lørdag 12. februar 2011

Alle møbler kan reddes....eller ikke ??


Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg alltid har sett muligheter og ikke begrensninger når det gjelder møbler/ interiør/ prosjekter/ design/ makeovers.....Så selv om jeg selv var så frempå å spurte om jeg fikk dette skapet fra de som skulle hive det. Så måtte jeg gulpe opp litt i munnen min da jeg fikk DM og tenåringen til å ta den ut av bilen min. Det hjelper ikke at to stk negativer H**** men står spyr ut av seg" not superlativer " om arkivskapet mitt. Jeg tror faktisk jeg hørte at de var sykt lei av alt den dritten jeg drasset med meg i bilen min.Hele skapet var vist faens så stygt og rustet at itj skarphandel villa ha det. Jeg kjenner at alderen begynner å merkes. Jeg for rett og slett vondt i magen når jeg må ha hjelp til å ut noe av bilen min. Det går fint å drasse og ha med ting i bilen. Det er å vifte med øyenvippene og blunke med de dådyrbrune øynene. Etter BH investeringen er det faktisk bare stikke brystkassen litt lenger frem og dra ned utringningen. Det er bare det at det virker ikke her hjemme leng...*gulp* Og til sønnen hjelper det heller ikke med belønning lenger. En 16 åring vil ha friheter som en forelder ikke kan gi han. Fordi han er for ung.


Har mennene i huset knekket meg, finnes det virkelig ikke håp for arkivskapet fra Levanger.
Klem

15 kommentarer:

Mari sa...

Ingenting er umulig...,skapet skulle blitt flott om det har stått her,og det vet jeg det blir oppi "sjøddarn" å;) fin helg til deg :)

Lemi sa...

Kjøp rustfjerner, og bruk pussepapir for jern.. Og så maling/lakk.. Blir så bra så!! Og du FIKK d jo, så ingenting sløst ;)

Fru Fjeldhammer sa...

helt hærlig irina, dette blir kult!

vimsa:) sa...

Er det noe du ikke kan fikse? ;) Gratulerer med dagen i morgen.

Her i hus har eldsten rømt på overnatting til venninnen og mini har omgangsyken:(

Men vi koste oss med muffins i går vi:)

Maleriet fargehandel sa...

Helt sikker på at du får orden på detta jeg! Selv har jeg dratt i hus en gammel stor verktøykasse med skinnhåndtak, 2 små gamle bokser av noe slag...og noe gammelt sølv. Ja, også ikke minst ei gammel salmebok! Hva f liksom :D Hi hi.

Morro er det lell.

Hilsen fra ei varm stue på Veme.

H

Thea's Mania sa...

Ååå så du lokker lattertårene frem i meg. Hørest kjent ut. Jeg skulle gått fra Levanger å hit for det skapet. Heeelt rått. Begynte å leke litt med tanken om hjul på det. Likte det veldig godt og det kommer til å bli kult uansett hva du gjør eller ikke gjør med det!

Klemmings

Turid sa...

Unnskyld meg mens jeg går ut og spyr. Haha, det skapet var IKKE lekkert :-D Men det er Nå. Gleder meg til å se etter-bilder! Jeg tror selvsagt at du kan trylle det om til det kuleste, flotteste skapet (eller noe helt annet?) som det er mulig å få til ;-) I believe in you, du e superflink! :-)
Klem, Turid (og takk for besøket inne hos meg. Kjempekoselig!)

Elin med Draumesidene sa...

Ha-ha-ha! Du skulle sett skapet mitt, det er så rusta, har stått ute i nokre år. Plukkar med meg alle tips du får her! Må nok ha nokre liter rustfjerner på lur! Så får du ha ein fin morsdag i morgen. Har du orka å bake deg kake forresten? :) Eg har rydda første etg., og er veldig fornøgd med meg sjølv. Du får berre smelle i bordet i morgen, viss ingen har huska å knote nedpå eit kort til deg, at det MINSTE du forventer er begeistring for det levagerske nyfunnet ditt!!!

Ha ein fiiin kveld!
Klem E

Beth sa...

Er egentilg bare innom for å ønske deg en riktig god helg!
Blir spennende å se hva du får ut av dette skapet, for jeg vet du får det til!:-)

nennes sa...

jeg ville gjerne hatt dette :-)

Anonym sa...

Det der kan bli litt av en skatt! :) Heldige deg, som har fått tak i det!
*litt misunnelig* :)
Ta gjerne en titt på min blogg også, har nettopp fått meg så er gøy å få flere følgere :)

Jeg blir her hos deg, oppdaget deg på tips og inspirasjon til hjemmet. :)
Ha en finfin kveld! :)

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

He he fint ja...det kan bli det når jeg får ut litt og får litt luft:)Har hengt opp en gjeng med malerier og bilder i gullrammer på veggene...har ingen annen plass...skal bli speil og tavler tenker jeg:)Jo da det blir fra 1 mars..:)Må vel ha litt rustfjerner...kommer stadig over de skapene der på stasjonen...men de er så tunge at jeg har ingen sjangs og få de med meg:(Fant en flott kommode og..:)
klemklem og kos deg..du får vel blomster og sjokolade i morgen du...:)

Marina sa...

Stilig skap, gleder meg til å se hva du får ut av det :) Min bedre halvdel har etterhvert resignert når det gjelder alt mulig skrap jeg drar i hus, han drar av noen gloser og fakter, nett for prinsippet sin del, men han er med meg land og strand rundt for å hente alle skattene mine :)

Mvh Marina :)

sigrid sa...

Pytt Pytt
Gløym kva karan sei..
Vi he trua på deg og skapet!

god helg klem .-)

Trultemor sa...

Kanskje dette kan vera di løysing?
Rustmiddel - Norus Rustconverter NR
Vannbasert, rustaktiv coating som oksiderer og binder rusten til en passiv nøytral blanding.
Etterlater en korrosjonshindrende overfl ate med langtidsvirkende effekt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online