mandag 28. februar 2011

Topp til tå på Melhus :)


Heisann :)Tenkte jeg skulle få kost meg etter uflaks på uflaks. Så da var det bare å få brukt gaven min :)
Time hos den dyktige negledesigneren Karin ble bestilt. Turen gikk til fra topp til tå på Melhus. Hjemmesiden er HER.


Jeg kom til en liten oase av en plass. Lokalene er nye og fine. Disse damene driver med estetikk på kropp. Jmmen kan de estetikk. Salongen er delikat og nydelig. Jeg fikk gå rundt å se.Det er 6 damer som driver med forskjellige ting.


Karin som jeg var hos er negledesigner. Så har du ei som driver med vippe extension, permanent makeup, hud og fotpleier og massasje. Alle har de sine personlige rom som gjenspeiler deres personlighet. Jeg likte konseptet.


Man føler seg veldig godt mottatt. Alle hilste på meg og de var superkoslig. Jeg må si jeg fikk lyst å bestille flere behandlinger der. Selv om jeg bort på Stjørdal og salongen ligger på Melhus. Ca 40 min unna. Service og miljø har utrolig mye å si !!
Så jeg skal tilbake :)


Jeg misliker hendene mine sterkt...vet ikke...men de er bare æææ. Vi har vel alle noe vi ikke liker ved oss selv. Vel ett av mine isuse er disse hendene og neglene mine. Jeg har visst fine negler. Fin rund fasong, slike nette damenegler sier de som kan seg. Jeg har ikke akkurat brukt så mye penger på fransk manikyr ol. En sliten småbarnsmor med mange store økonomiske utfordring....som nytt gulv, vannskader, vaskemaskin, bil som skulle ha vært på verksted.....


Det å få komme til negle Karin var som å komme til himmelen noen timer på en vanlig dag. Karin er kjempekoslig så vi fant fort tonen. Vi att der å skravlet mens neglene og hendene mine ble penere og penere.Jeg fikk lengre negler med gele( tror jeg). Jeg fikk peeling og så ble hendene lagt nedi ett voksbad. Etterpå ble hendene mine smurt inn med en nydelig handkrem med gull :)
Tror dere ikke at jeg var så heldig å få med meg en handkrem med gull med hjem :) Åhhh skal vise dere den kremen en annen dag.


Nå føler jeg meg så fin.Nå går jeg å ser på hendene mine støtt og stadig. Og så elsker jeg å tromme med de vakre, vakre neglene mine....
Mine er finere en Anna Ankas sine :)...uten tvil

Ikke så mye som skal til.....selv om her måtte jeg ha en dyktig negledesigner....Åhhh jo, dette er absolutt verd det. Fra nå av skal jeg ta meg råd til å ha slike negler og hender.
Og jeg tror det er slik som med lege og frisør. Du vil gå til den samme hver gang .
Så Karin, hvis du leser dette. Har du time til meg igjen ?

Ha en fin uke :)

6 kommentarer:

Black Feathers sa...

Lekre negler. Dette er noe som jeg har veldig lyst til å gjøre selv, få fikset neglene altså. Men jeg er litt treig tror jeg. men en dag.. Ja da skal jeg også.
Knall lekre negler ;)

mona.z sa...

Vakre hender og negler. Ønsker å gjøre det selv, men som sykepleier er det ikke særlig praktisk. Må vente til sommerferien, klem fra Mona

Anonym sa...

Synes du hadde utrolig vakre hender og negler fra før av jeg da:) hadde aldri kommet til å støpt på meg negler hvis utgangspunktet var slik som dine! blir utrolig mye styr med etterfylling og den dagen du skal ha de av kommer dine egne til å være skadet...:( MEN er utrolig lekkert ja:) gjør det selv innimellom:)

K.

MyC design sa...

Neglene dine ble rååååå lekre, men jeg synes du hadde et fint utgangspunkt. Skjønner ikke hva du er missfornøyd med. Nå fikk jeg lyst til å ta en tur dit selv. Klem fra Christina

Marthe sa...

Å, så gøy! Karin er kjempekoselig og flink. Du ble kjempefin! :-)

Anonym sa...

Kjempe fine! Har de en hjemmeside?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online