fredag 11. februar 2011

Hva skal jeg gjøre ?


Heisann

Jeg får mailer daglig pga bloggen min. Alle er de positive. Morsomt ...siden mailer viser navn, Har enda ikke fått noen negative mailer. De kommer bare i form av negative anonyme eller fiktive navn kommentarer. Jeg er så glad og takknemlig for at så mange liker bloggen min. Og jeg får stadig flere og flere nye fantastiske lesere. Takk til dere :)Jeg leser dem, svarer på dem og tar vare på dem. Som regel takker jeg for ros. De fleste er ros. Noen spør om tapeter eller interiør råd. Hvor burde jeg sette den, hvilken tapet, hvilken lampe...Jeg har brukt mange, mange timer på å svare. Så får jeg noen slike som jeg fikk i dag. Jeg blir fantastisk ydmykt over at det finnes så mange rause folk. Men når søte damer spør meg om tips på hva jeg har gjort for å "drømmejobbene" som bla oppdraget for kunstindustrimuseumet osv. Og hva de kan gjøre for å oppnå det samme.... Tjaaaa, hva skal man si......alle mine oppdrag har jeg blitt headhunted til :) Så heldig er jeg. Bloggen er cv min. Den ligger ut på nett for alle å se.
Og så spør de meg om hvordan bloggen deres bør være hvis de begynner å blogge. Hvordan blir de lagt merke til ?

Og jeg har vært så HELDIG at folk som "betyr" ( Dvs de som betaler meg/ har peiling...og er god og kan interiør syns jeg er god til det)
Og jeg er GOD !! Jepp, jeg er det. Som jeg har skrevet 263 ganger...det er lov til å si at man er god til noe) da blir man bedre og stagnerer ikke. Det betyr ikke, at jeg er arrogant. Jeg er dypt takknemlig og ydmyk over det. Jeg går ikke rundt å skryter om det eller sier det. Jeg sier det her på bloggen !! Fordi dere spør.Det er en del som ikke liker bloggen min i det hele tatt. Og det er greit det. Om det er 10 av mine 1500 lesere ikke er det...så be it !! Jeg har endelig lært meg at" Gøriller og Birgitter" ikke er viktig for meg eller bloggen min. jeg ler egenetelig her...for jeg vet "de" blir pissed of. Jeg behøver ikke de negative, jeg behøver ikke deres "konstruktive kritikk" Det funke for meg, jeg har ikke fått alle disse ærefulle oppdragene hvis ikke bloggen funker for meg og de som kan eller vil ? Det er ikke min skyld om ikke MIN blogg ikke funke for noen. Jeg innser at det er dem som har problemet. Mitt råd er å skrive/ blogge for seg selv.

Hver den du er, hvis hva du kan og ikke kan. Ikke ta deg selv for høytidlig. Vær takknemlig og glad . Og bare gjør det du vil...ikke la deg hemme av negativitet. Jeg vet ikke hva jeg skal si, det er ett stort ansvar når dere spør om råd og det eneste rådet mitt er vær dere selv. Dere er perfekte nok som det :)

Til alle mine fantastiske positive lesere. Uten dere har ikke all of irina vært her...
Hmmm vurderer på å åpne Bailysflaska som har stått uåpnet her i over 1 år :)

På Criminal minds brukere de å sitere forskjellige. Og det var et sitat jeg ikke fikk med meg hvem som sa, men det var noe slik.

Its better to write for a absent of audience, then have a crowded audience and feel the absent of yourself....

Jeg har funnet min bloggstil som funke. Så ingen konstruktiv kritikk vil dessverre forandre på den, det som må forandres må være de negatives innstillinger :)
Jeg må få være meg selv, med alle mine uperfekte egenskaper, mine skrivefeil, min antijante motstand. Og min uenderlig takknemlighet .....

peace & love

PS :) Hvordan skal man gjøre bloggen sin mest mulig synlig for almuen og for de som eventuelt kan gi drømmejobben ?

12 kommentarer:

sigrid sa...

glad du er du!

God helg klem :-)

House of Dogs sa...

Jeg digger deg og din bloggstil! Du er en sprudlende dame med masse fantastiske ideer!! Du har all grunn til å si at du er flink for DET ER DU:)

Ønsker deg en strålende helg! Gleder meg til å se dine neste påfunn;)

Klem

Hege sa...

Heisann Irina!
Tror du oppnår suksess fordi du følger DIN stil/hjertet ditt og ikke det andre mener:-D
- så kan man se hvorvidt den "treffer" riktig med hensyn til trender,til riktig tid,hvilken type kunder og andre som er interiør-interessert.
Uansett syns jeg det er kjempe-gøy å se deg lykkes - og det er vel det viktigste?
Å unne andre gode ting:-D
Riktig god helg,
klem Hege.

Tutti Frutti sa...

Hallo lille venn,
Så flott at du gir blaffen i de sure og negative innleggene. Man skal ikke gi folk mer oppmerksomhet enn de fortjener, vet du. Så rett nakken og se folk inn i hvitøyet. Jeg ønsker deg en riktig god helg!
Klem fra Tutti Frutti

Maleriet fargehandel sa...

Bedre å være drita god på noe en halveis dårlig på alt ;)

Ha en fin helg, Irina.

Heidi

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Helt flott:)
klemklem

Mona sa...

Bra instilling :) Grinebiterne skal ikke få ødelegge for deg eller noen andre. Jeg synes du er super flink! og ja det må være lov å innrømme at man kan være god til noe:)
Jeg tror at er man tro mot seg selv, i den betydning at man fulfører sine ideer..selvom de kan være crazy.
Så kan man nå langt:)

Ha en fin helg!

Turid sa...

Enig med Hege som sier at man må følge sin egen stil og er man heldig så treffer det noen der ute som har lyst til å gi en oppdrag. For noen skjer det, for andre ikke. Men sånn er det jo med det meste her i verden. Men det er klart at det å tenke kommersielt også kan være bra, så lenge det ikke går på bekostning av ens stil og særpreg. For da vil ikke resultatet bli så bra. Irina, du kompromisserer ikke med ditt særpreg, dine meninger og din stil, du tør å stå for det, og det er derfor du gjør det så bra :-) Fortsett sånn! :-) Åsså kan man alltids gi andre råd som lurer på dette, og det er veldig fristende å spørre om råd fra en person som lykkes i sitt felt (og mange ganger helt riktig å spørre også),men jeg tror uansett ikke den samme oppskriften passer for alle. Hvis vi ikke 'har det' i oss, så er det ikke sikkert det er meningen vi skal følge den samme veien. Da kanskje vi skal ha det som en hobby, og intet annet ;-) Eller kanskje det 'løsner' om 10 år. Kanskje i morgen? Who knows?
Uansett, fortsett på din måte, Irina. Det er lov til å si at man er god på noe. I Norge er vi altfor dårlige på å si at vi er gode ;-)

Klem, Turid

Katharina sa...

Det e så artig å læs bloggen din...FLOTT at du e dæ sjøl:)
Håpe du koinna vorre me Ida hit en tur te sommeren...
klem fra Katharina

Tullik sa...

Flott sitat Irina !! Og så har Turid her ovenfor sagt akkurat det eg hadde på hjarta på ein flott måte. Er enig med henne. Ingen kan "bli" Irina, me må gå vår vei. Vera oss sjølve og selga oss sjølve. Det er der(blant anna) du er eit stort forbilde Irina !! Det er det eg ynskjer for døtrene mine, vilje og mot til å vera seg sjølv. Go`helg !!

Trine sa...

Så herlig å komme inn her å ha 3 uleste Irina innlegg :D
Du e nu bra go når du skriv.
Å æ e nesten bombesikker på at du klare å fikse det arkivskapet.. førr du gjør jo all gråstein til gull ♥

Ha en super lørdagskveld!

Stor klæm til dæ ♥

(Ps: tusen takk førr kjempekoseli kommentar.. e alltid like godt å høre fra dæ! Her går alt bare fint. Kose mæ i sofahjørnet mitt, å bare nyte kvelden. Lillebror bynne å bli helt bra nu.. men masse prikka som hold på å gro.. humøret og formen e hvert fall på topp, å det e jo veldi bra! satse på bhg på mandag)

Lissie sa...

Jeg synes din blogg er utrolig flott og interessant jeg!

Så hev deg over dumme kommentaer (det er nok misunnelse ute å går). For om man ikke liker en blogg så pleier man jo ikke å kommentere i den?

Ha en god helg videre!
Hilsen Lissie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online