lørdag 25. desember 2010

Rørt og takknmlighet og med ett rosa juletre :)

Først vil jeg takke for ca 150 kommentarer, 100 mailer og flere titalls sms og personlige positiv tilbakemeldinger.

Det er det jeg alltid har sagt, dere er de beste. Først så tenkte jeg ikke å legge ut kommentarene, men de jeg har har fått er for fine å til å gjemme bort.


Dere er de beste. Og dere har lært meg sååå mye !! Flere ba meg lese min egen blogg, mine egne innlegg. Der jeg hadde snakket om fremsnakking og janteloven.
Jeg gjorde det...og fy søren...jeg er jo god til å skrive :)


Dere ba meg ta en titt på make overene mine og på bildene mine....og jammen er jeg god der også !
Og er ikke JEG en interiørblogger....ja da vet jeg ikke hvem som er det ! Demolitionmannen ba meg slutte å tulle, når skulle jeg lære meg å IKKE bry meg om gamle kjærringa som ikke har noe liv enn å plage de som faktisk har det.
Mine fantastiske lesere sa at dette kun var snakk om sjalusi og misunnelse. Jeg trodde ikke noe på det. Kanskje for at jeg aldri selv har opplevd det selv...å føle på den følelsen.


Ikke nok med det, jeg fikk tre konkrete tips om hvem min fæle anonym er....iallfall en av de. Og ja, dessverre er det en interiørblogger. Jeg sier det ikke for å være slem, men for å advare at det finnes mobbere her inne også.Og vet dere, jeg tolerere ikke kjærringfakter her inne.
Jeg kommer ikke til å skrive hvem det er...det er ikke min jobb. Alle må stå for det de gjør. I tillegg har jeg alle mine fantastiske blogglesere som har sendt meg kommentar, mailer og sms og har gjort meg sååååå rørt...jeg har sittet og grått.

Jeg håper at du/ dere fæle anonyme lesere alle kommentarene....LES og GRÅT...over at du/dere faktisk er i mindretall om å føle det slik.
Takk til mine fantstiske blogglesere og bloggvenner som minnet meg på det.


Noen lesere ønsket seg kun en gave i år. Og det er at jeg begynner å blogge. Og det gjør jeg. Ingen negative folk skal meg til å slutte. Særlig ikke når jeg hvem vet hvem det er....holdt på å le meg ihjel.Jeg gir ikke opp livet mitt. For det å blogge, er det, en livstil....bloggen er cv min og jeg har fått opplevd MYE gjennom bloggen...kanskje mer enn andre bloggere.
Jeg har så mye å gi....interiørmessig og personlig.

Jeg kommer ikke til å forandre noe på min måte å blogge på....BORTSETT fra å unnskylde meg for min smak !!
Den er sånn jeg er. Og tror du at selv om jeg ligger på nett, selv om jeg ligger åpent opp...så kan DU som ikke liker min blogg FAKTISK klikke deg bort. Jeg leser ikke blogger jeg ikke liker...så smart kan du også vel være.


Som DU ser, så er det mange hundrede som liker bloggen min som den er...så jeg ØNSKER IKKE RÅD fra "bedrevitere " som vil fortelle meg hvordan jeg skal blogge. LES kommentarene mine....det ser ut som jeg har funnet den perfekte oppskriften på blogging for min blogg.
Føler du at du kan det bedre så må du gjerne kommentere med ditt virkelige bloggnavn S og la mine bloggvenner se, om du har noe å lære meg.
Og til deg som ikke har blogg, men av en eller annen syk/merkelig grunn som bare du vet, må du gjerne starte en blogg selv. jeg tror ikke jeg blir en fast leser, for den måten du vil lære meg å blogg ...det er ikke meg eller min stil....så da velger jeg og la være.Jeg vet at jeg har en en unik smak, fordi jeg er unik...slik som dere alle er. Dere,
mine lesere er unik fordi dere har sååå mye varme, omtanke, raushet og kjærlighet. At det finnes så mange vakre mennesker der ute er utefor min fatteevne. Dere er ....nå gråter jeg igjen...jeg har blitt stoppet i gaten, på butikker av damer på 70 og av jenter på 14. Please ikke slutt. Du er en inspirasjon, jeg lærer så mye av deg...om det er er interiør eller om det medmenneskelighet, det å tryne eller det å bli syk. Mange leser ikke noen andre bloggere enn min.
Jeg har fått mailer fra designere og lærere innen design. De bruker bloggen min som inspirasjon !! De bruker den til å lære og vise studenter at interiør også skal være lek, personlighet og farger.
Av folk i helsesektoren som sier at det jeg skriver om sykdomen min er viktig. At alle burde være like åpen om den...tusen takk til dere alle.
Så kjære fæle anonyme....les dette innlegget mange ganger, for du skal vite at du er en av de som ikke liker den.


Jeg var kanskje litt sliten og lei da jeg skrev det at dere hadde vunnet. For det har dere IKKE, egentlig skal jeg se på slike sure oppstøtt på som en bekreftelse på at det er alltid noen som er sjalu. Lise Sjåk Bræk sa til meg da vi stilte ut på Kunstindustri museet i fjor. "Irina, når folk kommer med negative kritikk da vet du at du har oppnådd noe de ikke kommer til å oppnå. Og det er derfor de kritiserere...for de vet det selv !.


Mitt råååååsa juletre....det er mye kuler i RL !! Trenger flere rosa lys....

Tusen takk for at dere, er dere...snille , søte og gode. Og det er helt ok å ikke å like meg eller det jeg gjør og står for.Det er greit nok å vise meg nok respekt til å ikke sende meg en anonym kommentar, men værsåsnill å ikke nedverdige deg selv så mye at du ikke respekter deg nok pga meg. Jeg håper at dere som liker bloggen min fortsetter å lese den. Og som flere av mine blogglesere skrev. Tusen tusen takk ( det er de beste komplimentene jeg får) Som noen skrev. "Du, din familie og dine ideer er en del av min hverdag. Jeg klikker meg inn for å se....spent...slik har du og dine blitt en del av min hverdag....ja jeg er tom glad i deg...uten å ha møtt deg." eller

" Det kjennes ut som jeg kjenner deg irina, du er så deg....upolert, dønn ærlig, følsom, selvsikker...så uperfekt !! Akkurat som meg."

"Du gir meg så mye, jeg er ikke lneger ensom når jeg er på bloggen din...der er det full fart og farger"
Jeg kan ikke sitere nestest 300 kommentarer, mailer og sms.Og det var jammen meg en kampanje for å meg til å blogge. Mange av dere herlige laget ett innlegg om at bloggverden ikke kunne miste meg....jeg gråt og jeg gråt..... ikke noe rart jeg hadde migrene ei uke !! Det er bare det at der er jeg som skal takke dere, takke dere for at dere lar meg være meg, for at dere syns jeg er ok, lar meg inspirere, la meg tulle og tøyse, lar meg hjelpe meg å ta livet av den fæle janteloven.
Jeg regner med at DU nå vet, at hver gang du klikker deg inn på all of Irina så er det akkurat det DU får. Alt av meg, på MIN måte !! Siden det er min blogg kan jeg det. Og siden det er din frie vilje som bestemmer at du sitter her å leser eller ikke....så regner jeg med at du liker meg iallfall bittelitt....ellers har du lest noe annet nå :) Så takk for å like meg litt også :)

Stor, stor varm klem fra en rørt Irina

Takk for at du er ENESTÅENDE. En bloggleser ba meg lese det innlegget HER.
Takk for påminnelsen :)


25 kommentarer:

sigrid sa...

Hei og hå Irina!
Sat faktisk å tenkte på deg då eit innlegg frå deg poppa opp..
så flott at du fortsatt er her i bloggverda til glede og inspirasjon..

Vonar Jula di er god!

Stor romjulsklem♥

vimsa:) sa...

O'LYKKE :))) *HAPPYHAPPY*

Irina blogger igjen!!!!

STÅ PÅ DU VAKRE MENNESKE, EN INSPIRASJON TIL ALLE!!


vær sterk!

*klem*

Elin med Draumesidene sa...

Takk for at du la igjen kommentar, etter at gråbloggaren Magnhild hadde hetsa bloggen min. Det betydde mykje for meg. Stilen din er spennande, og breathtaking :) Som eg skreiv til deg då; vi har nok ikkje så ulik smak, sjølv om eg for tida hellar over til shabby greier. Det som kanskje er viktigast, er at du aksepterer andre stilar, medan dei som kritiserar bloggen din, tydeligvis har behov for å sverte folk med ulik smak frå den dei har sjølv? Slike menneske finns over alt i samfunnet. Og ein må berre heve seg over slikt negativt preik.

Lykke til vidare Irina!

Klem E

Linda sa...

SMASK ;O))
Digger deg!!!
Treet var rått, tøft og rååsa!
Å ja jeg hadde glanet hvis jeg hadde gått forbi vinduet ditt ;O))
Flottings, hevd deg over de vonde kommentarene og stå på videre!!

Stooor klem til deg min venn!

House of Dogs sa...

HURRA!!! Dette var en av de beste julegavene jeg kunne få;) Digger jo deg og bloggen din og jeg er så GLAD for at du ikke lot deg knekke av misunnelsen til den/de ufyselige personene!! Gleder meg til å følge deg videre i din fargerike hverdag <3

Ha en strålende jul vennen:)

Klemmer

PS: Utrolig koselig at du la deg til som følger på bloggen min:)

Beth sa...

GLEDE!!!
Jeg ble så glad da jeg så det var kommet et nytt innlegg fra deg!
Og jeg bare elsker dine rosa detaljer, det er såå lekkert! Hvorfor skal vi alle være like?
Tenk så kjedelig det hadde vært!
Ønsker deg fortsatt noen koselige juledager...:-)

Victoria sa...

Sååå bra!!!!

Nå ble jeg kjempeglad!! :D gleder meg til enda et nytt år med deg ;) Jeg har fulgt deg siden før jeg begynte å blogge selv. Og det var din blogg som ga meg inspirasjon til å starte egen blogg, og det var du som sendte en av de første kommentarene til meg :) Og jeg har faktisk blitt glad i deg uten å ha møtt deg jeg også. <3

Jeg heier på deg! :D

Klem <3

Laila sa...

SÅ BRA!! Gleder meg til å se hvilke sprell du finner på i 2011.

Og det rosa juletreet var knallkult!

Klem

Fargeheimen sa...

Oi, rosa juletre du. hehe
Eg har eit lite lilla juletre som eg har i yttergangen i adventstiden men trur IKKJE eg hadde fått lov til av Gubbeliten å ha eit rosa i stova nei.
Såg eit kvitt eit som eg prøvde å fortelle han at eg godt kunne tenkt meg, men nei, her skal det være ekte og henta i skogen av Gubbeliten sjølv. :)

Jaja, må vel jenke meg litt, vi er tross alt to som bestemmer her.

Er veldig glad for at du forsetter bloggen din, vi treng den for den motiverer og inspirerer oss til å tørre å prøve nye ting.

Ha ei strålande fin romjulstid. :)

Anonym sa...

HURRA.....:) Du er tilbake...:):)

Ha en kjempefin jul, råstilig juletre...
Ann Elin

Trine sa...

DET va ett GODT innlegg å lese fra dæ :D
Ha ei fortsatt flott jul mi søte Irina ♥

Stor romjulsklæm

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja..akkurat ja:)
klemklem

Randi sa...

Kan bare si dette på en måte:
HURRA!!!!!!!!

Ha ei fortsatt god jul!

Juleklem fra mæ

Fam. Lia sa...

Hei og hopp!! Der er du med en "bombe" av et rosa juletre.. hihi så kult!!! Bra du er tilbake i action.Jeg ser frem til å titte innom deg hver dag. Det er som de sier man blir liksom litt kjent med hverandre(snedig) uten av å ha møtes. Vi deler jo så mye tanker og alt mulig av oss selv her inne. Ha en fin romjul. :)

Ellinor sa...

Så fint at du har bestemt deg for at du er akkurat perfekt til å være deg, og dermed passer akkurat perfekt til å skrive denne bloggen :)

Det gleder meg at jeg i fremtiden skal få lese om alt det morsomme du finner på.

Og treet? Knallrosa selvfølgelig ;) Tøft og kult....


Ha en fin dag

I en Eske sa...

Så bra at du fortsetter. Trenger dine ideer til inspirasjon=) Håper også du har tenkt mer på forum ideen din? =)

Tiriltungen sa...

Herre va en vældig flott romjulsgave :) Da har æ nokka å kos mæ med det næste året oxo!

Stor juleklæm te dæ og en liten rosdryss te juletræet ditt!

Camilla sa...

Nå ble jeg glad!! Dette var virkelig kjekt å lese:) Stå på Irina! Det råååsa juletreet seg smashing ut:) Forstår godt at du ville ha det!
(samboeren min tittet over mens jeg leste bloggen din og sa: "fine bilder hu tar!" )

Du må ha en fortsatt fin jul og godt nyttår!!

Anonym sa...

yeah, she´s back:)))))

Anne-Grethe

Anne-Marthe:) sa...

Jippi!:D

Bagatellar sa...

Yes, you go girl:-D Så glad for at du ikke gir deg!

Hummerogkannarifugl sa...

Heia Irina!
Bra du står på.
Fortsett å vær dæ sjøl.. Ikke ta te dæ ting som noen dumme mennesker skriver. Har de ikke annet enn dumt å skrive, så kan de bare a være. Bloggeverden er vel ikke til for å trykke ned noen? I tilfelle da vil ikke jeg være med på dette. Jeg har nettopp begynt med dette, jeg synes det er såå artig, men ble tris av å høre at noen har vonde hensikter i dette mediumet.
Lykke til videre.
Klem
Ann Kristin

Tullik sa...

Heia Irina !! Ha ei fin romjulstid. Det er lov å ha forskjellig smak men me treng ikkje vera stygge med kvarandre for det. Eg kunne nok ikkje tenkt meg ditt rosa tre Irina, men eg nyter synet av det på bloggen din !! Stå på herlige du !!

Christine Lövendahl sa...

hatten av for deg. jeg kom over bloggen din nå jeg og skrrryyyt til deg for dine fantastisk ærlige meninger og ikke MINST for ditt fantastiske RÅSA juletre!!! HVOR har du fått kloa i det?!!!! to die for!! :)

Maia sa...

JAAA, nå ble jeg glad:)
Stå på, nå kan hverdagen fortsette uten at det er noe som mangler!

Og rosa juletre, herledussan jeg vil ha;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online