mandag 6. desember 2010

From trash to fun/ tresure ?

Heisann og Hoppsann :)

Først vil jeg takkfor alle stemmene jeg får. Fantastisk er dere...UTROLIG...dere er de beste blogglesere EVER

Det er så spennende....sjekk resultatene ? Det er kun noen få stemmer som skiller den ene fra den andre....

Demolitionmannen kom hjem fra England i går, med gaver. Jeg fikk til sammens fem gaver, slengt oppi sofaen.


Og ba jeg om noen da ?? Demolitionmannen kjenner meg ganske godt. 20 år sammens ....han går for det rareste og særeste i en butikk. I dette tilfellet ett xmas marked i Manchester


Han prøver, å det er bra. Mange i familien har sluttet å gi meg gaver. Fordi jeg liker rare ting, spesielle ting, lager rare og spesielle ting. De kommer på bursdagen min uten noe....Nei du e så sær...så gidde itj å kjøp.

Ok, jeg er sær, men HALLO....hva med en orkide. Ikke planter...det liker jeg IKKE, jeg er redd planter....å tar livet av dem. Ok, ikke vin eller sprit, for det drikker jeg ikke.
Flax lodd ??
Ikke at jeg må noe.

Men hvorfor må de si noe om det i det hele tatt. Hadde de ikke gjort en greie med å fortelle hvor sær jeg er....det er nesten så de kjefter på meg for at de ikke har med gaver....ha ha...

Demolitionmann fant en fyr som laget disse klokkene, skapene og de andre tingene i drivved. Kjempekult. Alt er gammelt uten urverket. Drivved, rustne muttere, ringer, bilkapsler ol blir til de kuleste klokkene.
Jeg ble superfacinert over hvor enkelt det ser ut å lage....å så unikt og fint. ME LIKE

Sjekk disse nydelige klokkene. Den rustne i det første bildet. Klokken på det andre bildet er mine favoritter. Han kjøpte en klokke ja. Og den var fin....men han torde dessverre ikke ta den helt ut. Så han safet med en, mer...høøø mindre original enn disse.

Mannen han kjøpte den av sendte med ett kort der man kunne gå inn på hjemmesidene.


Check out this site. Nice unic things, and the best. You can make a clock !
Tomorrow i show you what i got from there.

I will be very very happy if you vote for mye blogg (all of irina) HERE. If you like the blog of course. Thanke you a lot !!

Love and hug to you all :)

3 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Halloisen..good morning:)
Ja..du sier noe du:)

Masse fint i drived der ja....
kos deg..nå må jeg inn og stemme...
klem klem

Laila sa...

Jeg begynte på en kommentar om bokstaver, ord og setninger i går, men den ble bare lenger og lenger, så nå har jeg lagt det ut som et innlegg på bloggen min isteden. Det koker ned til at... Ja, du får komme inn og lese selv.

Jeg synes ord er vakre, men det er mye jeg ikke finner/ ser det vakre i her i bloglandia. Jeg ser at rust og værbitt tre er vakkert, det som har levd liv og personlighet, har mer problemer med det som er helt nytt og "glatt" om du skjønner...

Ha en fin dag da!

Fam. Lia sa...

Hei, utrolig fine klokker. Ja, der utrolig hvor kreative folk kan være. Det er gøy med ting som ikke kommer rett fra store kjede butikker som "alle" har. Rart er kult og smaken er jo som baken, delt i to og forandrer seg med åra ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online