onsdag 1. desember 2010

Liker du IrinaStyle skapene ??


Tjjooohoo !! Denne skjenken har fått en irinaStyle make-over. Den har gått fra grønn til kanarigul.
Kjempe kjempe KUL !!
Så det blir neste innlegget, så følg med i kveld.


En kavalkade over ting jeg har funnet på selv. Dvs at jeg har kommet på ideen. Ikke sett lignende i interiørblad, nett eller butikker.


Andre som ligner i farge, tapet, bein er kopier fra IrinaStyle. hi hi....men jeg mener det helt innerst inne.For jeg har sett noen som ligner, for å si det slik. De innleggene kom etter mine. Det er kjempegreit at folk lar seg inspirere. Det er det jeg vil. At dere kan se noe her. For at dere skal tenke, sånn kan jeg også lage.


Det må dere mer enn gjerne, men hvis det er bloggere som blir inspirert, syns jeg det er vanlig høflighet å si at de lot seg inspirere av ett skap de hadde sett på nett. Dere behøver ikke å linke til meg. Jeg er ikke ut etter den æren. Selfølgelig har det vært det beste, men jeg vet av folk, som leser bloggen min, men ikke innrømmer det. Mange av dem har laget slike skap. Så da vil de vel ikke si hvor ideen er hentet. OK, det må de selv stå for.
Integritet er fint å ha :)Ikke helt IrinaStyle for da bruker jeg tapet. Pluss at jeg prøver å forandre skapene med andre bein og anderles handtak ol.

Sprekt da ??


Ett wow bord, slike bord lager jeg på bestilling. Denne ideen er dessverre IKKE min. Jeg så ett lignende i Rom 123. Skulle kun lage det til meg selv, har forandret det litt, men så ble det etterspørsel.Da jeg laget dette bordet å visste det frem, sa jeg også at ideen ikke var min.


Dette er IrinaStyle. Jeg prøver å tenke anderledes. Det å klaske tapet på skap er ikke noe nytt, vil jeg tro, men da vil jeg nesten påstå, med modifikasjoner at jeg var den første her i blogglandia til å begynne. Iallfall med de spreke fargene.

(Og akkurat nå, blir noen sur og skal skrive en anonym kommentar. For hvem sårer jeg, andre har vært først med vinduer som rammer og andre ting. Noen er alltid først. Sånn er det.)

Industriben påmontert på ett gammelt pidestall skap som jeg fikk, fordi det var helt jævlig.
Ble lekkert !
Har sett lignende på flere blogger i ettertid.


Dette skapet er megasvært. Jeg lagde det til en kunde. Vi tapeserte hele veggen bak skapet, så skapet skulle gå i et med veggen. Siden det er giga giga. Minner meg, at jeg må ta bilder så dere kan se hvordan det ble :)


Store handtak kjøpt i Latvia :)

Og nå har jeg den grønne skjenken å vise dere og den gule skjenken som var fæl. Begge har blitt fantastiske fine om jeg må si det selv.
Og det gjør jeg. For da vokser jeg på det, må bevise at mine ord er sant. Og så blir jeg sååå mye bedre som designer.

Nå skal jeg fotografere det før lyset svinner, men må sikkert ha ett lite stilleben på toppen. Og det er jeg såååååå dårlig på.Jeg har ligget å vridd hodet på hva jeg burde plassere på det, enda vet jeg ikke :)

Bare følg med :)

Minner der om å stemme, hvis dere liker bloggen min. Dere er bare supre. HER

5 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Sover ikke du???
Nei..vi skulle jobbet sammen vi:)
klem klem

Bagatellar sa...

Å være den første til å "finne opp/på noe" er så å seie umuleg, det har eg erfart frå kunst og handverk på høgskulen. Der sitt ein så stolt og har laga eit eller anne til eksamen, trur ein har vore så supersmart og genial, men du kan ta deg f**** på at ein eller annan plass finnast omtrent det same. Gjerne kjem ein medstudent og har sett det ein eller annan stad, festlig... not! Men dine ting har personligheit og ein ser tydeleg at du har din eigen vri, ditt varmerke, og klart at nokre lar seg friste til å la seg inspirere, men å ikkje gje kred til opphavet er småleg. Ellers så stemmer vi i vei, kjekt å sjå at du er så langt oppe på lista, håper du klatrar til tops:-D

ide-puffen sa...

I LOVE YOUR MAKEOVERS. SEFF HI HI

Linda sa...

Ja jeg liker skapene dine!
Du er kjempeflink!
Enig med deg det er vandlig høflighet å linke dit du har lånt ideen fra!!
Stemmer på deg hver dag, fordi du fortjener det!....og fordi du fortjener å ta igjen hun som ligger på toppen!!

Klem fra meg.

Hellohello baby sa...

Wow! Så utrolig artige ting! Jeg elsker forøvrig det grønne skapet. Er nydelig farge på det...
Skapene og bordene med plastikkben er det sprøeste jeg har sett! Utrolig kult Irina! Jeg har ikke sett det før, de ser nesten ut som de er levende. Tatt rett ut fra Skjønnheten og Udyret, du vet, der møblene egentlig er forheksede mennesker! ;)

Merkelig at mangen bare kopierer uten å si noe om det. Blir jeg inspirert av andre bloggere skriver jeg det alltid til dem å siden DERES!

"Oi! Nå ble jeg inspirert! Dette vil jeg gjerne gjøre hjemme hos meg også!"

Hva er det som er så vanskelig med det mon tro? Merkelige greier.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online