tirsdag 1. februar 2011

Selger lyskroner og lamper :)Heisann & Hoppsann.

Hvert år på denne tiden får jeg lyst til å selge unna det jeg har og fornye.


Så følg med dere, jeg skal legge ut MASSE. Er det noe dere har lyst å kjøpe så send meg mail iguzman@start. Emne det objektet dere lurer på. Feks "Lyskrone 1" som er den første.


Mine vakre lyskrone. De er kjempestor !! Den store i crome kr 2200. Den andre store som er " brun" 650 kr


Begge er digre. Som man ser er det en løs prismetråd på den ene, men den fikses med sølvtråd.


Denne fine lyskronene selges for ca 3000 kr i butikker. Det mangler en kongle helt nederst. Men der kan man feste noe annet eller ingenting. Jeg har hatt den slik. Og jeg som er en estetiker av en interiørdame dont mind !! kr 1200.


Gamle malebilder fra prosjekter. For å vise kuppelen.


Min nye vakre industrilampe. Jeg fant plutselig ut at jeg ville ha en gammel "griselampe" over. lampen kostet 1800. Den har hengt opp ca en uke. Selges for 1000 kr. ETT KUPP !!


Jeg lettet etter den perfekte lampen. For jeg ville ikke ha en "alle" har. Har ikke sett denne typen i Norge. Den er kjøpt i Sverige. Og skal være kopi av de originale fabrikklampene. Det er en rist under. Stor kuppel og boks på toppen. Tror diameteren er ca 53, men det kan jeg sjekke.


Kjempefint lys i den ELSKER DEN !!. Man kan se lignende her...litt dyrere da selfølgelig. Kommer flere innlegg. Nå skal jeg kvitte meg med ting. Er det noe dere har sett hos meg som dere liker så spør meg. Kanskje jeg selger.
To av mine søte blogglesere tipset meg om denne butikken der lampen er til salgs. Fantastisk butikk og blogg . HER

I want a new look. So i am selling all this chandelair and stuff. I have a lot more so watch out. mayebe you find something.

MVH irina

3 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja...nå har damen svingt seg:)
klemklem

Kine sa...

Åååååå,den store te 650 kron?????Kan vi møtes si æ bare!!!!!!!!? :D
ME VIL HA!!!

Hellohello baby sa...

Takk for sist Irina! Er så utrolig hyggelig å ha møtt deg! og tusen takk for kommentaren på Thailands innlegget mitt. Sermonien betyr veldig mye for meg, glad du likte innlegget <3

Gleder meg veldig til å se griselampen din når den kommer opp! Lykke til med salget, regner meg at det går som varmt hvetebrød.

Jeg kikker opp på Oslos gatebelysning når jeg er ute å kjører i byen.. De har firkanta industrilamper.... mens jeg kjører rundt i byen funderer jeg på om det er mulig å klatre opp en sen nattetime og hente ned en sånn?? DET er det hvertfall ingen andre som har! Hehe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online