fra den tunge hverdagen fjoråret var preget av. Kaprifol er i motsetning en farge fylt med energi.
- I disse stressede tider trenger vi noe som løfter humøret. Kaprifol er en fengende, stimulerende farge som får fart på adrenalinet, sier Leatrice Eiseman, øverste sjef for Pantone Fargeinstitutt.


Kaprifol brukt på interiør er deilig, humørvekkende og dynamisk, særlig når fargen får "leve" over store flater, i følge Pantone. I spisestuen vil fargen vekke appetitten, på kjøkkenet vil en liten dose av fargen på duken, lysene, serviset eller små kjøkkenmaskiner skape litt liv. Det er en flott farge å bruke for å fikse gamle, slitne kjøkkensksap, eller hvis det blir for mye for deg, bare på knotter og håndtak. Men du skal advares, sier Pantone, for når du først prøver fargen blir du fort avhengig!


Dere vet rokokko sofaen min :) Den skal bli rosa....har ventet på det lenge. men penger...?? Ønsker meg penger i julegave...mange penger !!

Lilla er fremdeles favorittfargen min...har alltid vært det. Men rosa tre....det må da være det ultimate....åhhh JOY....jeg teller ned dagene til mandag.

Tænk om dem itj har rosa tre når du kjæm på mandag sa Demolitionmann. "PØØØHHH kor mange raringa kjenne du som vil ha det da..??" spurte jeg.
Demolitionmannen...........tyst !!


Dette var vakkert og delikat....men neida jeg vil ha knall !!

Ha en Knallrosa dag. Med knallrosa tanker. Mange varme klemmer fra meg :)

11 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

He he rosa mor..ja jeg liker rosa jeg og...men mer den litt dempende:)
Blir tøft i stua det dr:)
kos deg snupp..
klem klem

Grankongla - Livet på Bostad sa...

jeg beundrer deg for valgene dine, men er uenig - men hva betyr vel det! Så lenge du liker det, så er det det viktigste! Vi må alle tørre å være individualister, til tross for at vi bor i Trøndelag.... :)

Anonym sa...

Hei igjen)

Jeg ser du har sletter innlegget mitt.

Ok det. Og i dette innlegget her,syns jeg du virkelig har tatt det med tekst og språket skikkelig:) Syns du skal ta til deg ros også, ikke henge deg opp i negative kommentarer. Saklige kommentarer vet jeg du må slite med også for du vil ene og alene være deg.

Lykke til. Fortsatt fin førjulstid til deg.
Karin:))

Og tenk fortsatt på et fotokurs:)Det kan gjøre mere underverker enn du aner,)

irina sa...

HÆÆÆÆ har gått på flere fotokurs...med skryt av fotografer :( Syns jeg er ganske god. Se på bildene under med Norgesglasset.... jå uansett hva jeg sier blir det ikke bra :( har ikke slettet noe....
ha en fin kveld...fortokurs.. ??? jeg tar tom bilder til boligstyling.... se på salgsoppgaven min...skryt fra megler også...hmmmmm hmmmm kanskje du ikke liker mine bilder alikecel...ja ja...jeg syns jeg er flink iallefall !!

Klem

irina sa...

Karin.....du aner ikke..uansett hva jeg skriver er det ikke bra for noen...nå har jeg fått en som syns jeg er pyton for de jeg skryter over at jeg så rosa ble mote...ironi...sarkasme.....det som gjør deg er glad gjør noen andre sur...jeg kan ikke tilfredstille noen av dere...jeg må skrive for meg selv...å når jeg besvarer spørsmål...da tåler jeg ikke kritikk...jeg taper uansett skjønner du...
så jeg kan ikke bry meg...å sier jeg da at dere må lese en blogg dee lker å ikke min som dere ikke liker...da er jeg nærtagen...vurderer å stoppe å blogge.... takket være all konstruktiv kritikk...kan jeg ikke være meg..hva er vitsen...
nå må ikke du ta dette den gale måten...jeg vet bare ikke noe mer...jeg tenker seriøst på slutte så....

Anonym sa...

Hei Irina, Ser du skriver du har gått på flere fotokurs. Regner med det var etter du fikk speilreflekskameraet. Jeg har også lyst til å lære meg å ta gode bilder. Kan du anbefale noen som er flinke til å ha kurs? Hilsen ei som må ha det inn med te-skje. Har lest bruksanvisningene, men opplever at jeg må justere curves og levels på nesten alle bildene for å få de fine. Jeg tar bare snap shots for bloggen, gidder ikke å ta bildene gjennom photoshop. Så det hadde vært fint om du kunne si hvem du har vært hos, så kunne jeg tatt kontakt med dem for kurs. Ønske meg til jul!

Hilsen Ellen

Trine sa...

Så vanvittig stili :D
Måtte spør min kjære om vi kanskje skulle ha ett sånt tre vi å... MEN han riste bare på haue :P hehe

Glær mæ til å se bilde :D

Klæm

irina sa...

jeg vil ikke ha 20 eller 30 kommentarer....jeg er faktisk lei av at dere skal fortelle meg hvordan jeg skal blogge eller ikke....eller at dere mener det eller det....
ikke kan jeg forsvare meg, ikke kan få til å kommentere som jeg vil...ikke tar jeg bra bilder, ikke skriver jeg bra...ikke noe jeg gjør eller ier er bra. Dere har vunnet. jeg legger ned bloggen !!

Lidyll sa...

Hei du! Synes ikke du skal legge ned bloggen. Blås i alle andre! Poenget med en blogg er vel at man skal være herre over sin egen blogg!Jeg må inrømme at jeg er ny på siden din, men jeg synes nå dette innlegget om rosa var både morsomt og inspirerende-tiltross for at jeg nok ikke er verdens største fan av rosa..Fikk likvevel en stor trang til å male en gammel rokokkostol jeg har knallrosa og trekke den om....;) Ønsker deg en fortsatt fin kveld!:)

Laila - Brukt og Grønt sa...

Kjære Irina, så stormfullt det er her om dagen da. Jeg hadde sluttet å kommentere de negative kommentarene, jeg hadde sluttet å publisere dem. OG jeg hadde sluttet å unnskylde meg selv for smaken min om jeg var deg. Du trenger ikke å skrive at ditten og datten er fint det altså, bare det at jeg ikke liker det. Bare ikke kommenter det. Jeg synes at det du skriver om det du liker, det du lager osv er bra nok til å stå på egne ben. Du trenger ikke forsvare deg overfor de andre stilene. Ikke at jeg skal fortelle deg hvordan du skal skrive, men jeg tror det hjelper. De hvite blogggene skriver f.eks aldri at det er fint med farge altså, men jeg vil ha det hvitt. Du trenger ikke å publisere denne kommentaren, Irina, ville bare gi deg en god trøsteklem og si at du ikke må slutte. så Klem klem fra meg.

Cupcakes og champagne sa...

Dumpet innom bloggen, og falt for alt det rosa ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online