tirsdag 22. februar 2011

Uflaks og shabby chicHeisann :) Lite action på bloggen for tiden. Jeg er rammet med masse uflaks....Tror jeg knuste et speil for mange mange år siden...nei mange speil....
Som dere vet er det kjøkkenet som fremdeles ikke har gulv, og egenandelen er på mange mange tusen.En tann som sprakk og ramlet ut..ÆSJ....syns det er styggt med manglende tenner.

Heldigvis for meg var den langt bak. Og siden det var igjen en bit fikk de skrudd på noen skruer og fikset den midlertidig. Betalte 2000 kr for midlertidig. Og må ut med minimum 10 000 når den skal fikses permanent. En datter som skal ha regulering og vi må ut med 30 000.
Åhh som jeg misliker tannleger....:)

En vaskemaskin og tørketrommel som fant det for godt å dra opp til den himmelen de kommer til. Og det er krise i barnefamilie med barn !! Og det koster flere tusen. Og så er det flere andre ting som blir for privat. Nå må bare flaksen min snu !!

Det har jeg bestemt meg for. Er bare litt frustrert. Ellers så var jeg til en kunde i går. Hun hadde ikke fortalt hva hun var ute etter. Og da jeg kom der ble jeg litt "øhhh, ka ska æ gjør ?"
Hun, den søteste damen er typisk shabby chic...og hele huset hennes var fullt av de fineste stillebein, puter og pledd. Hun hadde det så fint, delikat og koselig . Og det var henne !! Så jeg begynte å svette litt. "ka har du ville gjort hvess du hadd bodd her med denn stilen da
Det spurte hun.
Ja men du har det så fint, æ kanj itj lag så fine stilleben i shabby chic stilen æ...men det vet du ! Du læs jo bloggen.

" Næææ trur æ nå itj nå på...du e flink...å e du flink kanj du all interiør! "
Det ble en ny erfaring. Jeg flyttet om, ommøblert. Tok fra stillebein...laget nye. Fjernet ganske mye. Spikret på veggene. Samlet bildene på en annen måte. Og jammen ble vi ikke fornøyd

Tjooohooo ser ut som jeg kan shabby chic også .Det var kjempemosomt. Vi fikk så god kontakt og jeg var der i 5 timer. Artig med nye utfordringer og jobber. Det er jammen varierte oppdrag jeg får. Tusen takk til dere bloggleserne mine som ringer og sender meg mailer og har lyst på besøk.Og takk til dere alle som leser bloggen min.

På fredag kommer det et hjem jeg har vært ansvarlig for i Hjem bilaget i Adressa. Har ikke sett det ferdig resultat selv enda...så jeg gleder meg. Jeg kan vise dere før bildene på fredag :)

Ha en fantastisk fin dag :) Klem fra en irina som skulle ha vunnet i lotto :)

5 kommentarer:

From not to hot sa...

Huff, dette var mye økonomisk uflaks Irina. Derimot sies det at hvis man har uflaks med penger har man flaks med det romantiske.... om ikke akkurat nå, så kommer det helt sikkert!

Anonym sa...

For en uflaks du har, og tannleger er noe dyre greier. Er sjitlei selv, måtte også ut med MASSE penger pga behandlig. Og nå har jeg mistet en del av tannen, som også er langt bak.. BAH!

Gratulerer med adressa og at det gikk bra hos dama med chabby chic ;)
Hørtes koselig ut!

Ha en fin dag, og lykke til videre :)

Anonym sa...

Skulle ønske vi kunne se bilder av det hjemmet du var hos?
Og skikkelig typisk med så mye uflaks på en gang!! Du får fortsette å be til universet om hjelp, det har jo hjelpet deg før!:) ønsker deg lykke til :)

Turid sa...

Så kjipt med så mye uflaks, Irina! Håper det snur nå. Bra at du ihvertfall fikk utvidet ditt 'repertoar' da, og fant ut at du kan gjøre en irina-make-over hos noen med en helt annen stil enn din. Det er jo vanskelig det, og desto større prestasjon i mine øyne! ;-) Skal krysse fingrene for masse hell i din retning! Ha en fin uke! :-)
Klem, Turid

-Ultima-Thule- sa...

Uffda! Også så mye på en gang... Ikke noe trivelig, nei!! Nå må vel uflaksen snu snart, nå kan det da ikke bli verre!!
Hvordan går det med genserne/votte prosjektet?? Så artig å style et shabby hjem, utfordringer er jo gøy!! Får dessverre ikke tak i adressa her nord :0( Men stikker innom deg på fredag og titter litt.
*Klem*
-Kamilla-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online